- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
idrarda protein yanında yüksek tansiyon eşlik ederse tehlikeli olr canım.belkide yün yediklerinden biraz yüksek çıkmıştır.etkiliyor çoğu zaman çünkü
bak istifra da etkiler proteini.o yüzden önemsememiştir.için rahat değilse kendini iyi hissettiğin bir gün tekrar bir idrar testi yaptırırsın canım.
evet ama hastaneye gitme sebebim çok istifar etmemdiiçim dışıma çıktı o derece kötü oldum..Yoksa herhangi bir şikayetim yoktu..Tansıyona da bakıldı herzaman ki gibi çıktı..Acaba doktor ondan mı çok önemsemedi..Bişey olmaz tuz a dikkat etmeye çalış dedi..Ben normalde de hamilelikden önce de tuzlu yiyemiyordum herkese göre normal olan bana tuzlu geliyor..Bilmiyorum pufff
sen hangi bebek magazasindan aldin canim? kac ml. ligini?
küçüklerinden aldım canım. Tek akışlı ml hatırlamıyorum tam. Ama unnado'dakinden İzmir'deyim ben. Burada Hello Baby diye mağaza var oradan aldım ama Joker'de de 27 civarıydı yanılmıyorsam.
kızlar eylül hastanede müşahededeymiş ama kendininde bebeğinde durumu iyiymiş.bugün çıkarırlar mı bilemiyorum diyor.selam söyledi hepinize:79:
bak istifra da etkiler proteini.o yüzden önemsememiştir.için rahat değilse kendini iyi hissettiğin bir gün tekrar bir idrar testi yaptırırsın canım.
neden istiğfar ediyorsun acaba canım şu son zamanlarda onların hepsinin bitmesi lazım değilmi?
kızlar eylül hastanede müşahededeymiş ama kendininde bebeğinde durumu iyiymiş.bugün çıkarırlar mı bilemiyorum diyor.selam söyledi hepinize:79:
gözün aydın diyim ozaman canımgünaydın annecikler..
benim doktor izinden döndü çok şükür hemen arayıp olan biteni anlattım gel bide ben görym dedi dün gittik çok şükür herşey yolunda doğsada hiç korkma artık dedikilosu 2400 2500 bile olabilirmiş yanlız nidilat içiyorum ya dün nst de yawrumn kalp atışları 160 la 180 arasıydı hep çok korktum ilaçtan dedi doktor benim tüm gün çarpıntım var nabzım 120 den aşağaya düşmüyo oğluşumda ondan etkileniyomuş ilacın dozunu düşürdü biraz..sen nasılsın ahuss
gece forumda diildim ama canım ben de bebişimi gördüm rüyamdadaha doğrusu ellerini gördüm. karnımın dışına çıkarmaya çalışıyodu. ben de dışardan elini tutup seviyodum bebeğimin.. tırnakları da uzamış bu arada
geçmiş olsun canım. insan evladını öyle görünce içi gidiyor değil mi? ben de hiç dayanamıyorum kızımın hasta olmasına.. :2:
ne kadar güzeldir kimbilir..
çok imrendim sana canım. bir an önce yavrum doğsun istedim senin yazdıklarını okuyunca..
geçmiş olsun canım. boşver sıkma canını, bebeğin de sıkılıyor çünkü.. cana geleceğine mala gelsin..
japon balığım öldü
merhabalar.. bende yeni geldim buraya mart annesiyim 21 marttta doğum inşlhhh benide eklermisiniz?
offf çok zor sinirlenmektede haklısın kabus gibi güne başlamışsın hayra yor canım rüyanı birde akan suya anlat derler rüyayı:44:Günaydın kızLarrrrrrrrrrr bugun facia gibi başLadııııı sabah 8 de eşim alarmı kurmuş uyandım yatakta baktım su sesi geliyor bizim evler hep bahçeli komşunun biri bahçesini yıkıyordur diye düşündüm bir 5 dk öyle kendime gelmeye çalıştım yatakta sonra sesin dışardan gelmediği kanaatine vardım yataktan kalktım kapıyı açtım ve ne göreyim bizim elektrikLi kombi teras katında arızalanmış sular akıyor merdivenlerden odadan da çıkamıyorum elektrik çarpar korkusuyla eşim kalktı sesime hemen sigortaları indirdi en alt katta sular merdivenin altına birikmiş onları sildi merdivenleri Allah ım kabus gibi yerler hep laminant parke hepsi kabarır yarına çıldırcaktım ya servisi aradık hala gelecekler gecede ruyamda kayınvalidemle kayınpederim oğLumun vefat ettiğini söylüyorlar bana hece nasıl bağırıyordum haykırıyordum uyandım uzun süre uyuyamamıştım sabahta bu muhabbet bu kadar strese ben bugun doğururum
başınız sağolsunayy canım dikkat et ya stres yapma diycem ama hep bizi mi bulur bunlar ya bende akşam rüyamda dişimin döküldüğünü gördümm sabah kalktım haber geldi eniştem vefat etmiş yaşlı ve hastaydı gerçi ama ölüm işte..
