2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım cevabın için ben de öyle yapayım ilk başta birer tane yeter sanırım:)bu arada annen antalyadan geliyormuş ben de antalyalıyım bütün ailem akrabalarım hepsi antalyada.bir ben istanbuldayımantalyayayı özledimmm ondan atladım böyle kusura bakma...kayınvalideni de takma kafana boşverr bebişine ve kocişine bak sen

canim allah yardimcin olsun.. kolaylik versin allah..

bu arada aklımdayken ataşehirdeki anneciklere bir sorum olacak. düzenli olarak gelen temizlikçiniz var mı? benim karşıdaki temizlikçi hanım için uzak buralar ve benim artık her hafta falan almam gerekecek. sizin varsa ya da tavsiye edebileceğiniz biri varsa gerçekten çok makbule geçer. tam yerleşemediğimizden midir nedir, bir gün elektrik süpürgesi yapıp toz alıyorum, neredeyse aynı gün yine ortalık toz içinde ikinci gün pamukçuklar uçuşmaya başlıyor. başa çıkamıyorum artık.

Ne demek canım =)) Ne olur ne olmaz die inş. mama ya gerek kalmaz ama nasılsa sonra da kullanılacak die birer tane bulundurmakta fayda var =))

Çok zor oluyor demi herkes bir yana anneden uzak olmak çok can yakıyor bu zamanlarda insan sanki daha çok annesine ihtiyaç duyuyor..Hem uzakta olması hem kayınvalidemin böyle yapması beni çok yıpratıyor..Bende çok özledimmmmm en son kasımda gittik ama yine de özledimmm..İnan takamamaya çalışıyorum ama hamileliğin verdiği hassaslık da var etkileniyorum sinirleniyorum deli ediyor beni genelde..Ama hamd olsun Allah'ım razı olsun eşimden anlıyor görüyor..

Selam annecikler :) Umarım bebişler ve anneler iyidir. Yaaaaa kızlar benim belim kalçam ve baldırlarım çok fena çatladı, resmen kıpkırmızı. Allahtan göbeğimde bişey yok. Bepanthen krem aldım etkisi olurmu acaba???? Eczacı göbeğine sürme dedi. Göbeğimede Vaseline cacao butter diye bi nemlendirici sürüyorum. Topikteki arkadaşlardan biri sölemişti vaseline çok iyi diye. Napıcam ben yaaa görüntüsü çok kötü ((((( Ne yapabilirim ne iyi gelir yardım lütfen.......

oyyy bende de aynı sorun var resmen tırnak ile yırtılmış gibi..Ben 4 sene teakwando 1 sene de kicboks yaptım vucüdum çok sıkı idi ve bacak kısmım kaslı idi birazcık bu yüzden de çok çatladım sert olunca vucüt daha çok çatlarmış..Duşdan sonra bebe yağı sürüyorum heryerime..günlük de vazelin sürüyorum karnım daha yeni yeni çatlamaya başladı bebeğim aşağı yerleştiği için sanırım..Kesin çözüm çare yok çatlayacak ise inan durmuyorlar :84::84::84:

Tuğbacım sıkma canını.Herşey yolunda giderse 2-3 haftada bitirirsiniz canım.
Taşınmanız,bebeğin masrafları üst üste geldi.Daha kucağımıza alamadık bebeklerimizi ama maşallah harcamalar aldı başını gitti:44:
Tolganın çalışma koşulları değişmeseydi sanıyorum daha çabuk yerleşmiş olurdunuz ama şans işte canım yaa ne yapacaksın.

offff yaaaaaaaaaaaaa

offff yaaaaaaaaaaaaa

Sinir bozucu ama inan o kadar çok şey okudum araştırdım ki yok..Kremler yağlar sadece biraz daha belirgin olmasını önlüyor..İyi haber ; o kırmızılıklar doğumdan belli bir süre sonra kayboluyormuş tenin rengini alıyormuş yani şimdiki gibi kalmayacak inş.

