- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
Kızlar öğle yemeğinden sonra karnımın alt tarafında çok feci bir baskı hissediyorum bugün. yürütmüyor neredeyse o derece şiddetli bir baskı.. neden olmuştur sizce? erken doğum filan geliyor aklıma ama kovalıyorum bu düşünceleri.
annenin yerini kimse tutamıyor zaten..
Kızlar benim büyük bir sorunum var..Kayınvalidem..Ne zaman annem de gelecek desem suratını asıyor beni sinir ediyor..DÜn yine konusu açıldı erken gelecek dedim doğum erken olur ise dedim sezaryan olursa erken olacak die..Neyse yüzünü astı..sonra eşim ile konuştuk nie böyle yapıyor dedim her defasında canımı sıkmayı başarıyor dedim yani annem antalyadan gelecek kayınvalidem üst katımda gerizekalı benim sinirimi çok bozuyor..Annem de gelirim en fazla 1ay kalabilirm diyor..Eğer geldiğinde anneme bişey der ise sanırım bu defa onu asla affetmem ve bende ondan geri kalmam..DÜşündükçe kayınvalidem den daha çok nefret ediyorum ya
geçmiş olsun canım benimki de bana çok sık yapıyor sanırım aşağıya doğru yerleşmeye başladıklarından oluyor..Sancı şeklinde ise dk ya bak ne olur ne olmaz..
allah allah neden surat asıyormuşki ne hakkı var tabiki kızının evine gelcek torununa bakıcak sana bakıcak isterse 1yılda kalabilir tam tersi olsa hoşuna gidermiydi acaba neyse sen takma bunu emin ol bişey diyemez
Şu anda beni tek rahatlatan sancımın olmaması neyseki.. bazen tek taraflı olarak kasık bölgemde sancı gibi bişiyler hissediyorum ama kısa sürüyor ve tekrarlamıyor diye dikkate almıyorum..
sinirimi bozuyor ama ya sanki beni o doğurmuş evime gelen kayınvalidem..Sinir oluyorum hayır beni öyle çok sevse bir nebze anlamaya çalışağım diyeceğim ki paylaşmak istemiyor ama anlayamıyorum ki sinirimi bozuyor duruyor..Sonra dün sepet aldım şampuan sabun vs. koymak için ille altına fırfır yapayım dedi istemiyorum böyle güzel zaten üstünde 2 kat tülü var dedim yine bozuldu sanki onun çocuğu oluyor ben kayınvalidelik yapıyorum kendinden nefret ettirmek için o kadar çok efor sarf ediyor ki dayanamıyorum inan boğuyor beni..Eşim annem bozulacak kıskanacak bişeyler bulur sen takılma boşver diyor ama sinirime dokunuyor işte
evet aynısı bende de çok oluyor..Aşağıya yerleşmeye başladığında vajinaya batmalar oluyormuş..Ki bende oluyor artık ağırlık o bölgeye yükleniyor ..Dolasıyla da böyle sancılar ağrılar batmalar çoğalıyor..Rabbim yardımcımız olur inş.
neyse ben çıkıyorum kızlar nst.ye giricem gene hastaneye gidicez :80::80:
annenin yerini kimse tutamıyor zaten..
Kızlar benim büyük bir sorunum var..Kayınvalidem..Ne zaman annem de gelecek desem suratını asıyor beni sinir ediyor..DÜn yine konusu açıldı erken gelecek dedim doğum erken olur ise dedim sezaryan olursa erken olacak die..Neyse yüzünü astı..sonra eşim ile konuştuk nie böyle yapıyor dedim her defasında canımı sıkmayı başarıyor dedim yani annem antalyadan gelecek kayınvalidem üst katımda gerizekalı benim sinirimi çok bozuyor..Annem de gelirim en fazla 1ay kalabilirm diyor..Eğer geldiğinde anneme bişey der ise sanırım bu defa onu asla affetmem ve bende ondan geri kalmam..DÜşündükçe kayınvalidem den daha çok nefret ediyorum ya
taçsız prenses ayyy ne sinir bozucu yaaresmen kıskanıyo
yaa insanın annesi gibi hiçbi kayınvalde olmaz çok iyi olsa bile...
benimde kayın valdem çok yakın bana...annem uzak annem gelcek kalcak bende.herkez annesini ister tabi
canım ya anlıyorum seni allahtan eşin annesinin nasıl biri olduğunun farkında boşver dicem ama insana batıyor dimi. dolaylı söylemek yerine direk söle olmazsa böyle böyle yapıyorsun ve ben bundan rahatsız oluyorum de . ben de doğumda kayınvalidem gelcek şimdiden düşünmeye başladım herşeye bişey bulcak beni çıldırtcak en doğruyu en iyiyi onlar biliyor gibi davrancak üstelik benim eşim annesine laf söyletmez farkındalığı da yok adamın ben de karar aldım kırılsada darılsada söylicem ben üzülüp depresyona gireceğime o üzülsün
gecmis olsun. haklarinda hayirlisi olsun insallah.
anladim canim. sagolasin. bende 150 ml. lik alayim o zaman ilk basta.
canım ya anlıyorum seni allahtan eşin annesinin nasıl biri olduğunun farkında boşver dicem ama insana batıyor dimi. dolaylı söylemek yerine direk söle olmazsa böyle böyle yapıyorsun ve ben bundan rahatsız oluyorum de . ben de doğumda kayınvalidem gelcek şimdiden düşünmeye başladım herşeye bişey bulcak beni çıldırtcak en doğruyu en iyiyi onlar biliyor gibi davrancak üstelik benim eşim annesine laf söyletmez farkındalığı da yok adamın ben de karar aldım kırılsada darılsada söylicem ben üzülüp depresyona gireceğime o üzülsün
Amin Allah herpimizin yardımcısı olsun ..
canmm senin erken ama nst için...ben 35.haftam dolunca ilk girdim.
Çatlak kadın..Kıskanmasın ya artık evlendik ilk 6 7 ay burnumdan getirdi hanımefendinin kıskançlıkları ve yalanları yüzünden eşimden boşanmak bile istedim..Onu geç 3 aylık bebeğimi bile aldırmak istedim..Yaptığı bunca şeyden sonra ben hala ona anne diyorum o ne yapıyor kıskançlık krizlerine giriyor dün konuşurken yüzüme bile bakmadı annem gelecek diyince..Geri ya herşeye yüzü asılır evlendiğimden beri sanki kayınvalide benim o da gelin..Ama yeter canıma tak etti hele anneme de böyle tavır yapar ise kayınvalide büyük felan demeyecveğim açacağım ağzımı..Ne olursa olsun artık..
Bir de hep benim oğluşum benim benim diyip duruyor sinirime dokunuyor odasını kurduk..Ben burayı böyle beğenmedim değiştireceğim şeklini diyor babası da bende böyle istiyoruz diyorum yok içime sinmedi ben böyle kullanamam diyor ben iyice küplere biniyorum sanki ben taşıyıcı anneyim bak yine sinirlerndim ya gidip bağırıp çağırmak istiyorum ya
arkadaşım aklınımı kaçırmış kadın o senin annen canından bir parça sabret diyecem ama bu sabredilecek bişey değil canını sıkarsa sende onun canını sık sakın alttan alma belkide alttan aldığın için böyle şımarmıştır. sanada yazık Allah yardımcın olsun ama tavrını koymayı bil. kendinede anneciğinede yazık ettirme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?