- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
- 98
benim 20 kg nasıl hallolacak bilmiyorum :18:buarada 2 kilo almışım 1 ayda 9 kilo almış oldum neyse bukadar yemeye az almışımsancı çıkmadı ama doktora sordum karnım taş gibi oldu nefes bile zor aldım dedim doğum sancısı dedi birdaha olursa kesin gdicem acile
iyi geçti canım ayy birde hatıra olsun diye tele kalbinin sesini kaydettim viyolecim hatırayıda abartıyorum ama olsunbenim bağlantımdamı yoksa kk damı sıkıntı var anlamadım çok yavaşşş sinir oldum yaaa sayfadan sayfaya geçemiyorum...
damlacım nasıl geçti nstye giricektin sanırım okuyamıyorumki birtürlü geçmişi:84:
evet cnmm ya tesekkur edrrım ...ve bu arada buyuk basarı calısıyor olman zorluyordur senı ama dıkkat et...
buarada 2 kilo almışım 1 ayda 9 kilo almış oldum neyse bukadar yemeye az almışımsancı çıkmadı ama doktora sordum karnım taş gibi oldu nefes bile zor aldım dedim doğum sancısı dedi birdaha olursa kesin gdicem acile
heyy virgül nelere kadirsindikkat canım kendine.. bu arada 2 bebeğimiz geldi bile canım
1 ayda 9 kilo mu? yanlış yazmış olmayasın canım .. diye cevap yazmışken farkettimki arada bir virgül olsaymış 2 ayda 1 kilo aldığını, toplamda da 9 kilo almış olduğunu anlayabilirdim canım :) :) :)
benim 20 kg nasıl hallolacak bilmiyorum :18:
benim de akşamları karmın taş gibi oluyo çok geriliyorum, önceki gittiğimde dr alttan bakmıştı, erken doğum tehdidi yok demişti, magnezyum vermişti. ben de gerileceğimi hissettiğimde içiyorum magnezyumu. ama ablamın dediğine göre doğuma yakın bıraktırılıyormuş magnezyum bi dahaki gittiğimde soracağım
iyi geçti canım ayy birde hatıra olsun diye tele kalbinin sesini kaydettim viyolecim hatırayıda abartıyorum ama olsunsen nasıl oldun iyisin değilmi bende hızlı ilerliyor belki bağlantındandır şekerim
slm kızlar beklenne misafirleirm gelmediler...yaptığım onca hazırlık onca yorgunluk yanıma kar kaldıkızlar hayırlısı diyorum ama 2 gündür herşey sinirlerimi bozuyor....sizler nasılsınız?sanırım kaynana konusuna değinilmiş geçmişe şöyle bir bakayım dedim de...EYLÜL uğradımı hiç bugün en son sancısı vardı?
bende spor yapıyordum bizde karın kası çalışıyorduk canım ama çatlamadı hatta varis bile olmadı ebe spor yaptığın için sende olmaz dedi
evet canım azı karar fazlası zarar.. bazen ben de aşırı ilgisizliğini kafama takıyorum mesela :) ama açık söyliim seninki gibi bi kaynanam olsaydı canım içime ata ata bu genç yaşımda o kadar sıkıntıyı kaldırmaz dert sahibi olurdum heralde.
arkadaşlar ara ara başım dönüyordu birde başımda ağırlık vardı tansiyonum yükselmiş ilk doğumu benmi yapacam ne?
slm kızlar beklenne misafirleirm gelmediler...yaptığım onca hazırlık onca yorgunluk yanıma kar kaldıkızlar hayırlısı diyorum ama 2 gündür herşey sinirlerimi bozuyor....sizler nasılsınız?sanırım kaynana konusuna değinilmiş geçmişe şöyle bir bakayım dedim de...EYLÜL uğradımı hiç bugün en son sancısı vardı?
