2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnn # azra84
# burcukutlu
# babu
# ardina
# bhrm
# mervedmn
# bersuuu
# bella25
# ..ERVA..
# G.Kolega
# periliev
# nalmess

gunaydin canim.

Canımcığım günaydın nasıl oldun umarım bugün daha iyisindir..

sagol canim benim, yok dun kabizlik sorunu hallolmustu ama tekrarlamamasi lazim :78: bir de dunden beri bu sol bacagimin ic kismi agriyor. kemigimde oyle. kasık mı deniliyor oraya? topalliyorum resmen yururken. oturup kalkarken. dunde ara ara boyle degisik sancilar girdi cikti karnima. neyseki duzenli degillerdi de korkmadim cok. Sanirim rahim buyumeye devam ediyor o yuzden..

sen nasilsin canim? ahmet bulut nasil?

japon balığım öldü

oyy, kiyamam, cok uzme kendini, yenisini alirsin tatlim

[

sagol canim benim, yok dun kabizlik sorunu hallolmustu ama tekrarlamamasi lazim :78: bir de dunden beri bu sol bacagimin ic kismi agriyor. kemigimde oyle. kasık mı deniliyor oraya? topalliyorum resmen yururken. oturup kalkarken. dunde ara ara boyle degisik sancilar girdi cikti karnima. neyseki duzenli degillerdi de korkmadim cok. Sanirim rahim buyumeye devam ediyor o yuzden..

sen nasilsin canim? ahmet bulut nasil?

İyiyiz canım ... bende ay sonuna doğru işten ayrılcam. Toparlanmaca hala... Senin işinde zor walla evde küçük bi çocuğun varken üstüne bide hamilelikle var...Çok geçmiş olsun tekrar canım.. ben biraz uzancam şirkette 1 ssat kestireyim...:))

aman iyi ol canım evet beklesin bebisler insan hem bir an önce kucagına almak icin sabırsızlanıyor ama asla erken gelmesinide istemiyor. Insallah hepimiz zamanında alırız miniklerimizi kucagımıza.

günaydın kızlar...nasılsınız...banada yarın misafir gelecek temizlik var bugünuzun zamanadır ilkdefa bugece deliksiz uyudum çok şükür ya..uyuamıyordum bir türlü

ya kizlar unnado da nuby biberonlar (su yeni urunu, dogal dokuns serisi) indirime girmis. alayim mi almayayim mi kararsiz kaldim. evdekilerin hepsi cam oldu. acaba disarida kullanmak icin alsam mi bir tane de bundan diye dusundum ma siz ne dersiniz? %0 BPA imis.

ben de baktım az önce onlara evdekiler yeterli ise gerek yok bence ....

günaydın kızlaaaaar. biz bugün biraz geç kalktık dünkü yorgunluktan sonra ilk defa sabah 7 ye kadar hiç uyanmadan uyumuşum kendime inanamıyorum. yürümek iyi geldi bana. insan uyuyamasada yorgunluktan bayılıyor artık herhalde. şimdide üstümüzü giyinip gesmeye gidiyosss. hepinizi kocaman öpüyoruzz

ayy canım iyi olun,
bencede beklesin 39 -40
canım bol bol dinlen sende

japon balığım öldü

kıyamam
başın sağolsun canım

günaydın kızlar...nasılsınız...banada yarın misafir gelecek temizlik var bugünuzun zamanadır ilkdefa bugece deliksiz uyudum çok şükür ya..uyuamıyordum bir türlü
ohh ne güzel tatlım delilksiz uyumuşsun

canım sen bilirsin ama alma bence
lazım olursa doğduktan sonra alırsın

ben de baktım az önce onlara evdekiler yeterli ise gerek yok bence ....

canım sen bilirsin ama alma bence
lazım olursa doğduktan sonra alırsın

anladim. ama 10 tl indirime girmis. ama sonra almaya kalksam icime oturur bu sefer. evde 2 tane 240 ml lik cam ve 150 ml lik cam var. ama hani disarida allah korusun duser eder diye bir tane de silikon olsa mi diye dusunmustum ama. neyse, biraz daha dusuneyim..

iyi gezmeler canim

Son düzenleme:
günaydınnnn cici anneler ve bebişleri
sonunda bende evin tadını çıkarmaya başladım , artık izindeyim
vallaha artık önce yazdıklarınızı takip edemiyorum. bir bakıyorum son bıraktığım yere, ooo uçmuşunuzhep dedikodu hep dedikodu.

bende cam aldım hep canım ama bir tana Chicco %0 BPA Evolution Açılı Kauçuk Emzikli 250ml aldım.hem büyük dışarı çıkarken kullanışlı olur diye düşündüm. bak bu da fotoğrafı. umarım işime yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…