biberon emzik birer tane almak yeterli sanırım ben öyle yaptım emzik daha almadım gerçi..Bir tane orta boy cam biberon ve silikon kaşıklarını aldım..Tırnak makası aldım oğluşuma =)) zıbınları da tamam
offf ben de taşınıyoruz falan diye iş almıyordum bu ara. biraz evin yerleşmesiyle, bebeğin alışverişiyle vs uğraşayım diye. şimdi cumadan beri yeniden aldım iş. sabahtan akşama kadar non-stop yine başladım evde. ama mecburum, taşınırken nakliyeciye para, iki evin badana boyası için para, eski evin aidatları, suyu elektriği vs,yeni evin kirası, aidatı, suyu doğalgazı elektriği, yeni evin eksikleri yok kütüphaneler yok yatak olan koltuğu, çalışma masası, perdeleri (ki anam ağladı), tüm musluklar hem üstten hem alttan akıtıyordu onların tesisatının, armatürünün değişmesi, kırık yer karolarının değişmesi, banyoya dolap, bebek alışverişleri, bebek odası takımı, yatırımlık girdiğimiz innovia 1+1 dairenin senetleri (bir de geçen ay yüklü bir miktar ara ödemesi de denk geldi), evin eraz alışverişi şudur budur derken benim birikimler suyunu çekmeye başladı. her şey bana bakıyor evde. kar kardır en azından bir aylık kirayı çıkartalım diye yine çalışmaya başladım gece gündüz. ama ev hala dandini her şey bir tarafta yığılı. bebek odası daha kullanılmadan beyaz güneşliği, pembe boyası kirlendi bile orada yığılı kolilerden. daha alınması gereken dolaplar var eşim desen ortada yok. çıldırıcam yakında((
teşekkür ederim canım cevabın için ben de öyle yapayım ilk başta birer tane yeter sanırım:)bu arada annen antalyadan geliyormuş ben de antalyalıyım bütün ailem akrabalarım hepsi antalyada.bir ben istanbuldayımantalyayayı özledimmm ondan atladım böyle kusura bakma...kayınvalideni de takma kafana boşverr bebişine ve kocişine bak sen
Selam annecikler :) Umarım bebişler ve anneler iyidir. Yaaaaa kızlar benim belim kalçam ve baldırlarım çok fena çatladı, resmen kıpkırmızı. Allahtan göbeğimde bişey yok. Bepanthen krem aldım etkisi olurmu acaba???? Eczacı göbeğine sürme dedi. Göbeğimede Vaseline cacao butter diye bi nemlendirici sürüyorum. Topikteki arkadaşlardan biri sölemişti vaseline çok iyi diye. Napıcam ben yaaa görüntüsü çok kötü((((( Ne yapabilirim ne iyi gelir yardım lütfen.......
sağolun kızlar. mızmızlanmak istemezdim size ama mızmızlanacak kimsem yok burada ne yazık kive artık patlamak üzereyim gerçekten.
sıkıntıları burada paylaşınca iyi geliyor insana.
ha bir de çamaşır ve kurutma makinası aldım yeni. onların da taksidi var. bu kadar taksidi nasıl ödeyeceksem.
bebek kısmetiyle gelir derler belki bir piyango falan çıkar onun şansına :)
oyyy bende de aynı sorun var resmen tırnak ile yırtılmış gibi..Ben 4 sene teakwando 1 sene de kicboks yaptım vucüdum çok sıkı idi ve bacak kısmım kaslı idi birazcık bu yüzden de çok çatladım sert olunca vucüt daha çok çatlarmış..Duşdan sonra bebe yağı sürüyorum heryerime..günlük de vazelin sürüyorum karnım daha yeni yeni çatlamaya başladı bebeğim aşağı yerleştiği için sanırım..Kesin çözüm çare yok çatlayacak ise inan durmuyorlar :84::84::84:
offff yaaaaaaaaaaaaa
sağolun kızlar. mızmızlanmak istemezdim size ama mızmızlanacak kimsem yok burada ne yazık kive artık patlamak üzereyim gerçekten.
sıkıntıları burada paylaşınca iyi geliyor insana.
ha bir de çamaşır ve kurutma makinası aldım yeni. onların da taksidi var. bu kadar taksidi nasıl ödeyeceksem.
bebek kısmetiyle gelir derler belki bir piyango falan çıkar onun şansına :)
Sinir bozucu ama inan o kadar çok şey okudum araştırdım ki yok..Kremler yağlar sadece biraz daha belirgin olmasını önlüyor..İyi haber ; o kırmızılıklar doğumdan belli bir süre sonra kayboluyormuş tenin rengini alıyormuş yani şimdiki gibi kalmayacak inş.
