ya kizlar unnado da nuby biberonlar (su yeni urunu, dogal dokuns serisi) indirime girmis. alayim mi almayayim mi kararsiz kaldim. evdekilerin hepsi cam oldu. acaba disarida kullanmak icin alsam mi bir tane de bundan diye dusundum ma siz ne dersiniz? %0 BPA imis.
günaydınnnn cici anneler ve bebişleri
sonunda bende evin tadını çıkarmaya başladım , artık izindeyim
vallaha artık önce yazdıklarınızı takip edemiyorum. bir bakıyorum son bıraktığım yere, ooo uçmuşunuzhep dedikodu hep dedikodu.
bende cam aldım hep canım ama bir tana Chicco %0 BPA Evolution Açılı Kauçuk Emzikli 250ml aldım.hem büyük dışarı çıkarken kullanışlı olur diye düşündüm. bak bu da fotoğrafı. umarım işime yarar
Eki Görüntüle 138845
senden biberon konusunda fikir alabilirmiyim 3 tane biberon almışsın sanırım ve büyük boy ben DR Brown's ın aldım bir tane onu da küçük boy aldım acaba hatamı yaptım küçük almakla yeni doğduğunda kullanırsa yeterli olur demiştim ama ne dersin bir tanede büyük boy alatımmı unnado dan ?
canım günaydın bence al çünkü ben de hem cam hem plastik aldım ama sanki plastikler tabiki BPA'sızlar çok daha kullanışlı gibi geldi bana, bi de camları zor kullanırsın diyorlar bir tane plastik olması iyi olur hazır indirim de var..
eya kizlar unnado da nuby biberonlar (su yeni urunu, dogal dokuns serisi) indirime girmis. alayim mi almayayim mi kararsiz kaldim. evdekilerin hepsi cam oldu. acaba disarida kullanmak icin alsam mi bir tane de bundan diye dusundum ma siz ne dersiniz? %0 BPA imis.
anladim canim. benim camlar hepsi chicco zaten. ama bunu nuby dogal dokunus alayim diyorum..
canim, buyuk oglumda biberona alistirmak zor oldu. Allaha sukur sutum yetmisti (4. aya kadar tabi sonra kati mamaya baslamistik doktor tavsiyesiyle) ama biberonda aventi sevdi oglan. dr. browns da almistim ama 1 tane almistim cunku temizlemesi tam bir iskenceydi sutu onun icinden. o icindeki minik borusu, diger detayli aparatlari. yalniz benim biberonlarda ilk aldiklarim hep 150 ml lik oldu. sonra ihtiyaca gore ml. si fazla olanlara gecmistik. bunda babam aldigi icin biberonlari 2 tanesi 240 ml lik oldu, onlari sonra mamada kullanacagim. bir tane de 150 ml. lik var. ama bunlarin hepsi cam. bir tanede disarida kullanmak icin hem hafif hemde cam olmayan bir urun istedigim icin nuby yi dusunuyorum. bakalim.
e
ben 23 tl'ye aldım canım fiyat çok uygun. Çok kullanışlı bir biberon. Anne göğsü gibi. Ben kaynatıp hastane çantama da onu koydum. Bende silikon kaşıklı uç istiyorum. Bakayım bende.
anladim canim. benim camlar hepsi chicco zaten. ama bunu nuby dogal dokunus alayim diyorum..
anladım canım teşekkür ederim eğer gerekli diyorsan kaçırma o zaman dediğin gibi indirimi güzel
evet canim. bu nuby de bpa siz mis oyle yaziyor aciklamasinda.. alayim alayim bir tane.
Günaydın kızLarrrrrrrrrrr bugun facia gibi başLadııııı sabah 8 de eşim alarmı kurmuş uyandım yatakta baktım su sesi geliyor bizim evler hep bahçeli komşunun biri bahçesini yıkıyordur diye düşündüm bir 5 dk öyle kendime gelmeye çalıştım yatakta sonra sesin dışardan gelmediği kanaatine vardım yataktan kalktım kapıyı açtım ve ne göreyim bizim elektrikLi kombi teras katında arızalanmış sular akıyor merdivenlerden odadan da çıkamıyorum elektrik çarpar korkusuyla eşim kalktı sesime hemen sigortaları indirdi en alt katta sular merdivenin altına birikmiş onları sildi merdivenleri Allah ım kabus gibi yerler hep laminant parke hepsi kabarır yarına çıldırcaktım ya servisi aradık hala gelecekler gecede ruyamda kayınvalidemle kayınpederim oğLumun vefat ettiğini söylüyorlar bana hece nasıl bağırıyordum haykırıyordum uyandım uzun süre uyuyamamıştım sabahta bu muhabbet bu kadar strese ben bugun doğururum
canım ama ucuz değil baktım bende. 23tl'ye aldım ben normal bebek mağazasından kargo ile birlikte yine 29 bulacak.
merhabalar.. bende yeni geldim buraya mart annesiyim 21 marttta doğum inşlhhh benide eklermisiniz?
Günaydın kızLarrrrrrrrrrr bugun facia gibi başLadııııı sabah 8 de eşim alarmı kurmuş uyandım yatakta baktım su sesi geliyor bizim evler hep bahçeli komşunun biri bahçesini yıkıyordur diye düşündüm bir 5 dk öyle kendime gelmeye çalıştım yatakta sonra sesin dışardan gelmediği kanaatine vardım yataktan kalktım kapıyı açtım ve ne göreyim bizim elektrikLi kombi teras katında arızalanmış sular akıyor merdivenlerden odadan da çıkamıyorum elektrik çarpar korkusuyla eşim kalktı sesime hemen sigortaları indirdi en alt katta sular merdivenin altına birikmiş onları sildi merdivenleri Allah ım kabus gibi yerler hep laminant parke hepsi kabarır yarına çıldırcaktım ya servisi aradık hala gelecekler gecede ruyamda kayınvalidemle kayınpederim oğLumun vefat ettiğini söylüyorlar bana hece nasıl bağırıyordum haykırıyordum uyandım uzun süre uyuyamamıştım sabahta bu muhabbet bu kadar strese ben bugun doğururum
merhabalar.. bende yeni geldim buraya mart annesiyim 21 marttta doğum inşlhhh benide eklermisiniz?
taçsızz prenses canım sen bilirsin ama bence başka doktorada git. bak benim kızımda maşallah kafa kemiği iri dedi doktor ama bu normal doğuma engel değil dedi. ve bebekte biraz iri dedi. hatta bugün gittim. ve bana dediki kafa kemiği iri olduğu için doğum kanalına daha rahat yerleşip doğumun rahat olması için hergün 3 4 kere 20 şer dakika yürümen lazım dedi. 36. haftaya randevu verdi. çatı muayenesi için. bak benim kızımda çok küçük değil çok şükür. bence senin doktorunun derdi farklı. ve dediki bundan sonra daha çok kilo alacak bunun içinde sol tarafına yat dedi. bu arada evlilik yıldönümünde kutlu olsun canım. İnşallah oğlun ve eşinle beraber çok uzun mutlu sağlıklı bi ömrünüz olsun.
ayy canım dikkat et ya stres yapma diycem ama hep bizi mi bulur bunlar ya bende akşam rüyamda dişimin döküldüğünü gördümm sabah kalktım haber geldi eniştem vefat etmiş yaşlı ve hastaydı gerçi ama ölüm işte..
ayy canım dikkat et ya stres yapma diycem ama hep bizi mi bulur bunlar ya bende akşam rüyamda dişimin döküldüğünü gördümm sabah kalktım haber geldi eniştem vefat etmiş yaşlı ve hastaydı gerçi ama ölüm işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?