- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
kızlar öldürdünüz bu kez beni
iki saattir inat ettim okuyacagım diye ama öldüm bu ne hız ya ne katıyorlar suyunuza sizin
ben ki eski sanal alemci bile artık dayanamıyoru bu kadar pc basında siz nasıl oturup kaynatıyonuz bu kadar be yav:)
sanırım arzuh arkadsın bebişi yolcuyus hayırlısıyla kurtarsın RAbbim sagsalim
eylülümün sancıları artmıs sagselamet gelecekse gelsin kuzusu artık kızı oynata oynata bi hal etti sıpa
sultancım kolyeyi atmısınız siz de hadi gözün aydın ola
didemcim bebişin kilosu herbişeyi masallahlık dogmus ne güzel darısı bize
o kadar okudum akılda ne kaldı hiç:)))
sancılanan kasılan agrıyan artmaya basladı hadi hayırlısı RAbbim sonumuzu güzel eylesin
ben de bugün seker icin carsya cıkayım dedim amanın öldüm geberdim yorgunluktan seker begenip de alamadım alakalı alakasız seylere saydım paraları geldim hala alınması gereken eksikler alınacak güya ama bende derman kalmadı cok zorlandım dısarda bir de hava carptı yamuldum gelince yine sıtmalandım bi üşüme bi terleme dün geceden beri cok siddetli bas agrım var hic uyuyamadım agrı kesiciyle bile gecmedi hala agrıyor berbat haldeyim yani benim kaporta bi anda gitti ama tam gitti artık dogurup rahatlamak istiyorum hayırlı zamanda göndersin tabi yavrumu RAbbim ama halim harap yani bünye çökmüş bi kere toparlamak ne mümkün
bu halde bir de yüz küsür sayfa okuycam diye savaştım ayyy cok zordu valla
kızlar öldürdünüz bu kez beni
iki saattir inat ettim okuyacagım diye ama öldüm bu ne hız ya ne katıyorlar suyunuza sizin
ben ki eski sanal alemci bile artık dayanamıyoru bu kadar pc basında siz nasıl oturup kaynatıyonuz bu kadar be yav:)
sanırım arzuh arkadsın bebişi yolcuyus hayırlısıyla kurtarsın RAbbim sagsalim
eylülümün sancıları artmıs sagselamet gelecekse gelsin kuzusu artık kızı oynata oynata bi hal etti sıpa
sultancım kolyeyi atmısınız siz de hadi gözün aydın ola
didemcim bebişin kilosu herbişeyi masallahlık dogmus ne güzel darısı bize
o kadar okudum akılda ne kaldı hiç:)))
sancılanan kasılan agrıyan artmaya basladı hadi hayırlısı RAbbim sonumuzu güzel eylesin
ben de bugün seker icin carsya cıkayım dedim amanın öldüm geberdim yorgunluktan seker begenip de alamadım alakalı alakasız seylere saydım paraları geldim hala alınması gereken eksikler alınacak güya ama bende derman kalmadı cok zorlandım dısarda bir de hava carptı yamuldum gelince yine sıtmalandım bi üşüme bi terleme dün geceden beri cok siddetli bas agrım var hic uyuyamadım agrı kesiciyle bile gecmedi hala agrıyor berbat haldeyim yani benim kaporta bi anda gitti ama tam gitti artık dogurup rahatlamak istiyorum hayırlı zamanda göndersin tabi yavrumu RAbbim ama halim harap yani bünye çökmüş bi kere toparlamak ne mümkün
bu halde bir de yüz küsür sayfa okuycam diye savaştım ayyy cok zordu valla
ne demek duygucum sen yazar yazmaz aklıma gelmişti zaten tam olarak bu değerleri soracağın.rahatlamana sevindim canım.gerçekten hiçbir sorun yokkk.peki hgb değeri kaç çıktı???
