2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

puff çok geçmiş olsun canım..Hayıra yor inş. rüyayı..Rabbim esirgesin inş. canım bozma moralini sakin..

gecmis olsun canim.

canım büyük geçmiş olsun. aman dikkat et, kendini yorup strese girme..bebişini düşün. ama bi sürü iş çıkmıştır şimdi.size kolay gelsin.

kıyamam, Allah beterinden korusun. ruyanida hayra yor canim. dusunme oyle.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm..

geçmiş olsun kötü bi durum ama sakin olmaya çalış bebeğin daha önemli parkeden boşver canın sağolsun...

Çok saoLun kızLar eşim şimdi aradı geLiyorLar bakmaya şaka gibi ya doğuma 10 gun kala yaşadığım olaya bakın evimi su bastı ha bide üzerine eşimin teyzesi aradı sabah ruyasında beni görmüş kızım herşeyin hazırmı dedi hazır neden dedim sen erken doğuracan ruyamdan sonra öyle hissettim dedi psikolojim bozuktu zaten sabah sabah iyice delirdim şimdi evde kombiden inceden sular akıyor altında kovalar ben ayaklarımı uzattım oturuyorum laptop kucağımda hayra alamet değil bu halim doğurmadan delirdi diye çıkarım haberlere

akıntı bende de okul zamanı çok oluyodu canım ayakta durmaktan şimdi geçti ..ama şu vajinal temizlik için olan jellerden kullanmıyorsan tavsiye ederim . olası enfeksiyonları önlemiş olursun

ben de doktora sorayım kullanayım ya, memnun kaldın değil mi sen?

Allahım korusun, esirgesin kötü şeyler düşünme çok çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım son aylarda özellikle

kızlar hepinize iyi geceler arabadan dolayı moralim çok bozuldu ...gidip yatayım biraz...sabaha inşallah hayrılı ve güzel haberler almak dileğiyle Allah'a emanet olun

canım cana geleceğine mala gelsin derler ya.Üzme kendini verilmiş sadakanız varmış, nazardır böyle çıkmış canını sıkma e mi:)

Eminim ne kadar merak ediyorsun kontrol günlerini, hadi az kaldı bebişine kavuşunca bu sıkıntılı zamanları da unutacaksın tatlım. Kızına da çok çok geçmiş olsun yeni kardeş geliyor heralde içindeki duyguları böyle yansıtıyor da olabilir, psikolojik faktörlü hastalıklar. Kardeşiyle geçiriceği güzel zamanları anlat ona:)

Geçmiş olsun tatlım şimdi iyi olmanıza sevindim:)

Hayırdır İnşallah çok geçmiş olsun Elifciğim, şimdi herşey yolunda mı?Ev ne alemde, doğuma da az kalmış şurada ne diyelim Allah beterlerinden korusun, heyecan yaşaman gerekiyormuş, Allah esirgesin seni bebişini.
Rüyalar hep gündüz bilinçaltımızda biriktirdiklerimiz işte. Korkularımız rüyalarda dışavuruyor. Allah esirgesin bebişin de sen de sevdiklerin de uzun , sağlıklı, hayırlı ömür sürün. Sevgiler:)

tövbe tövbe.. neden moralini bozarlar su hamilelerin anlamam. gorduysende kendine sakla ruyani teyzecik. sen bunu da hayra yor canim.kotu dusunmemeye calis. yavrun hayirli vakti zamaninda gelecek insallah.

bence tersliklerin arkasından güzel şeyler gelir. doğumla ilgili olumsuzluk getirme inş herşey çok güzel olacak

puff çok geçmiş olsun canım..Hayıra yor inş. rüyayı..Rabbim esirgesin inş. canım bozma moralini sakin..

Çok saoL canım..

Canım ev şuan berbat kağı cam açık yerlerin kurumasını bekliyorum kombiden sular akıyor eşimle servis elemanı yolda geliyor bende arsız arsız oturuyorum hoş gezinsem ayağım kayar düşerim korkusu var ay ağlasammı gülsemmi bilemedim halime Rüyada oLsa oğLumu kaybetme korkusu alt üst etti beni Allah ım hayra çıkarsın..

Tüh bir sürü iş çıkmış canım sana. Allah kolaylık versin

başınız sağolsun..

evet ben de idrarda protein çıkmasının tehlikeli bişi olduğunu okumuştum. canım bence sonuçlarını başka bir doktora daha göster..

sağol canım inş. hayırlısı ile geçer..İsrar yollarında ki iltahap için antibyotik verdi bir de mide bulantısı için pufff (

geçmiş olsun..

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım, rüya yorumlarına bakarken hep korkuyorum zaten kötü bir şeyle karşılaşıp buna inanmak korkusu var ya öfff insanı deli ediyor.

Allah korusun ya içini ferah tut , başka bir yerde gene kontrole git, tahlil yaptır nolur nolmaz için ferahlayacaksa

günaydın annecikler...hayırlı günler herkese
Günaydın viyolecim nasılsın, bu arada geçmişi okudum Maşşallah bebişine Hala haftasına göre 1 hafta önde değil mi? Doktor bir şey söylüyor mu bu durumla ilgili, bebek iriliği doğumun haftasını öne alırmıymış?

Bak şimdi bu olmadı, tamam teyze senin iyiliğini istemiş hazırlıksız yakalanma demiş olabilir de, hamileleri panikletecek böyle haberleri başka zamanlara saklasalar, zaten stres altındayız hep diiii miii ama

:26:kızlar eylülden haber yok mu ya merak ettim akşam sancısı vardı
biraz daha bekleyelim saat bire kadar uğramazsa ararım bende merak ettim canım

merhabalar.. bende yeni geldim buraya mart annesiyim 21 marttta doğum inşlhhh benide eklermisiniz?
hoşgeldin canım

rüyan bence bu sabah yaşadıklarına çıkacakmış bence canım.üzme kendini hallolur onlar.sen kendine dikkat et

idrarda protein yanında yüksek tansiyon eşlik ederse tehlikeli olr canım.belkide yün yediklerinden biraz yüksek çıkmıştır.etkiliyor çoğu zaman çünkü

günaydın annecikler...hayırlı günler herkese
günaydın canımm

mervedmn kullanıcısından alıntı
ayy canım dikkat et ya stres yapma diycem ama hep bizi mi bulur bunlar ya bende akşam rüyamda dişimin döküldüğünü gördümm sabah kalktım haber geldi eniştem vefat etmiş yaşlı ve hastaydı gerçi ama ölüm işte..

başınız sağolsun canım.her ölüm yakınları için vakitsiz oluyor işte.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…