2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehhe =)) ne güzelmiş yahu =))

Ayy benim ki de sanki ben onun taşıyıcı annesiyim gibi bazen benden çok sahipleniyor..Eşime diyorum ki annen bir daha canımı sıkarsa açık açık söyleyeceğim daha 46 doğursun bir tane herkes kendi çocuğuna baksın

Rabbime hamd olsun gönlüme göre verdi Yüce Mevlam..Oğluşum olacak inş. teyzesi inş.
Eğer kız olsa idi bunu ciddi bir şekilde çok defa söyledi emzirmeden emzirmeye verirdim sana dedi..3 oğlu var..Kız olsa benim annelik hakkım olmazdı sanırım..Erkek de bile bu kadar yapıyor ise gerisini düşünmek istemiyorum..

merhaba arkadaşlar, aslında sizi sık sık takip ediyorum, geçmişi okumakla geçiyor vaktim, o kadar zevk alıyorum ki, bazen saatlerce okuyorum. eğleniyorum, öğreniyorum bazen de bazı arkadaşların anlattıklarına üzülüyorum. halen çalışıyorum, allah nasip ederse okullar açıldıktan sonra 1 hafta daha çalışacağım ve sonra işgörmez raporu alacağım. iznimin ilk haftasında da evin temizliği ile uğraşmak istiyorum. sonrasında inş ben de sizlerle gündüzleri sık sık yazışıyor olacağım.
bu arada doğum yapan iki arkadaşın da gözü aydın, allahım bizlere de göstersin inşallah...
rabbim eylül arkadaşımızın da yardımcısı olsun.

gerçekten de gönlüne göre vermiş rabbim ucuz kurtulmuşsun ama bu ne densizlik ne kendini bilmezlik anlayamadım ilk torunumu olacak bu arada oğluşunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım

canım geçmiş olsun
bazen bende de oluyor dinlenince geçiyor
hatta yürürken yırtılacakmış hissi yasşıorum

ii gesmeler

canımm ayy çok zordur emini,m allah kolaylık versin.
tatlım bende bu aralar 4 kadın değiştirdim.
yine daha önceden gelen kadını alıyorum.
kadınlardan biri evde kırmadığı banyo askısı tabak borcam kalmadıktan sonra süpürgemi kırmış ve söylememişti, tabii kazanlı ütüyü de yaktı gelme dedim.
son kadında koltuğa çamaşır sulamış ve yapmadım rengi öyledir diyodu. son olarak yere kuyllandığı bezi sehpaya sürerken gördüm ki o sehpa uzandığım için üzerinde yiyuecekleri koyduğum sehpaydı.birde gömlekleri erken çıkayım die dolaba ütülemeden tıkıştırıp gitmiş.
neyse canım ahhh çok dertliymişim ben. önceden de gelen kadını alıyorum. o bunlar göre çook daha iyi. yani iş bitiren bir kadın. dilersen özelden nosunu atayım, denersin. birde eşya fln çeker güçlüdür.

gerçekten de gönlüne göre vermiş rabbim ucuz kurtulmuşsun ama bu ne densizlik ne kendini bilmezlik anlayamadım ilk torunumu olacak bu arada oğluşunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım

Ne kadar hamd etsem dua etsem şükür etsem inan az gelir..ayy canım ayy ilk oğlunun ilk torunu kıymetlinin kıymetlisi yani anammm dertlendim yine..

Doktor bir hafta kız dedi..Kadın kına yakmadığı kaldı..İsimler buldu yelek ördü bütün sülaleye yaydı..Kızım olcak die..Hamd olsun ki Rabbim benim gönlüme göre verdi..İnş. sağlıkla da gelir canım oğlum benimmm

Amiiiiiiiiiiiin hayırlısı ile inş. canım benim..

Son düzenleme:

Seninki rahatına düşkün kaynana tipi oluyor canım :) Aynısından bende de var bitane biri ona iş tut der korkusuna kimseye karışmıyor da :)

mervedmn kullanıcısından alıntı
ayy canım dikkat et ya stres yapma diycem ama hep bizi mi bulur bunlar ya bende akşam rüyamda dişimin döküldüğünü gördümm sabah kalktım haber geldi eniştem vefat etmiş yaşlı ve hastaydı gerçi ama ölüm işte..