hemoglobin:11,8 normal:11,5-16,4
hematokrit:36,0 normal 36-47
oyun oyna internettten canım.birsürü online oyun var.zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile:126:
evet oyun oyna acaip vakit geçiyor anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini ilknurcum gecenin bir yarısı geçtim seni bekliyorum geçmeniya arkadaşlar nolur kızmayın ama ben artık kahveyle sigara içmek isiyorum ya napim öfff. Ayın 1ine kadar yapacak bir iş söyleyin bana. Kitap okuyamıyorum basıyor, fazla dolaşamıyorum kasıyor, örgü bilmem, dantel işlemem ay ne yapcam ben offffffffff
bebişini öp yerime didemcimiyiyim kizlar bebegi emziriyorum actim ama yazamadim.cok iyiyiz oglumla su an dogum yapali 6 gun oldu tek sorunum dikislerim ve emzirirkenki agri.oturup kalkarken cnm aciyor dikislerim bir dusse rahatlicam bu acidan normal dogum gibisi yok sizler nasilsiniz gecmisi okuyamiyorum
iyiyim kizlar bebegi emziriyorum actim ama yazamadim.cok iyiyiz oglumla su an dogum yapali 6 gun oldu tek sorunum dikislerim ve emzirirkenki agri.oturup kalkarken cnm aciyor dikislerim bir dusse rahatlicam bu acidan normal dogum gibisi yok sizler nasilsiniz gecmisi okuyamiyorum
iyiyim kizlar bebegi emziriyorum actim ama yazamadim.cok iyiyiz oglumla su an dogum yapali 6 gun oldu tek sorunum dikislerim ve emzirirkenki agri.oturup kalkarken cnm aciyor dikislerim bir dusse rahatlicam bu acidan normal dogum gibisi yok sizler nasilsiniz gecmisi okuyamiyorum
bu gece güzelce dinlen sanırım biraz yormuşsun kalbini canım.birde soluna yatmamaya çalış bu gece.yarın hala sürüyor olursa o zaman gidersin önce k.doğumcuna sonrada o uygun görürse kardiyologa canım.ıyı geceler kızlar acıl cvp beklıyorum 33 haftalık hamıleyım gunduzden berı mıdem cok bulanıyor sımdıde ınanılmaz basım donuyo dusucek gıbı oluyorum mıde bulantısı hala var nabız 180lere cıktı ındı sımdı tansıyon en son 10 6 ıdı.sızce gıtmelımıyım dr.boyle oluyomusunuz ara sıra
oyoyoyoy emzir bebişini annesi sen.bak bizler senin sıkıntılarını çekmeye başladığımızda sen evin içinde tamamen düzelmiş fır dönüyor olacaksın.ne güzellll senin içiniyiyim kizlar bebegi emziriyorum actim ama yazamadim.cok iyiyiz oglumla su an dogum yapali 6 gun oldu tek sorunum dikislerim ve emzirirkenki agri.oturup kalkarken cnm aciyor dikislerim bir dusse rahatlicam bu acidan normal dogum gibisi yok sizler nasilsiniz gecmisi okuyamiyorum
bugün gördüm canım.ama bu akşam kuzenim ve onun kızı bie tabu ile geldiler.bu akşamki oyun potansiyelimi doldurdum benilknurcum gecenin bir yarısı geçtim seni bekliyorum geçmeni
ah kizlar tatli olmazmi cennet kokuyor evimin heryerinde bebek kokuyor.daha once bosa yasamisim bide yurt disindayim ana yok baba yok cok ozlerdm simdi sanki hayat durdu kimseyi gozum gormuyor.dikisim 3 4 tane ama acisi cok.oturup kalkmak yurumek iskence
ah kizlar tatli olmazmi cennet kokuyor evimin heryerinde bebek kokuyor.daha once bosa yasamisim bide yurt disindayim ana yok baba yok cok ozlerdm simdi sanki hayat durdu kimseyi gozum gormuyor.dikisim 3 4 tane ama acisi cok.oturup kalkmak yurumek iskence
Ay didemcim çok duygulandım yine. Cennet kokmaz mı hiç. Tutamıyorum gözyaşlarımı.Bir ömür boyu bebeğinle birlikte mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?