- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
Günaydın kızLarrrrrrrrrrr bugun facia gibi başLadııııı sabah 8 de eşim alarmı kurmuş uyandım yatakta baktım su sesi geliyor bizim evler hep bahçeli komşunun biri bahçesini yıkıyordur diye düşündüm bir 5 dk öyle kendime gelmeye çalıştım yatakta sonra sesin dışardan gelmediği kanaatine vardım yataktan kalktım kapıyı açtım ve ne göreyim bizim elektrikLi kombi teras katında arızalanmış sular akıyor merdivenlerden odadan da çıkamıyorum elektrik çarpar korkusuyla eşim kalktı sesime hemen sigortaları indirdi en alt katta sular merdivenin altına birikmiş onları sildi merdivenleri Allah ım kabus gibi yerler hep laminant parke hepsi kabarır yarına çıldırcaktım ya servisi aradık hala gelecekler gecede ruyamda kayınvalidemle kayınpederim oğLumun vefat ettiğini söylüyorlar bana hece nasıl bağırıyordum haykırıyordum uyandım uzun süre uyuyamamıştım sabahta bu muhabbet bu kadar strese ben bugun doğururum
Selam kızlar..
Benim bildiğimde öyle ama doktor öyle diyince ki dün sersem gibiydim 2 litre serum yedikten sonra dudaklarım bile şişmişti..Haftaya pazartesi yine gideceğim o zaman iyice konuşurum olmadı dediğiiniz gibi başka bir doktora daha görünürüm..En azından içim rahat eder..
Dün sormadım sanırm idrarda protein çıkan var mı ? Hemşire çok tehlikeli dedi zehirlenme olabilir dedi..Doktor fark bile etmemiş biz söyledik de baktı ve dedi ki o kadar da önemli değil..Ama netten baktım ; zehirlenme , erken doğum hatta ölü doğumlara bile yol açabiliyor muş
canım büyük geçmiş olsun.aman dikkat et, kendini yorup strese girme..bebişini düşün. ama bi sürü iş çıkmıştır şimdi.size kolay gelsin.
kıyamam, Allah beterinden korusun. ruyanida hayra yor canim. dusunme oyle.
geçmiş olsun canım çok üzüldüm..
geçmiş olsun kötü bi durum ama sakin olmaya çalış bebeğin daha önemli parkeden boşver canın sağolsun...
ayy canım dikkat et ya stres yapma diycem ama hep bizi mi bulur bunlar ya bende akşam rüyamda dişimin döküldüğünü gördümm sabah kalktım haber geldi eniştem vefat etmiş yaşlı ve hastaydı gerçi ama ölüm işte..
akıntı bende de okul zamanı çok oluyodu canım ayakta durmaktan şimdi geçti ..ama şu vajinal temizlik için olan jellerden kullanmıyorsan tavsiye ederim . olası enfeksiyonları önlemiş olursun
kızlar bizde bugün korktuk biraz ki halada korkuyorum bugün oynadığını fazla hissetmedim sabah sağlık merkezine gittim kalp atışları iyi çıktı sonra saat 2 gibi duşa girdim banyoda duşakabinden çıkarken ayağım kaydı bacağım ayrıldı karnım duşakabinin kenarına geldi çok acımadı aslında ayağımın dışında sonra kızım hiç ama hiç oynamadı saat 5 kadar bekledim çikolata yedim süt içtim karnıma masaj yaptımyok ama kıpırdama bile yok tabi hemen dokturu aradım hastanede değilmiş mecbur kaldım acildeki doktora görünmeye usgye girdik iyi dedi bu arada ilkdefa nstye bağlandım sancı yok bebeğin kalp atışlar iyi çıktı ama 1 sattir sadece 2 defa oynadı sinir oldum doktorada perşembe kontrolumüz var dedim diye ne kilosunu söyledi sadece doğum için erken dedi bide ters olduğunu söyledimi doktorun dedi başkada birşey söylemedi ona göre herşey yolunda ama panik oldum işte dün kıpır kıpır olan yavrum bugün resmen durdu sinirlerim bozuldu nekadar zormuş ya usgye girene kadar neler düşündüm neler çok korkuyorum ilk bebeğim karnımda öldüğü için nolur GÜZEL ALLAHIM BUNU BANA BAĞIŞLA
kızlar hepinize iyi geceler arabadan dolayı moralim çok bozuldu...gidip yatayım biraz...sabaha inşallah hayrılı ve güzel haberler almak dileğiyle Allah'a emanet olun
Eminim ne kadar merak ediyorsun kontrol günlerini, hadi az kaldı bebişine kavuşunca bu sıkıntılı zamanları da unutacaksın tatlım. Kızına da çok çok geçmiş olsun yeni kardeş geliyor heralde içindeki duyguları böyle yansıtıyor da olabilir, psikolojik faktörlü hastalıklar. Kardeşiyle geçiriceği güzel zamanları anlat ona:)İYİ GECELER KIZLAR
bende oku oku zor bitirdim.yarın 2 bebek haberi alacaz herhalde hayırlısıyla doğsunlar inşallah.
