2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyom...gözlerim dayanmıyo artık nasıl yanıyo...herkeşlere iyi uykucuklar bizedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyi geceler kısçenle sana azize:80::80:

canım bak bu yönden hiç düşünmemiştim:44::44::44:
bende çıkıcam ilknurcum az bi farkla geçtim

canım geçmiş olsun
bebişler bazen çook uyuyordur annesi

iyiki varsın tatlım
tatlı hemşime:94:

sağol canım yaaa. çok şükür çıkardı teyzesi.seninkinemi imrendi ne canım normal hepimiz öyleyiz. sanki yaşlı kadınlar gibi hissediyorum kendimi yaaa. çok yorma kendini canım.
canım bende öyle yürürken ve bazen yemek pişirirken
oturup kalkarkende tabiii
umarım önemli bişi değildir.
geçmiş olsun canım

ayyy canımm
yirim onu ben yaaa, benim içinde kokla annesi
inşallah dikişlerinde hemencecik iyileşir.

caanım geçmiş olsun , inşallah çabucak iyileşir kuzucuğun.

arkadaşlar hepinize günaydın. İnşallah güzel bir gece geçirmiş ve uykunuzu almışsınızdır...

günaydın canımm

günaydın güzel anne adayları ve onların şanşlı bebekleri
sana da günaydın canım.

günaydın annecikler..
benim doktor izinden döndü çok şükür hemen arayıp olan biteni anlattım gel bide ben görym dedi dün gittik çok şükür herşey yolunda doğsada hiç korkma artık dedikilosu 2400 2500 bile olabilirmiş yanlız nidilat içiyorum ya dün nst de yawrumn kalp atışları 160 la 180 arasıydı hep çok korktum ilaçtan dedi doktor benim tüm gün çarpıntım var nabzım 120 den aşağaya düşmüyo oğluşumda ondan etkileniyomuş ilacın dozunu düşürdü biraz..sen nasılsın ahuss

iyi geceler bebişlerle sizlere rüyanızda bebişlerinizi görün :80::80:

gece forumda diildim ama canım ben de bebişimi gördüm rüyamda daha doğrusu ellerini gördüm. karnımın dışına çıkarmaya çalışıyodu. ben de dışardan elini tutup seviyodum bebeğimin.. tırnakları da uzamış bu arada

geçmiş olsun canım. insan evladını öyle görünce içi gidiyor değil mi? ben de hiç dayanamıyorum kızımın hasta olmasına.. :2:

ne kadar güzeldir kimbilir..

hımmmm iyi fikir aslında, ben habire site gezip alışveriş yapıyordum bu daha masrafsız olur hem

çok imrendim sana canım. bir an önce yavrum doğsun istedim senin yazdıklarını okuyunca..

geçmiş olsun canım. boşver sıkma canını, bebeğin de sıkılıyor çünkü.. cana geleceğine mala gelsin..

kuzucuğuna annesi bence biraz daha bekler bebişin ama ne güzel doktorunda dediği gibi
gelse bile artık kritik dönemi atlattı.
yinede sağlıcakla zamanında gelsin.
bende iyiyim tatlım, kızımla yatıyoruz bol bol

Canım akşam 2 tane kuru inciri suya koy sabah onları ye canım çok iyi gelecek çok geçmiş olsun

bir kase ceviz ye =)))

cok tesekkurler, sirayla deneyecegim hepsini.

bugun 36 0 dayım ama kızım önden gidiyor 37deymiş.birde doktor plesanta yaslanmaya baslamıs dedi ne oldugunu bilen var mı?

canim saglikla gelsin bebisin insallah.

canim sanci bebek icin iyi degil diyen sendin. bence mutlaka doktoruna ara sor.

iyi olduguna sevindim canim.

seLam kızLarrrrrrrrrrrr bir yandan ezeL izLiyorum bir yandan facede batak oynuyorum ve hata buraya bakıyorum süperimm süperr

masallah

gecmis olsun canim. insallah sonuclar temiz cikar.

canim daha cok taze ameliyat, gecer bir kac gune insallah agrilarin..

anacim hiziniza yetismek ne mumkun :) sayfalri atlaya atlaya okuyorum vallahi. zaten benim buyuk oglanda izin vermiyor uzun sure bilgisayar basinda kalmama. gelip basiyor dugmelere kerata

bugun herkesin guzel haberler almasi dilegiyle bir gunaydin diyelim

günaydınnnnnn # azra84
# burcukutlu
# babu
# ardina
# bhrm
# mervedmn
# bersuuu
# bella25
# ..ERVA..
# G.Kolega
# periliev
# nalmess

Canımcığım günaydın nasıl oldun umarım bugün daha iyisindir..

aman canım iyi olun bu zamanlarda bol bol yatıp dinlenin kuzunla:79:
ay bu erken doğum riski olmadan önce bir an önce doğsun yawrum der sabırsızlanırdım ama şimdi dursun 40 hafta içerde büyüsün diyorum çünkü çok korkuttu beni o an açılma var küvez ayarlansın lafını duyduğumda tek dediğim şey benim bebeğim çok küçük daha doğuramam oldu neyse şimdi iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…