stres yapma elifcim eminim oğluşun beklicekÇok saoLun kızLar eşim şimdi aradı geLiyorLar bakmaya şaka gibi ya doğuma 10 gun kala yaşadığım olaya bakın evimi su bastı ha bide üzerine eşimin teyzesi aradı sabah ruyasında beni görmüş kızım herşeyin hazırmı dedi hazır neden dedim sen erken doğuracan ruyamdan sonra öyle hissettim dedi psikolojim bozuktu zaten sabah sabah iyice delirdim şimdi evde kombiden inceden sular akıyor altında kovalar ben ayaklarımı uzattım oturuyorum laptop kucağımda hayra alamet değil bu halim doğurmadan delirdi diye çıkarım haberlere
şükür iyiymiş neyse 1günü kaldıkızlar eylül hastanede müşahededeymiş ama kendininde bebeğinde durumu iyiymiş.bugün çıkarırlar mı bilemiyorum diyor.selam söyledi hepinize:79:
ayy geçmiş olsun ya bu mart bebekleri amma zıpır çıktı ya durdukları yerde durmuyolar biraz daha sabır eylüle..
Pazartesi gideceğim kontrole o zaman bir daha yaptırırım inş. canım teşekkür ederim..İnsan gergin iken bazen düşünemiyor..
evet uzun zamandan sonra ilk defa oldu zaten canım..Ama çok kötü olunca doktora gittik..Doktor idrar yollarında ki iltahap herkes de farklı gösterir dedi bende idrar da yanma kanama hiç bişey yoktu çünkü şikayetim de yoktu..Nadirmiş istifar ile kendini göstermesi o da bana denk geldi canım..
Ohh Maşallah..İyi olsunlar inş. As. bende dün müşaiyede kaldım hemde 4 saat Rabbim yardımcısı olur inş. Çok geçmiş olsun..
Günaydın viyolecim nasılsın, bu arada geçmişi okudum Maşşallah bebişineHala haftasına göre 1 hafta önde değil mi? Doktor bir şey söylüyor mu bu durumla ilgili, bebek iriliği doğumun haftasını öne alırmıymış?
Çok saoL canım..
Canım ev şuan berbat kağı cam açık yerlerin kurumasını bekliyorum kombiden sular akıyor eşimle servis elemanı yolda geliyor bende arsız arsız oturuyorum hoş gezinsem ayağım kayar düşerim korkusu var ay ağlasammı gülsemmi bilemedim halimeRüyada oLsa oğLumu kaybetme korkusu alt üst etti beni Allah ım hayra çıkarsın..
:26:kızlar eylülden haber yok mu ya merak ettim akşam sancısı vardı
Günaydın kızLarrrrrrrrrrr bugun facia gibi başLadııııı sabah 8 de eşim alarmı kurmuş uyandım yatakta baktım su sesi geliyor bizim evler hep bahçeli komşunun biri bahçesini yıkıyordur diye düşündüm bir 5 dk öyle kendime gelmeye çalıştım yatakta sonra sesin dışardan gelmediği kanaatine vardım yataktan kalktım kapıyı açtım ve ne göreyim bizim elektrikLi kombi teras katında arızalanmış sular akıyor merdivenlerden odadan da çıkamıyorum elektrik çarpar korkusuyla eşim kalktı sesime hemen sigortaları indirdi en alt katta sular merdivenin altına birikmiş onları sildi merdivenleri Allah ım kabus gibi yerler hep laminant parke hepsi kabarır yarına çıldırcaktım ya servisi aradık hala gelecekler gecede ruyamda kayınvalidemle kayınpederim oğLumun vefat ettiğini söylüyorlar bana hece nasıl bağırıyordum haykırıyordum uyandım uzun süre uyuyamamıştım sabahta bu muhabbet bu kadar strese ben bugun doğururum
başınız sağolsun canımayy canım dikkat et ya stres yapma diycem ama hep bizi mi bulur bunlar ya bende akşam rüyamda dişimin döküldüğünü gördümm sabah kalktım haber geldi eniştem vefat etmiş yaşlı ve hastaydı gerçi ama ölüm işte..
günaydın annecikler...hayırlı günler herkese
neyseki yanına annesi gelmiş, ablası gelmiş,kocasıda yoldaymış.artık biraz daha rarat eder kafası dağınık olmaz en azından eylülcüğün...
küçüklerinden aldım canım. Tek akışlı ml hatırlamıyorum tam. Ama unnado'dakinden İzmir'deyim ben. Burada Hello Baby diye mağaza var oradan aldım ama Joker'de de 27 civarıydı yanılmıyorsam.
merhaba herkese.2 gün girmemişttim nete gözlerim yoruldu valla oku oku:)))ben daha hiç biberon emzik vs.almadım .hemen lazım olacak kesin alınması gerekenlerin listesini oluşturalım mı?ben tecrübesizim yardımcı olun bana
neyseki yanına annesi gelmiş, ablası gelmiş,kocasıda yoldaymış.artık biraz daha rarat eder kafası dağınık olmaz en azından eylülcüğün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?