- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
enfeksiyon derken???? sonuçlarını kısaca yazabilirsen bir bakalım canım.çünkü hamilelikte bazı değerlerin daha yüksek çıkması normaliyi akşamlar kızlar,
Moralim çok bozukDoktorum cmts kan tahlili istemişti. Bugün yaptırabildim. Kansızlıkla birlikte, kanda enfeksiyon çıktı. Halbuki hasta değilim. Bu neki şimdi? Ya bebeğime zararlı bir şeyse diye korkuyorum. Sonuçlar geç çıktı doktorumla da konuşamadım. İçim içimi yiyor.
canım merakta bırakma sakıncası yoksada ilknura tel nolarını veriyoruz iyi gecelerbiz çıkıyoruz teyzecikler....hepinize iyi geceler ...Allaha emanet olun
3.bebişde geliyor canımselam kızlar gündüzden bu yana ne çok sayfa birikmiş gene. okumaya çalıştım bitiremedim henüz.ama sanırım ağrısı sızısı olan yok ya da ben daha oralara gelemedim.biraz daha devam edeyim mi var mı bir sorun kızlar????
niyeeeeeeeeeeekızlar canım sıkıldı
:44::44::44:umarım önemli bişey değildir duygucumiyi akşamlar kızlar,
Moralim çok bozukDoktorum cmts kan tahlili istemişti. Bugün yaptırabildim. Kansızlıkla birlikte, kanda enfeksiyon çıktı. Halbuki hasta değilim. Bu neki şimdi? Ya bebeğime zararlı bir şeyse diye korkuyorum. Sonuçlar geç çıktı doktorumla da konuşamadım. İçim içimi yiyor.
kimmmmmmm,nasıl,ne zamannnnnnn3.bebişde geliyor canım
hayırdır özlemcim
kimmmmmmm,nasıl,ne zamannnnnnn
kimmmmmmm,nasıl,ne zamannnnnnn
enfeksiyon derken???? sonuçlarını kısaca yazabilirsen bir bakalım canım.çünkü hamilelikte bazı değerlerin daha yüksek çıkması normal
hakikaten çok üstüste gelmiş canım ama şimdilik senin sakin olman gerekiyor malum stres bebeği çok etkiliyor.araban içinde çok üzüldüm ama ne demişler cana geleceğine mala gelsin.Allah korusun ya sen içindeyken olsaydı bu durum.biliyorum şimdi sen bu kadar sıkılmışken fazla iyimser olmak saçma geliyor ama unutma herşey bebeğin için...ay daha ne olsun bizim apartmanın önünde otobüs durağı var ve orda da müşteri bekleyen 2 tane kadın var polisi aradım kaç kez bişey yapamadılar...sonnra karşı binada bir adam vr gece gündüz sarhoş ve çok kötü küfür ediyo bağırıyo çağırıyo..eşim her defasında polisi arıyo bişey yapamıyolar..şimdi her ikiside devrede..yani ön tarafta kadınlar arka tarafta o adam var...bunlara sinirimi boozarken otoparkta duran arabama biri çarpmasın mı?arka tampon dağılmış eşim öyle diyo..offfffffff
sağlıkla gelsin inşallah yeni bebeğimiz.çabucak yazar durumunu bizede hepimiz merak içinde kalmayız inşallahhharzuh kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
mrb kızlar nasılsınız ne zamandır yazamıyrdum yogunlktan.bugun doktora kontrole gelmiştim tansiyonum cok yüksek cıktı plesanta yaslanmaya baslamıs dedi hastaneye yatırdı tansiyon düşmezse yarın sabah alacaklar bebegimi hiç beklemiyordum cok garip hissediyorum saskınım
canım yazdığını kopyaladım
bak gördün mü hiçççbirşey yokmuş.çok çok hafif bir kansızlık belirtisi eritrostler kiiii hamilelikle birlikte düşer biraz zatenEritrosit:3,77 normal 3.90-5.70
Lokosit:10,5 normal 4-10
NEU%:74,1 NORMAL 40-70
NEU#:7,7 NORMAL 2,2-7,00
bunlar sorunlu görülüyor...