Ben doğumdan sonra sıkılaştırıcı olarak lahana yağını kullanacağım inş. tavsiye ederim daha önce kullanmıştım işe yaramıştı =)))

Rabbim bol rızık ile gelmesini nasip eder inş. canım..

Ve evet insan anlattıkça paylaştıkca o ağır yükler hafifliyor..

ayyy böle ciğer gibi görünmesinde razıyım. İnşallah bepanthen ve vaseline iyi gelir. Allahtan göbekte bişey yok

Evet canım ya. şimdi düşündüm de her şeyin başı sağlık. tüm bu sıkıntıların hepsi boş. az önce pencerenin önünden basket toplarıyla küçük oğlan çocukları geçti arkadaki basket sahasına gidiyorlardı mutlu mesut. hava da güneşli ve güzel. birden içime bir sevinç, bir mutluluk doğdu.
sıkıldığım şeyler aslında ne kadar da boş diye düşündüm.
bir tek sağlıklı olmak önemli. sağlık yoksa zaten gerisinin de bir önemi olmaz.
işte böyle ben bir öyle bir böyleyim ruh halim anlık değişiyor. manik depresif gibi oldum. ah şu hormonların gözü kör olsun :)

canim catladiktan sonra hic bir sey gcirmiyor o goruntuyu. sadece morumsu rengi sedef rengi aliyor o kadar. sorun etmemeye calis kendine. sonucta bebis icin katlanilir

canım yaa gerçekten de çok zor durumun bende 8 yıllık evliyim hiç anlayamadım bu kaynanaları ...bende ilk başlarda şikayetçiydim çok karışıyor diye bizde altlı üstlü oturuyoduk gerçekten çok zor oluyo sürekli görüşmek zorunda kalıyosun ki ben de nefret ederdim mecburiyetten yapılan işlerden neyseki şuan köye yerleştiler kayınpederim çalışırken bize maddi destek oluyordu emekli olunca biz tek maaşla geçinemeyiz diye köye yerleşmeye karar verdiler biz şuan üst kata yerleştik alt katı da kiraya verdik çok şükür iyi durumdayız ve gittiklerinden beri aramız daha da iyi kaynanamla

Çok şanslı olduğunu söylemeliyim =))) hep öyle oluyor zaten uzakta olunca iyi oluyor tatlı oluyor..Çünkü herşeyine her zaman burnunu sokamıyor..Ve eşler arasında da sıkıntı otomatikmen kalkmış oluyor..Benim öyle bir çarem yok..Köy var ama yazdan yaza giderler sanırım kayınpeder emekli olunca tabi..Hoş o zaman da oğluma sarar gelsin götüreyim die manyak kadın ya şimdiden diyor ki benim oğlum bende de gelir kalır kusura bakma dedim emzikli çocuğu sana bırakamam dedim yok canım şimdi değil dedi 8 aylık olunca imiş sanki o zaman emmiyor çocuk gece nasıl kalsın bir de altlı üstlü oyyy çok derliyim çoooooooooook

benim kaynanamın bebek konusunda takıntısı yoktu ilk kızımı annem büyüttü neredeyse hergün gelirdi kızım annemde kalırdı hiç laf etmedi hatta bigün eşim dedi ki bigün de bizimkilerde kalsın olur dedim kaynanama söledim kabul etmedi ben bakamam gece dedi

slmm kızlar ınanın gecmısı okuyamıyorum cok bırıkmıs...asıl ben sıze ne soracagım ya ben 2011 mart anneleri dogum topıcıgnı bulamıyorum nerede acaba kızlar 1 sayfada deıl goggle yazdıgımdada cıkmıyor..

slmm kızlar ınanın gecmısı okuyamıyorum cok bırıkmıs...asıl ben sıze ne soracagım ya ben 2011 mart anneleri dogum topıcıgnı bulamıyorum nerede acaba kızlar 1 sayfada deıl goggle yazdıgımdada cıkmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…