akşam sinemaya gittim ama ne sinemaydı aksiyon hat safada.bebişim ilk başlarda biraz rahatsız
oldu ama sonra uyudu mışıl mışıl.haftaya kontrolum var bebek döndümü diye ebe hanım kontrol edecek
eğer dönmediyse hastaneye yollayacak.buralar Türkiyem gibi değil ha diyince ultrasona almıyolar
acayip merak içindeyim kaç kilo kaç santim gelişimi nasıl iyi beslenmişmi plasenta ne durumda
bikaç arkadaştada plasenta yaşlanmış denmiş ya ilkkez duyuyorum.
benimde kızım hasta ateşi varçok üzgünüm.sık sık hastalanmadığı için bu halleri çok dokunuyo
bana.halsiz perişan duruşu :2:
hadi kızlar iyi geceler sancısı olan ağrısı olan tüm arkadaşlarıma Allahım yardım etsin inşallah.
Geçmiş olsun tatlım şimdi iyi olmanıza sevindim:)aman canım iyi olun bu zamanlarda bol bol yatıp dinlenin kuzunla:79:
ay bu erken doğum riski olmadan önce bir an önce doğsun yawrum der sabırsızlanırdım ama şimdi dursun 40 hafta içerde büyüsün diyorum çünkü çok korkuttu beni o an açılma var küvez ayarlansın lafını duyduğumda tek dediğim şey benim bebeğim çok küçük daha doğuramam oldu neyse şimdi iyiyiz çok şükür
Günaydın kızLarrrrrrrrrrr bugun facia gibi başLadııııı sabah 8 de eşim alarmı kurmuş uyandım yatakta baktım su sesi geliyor bizim evler hep bahçeli komşunun biri bahçesini yıkıyordur diye düşündüm bir 5 dk öyle kendime gelmeye çalıştım yatakta sonra sesin dışardan gelmediği kanaatine vardım yataktan kalktım kapıyı açtım ve ne göreyim bizim elektrikLi kombi teras katında arızalanmış sular akıyor merdivenlerden odadan da çıkamıyorum elektrik çarpar korkusuyla eşim kalktı sesime hemen sigortaları indirdi en alt katta sular merdivenin altına birikmiş onları sildi merdivenleri Allah ım kabus gibi yerler hep laminant parke hepsi kabarır yarına çıldırcaktım ya servisi aradık hala gelecekler gecede ruyamda kayınvalidemle kayınpederim oğLumun vefat ettiğini söylüyorlar bana hece nasıl bağırıyordum haykırıyordum uyandım uzun süre uyuyamamıştım sabahta bu muhabbet bu kadar strese ben bugun doğururum
Çok saoLun kızLar eşim şimdi aradı geLiyorLar bakmaya şaka gibi ya doğuma 10 gun kala yaşadığım olaya bakın evimi su bastı ha bide üzerine eşimin teyzesi aradı sabah ruyasında beni görmüş kızım herşeyin hazırmı dedi hazır neden dedim sen erken doğuracan ruyamdan sonra öyle hissettim dedi psikolojim bozuktu zaten sabah sabah iyice delirdim şimdi evde kombiden inceden sular akıyor altında kovalar ben ayaklarımı uzattım oturuyorum laptop kucağımda hayra alamet değil bu halim doğurmadan delirdi diye çıkarım haberlere
merhabalar.. bende yeni geldim buraya mart annesiyim 21 marttta doğum inşlhhh benide eklermisiniz?
basiniz sagolsun canim.
başınız sağolsun allah rahmet eylesin. evet ya bu rüya hep gerçek çıkıyor dişinin döküldüğünü görmek
gecmis olsun canim.
Çok saoLun kızLar eşim şimdi aradı geLiyorLar bakmaya şaka gibi ya doğuma 10 gun kala yaşadığım olaya bakın evimi su bastı ha bide üzerine eşimin teyzesi aradı sabah ruyasında beni görmüş kızım herşeyin hazırmı dedi hazır neden dedim sen erken doğuracan ruyamdan sonra öyle hissettim dedi psikolojim bozuktu zaten sabah sabah iyice delirdim şimdi evde kombiden inceden sular akıyor altında kovalar ben ayaklarımı uzattım oturuyorum laptop kucağımda hayra alamet değil bu halim doğurmadan delirdi diye çıkarım haberlere
canim sen kac ml ligini aldin?
puff çok geçmiş olsun canım..Hayıra yor inş. rüyayı..Rabbim esirgesin inş. canım bozma moralini sakin..
