2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

az kaldı azizecim zordur eminim o ağrılar varken hele uyumak dahada zordur

günde iki yumurta, keçiboynuzu pekmezi, meyveler, önemli olan iki tane var ama bu saatte canı çeken olursa çok üzülürüm yazamayacağımmmmm

hergün yumurta ceviz peynir ye ilaçlarını ihmal etme meyve ye haftada 1 ıspanak balık

ve evet bu konuda sana üstat demek istiyorum canım, neredeyse 1 kilo fark atmış senin oğlun benimkine...ben vitamini içmiyordum izne çıktığımdan beri ihmal etmiyorum..,inşallah güzel beslemişimdir çok merak ediyorum

korkulacak bişey yokmuş bak boşuna üzülmüşsün...ilknurcum valla çok şanslıyız, bir de kadın doğum uzmanımız olsaydı pek rahat edecektik, ama senin varlığında oldukça rahatlatıyor..

ayyy diğerleri neyse de araba fena olmuş yaa...taaa burda benim içim cızzzz etti...ama bunun için canını sıkmayacaksın değilmi canım, nazar felan çıkmıştır de, geçiştir boşver

inşallah doğumdan sonra bunlara dönmeyi düşünmüyorsundur şekerimmmm, emzirirken de geçiyor kahve ve nikotin diye biliyorumm aklında olsun

Allahım ne güzel yaaa bize de nasip etsin inşallah, maşallah oğluna didemcim

benim uyku düzenim de bozuldu kızlar şu izne çıktım çıkalı...eşimle uyuyakalıyoruz tv karşısında uykumu alıyorum, sonra bi gidiyo daha nezaman gelir bilmem ,pööööfffffffffff

az kaldı azizecim zordur eminim o ağrılar varken hele uyumak dahada zordur

offf damlacım saat geçmiyoda...yatıp hiç uyanmadan şöle bi 3saat uyusam yeter valla...
sizin bebişler çok hareketli oluyomu geceler? benimki çok oynuyo habire popoyu dikiyo karnım yamılıyo valla

estafurullah canım sende çok güzel beslemişsindir bebişiini kilosunu almıştır annesini şaşırtıcak eminim kontrolde

offf damlacım saat geçmiyoda...yatıp hiç uyanmadan şöle bi 3saat uyusam yeter valla...
sizin bebişler çok hareketli oluyomu geceler? benimki çok oynuyo habire popoyu dikiyo karnım yamılıyo valla

önceleri uyuduğum için farketmiyordum sanırım ama şimdi uyanık olunca anladımki benimkide geceleri hareketli bir de eşim midem yanıyo diye bal şerbeti yapıyo, sıpa da alınca tadını coşuyoaman Allah bu hareketliliklerini aratmasın.....

tüm söylediğin kelimelerin üzerine imzamı atıyorum azizeciğim.bu kadar mı aynı olur tüm hallerimiz

benim oğlum çok haretli değil canım zaten arada geziniyo sanırım çok uysal olucaz senin kızında tam cimcime olcak desene...bu uykusuzluk ne zaman başladı bende hiç yok ben uyuyorum gayet rahatne tarafa yatmışsam o tarafta kalıyorum

bende hergece ballı süt içiyom rahat uyumak için ama oda işe yaramıyo...aman iyi olsunda bebişkolarımız

estafurullah canım sende çok güzel beslemişsindir bebişiini kilosunu almıştır annesini şaşırtıcak eminim kontrolde

inşallah canım inşallahhhhhh.......
SARPi MOleni...

lazız galiba canım??????

yooook ilknurcum şahsen ben kendim alakam yok, ama eşim artvinli, onlarda da lazlık yok ama gürcülük var...sarpi moleni sarpın ötesi...hem orada sarp var hem burada...çok hoşuma gidiyor kültürleri...ve özellikle paylaştığım o şarkı...sarpi moleeniiiiiiiiiiiii sarpi moleeniiiiiiiiiiiii:97:

tüm söylediğin kelimelerin üzerine imzamı atıyorum azizeciğim.bu kadar mı aynı olur tüm hallerimiz
ohhh bi ben değilmişem demek

oyyy maaşallah oğluşuna annesini uyutuyo bak bak beyefendiye
benim cimcimede gün ağırınca uyuyo hiç kıpırtı olmuyo

ohhh bi ben değilmişem demek

oyyy maaşallah oğluşuna annesini uyutuyo bak bak beyefendiye
benim cimcimede gün ağırınca uyuyo hiç kıpırtı olmuyo

yada tembelliğini annesinden aldı diyelim canım
inş doğduktan sonra geceleri rahat uyur

benim oğluşumun babasıda laz canım.dolayısıyla oğlumda laz uşağı olacak
bende çok severim onların kültürlerini ve şarkılarını.hani o viya cd sinde yaşlı bir teyzenin söyleyerek başladığı şarkı var ya adını şimdi hatırlayamayacağım bende onu çok seviyorum.birde bir önceki albümden tsira

yada tembelliğini annesinden aldı diyelim canım
inş doğduktan sonra geceleri rahat uyur

biz aile boyu gece kuşuyuz zaten...oğlumda uykuyu hiç sevmez bebekkende öleydi şimdide öle...zor yatırıyom uyu diye...eşimde gece 1,5tan aşağı yatmaz sabahta 7 de kalkar.
eeee kızçemizde bize çekti işte sağlıklı olsunda ben kızımla otururum valla

tsira benimde favorim ve daha nicesi...zaten kültürleri çok benziyor birbirine, bizimkiler horonu birlikte teper artıkbabası tulum dinletiyor bazen, benimki hemen tepikliyor,başladı horona diyorum

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyom...gözlerim dayanmıyo artık nasıl yanıyo...herkeşlere iyi uykucuklar bizedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

öfffffffffff pöffffffffffffffff:26: şimdi azizecim bizim bu saatte almamız gereken uyku varya, onu lamayınca zararı oluyomudur bebişlere, hani bazı hormonlar bazı saatelerde uykuda salgılanıyor ya, biz ondan mahrummu ediyoruz kuzular...düşündükçe uykum yine kaçıyor:44:

tsira benimde favorim ve daha nicesi...zaten kültürleri çok benziyor birbirine, bizimkiler horonu birlikte teper artıkbabası tulum dinletiyor bazen, benimki hemen tepikliyor,başladı horona diyorum
bizimkinin horona tepkisi yok canım çok denedim ben

kızlar ben çıkıyom...gözlerim dayanmıyo artık nasıl yanıyo...herkeşlere iyi uykucuklar bizedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sanada canım.bende çıkacağım artık.belkide bu gece uyurum kimbilirrr

canmm yaa aslında bu saatte hepimizin uykuda olması gerek tabi...bizde kendimize eziyet ediyoz.
bebeklerde şaşırıyo kendini biz uyanık onlarda uyanık...

canmm yaa aslında bu saatte hepimizin uykuda olması gerek tabi...bizde kendimize eziyet ediyoz.
bebeklerde şaşırıyo kendini biz uyanık onlarda uyanık...

ozaman ne yapıp edip yatağa gitmek lazım, en azından uyuduğumuzu sansınlar

iyi geceler güzel bebeklerin güzel anneleriiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…