2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

33+1dede girdim canım doktor haftamı sordu söyleyince nst.ye aldırdı beni:26::26:şimdi gene gidiyorum ebe çağırdı bu sferde

her dr.farklı yönten uyguluyo yaa...ama seninki çok erken başlamış.
ben 34 haftam bitti dr.daydım ozaman bile girmedim canmm.
hani şikayetin de yoksa...gerek yok aslında.

evet canım zor ama inanın hep annelerinin tarfları ağır basıyr benim ablamında canı çıktı enişte iki arada kaldı ama sonuçta annesinden kopamıyordu ablamın işkencelerine hep hammül ettirdi ayrı eve çıkartmadı sonunda ablam kavga kıyamet koparınca ayırdı böylemi olması lazımdı ablamada çok yazık oldu ben erkeklere bu konuda acımıyorum karılarını rahat ettirmek için annelerinden feragat etmek zorundalar yoksa evlenmesinler kimsenin başını yakmasınlar!....

evet biz çok sıkıntı yaşadık canım..Ama eşim de artık ben büyüklük yapmaktan sıkıldım diyor ..Hep ben mi düşüneceğim onları kırılmasınlar etmesinler die birazda onlar büyüklük yapsın diyor..Eşim ilk zamanlar hep beni suçladı ama sonunda gördü annesini ki biliyordu da toz konduramıyordu bebeğimizi öğrendikten sonra eşim de değişti Allah razı olsun..

taçsız prensess birde canım altlı üstlü oturmak zorundamısınız?
bir çıkış kurtuluş yolun yokmu keşke baştan öyle oturmayı kabul etmeseydin

yok be güzelim nerde kendi binaları..Hem şuan maddiyattan dolayı biz çıkamayız..Eğer çıkarsak da yetiştiremeyiz kira 500 den aşağı yok..Hem de benim kayınvalidem ölür kalp krizi geçirir..milyoner de olsak buraya mahkum canım..yUKARI çıkıyoruz oturmaya 7 den 11 12 ye kadar oturuyoruz kadın ateş almaya mı geliyorsunuz oturun diyor esneyerek daha ne diyim ki..

Evet kesinlikle haklısın canım..Ama şuda bir gerçek sadece onlara kalmıyor anneleri annelik haklarını koyuyor ortaya..Benim ki daha 3 aylık evliyiz..Eşimi yukardı çağırdı elini masaya vuracaksın o benim annem diyeceksin dedi yoksa o kadın senin başından aşağı daha çok s... dedi..3 aylık ya cicim ayı denilin ay..Sorun da bizim evde yemek yememiz..Eşimin istediği gibi giymem..Eşim o benim eşim karım anne dedi bende senin annenim dedi ne desin onu mu öldürsün beni mi ? sonra sonra yine aynı şeyler eşim sert tepkiler verince az sustu ama 2 - 3 ayda bir büyük kavga çıkarmaz ise çatlar..Hamileliğimin 4. ayından sonra ben evliyim mutluyum diyebildim..Diyebildik demeliyim belki de..

İlknur'cum balığın için üzüldüm. çocukluğundan beri kedi besleyen bir insan olarak insana nasıl yoldaş olduklarını biliyorum canım. ama balıkların ömrü kısa oluyor ne yazık ki

çok çok geçmiş olsun Elifcim. boşver canım cana gelecek mala gelsin bak eşin de varken olmuş olay hem o da yanında yardımcı oluyor. tek başına olsan ne yapardın, onu düşün. e bir de elektrik çarpması tehlikesi var tabii. belki de ucuz atlattınız canım. rüyalar da tersine çıkarmış derler. ölü diri haber derler. oğlunun ömrüne ömür katmış rüyan.

başın sağolsun tatlım. (((

kızlar eylül hastanede müşahededeymiş ama kendininde bebeğinde durumu iyiymiş.bugün çıkarırlar mı bilemiyorum diyor.selam söyledi hepinize:79:

neyseki yanına annesi gelmiş, ablası gelmiş,kocasıda yoldaymış.artık biraz daha rarat eder kafası dağınık olmaz en azından eylülcüğün...

İlknurcum verdiğin haberler için teşekkürler. Eylül ve bebeğinin iyi olmasına sevindim. annem ablam kimse gelmiyor kocam da yok yanımda diye hayıflanıyordu. onlar da gelmişler artık ondan mutlusu yoktur morali düzelmiştir epey.

haklısın

ne diyim Allah yardımcın olsun kötü kaynanayla uğraşmak çok zor Allah kurtarsın canım seni

kızlar üzmeyin kendinizi kaynanalar yüzünden...boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr gitsin

hava çok güzel bugün biraz dışarı çıkayım kız kardeşimde burda daha bebişin küvetini bile almadım yaa...alırız birlikte...

herkeze şimdilik bayybayyyyyyyyyyyyy

haklısın

ne diyim Allah yardımcın olsun kötü kaynanayla uğraşmak çok zor Allah kurtarsın canım seni

Amin inş. canım inş. Rabbim hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip eder inş.