Hayırdır İnşallah çok geçmiş olsun Elifciğim, şimdi herşey yolunda mı?Ev ne alemde, doğuma da az kalmış şurada ne diyelim Allah beterlerinden korusun, heyecan yaşaman gerekiyormuş, Allah esirgesin seni bebişini.
Rüyalar hep gündüz bilinçaltımızda biriktirdiklerimiz işte. Korkularımız rüyalarda dışavuruyor. Allah esirgesin bebişin de sen de sevdiklerin de uzun , sağlıklı, hayırlı ömür sürün. Sevgiler:)
sağol canım sende takma kafana son zamanlarda bebekle ve doğumla ilgili garip rüyalar görmek normal stres yapma bebişini sağlıkla ve zamanında kucağına al inşallahmervedmn canım bu arada başın sağoLsun..
ayy canım dikkat et ya stres yapma diycem ama hep bizi mi bulur bunlar ya bende akşam rüyamda dişimin döküldüğünü gördümm sabah kalktım haber geldi eniştem vefat etmiş yaşlı ve hastaydı gerçi ama ölüm işte..
Dün sormadım sanırm idrarda protein çıkan var mı ? Hemşire çok tehlikeli dedi zehirlenme olabilir dedi..Doktor fark bile etmemiş biz söyledik de baktı ve dedi ki o kadar da önemli değil..Ama netten baktım ; zehirlenme , erken doğum hatta ölü doğumlara bile yol açabiliyor muş
sağol canım inş. hayırlısı ile geçer..İsrar yollarında ki iltahap için antibyotik verdibir de mide bulantısı için pufff (
Canım bence acele etme googlede arat unnado ile arasındaki fiyat farkı 2-3 tl o yüzden ihtiyaç durmadıkça alma derim ben..
evet ben de idrarda protein çıkmasının tehlikeli bişi olduğunu okumuştum. canım bence sonuçlarını başka bir doktora daha göster..
geçmiş olsun..
Allah korusun ya içini ferah tut , başka bir yerde gene kontrole git, tahlil yaptır nolur nolmaz için ferahlayacaksa
Selam kızlar..
Benim bildiğimde öyle ama doktor öyle diyince ki dün sersem gibiydim 2 litre serum yedikten sonra dudaklarım bile şişmişti..Haftaya pazartesi yine gideceğim o zaman iyice konuşurum olmadı dediğiiniz gibi başka bir doktora daha görünürüm..En azından içim rahat eder..
Günaydın viyolecim nasılsın, bu arada geçmişi okudum Maşşallah bebişinegünaydın annecikler...hayırlı günler herkese
biraz daha bekleyelim saat bire kadar uğramazsa ararım bende merak ettim canım:26:kızlar eylülden haber yok mu ya merak ettim akşam sancısı vardı
hoşgeldin canımmerhabalar.. bende yeni geldim buraya mart annesiyim 21 marttta doğum inşlhhh benide eklermisiniz?
rüyan bence bu sabah yaşadıklarına çıkacakmış bence canım.üzme kendini hallolur onlar.sen kendine dikkat etGünaydın kızLarrrrrrrrrrr bugun facia gibi başLadııııı sabah 8 de eşim alarmı kurmuş uyandım yatakta baktım su sesi geliyor bizim evler hep bahçeli komşunun biri bahçesini yıkıyordur diye düşündüm bir 5 dk öyle kendime gelmeye çalıştım yatakta sonra sesin dışardan gelmediği kanaatine vardım yataktan kalktım kapıyı açtım ve ne göreyim bizim elektrikLi kombi teras katında arızalanmış sular akıyor merdivenlerden odadan da çıkamıyorum elektrik çarpar korkusuyla eşim kalktı sesime hemen sigortaları indirdi en alt katta sular merdivenin altına birikmiş onları sildi merdivenleri Allah ım kabus gibi yerler hep laminant parke hepsi kabarır yarına çıldırcaktım ya servisi aradık hala gelecekler gecede ruyamda kayınvalidemle kayınpederim oğLumun vefat ettiğini söylüyorlar bana hece nasıl bağırıyordum haykırıyordum uyandım uzun süre uyuyamamıştım sabahta bu muhabbet bu kadar strese ben bugun doğururum
idrarda protein yanında yüksek tansiyon eşlik ederse tehlikeli olr canım.belkide yün yediklerinden biraz yüksek çıkmıştır.etkiliyor çoğu zaman çünkü
Selam kızlar..
günaydın canımmgünaydın annecikler...hayırlı günler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?