mert bebiş te acele etmeyemi başladı yoksa annesibiraz daha sabretsin bakalım demek taş gibi olunca doğum sancısı oluyormuş öylemi damlacım bnim bazen oluyor bende bizimki kasıldı diyordum demek sancı oluyormuş o bundan sonra dikkat ediyim bende
evet canım öyleymiş hani sürekli olursa 1günde gitmeli olupta geçerse sorun değildirde ne biliyim canım yaramazlık yapıyor arada herhaldeiyi yapmışsın canım olsun hatıra kalıriyiyim canım poposuyla itip duruyor benimki sizleri okurken heyecanlanıyor sanırım
sezaryenla doğum yapmış arkadaşlar birkaç şey sormak istiyorum
hemen sütünüz geldimi?
ayılmanız nekadar sürdü?ayılana kadar bebiş açmı bekliyor?
çok kararsızım :26:normal mı sezaryenmi diye önceden normal diyordum ama tırsmaya bşladım zaten normali epiduralsiz yapamam o daçok baş ağrısı yapıyormuş offffffffff hakkımızda hayırlısı hepimizin
Geçmişi okudukça sayfalar çoğalıyor bir yandan. Hepsine yetemedim. Umarım herkes iyidir. Eylül iyiymiş şükür, elif geçmiş olsun evi su basmış(tam da sırası yani), herkesin orası burası ağrıyor ve artık herkes iyice sabırsızlanıyor.
Nuby doğal dokunuş ben de almıştım ocak anneleri çok methetmişlerdi ama bişeyi anlamadım. O biberonun kapağını da kaynattım ben kapağı hariç kaynatılabilir diyo bi yerde. Bi de silikon emziği yerleştirince illa bi delik açık kalıyor. Öyle olacak o değilmi, yoksa ben yanlış mı yerleştirdim??
rica ederim canım. evet özellikle araba kullanırken koca göbekle çok zorlanıyorum,direksiyonu zor çeviriyorumama idareci olduğum için yaz tatilim yok, bebeğimi de en azından bi 6 aylık olana kadar bırakmak istemiyorum, o yüzden şimdi çalışıp doğum sonrasına aktarmam lazım.
bu arada benim de ikinci bebeğim, işin en zor kısmı evde beni bekleyen bi yavrumun olması
arkadaşlar ara ara başım dönüyordu birde başımda ağırlık vardı tansiyonum yükselmiş ilk doğumu benmi yapacam ne?
yaniii ayıp sen bu halde ağırlamayı kabul ediyorsun onlar gelmiyor
evet canım öyleymiş hani sürekli olursa 1günde gitmeli olupta geçerse sorun değildirde ne biliyim canım yaramazlık yapıyor arada herhaldeoyy poposunu ısırmalı doğsunda bende ısıra ısıra bebişlerin ısırılmadık yerlerini bırakmadım hastaneden sonra sağlık ocağınada uğradım bebişler doğduktan 4gün sonra topuk kanı alınıyormus senin gelmene gerek yok yollarsın istersen dedi eee eşim bende duramam diyor bende duramam anneme kaldı bu iş
canımm ayy çok zordur emini,m allah kolaylık versin.
tatlım bende bu aralar 4 kadın değiştirdim.
yine daha önceden gelen kadını alıyorum.
kadınlardan biri evde kırmadığı banyo askısı tabak borcam kalmadıktan sonra süpürgemi kırmış ve söylememişti, tabii kazanlı ütüyü de yaktı gelme dedim.
son kadında koltuğa çamaşır sulamış ve yapmadım rengi öyledir diyodu. son olarak yere kuyllandığı bezi sehpaya sürerken gördüm ki o sehpa uzandığım için üzerinde yiyuecekleri koyduğum sehpaydı.birde gömlekleri erken çıkayım die dolaba ütülemeden tıkıştırıp gitmiş.
neyse canım ahhh çok dertliymişim ben. önceden de gelen kadını alıyorum. o bunlar göre çook daha iyi. yani iş bitiren bir kadın. dilersen özelden nosunu atayım, denersin. birde eşya fln çeker güçlüdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?