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Seninki rahatına düşkün kaynana tipi oluyor canım :) Aynısından bende de var bitane biri ona iş tut der korkusuna kimseye karışmıyor da :)

kızlar çok şanslısınız =)))

Bazen iyi oluyor aslında yardım etmesi ama dozunu kaçırıyor benim ki bu da sinir bozucu oluyor..

MoonGoddess kullanıcısından alıntı
offf ben de taşınıyoruz falan diye iş almıyordum bu ara. biraz evin yerleşmesiyle, bebeğin alışverişiyle vs uğraşayım diye. şimdi cumadan beri yeniden aldım iş. sabahtan akşama kadar non-stop yine başladım evde. ama mecburum, taşınırken nakliyeciye para, iki evin badana boyası için para, eski evin aidatları, suyu elektriği vs,yeni evin kirası, aidatı, suyu doğalgazı elektriği, yeni evin eksikleri yok kütüphaneler yok yatak olan koltuğu, çalışma masası, perdeleri (ki anam ağladı), tüm musluklar hem üstten hem alttan akıtıyordu onların tesisatının, armatürünün değişmesi, kırık yer karolarının değişmesi, banyoya dolap, bebek alışverişleri, bebek odası takımı, yatırımlık girdiğimiz innovia 1+1 dairenin senetleri (bir de geçen ay yüklü bir miktar ara ödemesi de denk geldi), evin eraz alışverişi şudur budur derken benim birikimler suyunu çekmeye başladı. her şey bana bakıyor evde. kar kardır en azından bir aylık kirayı çıkartalım diye yine çalışmaya başladım gece gündüz. ama ev hala dandini her şey bir tarafta yığılı. bebek odası daha kullanılmadan beyaz güneşliği, pembe boyası kirlendi bile orada yığılı kolilerden. daha alınması gereken dolaplar var eşim desen ortada yok. çıldırıcam yakında ((
Allah kolaylık versin canım

arkadaşlar ara ara başım dönüyordu birde başımda ağırlık vardı tansiyonum yükselmiş ilk doğumu benmi yapacam ne?

canım ben yoruldum vallahi okurken sen bunları uyguluyan biri olarak kimbilir nasılda yoruluyorsundur
yapıcak bişey yok diye biliyorum tatlım:26::26:
bende spor yapıyordum bizde karın kası çalışıyorduk canım ama çatlamadı hatta varis bile olmadı ebe spor yaptığın için sende olmaz dedi
bekleriz canım

benim bağlantımdamı yoksa kk damı sıkıntı var anlamadım çok yavaşşş sinir oldum yaaa sayfadan sayfaya geçemiyorum...

damlacım nasıl geçti nstye giricektin sanırım okuyamıyorumki birtürlü geçmişi:84:

kızlar çok şanslısınız =)))

Bazen iyi oluyor aslında yardım etmesi ama dozunu kaçırıyor benim ki bu da sinir bozucu oluyor..

evet canım azı karar fazlası zarar.. bazen ben de aşırı ilgisizliğini kafama takıyorum mesela :) ama açık söyliim seninki gibi bi kaynanam olsaydı canım içime ata ata bu genç yaşımda o kadar sıkıntıyı kaldırmaz dert sahibi olurdum heralde.

buarada 2 kilo almışım 1 ayda 9 kilo almış oldum neyse bukadar yemeye az almışım sancı çıkmadı ama doktora sordum karnım taş gibi oldu nefes bile zor aldım dedim doğum sancısı dedi birdaha olursa kesin gdicem acile

teşekkür ederim arkadaşım ben de hiçkimse cevap vermeyecek herhalde demiştim

sezaryenla doğum yapmış arkadaşlar birkaç şey sormak istiyorum
hemen sütünüz geldimi?
ayılmanız nekadar sürdü?ayılana kadar bebiş açmı bekliyor?
çok kararsızım :26:normal mı sezaryenmi diye önceden normal diyordum ama tırsmaya bşladım zaten normali epiduralsiz yapamam o daçok baş ağrısı yapıyormuş offffffffff hakkımızda hayırlısı hepimizin

arkadaşlar ara ara başım dönüyordu birde başımda ağırlık vardı tansiyonum yükselmiş ilk doğumu benmi yapacam ne?

dikkat canım kendine.. bu arada 2 bebeğimiz geldi bile canım

1 ayda 9 kilo mu? yanlış yazmış olmayasın canım .. diye cevap yazmışken farkettimki arada bir virgül olsaymış 2 ayda 1 kilo aldığını, toplamda da 9 kilo almış olduğunu anlayabilirdim canım :) :) :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…