- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
benim kaynanamın bebek konusunda takıntısı yoktu ilk kızımı annem büyüttü neredeyse hergün gelirdi kızım annemde kalırdı hiç laf etmedi hatta bigün eşim dedi ki bigün de bizimkilerde kalsın olur dedim kaynanama söledim kabul etmediben bakamam gece dedi
hehhe =)) ne güzelmiş yahu =))
Ayy benim ki de sanki ben onun taşıyıcı annesiyim gibi bazen benden çok sahipleniyor..Eşime diyorum ki annen bir daha canımı sıkarsa açık açık söyleyeceğim daha 46 doğursun bir tane herkes kendi çocuğuna baksın
Rabbime hamd olsun gönlüme göre verdi Yüce Mevlam..Oğluşum olacak inş. teyzesi inş.
Eğer kız olsa idi bunu ciddi bir şekilde çok defa söyledi emzirmeden emzirmeye verirdim sana dedi..3 oğlu var..Kız olsa benim annelik hakkım olmazdı sanırım..Erkek de bile bu kadar yapıyor ise gerisini düşünmek istemiyorum..
canım geçmiş olsunKızlar öğle yemeğinden sonra karnımın alt tarafında çok feci bir baskı hissediyorum bugün. yürütmüyor neredeyse o derece şiddetli bir baskı.. neden olmuştur sizce? erken doğum filan geliyor aklıma ama kovalıyorum bu düşünceleri.
Bir de bebek çok çok hareketli bugünlerde. gece gündüz farketmiyor.. habire kıpraşma halinde.. onun etkisi olabilir mi?
En az 2 hafta daha beklesin bebeğim ama ya. Eşim görevde, o burada değilken doğum yapmak istemiyorum
kızlar üzmeyin kendinizi kaynanalar yüzünden...boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr gitsin
hava çok güzel bugün biraz dışarı çıkayım kız kardeşimde burdadaha bebişin küvetini bile almadım yaa...alırız birlikte...
herkeze şimdilik bayybayyyyyyyyyyyyy
offf ben de taşınıyoruz falan diye iş almıyordum bu ara. biraz evin yerleşmesiyle, bebeğin alışverişiyle vs uğraşayım diye. şimdi cumadan beri yeniden aldım iş. sabahtan akşama kadar non-stop yine başladım evde. ama mecburum, taşınırken nakliyeciye para, iki evin badana boyası için para, eski evin aidatları, suyu elektriği vs,yeni evin kirası, aidatı, suyu doğalgazı elektriği, yeni evin eksikleri yok kütüphaneler yok yatak olan koltuğu, çalışma masası, perdeleri (ki anam ağladı), tüm musluklar hem üstten hem alttan akıtıyordu onların tesisatının, armatürünün değişmesi, kırık yer karolarının değişmesi, banyoya dolap, bebek alışverişleri, bebek odası takımı, yatırımlık girdiğimiz innovia 1+1 dairenin senetleri (bir de geçen ay yüklü bir miktar ara ödemesi de denk geldi), evin eraz alışverişi şudur budur derken benim birikimler suyunu çekmeye başladı. her şey bana bakıyor evde. kar kardır en azından bir aylık kirayı çıkartalım diye yine çalışmaya başladım gece gündüz. ama ev hala dandini her şey bir tarafta yığılı. bebek odası daha kullanılmadan beyaz güneşliği, pembe boyası kirlendi bile orada yığılı kolilerden. daha alınması gereken dolaplar var eşim desen ortada yok. çıldırıcam yakında((
slmm kızlar ınanın gecmısı okuyamıyorum cok bırıkmıs...asıl ben sıze ne soracagım ya ben 2011 mart anneleri dogum topıcıgnı bulamıyorum nerede acaba kızlar 1 sayfada deıl goggle yazdıgımdada cıkmıyor..
