- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
oğlum uyuyo eşim uyuyo biz kızımla gece kuşu olduk
kızlar ben saat 2den sonra uyuya kalabiliyom ancak...ve her saat başı uyanıyomya kalçam ağrımış ya bacak yada belim...böle sabaha kadar devam ediyo...çok yoruldum artık şu gecelerden
canıımmm bebkler en çok neyden kilo alırlar nete göre benimki normal ama olsunn yinede öğreneyimm
ay canımm bendede var aslında o kaşıntı ama geceleri bacaklarımda oluyo şu kış günü alt pijamamı çıkarınca rahatlıyotrumm sonra ancak uyuyabiliyorumm
hergün yumurta ceviz peynir ye ilaçlarını ihmal etme meyve ye haftada 1 ıspanak balık
iyi akşamlar kızlar,
Moralim çok bozukDoktorum cmts kan tahlili istemişti. Bugün yaptırabildim. Kansızlıkla birlikte, kanda enfeksiyon çıktı. Halbuki hasta değilim. Bu neki şimdi? Ya bebeğime zararlı bir şeyse diye korkuyorum. Sonuçlar geç çıktı doktorumla da konuşamadım. İçim içimi yiyor.
ay daha ne olsun bizim apartmanın önünde otobüs durağı var ve orda da müşteri bekleyen 2 tane kadın var polisi aradım kaç kez bişey yapamadılar...sonnra karşı binada bir adam vr gece gündüz sarhoş ve çok kötü küfür ediyo bağırıyo çağırıyo..eşim her defasında polisi arıyo bişey yapamıyolar..şimdi her ikiside devrede..yani ön tarafta kadınlar arka tarafta o adam var...bunlara sinirimi boozarken otoparkta duran arabama biri çarpmasın mı?arka tampon dağılmış eşim öyle diyo..offfffffff
ya arkadaşlar nolur kızmayın ama ben artık kahveyle sigara içmek isiyorum ya napim öfff. Ayın 1ine kadar yapacak bir iş söyleyin bana. Kitap okuyamıyorum basıyor, fazla dolaşamıyorum kasıyor, örgü bilmem, dantel işlemem ay ne yapcam ben offffffffff
iyiyim kizlar bebegi emziriyorum actim ama yazamadim.cok iyiyiz oglumla su an dogum yapali 6 gun oldu tek sorunum dikislerim ve emzirirkenki agri.oturup kalkarken cnm aciyor dikislerim bir dusse rahatlicam bu acidan normal dogum gibisi yok sizler nasilsiniz gecmisi okuyamiyorum
az kaldı azizecim zordur eminim o ağrılar varken hele uyumak dahada zordur
estafurullah canım sende çok güzel beslemişsindir bebişiini kilosunu almıştır annesini şaşırtıcak eminim kontroldegünde iki yumurta, keçiboynuzu pekmezi, meyveler, önemli olan iki tane var ama bu saatte canı çeken olursa çok üzülürüm yazamayacağımmmmm
ve evet bu konuda sana üstat demek istiyorum canım, neredeyse 1 kilo fark atmış senin oğlun benimkine...ben vitamini içmiyordum izne çıktığımdan beri ihmal etmiyorum..,inşallah güzel beslemişimdir çok merak ediyorum
korkulacak bişey yokmuş bak boşuna üzülmüşsün...ilknurcum valla çok şanslıyız, bir de kadın doğum uzmanımız olsaydı pek rahat edecektik, ama senin varlığında oldukça rahatlatıyor..
ayyy diğerleri neyse de araba fena olmuş yaa...taaa burda benim içim cızzzz etti...ama bunun için canını sıkmayacaksın değilmi canım, nazar felan çıkmıştır de, geçiştir boşver
inşallah doğumdan sonra bunlara dönmeyi düşünmüyorsundur şekerimmmm, emzirirken de geçiyor kahve ve nikotin diye biliyorumm aklında olsun
Allahım ne güzel yaaa bize de nasip etsin inşallah, maşallah oğluna didemcim
benim uyku düzenim de bozuldu kızlar şu izne çıktım çıkalı...eşimle uyuyakalıyoruz tv karşısında uykumu alıyorum, sonra bi gidiyo daha nezaman gelir bilmem ,pööööfffffffffff
offf damlacım saat geçmiyoda...yatıp hiç uyanmadan şöle bi 3saat uyusam yeter valla...
