2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim 20 kg nasıl hallolacak bilmiyorum :18:
benim de akşamları karmın taş gibi oluyo çok geriliyorum, önceki gittiğimde dr alttan bakmıştı, erken doğum tehdidi yok demişti, magnezyum vermişti. ben de gerileceğimi hissettiğimde içiyorum magnezyumu. ama ablamın dediğine göre doğuma yakın bıraktırılıyormuş magnezyum bi dahaki gittiğimde soracağım

iyi geçti canım ayy birde hatıra olsun diye tele kalbinin sesini kaydettim viyolecim hatırayıda abartıyorum ama olsunsen nasıl oldun iyisin değilmi bende hızlı ilerliyor belki bağlantındandır şekerim

slm kızlar beklenne misafirleirm gelmediler...yaptığım onca hazırlık onca yorgunluk yanıma kar kaldıkızlar hayırlısı diyorum ama 2 gündür herşey sinirlerimi bozuyor....sizler nasılsınız?sanırım kaynana konusuna değinilmiş geçmişe şöyle bir bakayım dedim de...EYLÜL uğradımı hiç bugün en son sancısı vardı?

evet cnmm ya tesekkur edrrım ...ve bu arada buyuk basarı calısıyor olman zorluyordur senı ama dıkkat et...

rica ederim canım. evet özellikle araba kullanırken koca göbekle çok zorlanıyorum,direksiyonu zor çeviriyorum ama idareci olduğum için yaz tatilim yok, bebeğimi de en azından bi 6 aylık olana kadar bırakmak istemiyorum, o yüzden şimdi çalışıp doğum sonrasına aktarmam lazım.
bu arada benim de ikinci bebeğim, işin en zor kısmı evde beni bekleyen bi yavrumun olması

mert bebiş te acele etmeyemi başladı yoksa annesibiraz daha sabretsin bakalım demek taş gibi olunca doğum sancısı oluyormuş öylemi damlacım bnim bazen oluyor bende bizimki kasıldı diyordum demek sancı oluyormuş o bundan sonra dikkat ediyim bende

heyy virgül nelere kadirsin değilmicidden yanlış olmuş 1 ayda 2 kilo almışım canım

ben kullanmıyorum magnezyum huysuzgözlüm ilk defa geçen hafta oldu bu karnımın sertleşmesi sanırım anında gitmemiz lazım sancı olup olmadığını anlamak için ama şunuda anladım eğer olursa hemen gitmeli sancı değilsede döneriz

iyi geçti canım ayy birde hatıra olsun diye tele kalbinin sesini kaydettim viyolecim hatırayıda abartıyorum ama olsunsen nasıl oldun iyisin değilmi bende hızlı ilerliyor belki bağlantındandır şekerim

iyi yapmışsın canım olsun hatıra kalıriyiyim canım poposuyla itip duruyor benimki sizleri okurken heyecanlanıyor sanırım

iyi ki gelmemişler,hani yorulmaman açısından. en iyisi yaptığın kurabiye tarzı ikramlıklarını poşetle at buzluğa nasılsa doğumdan sonra çok lazım olacak
benim de özellikle akşamları geç saate doğru sinirlerim iyice bozuluyo, eşim ne yaptıysa bana batıyo, pıt pıt göbeğime hafiften dokunuyo o zaman şöyle indiriveresim geliyo bi tane

Son düzenleme:
bende spor yapıyordum bizde karın kası çalışıyorduk canım ama çatlamadı hatta varis bile olmadı ebe spor yaptığın için sende olmaz dedi

Ben uzun zaman yaptım canım bana da vucüt kaslı kilo alınca da çatlamalar daha çok olur dediler..Bilmiyorum hangisi doğru ama çatladım nihayeti hemde çatır çatır :84::84::84:

Allah aşkına ya ben böyle şikayet edenlere kızıyorum valla =))) Mis gibi öpün de başınıza koyun heheh Ben attım attım baktım olmuyor bende onun bana yaptığı gibi yaptım gülerek laf soktum heheh bende çok fena bişi oldum valla =))) aileme anlatmıyordum bile üzülmesinler die ama baktım benim kayınpeder kayınvalide bir gün abimi armışlar..Biz kızınızdan memlun değiliz..Neden demiş abim..Onlar da yok biz onun yatak odasına giremiyoruz..eşinin dediği gibi giyiyor bizim istediğimiz gibi giymiyor herşeye cevap veriyor vs. vs. saçma sapan şeyler..Abim o gün dayanamamış açmış ağzını yummuş gözünü kardeşimin yatak odasında ne işin var gurur iman yok mu sizde die..Neyse anlatsam karekterler az kaldır yetmez yazmaya =))) o gün bugün bende abime ablama anlatıyorum herşeyimi anneme kıyamıyorum..Eşime de söyledim herşeyi söyleyeceğim aileme die sağolsun anlat söyle dedi boşver sıkma canını takma kafana dedi

Geçmişi okudukça sayfalar çoğalıyor bir yandan. Hepsine yetemedim. Umarım herkes iyidir. Eylül iyiymiş şükür, elif geçmiş olsun evi su basmış(tam da sırası yani), herkesin orası burası ağrıyor ve artık herkes iyice sabırsızlanıyor.
Nuby doğal dokunuş ben de almıştım ocak anneleri çok methetmişlerdi ama bişeyi anlamadım. O biberonun kapağını da kaynattım ben kapağı hariç kaynatılabilir diyo bi yerde. Bi de silikon emziği yerleştirince illa bi delik açık kalıyor. Öyle olacak o değilmi, yoksa ben yanlış mı yerleştirdim??

yaniii ayıp sen bu halde ağırlamayı kabul ediyorsun onlar gelmiyor

iyi yapmışsın canım olsun hatıra kalıriyiyim canım poposuyla itip duruyor benimki sizleri okurken heyecanlanıyor sanırım
evet canım öyleymiş hani sürekli olursa 1günde gitmeli olupta geçerse sorun değildirde ne biliyim canım yaramazlık yapıyor arada herhaldeoyy poposunu ısırmalı doğsunda bende ısıra ısıra bebişlerin ısırılmadık yerlerini bırakmadımhastaneden sonra sağlık ocağınada uğradım bebişler doğduktan 4gün sonra topuk kanı alınıyormus senin gelmene gerek yok yollarsın istersen dedi eee eşim bende duramam diyor bende duramam anneme kaldı bu iş

benim ilk bebeğim ama biliyorum ki sezaryan da zor olan sonrası.. ben çikolata kistinden amelyat oldum az çok ağrısını sancısını tahmin edebiliyorum..Eğer sağlık durumun el veriyor ise bence normal yap hem bebek için hem senin için çok daha sağlıklı..Bende normal istiyordum ama sanırım sezaryan olacak

Bende epidural istiyordum ama nasip kısmet bakalım ne olacağız..
Amin hayırlısı ile inş.

canım bende aldım nuby ama henüz kaynatmadım kaynatınca bozulma gibi renk değişimi gibi bişey oldumu merak ettm

Son düzenleme:

hım benımde 2. oglum senın cınsıyetler nedır?ılk bebegındedce calısmısmıydın ben doguma gıtmeye bıle korkuyorum benım oglum daha 2 yasında teyzelerı ve hıc ayrı kalmadık ınanın nasıl bırakıcam bılmıyorum bıle ben oglumda 36 haftalıga kadar calıstım ama zor olmustu sonra ıznım bıtıncede ıstıfa etmıstım yanı acıkcası cok degmedı bazı zaman keske gezseydım fln dıyorum cunku sımdı hıc gezemıyorum havalar soguk ve ben oglumla evdeyım...ben ılk cocugu olanlara son zamanlarınızın kıymetıne bılın dıyorum..

oğluşunun kalp seslerini kaydetmekle iyi yapmışsın...ben her defasında ağlıyorum d rdinlettiğinde hiç aklıma gelmemişti..dr dönüp dönmediği ile ilgili bişey söyledi mi?

çok iyi olur canım. benim karşıdaki kadın da bir sürü şey kırdı evde. ama eli uzun değildi, güveniyordum ondan devam ediyordum. ama şimdi burası için mırın kırın etmeye başladı. bu çrş. perş. müsaitsen gel dedim, o da sen başla oralarda başka birisini aramaya, çok zor olursa gelip gitmek ben gelemem o vakit dedi.
sen ne kadar veriyorsun? neler yapabiliyor? neyi yapmam diyor? neyse özelden yazarsın artık canım. inşallah müsaittir o hanım da gelir beni kurtarır valla. çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…