gerçekten de gönlüne göre vermiş rabbimucuz kurtulmuşsun ama bu ne densizlik ne kendini bilmezlik anlayamadım ilk torunumu olacak bu arada oğluşunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım
benim kaynanamın bebek konusunda takıntısı yoktu ilk kızımı annem büyüttü neredeyse hergün gelirdi kızım annemde kalırdı hiç laf etmedi hatta bigün eşim dedi ki bigün de bizimkilerde kalsın olur dedim kaynanama söledim kabul etmediben bakamam gece dedi
Seninki rahatına düşkün kaynana tipi oluyor canım :) Aynısından bende de var bitanebiri ona iş tut der korkusuna kimseye karışmıyor da :)
canım ben yoruldum vallahi okurken sen bunları uyguluyan biri olarak kimbilir nasılda yoruluyorsundurofff ben de taşınıyoruz falan diye iş almıyordum bu ara. biraz evin yerleşmesiyle, bebeğin alışverişiyle vs uğraşayım diye. şimdi cumadan beri yeniden aldım iş. sabahtan akşama kadar non-stop yine başladım evde. ama mecburum, taşınırken nakliyeciye para, iki evin badana boyası için para, eski evin aidatları, suyu elektriği vs,yeni evin kirası, aidatı, suyu doğalgazı elektriği, yeni evin eksikleri yok kütüphaneler yok yatak olan koltuğu, çalışma masası, perdeleri (ki anam ağladı), tüm musluklar hem üstten hem alttan akıtıyordu onların tesisatının, armatürünün değişmesi, kırık yer karolarının değişmesi, banyoya dolap, bebek alışverişleri, bebek odası takımı, yatırımlık girdiğimiz innovia 1+1 dairenin senetleri (bir de geçen ay yüklü bir miktar ara ödemesi de denk geldi), evin eraz alışverişi şudur budur derken benim birikimler suyunu çekmeye başladı. her şey bana bakıyor evde. kar kardır en azından bir aylık kirayı çıkartalım diye yine çalışmaya başladım gece gündüz. ama ev hala dandini her şey bir tarafta yığılı. bebek odası daha kullanılmadan beyaz güneşliği, pembe boyası kirlendi bile orada yığılı kolilerden. daha alınması gereken dolaplar var eşim desen ortada yok. çıldırıcam yakında((
yapıcak bişey yok diye biliyorum tatlım:26::26:Selam annecikler :) Umarım bebişler ve anneler iyidir. Yaaaaa kızlar benim belim kalçam ve baldırlarım çok fena çatladı, resmen kıpkırmızı. Allahtan göbeğimde bişey yok. Bepanthen krem aldım etkisi olurmu acaba???? Eczacı göbeğine sürme dedi. Göbeğimede Vaseline cacao butter diye bi nemlendirici sürüyorum. Topikteki arkadaşlardan biri sölemişti vaseline çok iyi diye. Napıcam ben yaaa görüntüsü çok kötü((((( Ne yapabilirim ne iyi gelir yardım lütfen.......
bende spor yapıyordum bizde karın kası çalışıyorduk canım ama çatlamadı hatta varis bile olmadı ebe spor yaptığın için sende olmaz dedi
oyyy bende de aynı sorun var resmen tırnak ile yırtılmış gibi..Ben 4 sene teakwando 1 sene de kicboks yaptım vucüdum çok sıkı idi ve bacak kısmım kaslı idi birazcık bu yüzden de çok çatladım sert olunca vucüt daha çok çatlarmış..Duşdan sonra bebe yağı sürüyorum heryerime..günlük de vazelin sürüyorum karnım daha yeni yeni çatlamaya başladı bebeğim aşağı yerleştiği için sanırım..Kesin çözüm çare yok çatlayacak ise inan durmuyorlar :84::84::84:
bekleriz canımmerhaba arkadaşlar, aslında sizi sık sık takip ediyorum, geçmişi okumakla geçiyor vaktim, o kadar zevk alıyorum ki, bazen saatlerce okuyorum. eğleniyorum, öğreniyorum bazen de bazı arkadaşların anlattıklarına üzülüyorum. halen çalışıyorum, allah nasip ederse okullar açıldıktan sonra 1 hafta daha çalışacağım ve sonra işgörmez raporu alacağım. iznimin ilk haftasında da evin temizliği ile uğraşmak istiyorum. sonrasında inş ben de sizlerle gündüzleri sık sık yazışıyor olacağım.
bu arada doğum yapan iki arkadaşın da gözü aydın, allahım bizlere de göstersin inşallah...
rabbim eylül arkadaşımızın da yardımcısı olsun.
kızlar çok şanslısınız =)))
Bazen iyi oluyor aslında yardım etmesi ama dozunu kaçırıyor benim ki bu da sinir bozucu oluyor..
canım ben yoruldum vallahi okurken sen bunları uyguluyan biri olarak kimbilir nasılda yoruluyorsundur
yapıcak bişey yok diye biliyorum tatlım:26::26:
bende spor yapıyordum bizde karın kası çalışıyorduk canım ama çatlamadı hatta varis bile olmadı ebe spor yaptığın için sende olmaz dedi
bekleriz canım
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/418372-2011-mart-bebekleri-geliyooo.html
arkadaşım sanırım bu topikten bahsediyorsun
arkadaşlar ara ara başım dönüyordu birde başımda ağırlık vardı tansiyonum yükselmiş ilk doğumu benmi yapacam ne?
arkadaşlar ara ara başım dönüyordu birde başımda ağırlık vardı tansiyonum yükselmiş ilk doğumu benmi yapacam ne?
buarada 2 kilo almışım 1 ayda 9 kilo almış oldum neyse bukadar yemeye az almışımsancı çıkmadı ama doktora sordum karnım taş gibi oldu nefes bile zor aldım dedim doğum sancısı dedi birdaha olursa kesin gdicem acile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?