valla bu gebeliğin son ayı çok zor geçiyormuş bi de şubata cüce derler dalyan oldu bana
hoşgeldin azizeiyigeceler kızlar
aynen canım ya. Günler geçmek bilmiyor sanki. Birde benim kız 40 haftanın dolmasını beklerse yandık vallaMeleğimi görmek için sabırsızlanıyorum artık...
bu gece güzelce dinlen sanırım biraz yormuşsun kalbini canım.birde soluna yatmamaya çalış bu gece.yarın hala sürüyor olursa o zaman gidersin önce k.doğumcuna sonrada o uygun görürse kardiyologa canım.
oyoyoyoy emzir bebişini annesi sen.bak bizler senin sıkıntılarını çekmeye başladığımızda sen evin içinde tamamen düzelmiş fır dönüyor olacaksın.ne güzellll senin için
bugün gördüm canım.ama bu akşam kuzenim ve onun kızı bie tabu ile geldiler.bu akşamki oyun potansiyelimi doldurdum ben
yarına inşallahhhh
hoşgeldin azize
hoşbuldum tatlım
kimseyi uyku tutmamış yineyaaaaaa doğurmak istiyom artık
sanırım sizler de doğum haberlerini aldıkça hevesle bekleyenler hatta biran önce doğsun diye heveslenenlerdensiniz.
zaman uzunken daha hızlı geçiyordu ama günümüz azaldıkça sanki günler geçmek bilmiyor dimi ...
benim son 2haftam kaldı canmm :97: ama zaman durdu sanki...benim için geceleri zor oluyo artık hiç yatamıyom uyku yok...
kızlar hepinize iyi geceler arabadan dolayı moralim çok bozuldu...gidip yatayım biraz...sabaha inşallah hayrılı ve güzel haberler almak dileğiyle Allah'a emanet olun
sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursun inş. bebeğine uyku heyecandan mı yok yoksa rahatsızmı oluyorsun son haftalar olduğu için ?
ayy ne zormuş öyle iyiki yurt dışında hamilelik geçirmiyormuşum meraktan çatlardım yaniiiİYİ GECELER KIZLAR
bende oku oku zor bitirdim.yarın 2 bebek haberi alacaz herhalde hayırlısıyla doğsunlar inşallah.
akşam sinemaya gittim ama ne sinemaydı aksiyon hat safada.bebişim ilk başlarda biraz rahatsız
oldu ama sonra uyudu mışıl mışıl.haftaya kontrolum var bebek döndümü diye ebe hanım kontrol edecek
eğer dönmediyse hastaneye yollayacak.buralar Türkiyem gibi değil ha diyince ultrasona almıyolar
acayip merak içindeyim kaç kilo kaç santim gelişimi nasıl iyi beslenmişmi plasenta ne durumda
bikaç arkadaştada plasenta yaşlanmış denmiş ya ilkkez duyuyorum.
benimde kızım hasta ateşi varçok üzgünüm.sık sık hastalanmadığı için bu halleri çok dokunuyo
bana.halsiz perişan duruşu :2:
hadi kızlar iyi geceler sancısı olan ağrısı olan tüm arkadaşlarıma Allahım yardım etsin inşallah.
çok çok geçmiş olsun kızına canım.inşallah çabucak iyileşir.belkide bizim kadar bilmemek daha iyidir.böylece araştırıp araştırıp kuruntu yapmazsın boşuboşuna işte...İYİ GECELER KIZLAR
bende oku oku zor bitirdim.yarın 2 bebek haberi alacaz herhalde hayırlısıyla doğsunlar inşallah.
akşam sinemaya gittim ama ne sinemaydı aksiyon hat safada.bebişim ilk başlarda biraz rahatsız
oldu ama sonra uyudu mışıl mışıl.haftaya kontrolum var bebek döndümü diye ebe hanım kontrol edecek
eğer dönmediyse hastaneye yollayacak.buralar Türkiyem gibi değil ha diyince ultrasona almıyolar
acayip merak içindeyim kaç kilo kaç santim gelişimi nasıl iyi beslenmişmi plasenta ne durumda
bikaç arkadaştada plasenta yaşlanmış denmiş ya ilkkez duyuyorum.
benimde kızım hasta ateşi varçok üzgünüm.sık sık hastalanmadığı için bu halleri çok dokunuyo
bana.halsiz perişan duruşu :2:
hadi kızlar iyi geceler sancısı olan ağrısı olan tüm arkadaşlarıma Allahım yardım etsin inşallah.
aynen canım yaaaa.çokkkkk uykum var çokkkkkk:84:sağol canmm...heycandan değil de göbekten uyuyamıyom yatakta dönemiyom hiç doğru düzgün...
sağol canmm...heycandan değil de göbekten uyuyamıyom yatakta dönemiyom hiç doğru düzgün...
sweet im drop um bizim oyuna baksana birara
inşallah doğum içinde bu kadar ballı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?