- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
iyi geceler kısçenle sana azize:80::80:kızlar ben çıkıyom...gözlerim dayanmıyo artık nasıl yanıyo...herkeşlere iyi uykucuklarbizedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
öfffffffffff pöffffffffffffffff:26: şimdi azizecim bizim bu saatte almamız gereken uyku varya, onu lamayınca zararı oluyomudur bebişlere, hani bazı hormonlar bazı saatelerde uykuda salgılanıyor ya, biz ondan mahrummu ediyoruz kuzular...düşündükçe uykum yine kaçıyor:44:
,gursel,onurcuk,sweet_drop+,calimero0,Azize,swimser
hepinize iyi geceler kızlarrr
kızlar bizde bugün korktuk biraz ki halada korkuyorum bugün oynadığını fazla hissetmedim sabah sağlık merkezine gittim kalp atışları iyi çıktı sonra saat 2 gibi duşa girdim banyoda duşakabinden çıkarken ayağım kaydı bacağım ayrıldı karnım duşakabinin kenarına geldi çok acımadı aslında ayağımın dışında sonra kızım hiç ama hiç oynamadı saat 5 kadar bekledim çikolata yedim süt içtim karnıma masaj yaptımyok ama kıpırdama bile yok tabi hemen dokturu aradım hastanede değilmiş mecbur kaldım acildeki doktora görünmeye usgye girdik iyi dedi bu arada ilkdefa nstye bağlandım sancı yok bebeğin kalp atışlar iyi çıktı ama 1 sattir sadece 2 defa oynadı sinir oldum doktorada perşembe kontrolumüz var dedim diye ne kilosunu söyledi sadece doğum için erken dedi bide ters olduğunu söyledimi doktorun dedi başkada birşey söylemedi ona göre herşey yolunda ama panik oldum işte dün kıpır kıpır olan yavrum bugün resmen durdu sinirlerim bozuldu nekadar zormuş ya usgye girene kadar neler düşündüm neler çok korkuyorum ilk bebeğim karnımda öldüğü için nolur GÜZEL ALLAHIM BUNU BANA BAĞIŞLA
bak gördün mü hiçççbirşey yokmuş.çok çok hafif bir kansızlık belirtisi eritrostler kiiii hamilelikle birlikte düşer biraz zaten
lökositlerde normali 10 ken hamilelerin 10,5-11 hatta 12 çıkmsı çok normal
diger değerlerinde alerjik durumlarla ilgili herhangi sana zarar vermeyecek bir kaşıntıda bile bu kadar yükselmesi normal
yani herşey yolunda canım:94:
canım bende öyle yürürken ve bazen yemek pişirirkensağol canım yaaa. çok şükür çıkardı teyzesi.seninkinemi imrendi necanım normal hepimiz öyleyiz. sanki yaşlı kadınlar gibi hissediyorum kendimi yaaa. çok yorma kendini canım.
umarım önemli bişi değildir.ıyı geceler kızlar acıl cvp beklıyorum 33 haftalık hamıleyım gunduzden berı mıdem cok bulanıyor sımdıde ınanılmaz basım donuyo dusucek gıbı oluyorum mıde bulantısı hala var nabız 180lere cıktı ındı sımdı tansıyon en son 10 6 ıdı.sızce gıtmelımıyım dr.boyle oluyomusunuz ara sıra
ah kizlar tatli olmazmi cennet kokuyor evimin heryerinde bebek kokuyor.daha once bosa yasamisim bide yurt disindayim ana yok baba yok cok ozlerdm simdi sanki hayat durdu kimseyi gozum gormuyor.dikisim 3 4 tane ama acisi cok.oturup kalkmak yurumek iskence
İYİ GECELER KIZLAR
bende oku oku zor bitirdim.yarın 2 bebek haberi alacaz herhalde hayırlısıyla doğsunlar inşallah.
akşam sinemaya gittim ama ne sinemaydı aksiyon hat safada.bebişim ilk başlarda biraz rahatsız
oldu ama sonra uyudu mışıl mışıl.haftaya kontrolum var bebek döndümü diye ebe hanım kontrol edecek
eğer dönmediyse hastaneye yollayacak.buralar Türkiyem gibi değil ha diyince ultrasona almıyolar
acayip merak içindeyim kaç kilo kaç santim gelişimi nasıl iyi beslenmişmi plasenta ne durumda
bikaç arkadaştada plasenta yaşlanmış denmiş ya ilkkez duyuyorum.
benimde kızım hasta ateşi varçok üzgünüm.sık sık hastalanmadığı için bu halleri çok dokunuyo
bana.halsiz perişan duruşu :2:
hadi kızlar iyi geceler sancısı olan ağrısı olan tüm arkadaşlarıma Allahım yardım etsin inşallah.
arkadaşlar hepinize günaydın. İnşallah güzel bir gece geçirmiş ve uykunuzu almışsınızdır...
