2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

idrarda protein yanında yüksek tansiyon eşlik ederse tehlikeli olr canım.belkide yün yediklerinden biraz yüksek çıkmıştır.etkiliyor çoğu zaman çünkü

evet ama hastaneye gitme sebebim çok istifar etmemdi içim dışıma çıktı o derece kötü oldum..Yoksa herhangi bir şikayetim yoktu..Tansıyona da bakıldı herzaman ki gibi çıktı..Acaba doktor ondan mı çok önemsemedi..Bişey olmaz tuz a dikkat etmeye çalış dedi..Ben normalde de hamilelikden önce de tuzlu yiyemiyordum herkese göre normal olan bana tuzlu geliyor..Bilmiyorum pufff

bak istifra da etkiler proteini.o yüzden önemsememiştir.için rahat değilse kendini iyi hissettiğin bir gün tekrar bir idrar testi yaptırırsın canım.

QUOTE=hipperaktif;17536912]Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım, rüya yorumlarına bakarken hep korkuyorum zaten kötü bir şeyle karşılaşıp buna inanmak korkusu var ya öfff insanı deli ediyor

başınız sağolsun canım.her ölüm yakınları için vakitsiz oluyor işte.....[/QUOTE]

sağolun kızlar..

Son düzenleme:
neden istiğfar ediyorsun acaba canım şu son zamanlarda onların hepsinin bitmesi lazım değilmi?

kızlar eylül hastanede müşahededeymiş ama kendininde bebeğinde durumu iyiymiş.bugün çıkarırlar mı bilemiyorum diyor.selam söyledi hepinize:79:

kızlar eylül hastanede müşahededeymiş ama kendininde bebeğinde durumu iyiymiş.bugün çıkarırlar mı bilemiyorum diyor.selam söyledi hepinize:79:

ayy geçmiş olsun ya bu mart bebekleri amma zıpır çıktı ya durdukları yerde durmuyolar biraz daha sabır eylüle..

bak istifra da etkiler proteini.o yüzden önemsememiştir.için rahat değilse kendini iyi hissettiğin bir gün tekrar bir idrar testi yaptırırsın canım.

Pazartesi gideceğim kontrole o zaman bir daha yaptırırım inş. canım teşekkür ederim..İnsan gergin iken bazen düşünemiyor..

neden istiğfar ediyorsun acaba canım şu son zamanlarda onların hepsinin bitmesi lazım değilmi?

evet uzun zamandan sonra ilk defa oldu zaten canım..Ama çok kötü olunca doktora gittik..Doktor idrar yollarında ki iltahap herkes de farklı gösterir dedi bende idrar da yanma kanama hiç bişey yoktu çünkü şikayetim de yoktu..Nadirmiş istifar ile kendini göstermesi o da bana denk geldi canım..

Ohh Maşallah..İyi olsunlar inş. As. bende dün müşaiyede kaldım hemde 4 saat Rabbim yardımcısı olur inş. Çok geçmiş olsun..

gözün aydın diyim ozaman canım
oyyy ne güzel bebişini görmüşsün
japon balığım öldü
bak buna ağlarım :26::26:başın sağolsun canım bilirim bende balık,kuş,köpek,kamplumbağa beslemiş biri olarak ömürleri çok uzun olmuyor malesef
merhabalar.. bende yeni geldim buraya mart annesiyim 21 marttta doğum inşlhhh benide eklermisiniz?
hoşgeldin
offf çok zor sinirlenmektede haklısın kabus gibi güne başlamışsın hayra yor canım rüyanı birde akan suya anlat derler rüyayı:44:
başınız sağolsun
stres yapma elifcim eminim oğluşun beklicek
şükür iyiymiş neyse 1günü kaldı

ayy geçmiş olsun ya bu mart bebekleri amma zıpır çıktı ya durdukları yerde durmuyolar biraz daha sabır eylüle..

neyseki yanına annesi gelmiş, ablası gelmiş,kocasıda yoldaymış.artık biraz daha rarat eder kafası dağınık olmaz en azından eylülcüğün...

