2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seLam kızLarrrrrrrrrrrr bir yandan ezeL izLiyorum bir yandan facede batak oynuyorum ve hata buraya bakıyorum süperimm süperr

canımm benimde bazen dikkatimi çeker mesela bugün çok fazla oynadıysa yarınn çok az oynar senin bebek ne kadarlık canımm ben 32. haftadaım bu dediğim bi kaç hafta önce daha sık oluyordu benim birkaçhafta önce oluyordu ama son 3 hafdatır çok güzel oynuyordu 35+4 günlük

ben o jeli hamilelikten önce hergün kullanıyordum hijyen için ama gebelikte kullanmadım zararlı olur diye gerçekten çok faydalı

canım , hamilelikte mantar oluştu doktorum bunu kullan dedi o gün bu gündür hiç sıkıntım yok ..yan etkisi yok dedi inş.birşey olmaz

canım , hamilelikte mantar oluştu doktorum bunu kullan dedi o gün bu gündür hiç sıkıntım yok ..yan etkisi yok dedi inş.birşey olmaz

gerçi benim sıkıntım olmadı diye kullanmadım araştırmadımda zararlımı faydalımı diye dr verdiyse zararlı değil demekki sıkıntı yapma kendine

oh aman iyi iyi ozama kaşınmaya devam edeyimm valla ciğerlerii gelişoiyomuş mademmm yavrumun çok memnun olurumm

kaşıntı ciddi bir rahatsızlığın da habercisi olabilir. benim de çok kaşıntım var. doktora söylediğimde hemen panikleyip benden bazı testler istedi. karaciğer enzimleri ve safra asitleri. allah korusun safra asitleri kana karışırsa bebeği zehirliyormuş, acil alınması gerekiyormuş bebeğin. internetten de biraz araştırdım. siz doktorunuza bir danışın bence. hiçbir şey de olmayabilir tabi. hamilelikte gayet normal kaşınmak ama aşırı ise, bir baktırmak lazım kan değerlerine falan.

selam kızlar gündüzden bu yana ne çok sayfa birikmiş gene. okumaya çalıştım bitiremedim henüz.ama sanırım ağrısı sızısı olan yok ya da ben daha oralara gelemedim.biraz daha devam edeyim mi var mı bir sorun kızlar????

iyi akşamlar kızlar,

Moralim çok bozukDoktorum cmts kan tahlili istemişti. Bugün yaptırabildim. Kansızlıkla birlikte, kanda enfeksiyon çıktı. Halbuki hasta değilim. Bu neki şimdi? Ya bebeğime zararlı bir şeyse diye korkuyorum. Sonuçlar geç çıktı doktorumla da konuşamadım. İçim içimi yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…