sana da günaydın canım.günaydın güzel anne adayları ve onların şanşlı bebekleri
iyi geceler bebişlerle sizlere rüyanızda bebişlerinizi görün :80::80:
İYİ GECELER KIZLAR
bende oku oku zor bitirdim.yarın 2 bebek haberi alacaz herhalde hayırlısıyla doğsunlar inşallah.
akşam sinemaya gittim ama ne sinemaydı aksiyon hat safada.bebişim ilk başlarda biraz rahatsız
oldu ama sonra uyudu mışıl mışıl.haftaya kontrolum var bebek döndümü diye ebe hanım kontrol edecek
eğer dönmediyse hastaneye yollayacak.buralar Türkiyem gibi değil ha diyince ultrasona almıyolar
acayip merak içindeyim kaç kilo kaç santim gelişimi nasıl iyi beslenmişmi plasenta ne durumda
bikaç arkadaştada plasenta yaşlanmış denmiş ya ilkkez duyuyorum.
benimde kızım hasta ateşi varçok üzgünüm.sık sık hastalanmadığı için bu halleri çok dokunuyo
bana.halsiz perişan duruşu :2:
hadi kızlar iyi geceler sancısı olan ağrısı olan tüm arkadaşlarıma Allahım yardım etsin inşallah.
ah kizlar tatli olmazmi cennet kokuyor evimin heryerinde bebek kokuyor.daha once bosa yasamisim bide yurt disindayim ana yok baba yok cok ozlerdm simdi sanki hayat durdu kimseyi gozum gormuyor.dikisim 3 4 tane ama acisi cok.oturup kalkmak yurumek iskence
hımmmm iyi fikir aslında, ben habire site gezip alışveriş yapıyordum bu daha masrafsız olur hem
iyiyim kizlar bebegi emziriyorum actim ama yazamadim.cok iyiyiz oglumla su an dogum yapali 6 gun oldu tek sorunum dikislerim ve emzirirkenki agri.oturup kalkarken cnm aciyor dikislerim bir dusse rahatlicam bu acidan normal dogum gibisi yok sizler nasilsiniz gecmisi okuyamiyorum
ay daha ne olsun bizim apartmanın önünde otobüs durağı var ve orda da müşteri bekleyen 2 tane kadın var polisi aradım kaç kez bişey yapamadılar...sonnra karşı binada bir adam vr gece gündüz sarhoş ve çok kötü küfür ediyo bağırıyo çağırıyo..eşim her defasında polisi arıyo bişey yapamıyolar..şimdi her ikiside devrede..yani ön tarafta kadınlar arka tarafta o adam var...bunlara sinirimi boozarken otoparkta duran arabama biri çarpmasın mı?arka tampon dağılmış eşim öyle diyo..offfffffff
günaydın annecikler..
benim doktor izinden döndü çok şükür hemen arayıp olan biteni anlattım gel bide ben görym dedi dün gittik çok şükür herşey yolunda doğsada hiç korkma artık dedikilosu 2400 2500 bile olabilirmiş yanlız nidilat içiyorum ya dün nst de yawrumn kalp atışları 160 la 180 arasıydı hep çok korktum ilaçtan dedi doktor benim tüm gün çarpıntım var nabzım 120 den aşağaya düşmüyo oğluşumda ondan etkileniyomuş ilacın dozunu düşürdü biraz..sen nasılsın ahuss
Canım akşam 2 tane kuru inciri suya koy sabah onları ye canım çok iyi gelecek çok geçmiş olsun
bir kase ceviz ye =)))
didemcim canım gözün aydın..ayy ne harika haber..yaşasın bebişlerimiz geliyor
sthcim maşallah nazar değmesin eşine..bizim beyefendi şu son 2-3 gündür suyunu kendi almaya başladı saolsun..yemek yapma yorulma diyor sonra akşam eve gelir gelmez ne var yemekte diye soruyor sabah kıyafetlerini bile ben koyuyorum yatağın üzerine ama bütün kabahat bende haklısınız alıştırmak lazım..ben bebek gibi sarıp sarmaladım tabi hata bende
ahh ahhh keşke senin yerinde ben olsam canım..benide çok sevdiklerinden yalnız bırakamıyorlarmış..
kızlar geçmiş olsun
canım olsun birkaç gün geç gör ama bak sancın yokmuş..buna da şükür
mavi diyecektim ama karar vermişsin zaten..güle güle kullanın canım
hiç takma canım..stres altında kalmaktansa bence git kendi evinde doğumunu bekle..insanın evi gibisi yok
burcucum kabızlıktan kaynaklanıyordur..benimde kanamam olmuştu..doktorumda ciddiye alma kabızlıktandır demişti, gerçektende öyleymiş..bir de çok saçma gelecek biliyorum ama grip olduğumda içtiğim zencefiller benim sindirim sistemimi düzene soktu bende gripten sonrada demlediğim çayın içine bir parça doğramaya devam ettim tarçın ve karanfille birlikta..alternatif olarak dene istersen canım..
