2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım günaydın bence al çünkü ben de hem cam hem plastik aldım ama sanki plastikler tabiki BPA'sızlar çok daha kullanışlı gibi geldi bana, bi de camları zor kullanırsın diyorlar bir tane plastik olması iyi olur hazır indirim de var..

anladim canim. benim camlar hepsi chicco zaten. ama bunu nuby dogal dokunus alayim diyorum..

canim, buyuk oglumda biberona alistirmak zor oldu. Allaha sukur sutum yetmisti (4. aya kadar tabi sonra kati mamaya baslamistik doktor tavsiyesiyle) ama biberonda aventi sevdi oglan. dr. browns da almistim ama 1 tane almistim cunku temizlemesi tam bir iskenceydi sutu onun icinden. o icindeki minik borusu, diger detayli aparatlari. yalniz benim biberonlarda ilk aldiklarim hep 150 ml lik oldu. sonra ihtiyaca gore ml. si fazla olanlara gecmistik. bunda babam aldigi icin biberonlari 2 tanesi 240 ml lik oldu, onlari sonra mamada kullanacagim. bir tane de 150 ml. lik var. ama bunlarin hepsi cam. bir tanede disarida kullanmak icin hem hafif hemde cam olmayan bir urun istedigim icin nuby yi dusunuyorum. bakalim.

evet canim. bu nuby de bpa siz mis oyle yaziyor aciklamasinda.. alayim alayim bir tane.

e

ben 23 tl'ye aldım canım fiyat çok uygun. Çok kullanışlı bir biberon. Anne göğsü gibi. Ben kaynatıp hastane çantama da onu koydum. Bende silikon kaşıklı uç istiyorum. Bakayım bende.

anladım canım teşekkür ederim eğer gerekli diyorsan kaçırma o zaman dediğin gibi indirimi güzel

Günaydın kızLarrrrrrrrrrr bugun facia gibi başLadııııı sabah 8 de eşim alarmı kurmuş uyandım yatakta baktım su sesi geliyor bizim evler hep bahçeli komşunun biri bahçesini yıkıyordur diye düşündüm bir 5 dk öyle kendime gelmeye çalıştım yatakta sonra sesin dışardan gelmediği kanaatine vardım yataktan kalktım kapıyı açtım ve ne göreyim bizim elektrikLi kombi teras katında arızalanmış sular akıyor merdivenlerden odadan da çıkamıyorum elektrik çarpar korkusuyla eşim kalktı sesime hemen sigortaları indirdi en alt katta sular merdivenin altına birikmiş onları sildi merdivenleri Allah ım kabus gibi yerler hep laminant parke hepsi kabarır yarına çıldırcaktım ya servisi aradık hala gelecekler gecede ruyamda kayınvalidemle kayınpederim oğLumun vefat ettiğini söylüyorlar bana hece nasıl bağırıyordum haykırıyordum uyandım uzun süre uyuyamamıştım sabahta bu muhabbet bu kadar strese ben bugun doğururum

canım büyük geçmiş olsun. aman dikkat et, kendini yorup strese girme..bebişini düşün. ama bi sürü iş çıkmıştır şimdi.size kolay gelsin.

canım ama ucuz değil baktım bende. 23tl'ye aldım ben normal bebek mağazasından kargo ile birlikte yine 29 bulacak.

sen hangi bebek magazasindan aldin canim? kac ml. ligini?

merhabalar.. bende yeni geldim buraya mart annesiyim 21 marttta doğum inşlhhh benide eklermisiniz?

hos geldin canim.

kıyamam, Allah beterinden korusun. ruyanida hayra yor canim. dusunme oyle.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm..

merhabalar.. bende yeni geldim buraya mart annesiyim 21 marttta doğum inşlhhh benide eklermisiniz?

hoş geldin sağlıkla kavuş bebeğine inş.

geçmiş olsun kötü bi durum ama sakin olmaya çalış bebeğin daha önemli parkeden boşver canın sağolsun...

ayy canım dikkat et ya stres yapma diycem ama hep bizi mi bulur bunlar ya bende akşam rüyamda dişimin döküldüğünü gördümm sabah kalktım haber geldi eniştem vefat etmiş yaşlı ve hastaydı gerçi ama ölüm işte..

Selam kızlar..

Benim bildiğimde öyle ama doktor öyle diyince ki dün sersem gibiydim 2 litre serum yedikten sonra dudaklarım bile şişmişti..Haftaya pazartesi yine gideceğim o zaman iyice konuşurum olmadı dediğiiniz gibi başka bir doktora daha görünürüm..En azından içim rahat eder..

Dün sormadım sanırm idrarda protein çıkan var mı ? Hemşire çok tehlikeli dedi zehirlenme olabilir dedi..Doktor fark bile etmemiş biz söyledik de baktı ve dedi ki o kadar da önemli değil..Ama netten baktım ; zehirlenme , erken doğum hatta ölü doğumlara bile yol açabiliyor muş

başınız sağolsun allah rahmet eylesin. evet ya bu rüya hep gerçek çıkıyor dişinin döküldüğünü görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…