2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım yaaa. çok şükür çıkardı teyzesi.seninkinemi imrendi ne canım normal hepimiz öyleyiz. sanki yaşlı kadınlar gibi hissediyorum kendimi yaaa. çok yorma kendini canım.

ben artık geçmişi okumaktan vazgeçtim kısa kısa göz gezdiriyorum..Allahtan doğum yapanlar için ayrı topik aççıldı onları da ordan takip ediyorum...bu arada geçmiş olsun canım dikkat et güzelce dinlen..

ıyı geceler kızlar acıl cvp beklıyorum 33 haftalık hamıleyım gunduzden berı mıdem cok bulanıyor sımdıde ınanılmaz basım donuyo dusucek gıbı oluyorum mıde bulantısı hala var nabız 180lere cıktı ındı sımdı tansıyon en son 10 6 ıdı.sızce gıtmelımıyım dr.boyle oluyomusunuz ara sıra

iyiyim kizlar bebegi emziriyorum actim ama yazamadim.cok iyiyiz oglumla su an dogum yapali 6 gun oldu tek sorunum dikislerim ve emzirirkenki agri.oturup kalkarken cnm aciyor dikislerim bir dusse rahatlicam bu acidan normal dogum gibisi yok sizler nasilsiniz gecmisi okuyamiyorum

oyun oyna internettten canım.birsürü online oyun var.zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile:126:

evet oyun oyna acaip vakit geçiyor anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini ilknurcum gecenin bir yarısı geçtim seni bekliyorum geçmeni
bebişini öp yerime didemcim

oyy maşallah annesi ne tatlıdır şimdi oğluşun ne güzel emiyodur dimi?kaç tane dikişin var ?

oyyy kokusunu severim onun. canım yaaa. çok şükür kollarında sağlıklı. Allahım hiç bozmasn İnşallah. kurban olurum onu verene canımmm.

ah kizlar tatli olmazmi cennet kokuyor evimin heryerinde bebek kokuyor.daha once bosa yasamisim bide yurt disindayim ana yok baba yok cok ozlerdm simdi sanki hayat durdu kimseyi gozum gormuyor.dikisim 3 4 tane ama acisi cok.oturup kalkmak yurumek iskence

maşallah size nazar değmesin afiyet olsun küçük beye de yarasın inş. darısı bizim başımıza ben çok hevesleniyorum artık doğsun istiyorum bebeğim son 24 gün normal doğum tarihine . doğsun da ona dukunabileyim seveyim istiyorum......

bu gece güzelce dinlen sanırım biraz yormuşsun kalbini canım.birde soluna yatmamaya çalış bu gece.yarın hala sürüyor olursa o zaman gidersin önce k.doğumcuna sonrada o uygun görürse kardiyologa canım.

oyoyoyoy emzir bebişini annesi sen.bak bizler senin sıkıntılarını çekmeye başladığımızda sen evin içinde tamamen düzelmiş fır dönüyor olacaksın.ne güzellll senin için

ilknurcum gecenin bir yarısı geçtim seni bekliyorum geçmeni
bugün gördüm canım.ama bu akşam kuzenim ve onun kızı bie tabu ile geldiler.bu akşamki oyun potansiyelimi doldurdum ben
yarına inşallahhhh

annesi bizle tanıştırmıcakmısın oğlunu ilk resim ekleyen sen ol teyzeleri de görsün güzel oğlunu

didem seni okudum gözlerim doldu yaaa. çok sulu göz oldum ben çoook. ayyy bu hormonlar ne hale getirdi beni yaaa. öyle güzelki ama hayali bile bi başka güzel. Allahım bizlerede yaşatsın İnşallah. biz çıkıyoruz kızlar uykumuz geldi. hepinizi çoook seviyorum. öptük sizi

Ay didemcim çok duygulandım yine. Cennet kokmaz mı hiç. Tutamıyorum gözyaşlarımı. Bir ömür boyu bebeğinle birlikte mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…