bende öyle biliyorum sultancım..gözün aydın bu arada
zencefil bana çok iyi gelmişti tatlım
handancım bencede durumunu açıklayıp hazır birşeyler ikram edebilirsin seni anlayışla karşılayacaktır..bu arada eşinin face ayarlarını değiştir gerçekten..ben eşimin ayarlarını kendim yapmıştım evlendikten sonra
bu da iyi fikir
bende kronik kabız var 2 yıldır hamilelikde üstüne gelince iyice öldüm öldüm dirildim..Amelyat olmuştum geçen sene çikolata kistinden öncesinde sonrasında kaldı..Neler denemedim hint yağları bitkiler kayısılar erikler incirler..Sıcak sütler üstüne..Ama yok dün bir kase ceviz yedim bugün tuvaletten çıkamadım =))
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...seneye ne güzel bebişle kutlayacaksınız...erken doğum riskini ben de anlamadım ya ağrıların enfeksiyondan sanki, onun için de 4-5 litre su iç kurtul, geçmiş olsun canım.
hmmm tamam bu çok iyi fikir sen demeseydin uzanmak aklıma gelmezdi benimde, mutlaka uzancam canım teşekür ederim.
incir bencede çözüm burcucum, ama sen yinede ıkınma ya ilk ve son aylarda riskli, aklını da takma, düşündükçe geri kaçıyor bu meret
ooffff senin ne çok işin var tubacım, sakın hepsini yalnız yapma ya,ama şu iki hafta ,içinde ne yap ne et haalet bence, ben iki hafta önce seke seke geziyodum ,şimdi iki parça şey için eğilsem ölüyorum...Allah yardımcın olsun..
valla canım gözüm korkmadı değil ama iki tane ablam var bana bırakmazlar sağolsnlar, tabi inşallah ben bu kadar güvenirken onlara yarı yolda da bırakmazlar umarım
bugun 36 0 dayım ama kızım önden gidiyor 37deymiş.birde doktor plesanta yaslanmaya baslamıs dedi ne oldugunu bilen var mı?
tatlım nasılsın bu günnn inanılmaz sancım varrr ölüyorummm bilmiyorum bu günkü farklı ve inletiyo beni bekleyecem sabahı kendi hast gidecem uzak die gitmedim bagcılara gittim serum takılmasınada izin vermedim şiştim ne işe yarıosa o serum hast gidecemm muhtemelen bekletmeyecek o hast.kuvezi var ya korkmuyo alıyolar hemen alsınlarda kurtulayımm
geçmişi okumak stedim ama mümkün değil çok sayfa var kaynatmışsınız yine kızlar....merak ettiğinizi biliyordum arkadaşlar hepiniz çok sağolun...hatta nete girmeden önce eşime diyordum arkadaşlarım beni merak etmiştir girip haber veriyim diye...
hepinizi çok seviyorum çok sağolun iyiki varsınız ...
seLam kızLarrrrrrrrrrrr bir yandan ezeL izLiyorum bir yandan facede batak oynuyorum ve hata buraya bakıyorum süperimm süperr
iyi akşamlar kızlar,
Moralim çok bozukDoktorum cmts kan tahlili istemişti. Bugün yaptırabildim. Kansızlıkla birlikte, kanda enfeksiyon çıktı. Halbuki hasta değilim. Bu neki şimdi? Ya bebeğime zararlı bir şeyse diye korkuyorum. Sonuçlar geç çıktı doktorumla da konuşamadım. İçim içimi yiyor.
iyiyim kizlar bebegi emziriyorum actim ama yazamadim.cok iyiyiz oglumla su an dogum yapali 6 gun oldu tek sorunum dikislerim ve emzirirkenki agri.oturup kalkarken cnm aciyor dikislerim bir dusse rahatlicam bu acidan normal dogum gibisi yok sizler nasilsiniz gecmisi okuyamiyorum
anacim hiziniza yetismek ne mumkun :) sayfalri atlaya atlaya okuyorum vallahi. zaten benim buyuk oglanda izin vermiyor uzun sure bilgisayar basinda kalmama. gelip basiyor dugmelere kerata
bugun herkesin guzel haberler almasi dilegiyle bir gunaydin diyelim
aman canım iyi olun bu zamanlarda bol bol yatıp dinlenin kuzunla:79:
kuzucuğuna annesi bence biraz daha bekler bebişin ama ne güzel doktorunda dediği gibi
gelse bile artık kritik dönemi atlattı.
yinede sağlıcakla zamanında gelsin.
bende iyiyim tatlım, kızımla yatıyoruz bol bol
japon balığım öldü
günaydınnnnnn # azra84
# burcukutlu
# babu
# ardina
# bhrm
# mervedmn
# bersuuu
# bella25
# ..ERVA..
# G.Kolega
# periliev
# nalmess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?