sizin bebişler çok hareketli oluyomu geceler? benimki çok oynuyo habire popoyu dikiyokarnım yamılıyo valla
tüm söylediğin kelimelerin üzerine imzamı atıyorum azizeciğim.bu kadar mı aynı olur tüm hallerimizofff damlacım saat geçmiyoda...yatıp hiç uyanmadan şöle bi 3saat uyusam yeter valla...
sizin bebişler çok hareketli oluyomu geceler? benimki çok oynuyo habire popoyu dikiyokarnım yamılıyo valla
offf damlacım saat geçmiyoda...yatıp hiç uyanmadan şöle bi 3saat uyusam yeter valla...
önceleri uyuduğum için farketmiyordum sanırım ama şimdi uyanık olunca anladımki benimkide geceleri hareketlibir de eşim midem yanıyo diye bal şerbeti yapıyo, sıpa da alınca tadını coşuyo aman Allah bu hareketliliklerini aratmasın.....
estafurullah canım sende çok güzel beslemişsindir bebişiini kilosunu almıştır annesini şaşırtıcak eminim kontrolde
SARPi MOleni...
lazız galiba canım??????
ohhh bi ben değilmişem demektüm söylediğin kelimelerin üzerine imzamı atıyorum azizeciğim.bu kadar mı aynı olur tüm hallerimiz
benim oğlum çok haretli değil canım zaten arada geziniyo sanırım çok uysal olucaz senin kızında tam cimcime olcak desene...bu uykusuzluk ne zaman başladı bende hiç yok ben uyuyorum gayet rahatne tarafa yatmışsam o tarafta kalıyorum
ohhh bi ben değilmişem demek
oyyy maaşallah oğluşunaannesini uyutuyo bak bak beyefendiye
benim cimcimede gün ağırınca uyuyo hiç kıpırtı olmuyo
benim oğluşumun babasıda laz canım.dolayısıyla oğlumda laz uşağı olacakinşallah canım inşallahhhhhh.......
yooook ilknurcum şahsen ben kendim alakam yok, ama eşim artvinli, onlarda da lazlık yok ama gürcülük var...sarpi moleni sarpın ötesi...hem orada sarp var hem burada...çok hoşuma gidiyor kültürleri...ve özellikle paylaştığım o şarkı...sarpi moleeniiiiiiiiiiiii sarpi moleeniiiiiiiiiiiii:97:
yada tembelliğini annesinden aldı diyelim canım
inş doğduktan sonra geceleri rahat uyur
bizimkinin horona tepkisi yok canım çok denedim bentsira benimde favorimve daha nicesi...zaten kültürleri çok benziyor birbirine, bizimkiler horonu birlikte teper artık babası tulum dinletiyor bazen, benimki hemen tepikliyor,başladı horona diyorum
sanada canım.bende çıkacağım artık.belkide bu gece uyurum kimbilirrrkızlar ben çıkıyom...gözlerim dayanmıyo artık nasıl yanıyo...herkeşlere iyi uykucuklarbizedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
öfffffffffff pöffffffffffffffff:26: şimdi azizecim bizim bu saatte almamız gereken uyku varya, onu lamayınca zararı oluyomudur bebişlere, hani bazı hormonlar bazı saatelerde uykuda salgılanıyor ya, biz ondan mahrummu ediyoruz kuzular...düşündükçe uykum yine kaçıyor:44:
canmm yaa aslında bu saatte hepimizin uykuda olması gerek tabi...bizde kendimize eziyet ediyoz.
bebeklerde şaşırıyo kendini biz uyanık onlarda uyanık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?