2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım benimki de bana çok sık yapıyor sanırım aşağıya doğru yerleşmeye başladıklarından oluyor..Sancı şeklinde ise dk ya bak ne olur ne olmaz..

allah allah neden surat asıyormuşki ne hakkı var tabiki kızının evine gelcek torununa bakıcak sana bakıcak isterse 1yılda kalabilir tam tersi olsa hoşuna gidermiydi acaba neyse sen takma bunu emin ol bişey diyemez

geçmiş olsun canım benimki de bana çok sık yapıyor sanırım aşağıya doğru yerleşmeye başladıklarından oluyor..Sancı şeklinde ise dk ya bak ne olur ne olmaz..

Şu anda beni tek rahatlatan sancımın olmaması neyseki.. bazen tek taraflı olarak kasık bölgemde sancı gibi bişiyler hissediyorum ama kısa sürüyor ve tekrarlamıyor diye dikkate almıyorum..

allah allah neden surat asıyormuşki ne hakkı var tabiki kızının evine gelcek torununa bakıcak sana bakıcak isterse 1yılda kalabilir tam tersi olsa hoşuna gidermiydi acaba neyse sen takma bunu emin ol bişey diyemez

sinirimi bozuyor ama ya sanki beni o doğurmuş evime gelen kayınvalidem..Sinir oluyorum hayır beni öyle çok sevse bir nebze anlamaya çalışağım diyeceğim ki paylaşmak istemiyor ama anlayamıyorum ki sinirimi bozuyor duruyor..Sonra dün sepet aldım şampuan sabun vs. koymak için ille altına fırfır yapayım dedi istemiyorum böyle güzel zaten üstünde 2 kat tülü var dedim yine bozuldu sanki onun çocuğu oluyor ben kayınvalidelik yapıyorum kendinden nefret ettirmek için o kadar çok efor sarf ediyor ki dayanamıyorum inan boğuyor beni..Eşim annem bozulacak kıskanacak bişeyler bulur sen takılma boşver diyor ama sinirime dokunuyor işte

Şu anda beni tek rahatlatan sancımın olmaması neyseki.. bazen tek taraflı olarak kasık bölgemde sancı gibi bişiyler hissediyorum ama kısa sürüyor ve tekrarlamıyor diye dikkate almıyorum..

evet aynısı bende de çok oluyor..Aşağıya yerleşmeye başladığında vajinaya batmalar oluyormuş..Ki bende oluyor artık ağırlık o bölgeye yükleniyor ..Dolasıyla da böyle sancılar ağrılar batmalar çoğalıyor..Rabbim yardımcımız olur inş.

taçsız prenses ayyy ne sinir bozucu yaa resmen kıskanıyo
yaa insanın annesi gibi hiçbi kayınvalde olmaz çok iyi olsa bile...
benimde kayın valdem çok yakın bana...annem uzak annem gelcek kalcak bende.herkez annesini ister tabi

canım ya anlıyorum seni allahtan eşin annesinin nasıl biri olduğunun farkında boşver dicem ama insana batıyor dimi. dolaylı söylemek yerine direk söle olmazsa böyle böyle yapıyorsun ve ben bundan rahatsız oluyorum de . ben de doğumda kayınvalidem gelcek şimdiden düşünmeye başladım herşeye bişey bulcak beni çıldırtcak en doğruyu en iyiyi onlar biliyor gibi davrancak üstelik benim eşim annesine laf söyletmez farkındalığı da yok adamın ben de karar aldım kırılsada darılsada söylicem ben üzülüp depresyona gireceğime o üzülsün

Amin Allah herpimizin yardımcısı olsun ..

arkadaşım aklınımı kaçırmış kadın o senin annen canından bir parça sabret diyecem ama bu sabredilecek bişey değil canını sıkarsa sende onun canını sık sakın alttan alma belkide alttan aldığın için böyle şımarmıştır. sanada yazık Allah yardımcın olsun ama tavrını koymayı bil. kendinede anneciğinede yazık ettirme...

Çatlak kadın..Kıskanmasın ya artık evlendik ilk 6 7 ay burnumdan getirdi hanımefendinin kıskançlıkları ve yalanları yüzünden eşimden boşanmak bile istedim..Onu geç 3 aylık bebeğimi bile aldırmak istedim..Yaptığı bunca şeyden sonra ben hala ona anne diyorum o ne yapıyor kıskançlık krizlerine giriyor dün konuşurken yüzüme bile bakmadı annem gelecek diyince..Geri ya herşeye yüzü asılır evlendiğimden beri sanki kayınvalide benim o da gelin..Ama yeter canıma tak etti hele anneme de böyle tavır yapar ise kayınvalide büyük felan demeyecveğim açacağım ağzımı..Ne olursa olsun artık..

Bir de hep benim oğluşum benim benim diyip duruyor sinirime dokunuyor odasını kurduk..Ben burayı böyle beğenmedim değiştireceğim şeklini diyor babası da bende böyle istiyoruz diyorum yok içime sinmedi ben böyle kullanamam diyor ben iyice küplere biniyorum sanki ben taşıyıcı anneyim bak yine sinirlerndim ya gidip bağırıp çağırmak istiyorum ya

anamm nedir bu kaynanalar böle

Haklısında keşke laftan anlasa kaç kere karşıma sanki o gelin hata yapıyor alıp konuşuyorum insan gibi eşim konuşuyor kavga da ediyoruz yok canım anlamıyor kadın..Bir de tavır yapar sana küser gider..Mesela bir defasında yeleğe kurdela alacak..Pembe lila olsun acık dedi bende dedim ki sevmiyorum hem erkek çocuğuna giydirilmez giydirmem dedim ne olacak dedi istemiyorum annesi oalrak sanırm bunu söylemeye hakkım var dedim küstü gitti odadan 10 dk gelmedi

Amin Allah herpimizin yardımcısı olsun ..

amin inş. canım inş. Maroton doğum ile başlıyor kedi köpek oluruz herhalde..

canmm bu erkek annelerinin çoğu böle oluyo...oğlunu kıskanır,gelinin annesini kıskanırlar...bi sende değil inan herkeste var bu sıkıntı. oralı olma hiç bak bebişinde olcak napcan işte kocanın annesi...aslında tek üzülen erkekler oluyoda belli etmiyolar annesiyle eşinin arasında hep erkekler kalıyo çok zor onlar içinde...

taçsız prensess birde canım altlı üstlü oturmak zorundamısınız?
bir çıkış kurtuluş yolun yokmu keşke baştan öyle oturmayı kabul etmeseydin

Valla canım dün o kadar moralimi bozdu ki eşime söyledim kadın 1 ay gelip kalacak dedim eğer anneme laf sokar ise bende konuşurum kimse de susturamaz beni dedim..Eşim de ne demek 1 ay gelsin kalsın tabi ki kalacak dedi..Ama annesini de çok biliyor bizi zorlu bir maç bekliyor..Valla kendim için çok defa sustum bu zamana kadar ama anneme tek kelime eder ise evden bile kovarım..Var yok dünyada bir tanecik annem var kayınvalidemin kıskançlığına hırsına fantazilerine kurban etmeye hiç niyetim yok..Hamd olsun ki eşim farkında istediğim herşeyi söylerim şimdiye kadar sustuklarıma saysınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…