Ben doğumdan sonra sıkılaştırıcı olarak lahana yağını kullanacağım inş. tavsiye ederim daha önce kullanmıştım işe yaramıştı =)))
Tuğbacım sıkma canını.Herşey yolunda giderse 2-3 haftada bitirirsiniz canım.
Taşınmanız,bebeğin masrafları üst üste geldi.Daha kucağımıza alamadık bebeklerimizi ama maşallah harcamalar aldı başını gitti:44:
Tolganın çalışma koşulları değişmeseydi sanıyorum daha çabuk yerleşmiş olurdunuz ama şans işte canım yaa ne yapacaksın.
ayyy böle ciğer gibi görünmesinde razıyım. İnşallah bepanthen ve vaseline iyi gelir. Allahtan göbekte bişey yok
Selam annecikler :) Umarım bebişler ve anneler iyidir. Yaaaaa kızlar benim belim kalçam ve baldırlarım çok fena çatladı, resmen kıpkırmızı. Allahtan göbeğimde bişey yok. Bepanthen krem aldım etkisi olurmu acaba???? Eczacı göbeğine sürme dedi. Göbeğimede Vaseline cacao butter diye bi nemlendirici sürüyorum. Topikteki arkadaşlardan biri sölemişti vaseline çok iyi diye. Napıcam ben yaaa görüntüsü çok kötü((((( Ne yapabilirim ne iyi gelir yardım lütfen.......
canim catladiktan sonra hic bir sey gcirmiyor o goruntuyu. sadece morumsu rengi sedef rengi aliyor o kadar. sorun etmemeye calis kendine. sonucta bebis icin katlanilir
Çatlak kadın..Kıskanmasın ya artık evlendik ilk 6 7 ay burnumdan getirdi hanımefendinin kıskançlıkları ve yalanları yüzünden eşimden boşanmak bile istedim..Onu geç 3 aylık bebeğimi bile aldırmak istedim..Yaptığı bunca şeyden sonra ben hala ona anne diyorum o ne yapıyor kıskançlık krizlerine giriyor dün konuşurken yüzüme bile bakmadı annem gelecek diyince..Geri ya herşeye yüzü asılır evlendiğimden beri sanki kayınvalide benim o da gelin..Ama yeter canıma tak etti hele anneme de böyle tavır yapar ise kayınvalide büyük felan demeyecveğim açacağım ağzımı..Ne olursa olsun artık..
Bir de hep benim oğluşum benim benim diyip duruyor sinirime dokunuyor odasını kurduk..Ben burayı böyle beğenmedim değiştireceğim şeklini diyor babası da bende böyle istiyoruz diyorum yok içime sinmedi ben böyle kullanamam diyor ben iyice küplere biniyorum sanki ben taşıyıcı anneyim bak yine sinirlerndim ya gidip bağırıp çağırmak istiyorum ya
canım yaa gerçekten de çok zor durumun bende 8 yıllık evliyim hiç anlayamadım bu kaynanaları ...bende ilk başlarda şikayetçiydim çok karışıyor diye bizde altlı üstlü oturuyoduk gerçekten çok zor oluyo sürekli görüşmek zorunda kalıyosun ki ben de nefret ederdim mecburiyetten yapılan işlerden neyseki şuan köye yerleştiler kayınpederim çalışırken bize maddi destek oluyordu emekli olunca biz tek maaşla geçinemeyiz diye köye yerleşmeye karar verdilerbiz şuan üst kata yerleştik alt katı da kiraya verdik çok şükür iyi durumdayız ve gittiklerinden beri aramız daha da iyi kaynanamla
Çok şanslı olduğunu söylemeliyim =))) hep öyle oluyor zaten uzakta olunca iyi oluyor tatlı oluyor..Çünkü herşeyine her zaman burnunu sokamıyor..Ve eşler arasında da sıkıntı otomatikmen kalkmış oluyor..Benim öyle bir çarem yok..Köy var ama yazdan yaza giderler sanırım kayınpeder emekli olunca tabi..Hoş o zaman da oğluma sarar gelsin götüreyim die manyak kadın ya şimdiden diyor ki benim oğlum bende de gelir kalır kusura bakma dedim emzikli çocuğu sana bırakamam dedim yok canım şimdi değil dedi 8 aylık olunca imiş sanki o zaman emmiyor çocuk gece nasıl kalsın bir de altlı üstlü oyyy çok derliyim çoooooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?