iyiyim canım sağol sen nasılsın teşekkür ederiz teyzesi....canım 32+4 deydik dün dr 35 hafta gözüküyor dedi irilik doğum haftasını değil doğum şeklini etkilermiş canım

merhaba herkese.2 gün girmemişttim nete gözlerim yoruldu valla oku oku:)))ben daha hiç biberon emzik vs.almadım .hemen lazım olacak kesin alınması gerekenlerin listesini oluşturalım mı?ben tecrübesizim yardımcı olun bana

slm kızlar şöyle bi geçmişe göz attım ama tek tek okuyamadım
herkez iyidir inşallah

eylül yok iyidir inşallah...bugün son günü kızın

elifçim evi su basmış offffff canmm yaa kolay gelsin sana dikkatli ol ama.

geçmiş olsun canım. Herkesin gördüğü rüya kendisinedir. Rüyalarda birebir çıkmaz hiç kafana takma böyle şeyleri. Senin bugün sıkılacağın malum olmuş. Zaten sıkıldında sabah sabah o kadar işte...

Mervedmn başın sağolsun seninde canım

:26:kızlar eylülden haber yok mu ya merak ettim akşam sancısı vardı

evet canım bende merak ettim.

geçmiş olsun canım
bi yardımcı fln çağırsan öğleden sonra için

başınız sağolsun canım
günaydın annecikler...hayırlı günler herkese

günaydın canım

allah yardımcısı olsun...
canım benim yaaa

neyseki yanına annesi gelmiş, ablası gelmiş,kocasıda yoldaymış.artık biraz daha rarat eder kafası dağınık olmaz en azından eylülcüğün...

annenin yerini kimse tutamıyor zaten..

Kızlar benim büyük bir sorunum var..Kayınvalidem..Ne zaman annem de gelecek desem suratını asıyor beni sinir ediyor..DÜn yine konusu açıldı erken gelecek dedim doğum erken olur ise dedim sezaryan olursa erken olacak die..Neyse yüzünü astı..sonra eşim ile konuştuk nie böyle yapıyor dedim her defasında canımı sıkmayı başarıyor dedim yani annem antalyadan gelecek kayınvalidem üst katımda gerizekalı benim sinirimi çok bozuyor..Annem de gelirim en fazla 1ay kalabilirm diyor..Eğer geldiğinde anneme bişey der ise sanırım bu defa onu asla affetmem ve bende ondan geri kalmam..DÜşündükçe kayınvalidem den daha çok nefret ediyorum ya

gecmis olsun. haklarinda hayirlisi olsun insallah.

küçüklerinden aldım canım. Tek akışlı ml hatırlamıyorum tam. Ama unnado'dakinden İzmir'deyim ben. Burada Hello Baby diye mağaza var oradan aldım ama Joker'de de 27 civarıydı yanılmıyorsam.

anladim canim. sagolasin. bende 150 ml. lik alayim o zaman ilk basta.

Kızlar öğle yemeğinden sonra karnımın alt tarafında çok feci bir baskı hissediyorum bugün. yürütmüyor neredeyse o derece şiddetli bir baskı.. neden olmuştur sizce? erken doğum filan geliyor aklıma ama kovalıyorum bu düşünceleri.

Bir de bebek çok çok hareketli bugünlerde. gece gündüz farketmiyor.. habire kıpraşma halinde.. onun etkisi olabilir mi?

En az 2 hafta daha beklesin bebeğim ama ya. Eşim görevde, o burada değilken doğum yapmak istemiyorum

Son düzenleme:

biberon emzik birer tane almak yeterli sanırım ben öyle yaptım emzik daha almadım gerçi..Bir tane orta boy cam biberon ve silikon kaşıklarını aldım..Tırnak makası aldım oğluşuma =)) zıbınları da tamam

iyi bari sevindim ya yanlız nasıl baş etti zaten bunca zaman helal olsun ona neyse ki çok az kaldı büyük buluşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…