hakikaten çok üstüste gelmiş canım ama şimdilik senin sakin olman gerekiyor malum stres bebeği çok etkiliyor.araban içinde çok üzüldüm ama ne demişler cana geleceğine mala gelsin.Allah korusun ya sen içindeyken olsaydı bu durum.biliyorum şimdi sen bu kadar sıkılmışken fazla iyimser olmak saçma geliyor ama unutma herşey bebeğin için...
sağlıkla gelsin inşallah yeni bebeğimiz.çabucak yazar durumunu bizede hepimiz merak içinde kalmayız inşallahhh
bak gördün mü hiçççbirşey yokmuş.çok çok hafif bir kansızlık belirtisi eritrostler kiiii hamilelikle birlikte düşer biraz zaten
lökositlerde normali 10 ken hamilelerin 10,5-11 hatta 12 çıkmsı çok normal
diger değerlerinde alerjik durumlarla ilgili herhangi sana zarar vermeyecek bir kaşıntıda bile bu kadar yükselmesi normal
yani herşey yolunda canım:94:
kızlar öldürdünüz bu kez beni
iki saattir inat ettim okuyacagım diye ama öldüm bu ne hız ya ne katıyorlar suyunuza sizin
ben ki eski sanal alemci bile artık dayanamıyoru bu kadar pc basında siz nasıl oturup kaynatıyonuz bu kadar be yav:)
sanırım arzuh arkadsın bebişi yolcuyus hayırlısıyla kurtarsın RAbbim sagsalim
eylülümün sancıları artmıs sagselamet gelecekse gelsin kuzusu artık kızı oynata oynata bi hal etti sıpa
sultancım kolyeyi atmısınız siz de hadi gözün aydın ola
didemcim bebişin kilosu herbişeyi masallahlık dogmus ne güzel darısı bize
o kadar okudum akılda ne kaldı hiç:)))
sancılanan kasılan agrıyan artmaya basladı hadi hayırlısı RAbbim sonumuzu güzel eylesin
ben de bugün seker icin carsya cıkayım dedim amanın öldüm geberdim yorgunluktan seker begenip de alamadım alakalı alakasız seylere saydım paraları geldim hala alınması gereken eksikler alınacak güya ama bende derman kalmadı cok zorlandım dısarda bir de hava carptı yamuldum gelince yine sıtmalandım bi üşüme bi terleme dün geceden beri cok siddetli bas agrım var hic uyuyamadım agrı kesiciyle bile gecmedi hala agrıyor berbat haldeyim yani benim kaporta bi anda gitti ama tam gitti artık dogurup rahatlamak istiyorum hayırlı zamanda göndersin tabi yavrumu RAbbim ama halim harap yani bünye çökmüş bi kere toparlamak ne mümkün
bu halde bir de yüz küsür sayfa okuycam diye savaştım ayyy cok zordu valla
ne demek duygucum sen yazar yazmaz aklıma gelmişti zaten tam olarak bu değerleri soracağın.rahatlamana sevindim canım.gerçekten hiçbir sorun yokkk.peki hgb değeri kaç çıktı???Allah razı olsun İlknurcum. İçim rahatladı. Sabah olmak bilmeyecekti. Eşimde bende çok teşekkür ediyoruz.
fatoşcum amannn dikkat et kendine.biraz daha dayan canım.hayırlısıyla doğurunca komple bakıma gireceksin inşallahhh.çok çok geçmiş olsun canım.bol bol dinlen olur mu
oyun oyna internettten canım.birsürü online oyun var.zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile:126:ya arkadaşlar nolur kızmayın ama ben artık kahveyle sigara içmek isiyorum ya napim öfff. Ayın 1ine kadar yapacak bir iş söyleyin bana. Kitap okuyamıyorum basıyor, fazla dolaşamıyorum kasıyor, örgü bilmem, dantel işlemem ay ne yapcam ben offffffffff
oyun oyna internettten canım.birsürü online oyun var.zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?