2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ya. Günler geçmek bilmiyor sanki. Birde benim kız 40 haftanın dolmasını beklerse yandık vallaMeleğimi görmek için sabırsızlanıyorum artık...

ben sezaryen olacağım sanırım o nedenle son 2 haftayı saymıyprum ama ne farkeder geçmiyor işte. Dışarı çıkarken gene iyiydi vakit geçiriyordum ama şimdi bakkala zor gidiyorum. Ne yapalım bekleyeceğiz artık hep beraber

ayy o tabuda çok zevkli bizde oynuyoruz ama kızlara erkekler oluyoruz erkekler hep çirfkeflik yapıyor
hoşgeldin azizecim

hoşbuldum tatlım

kimseyi uyku tutmamış yine yaaaaaa doğurmak istiyom artık

sanırım sizler de doğum haberlerini aldıkça hevesle bekleyenler hatta biran önce doğsun diye heveslenenlerdensiniz.
zaman uzunken daha hızlı geçiyordu ama günümüz azaldıkça sanki günler geçmek bilmiyor dimi ...

benim son 2haftam kaldı canmm :97: ama zaman durdu sanki...benim için geceleri zor oluyo artık hiç yatamıyom uyku yok...

kızlar hepinize iyi geceler arabadan dolayı moralim çok bozuldu ...gidip yatayım biraz...sabaha inşallah hayrılı ve güzel haberler almak dileğiyle Allah'a emanet olun

benim son 2haftam kaldı canmm :97: ama zaman durdu sanki...benim için geceleri zor oluyo artık hiç yatamıyom uyku yok...

sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursun inş. bebeğine uyku heyecandan mı yok yoksa rahatsızmı oluyorsun son haftalar olduğu için ?

İYİ GECELER KIZLAR
bende oku oku zor bitirdim.yarın 2 bebek haberi alacaz herhalde hayırlısıyla doğsunlar inşallah.

akşam sinemaya gittim ama ne sinemaydı aksiyon hat safada.bebişim ilk başlarda biraz rahatsız

oldu ama sonra uyudu mışıl mışıl.haftaya kontrolum var bebek döndümü diye ebe hanım kontrol edecek

eğer dönmediyse hastaneye yollayacak.buralar Türkiyem gibi değil ha diyince ultrasona almıyolar

acayip merak içindeyim kaç kilo kaç santim gelişimi nasıl iyi beslenmişmi plasenta ne durumda

bikaç arkadaştada plasenta yaşlanmış denmiş ya ilkkez duyuyorum.

benimde kızım hasta ateşi var çok üzgünüm.sık sık hastalanmadığı için bu halleri çok dokunuyo

bana.halsiz perişan duruşu :2:
hadi kızlar iyi geceler sancısı olan ağrısı olan tüm arkadaşlarıma Allahım yardım etsin inşallah.

ayy ne zormuş öyle iyiki yurt dışında hamilelik geçirmiyormuşum meraktan çatlardım yaniiiçok geçmiş olsun kızına acil şifalar diliyorum

çok çok geçmiş olsun kızına canım.inşallah çabucak iyileşir.belkide bizim kadar bilmemek daha iyidir.böylece araştırıp araştırıp kuruntu yapmazsın boşuboşuna işte...

sağol canmm...heycandan değil de göbekten uyuyamıyom yatakta dönemiyom hiç doğru düzgün...
aynen canım yaaaa.çokkkkk uykum var çokkkkkk:84:

sağol canmm...heycandan değil de göbekten uyuyamıyom yatakta dönemiyom hiç doğru düzgün...

evet o çok zor gerçekten ben de de aynı sorun var az kalmış senin biraz daha sabır sadece allah yardımcın olsun
iyi geceler sizlere iyi uykular belim çatlamak üzere çok oturamıyorum beni de en çok bu rahatsız ediyor

aaaaaaaaaaaa ilknurcum yeni rekor gelmiş senden
inş doğum içinde çok şanslı olursun

oğlum uyuyo eşim uyuyo biz kızımla gece kuşu olduk
kızlar ben saat 2den sonra uyuya kalabiliyom ancak...ve her saat başı uyanıyom ya kalçam ağrımış ya bacak yada belim...böle sabaha kadar devam ediyo...çok yoruldum artık şu gecelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…