Çok fazla bişey istemiyorum ki sadece biraz huzur ve hayatımızı yönetmeye çalışmamaları..Daha açığı burunlarını sokmamaları..

KızLar geLdim tekrar servisten geLdiLer kombinin rezistansı patLamış ondan mı su feLaketi öğLeden sonra rezistans alıp gelip takıcakLarmış şimdi gittiLer ev perişan haLde ama yapabiLeceğim hiçbirşey yok oturup burda sizinle sohbet edicem annem kayınvalidem vs ewde durma çık dışarda biraz hava al dediler artık onlarla nasıl bir ses tonuyla konuştuysam telefonda farkında olmadan Kendi derdime daLdım kim nasıL hiç bakamadım umarım herkes iyidir Eylül hastanedeymiş Allah yardımcısı oLsun sağ saLim aLsaydı oğLuşunu kucağına hayırLısıyLa rahat edecek..

Ah ahhh keşke boşver diyince gitse bitse..Aman kızlar canınızı sıktım..Benim hep böyle işte..Sanırım biraz patladım..İnsan paylaştıkça rahatlıyor..

Keyifli alışverişler =))

offf ben de taşınıyoruz falan diye iş almıyordum bu ara. biraz evin yerleşmesiyle, bebeğin alışverişiyle vs uğraşayım diye. şimdi cumadan beri yeniden aldım iş. sabahtan akşama kadar non-stop yine başladım evde. ama mecburum, taşınırken nakliyeciye para, iki evin badana boyası için para, eski evin aidatları, suyu elektriği vs,yeni evin kirası, aidatı, suyu doğalgazı elektriği, yeni evin eksikleri yok kütüphaneler yok yatak olan koltuğu, çalışma masası, perdeleri (ki anam ağladı), tüm musluklar hem üstten hem alttan akıtıyordu onların tesisatının, armatürünün değişmesi, kırık yer karolarının değişmesi, banyoya dolap, bebek alışverişleri, bebek odası takımı, yatırımlık girdiğimiz innovia 1+1 dairenin senetleri (bir de geçen ay yüklü bir miktar ara ödemesi de denk geldi), evin eraz alışverişi şudur budur derken benim birikimler suyunu çekmeye başladı. her şey bana bakıyor evde. kar kardır en azından bir aylık kirayı çıkartalım diye yine çalışmaya başladım gece gündüz. ama ev hala dandini her şey bir tarafta yığılı. bebek odası daha kullanılmadan beyaz güneşliği, pembe boyası kirlendi bile orada yığılı kolilerden. daha alınması gereken dolaplar var eşim desen ortada yok. çıldırıcam yakında ((

canım işin ne evde yapabileceğin bişeymi?

Walla bu anlattıklarına bişey diyemiyorum ... Allah yardımcın olsun canım yaaa....

zor canım ama çok yormamaya çalış kendini..Rabbim sabır versin inş. ev havada olunca insanın sinirine dokunuyor..Allah'ım kolaylık versin inş.

Okurken ben bile strese girdim canım. Allah kolaylık versin sana .. Olduğu kadar yap, fazlasına da sıkma canını aman boşver..

canım işin ne evde yapabileceğin bişeymi?

hukuk tercümesi yapıyorum. nisanda çalıştığım hukuk bürosundan ayrıldım iki bebeğim iş stresinden karnımda ölünce. büroyla onlar için evden tercüme yapmak konusunda anlaştım. yurtdışında T.C. aleyhine açılan büyük davalar var ÇEAŞ Kepez ile ilgili (tahkim davaları, AİHM davaları)bizim büro onlara bakıyor, T.C'yi savunuyoruz. işte oradaki hakemlere, yargıçlara gidecek tüm metinleri bir de karşı tarafın sunduklarını falan tercüme ediyorum. biraz incelikli bir iş. bir kelimenin anlamı bile çok şeyi değiştirebiliyor.

Canım yazdıkLarını okuyunca haLime şükrettim sen benden daha stresLisin Allah yardımcın oLsuninşallah bütün işLerini kolayLıkLa haLLedersin.

sağolun kızlar. mızmızlanmak istemezdim size ama mızmızlanacak kimsem yok burada ne yazık ki ve artık patlamak üzereyim gerçekten.
sıkıntıları burada paylaşınca iyi geliyor insana.
ha bir de çamaşır ve kurutma makinası aldım yeni. onların da taksidi var. bu kadar taksidi nasıl ödeyeceksem.
bebek kısmetiyle gelir derler belki bir piyango falan çıkar onun şansına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…