arkadaşlar ara ara başım dönüyordu birde başımda ağırlık vardı tansiyonum yükselmiş ilk doğumu benmi yapacam ne?
buarada 2 kilo almışım 1 ayda 9 kilo almış oldum neyse bukadar yemeye az almışımsancı çıkmadı ama doktora sordum karnım taş gibi oldu nefes bile zor aldım dedim doğum sancısı dedi birdaha olursa kesin gdicem acile
sezaryenla doğum yapmış arkadaşlar birkaç şey sormak istiyorum
hemen sütünüz geldimi?
ayılmanız nekadar sürdü?ayılana kadar bebiş açmı bekliyor?
çok kararsızım :26:normal mı sezaryenmi diye önceden normal diyordum ama tırsmaya bşladım zaten normali epiduralsiz yapamam o daçok baş ağrısı yapıyormuş offffffffff hakkımızda hayırlısı hepimizin
Geçmişi okudukça sayfalar çoğalıyor bir yandan. Hepsine yetemedim. Umarım herkes iyidir. Eylül iyiymiş şükür, elif geçmiş olsun evi su basmış(tam da sırası yani), herkesin orası burası ağrıyor ve artık herkes iyice sabırsızlanıyor.
Nuby doğal dokunuş ben de almıştım ocak anneleri çok methetmişlerdi ama bişeyi anlamadım. O biberonun kapağını da kaynattım ben kapağı hariç kaynatılabilir diyo bi yerde. Bi de silikon emziği yerleştirince illa bi delik açık kalıyor. Öyle olacak o değilmi, yoksa ben yanlış mı yerleştirdim??
ikisi de erkek. oğlum 5 yaşında, ilk hamileliğimde 6 hafta kalıncaya kadar çalışmıştım ve doğumdan sonra tekrar eylülde başlamıştım çalışmaya. ben de haftaiçi hafta sonu için planlar yapıyorum ama haftasonu oldumu dışarı çıkmayı gözüm almıyo, çok yoruluyorum artıkhım benımde 2. oglum senın cınsıyetler nedır?ılk bebegındedce calısmısmıydın ben doguma gıtmeye bıle korkuyorum benım oglum daha 2 yasında teyzelerı ve hıc ayrı kalmadık ınanın nasıl bırakıcam bılmıyorum bıle ben oglumda 36 haftalıga kadar calıstım ama zor olmustu sonra ıznım bıtıncede ıstıfa etmıstım yanı acıkcası cok degmedı bazı zaman keske gezseydım fln dıyorum cunku sımdı hıc gezemıyorum havalar soguk ve ben oglumla evdeyım...ben ılk cocugu olanlara son zamanlarınızın kıymetıne bılın dıyorum..
canım bende aldım nuby ama henüz kaynatmadım kaynatınca bozulma gibi renk değişimi gibi bişey oldumu merak ettm
kızlar şimdilik çıkıyoruz sonra yine geliriz...hoşçakalın
buarada 2 kilo almışım 1 ayda 9 kilo almış oldum neyse bukadar yemeye az almışımsancı çıkmadı ama doktora sordum karnım taş gibi oldu nefes bile zor aldım dedim doğum sancısı dedi birdaha olursa kesin gdicem acile
birden aklıma geldi canım çantada ayağımın ordaydı çantayı ayağımla itiverdim teli aldım birden aklıma geliverdioğluşunun kalp seslerini kaydetmekle iyi yapmışsın...ben her defasında ağlıyorum d rdinlettiğinde hiç aklıma gelmemişti..dr dönüp dönmediği ile ilgili bişey söyledi mi?
:80::80:görüşüz canımkızlar şimdilik çıkıyoruz sonra yine geliriz...hoşçakalın
anlattığımda doğum sancısı dedi burcucum hatta yürürken bile karnım acıyor sanırım ciddeye almak lazım devamlı olursacanim doktoruna danis mutlaka. yuksek tansiyon iyi degil gbelikte.
amanin, benim her karnim sertlesmesinde, yani kasilmamda nefesim duzensizlesiyor, sanci mi demek bu??
canim 3 bucuk yil olacak ama, hayal meyal hatirliyorum o gunu. zaten ben daha ayilmadan bebegi mememe dayamisti hemsire. yalniz beni uyandirirlarken burcu burcu diye doktorum ben agridan inledigimi ve agladigii hatirliyorum. kolay degil, bir cesit ameliyat o da. evet ayilana akdar bebek ac bekledi canim. ama zaten nasip olursa bebek ciktiktan 1 saat kadar sonra getiriyorlar seni. belki o kdar bile surmuyordur esim heyecandan hatirlamiyor ne kadar surede geldigimibildigim kadariyla o kadar surede bebek ac kalabilir. dert etme simdiden canim. hele sut olayini hic kafaniza takmayin anneler. gelecek diye dusunun, sut mutlaka gelecek insallah.
vallahi bilmiyorum ki, unnadodan 150 ml. lik siparis verdim bakalim. gelince anlayacagimyapincada yazarim buraya canim.
canim doktoruna danis mutlaka. yuksek tansiyon iyi degil gbelikte.
amanin, benim her karnim sertlesmesinde, yani kasilmamda nefesim duzensizlesiyor, sanci mi demek bu??
canim 3 bucuk yil olacak ama, hayal meyal hatirliyorum o gunu. zaten ben daha ayilmadan bebegi mememe dayamisti hemsire. yalniz beni uyandirirlarken burcu burcu diye doktorum ben agridan inledigimi ve agladigii hatirliyorum. kolay degil, bir cesit ameliyat o da. evet ayilana akdar bebek ac bekledi canim. ama zaten nasip olursa bebek ciktiktan 1 saat kadar sonra getiriyorlar seni. belki o kdar bile surmuyordur esim heyecandan hatirlamiyor ne kadar surede geldigimibildigim kadariyla o kadar surede bebek ac kalabilir. dert etme simdiden canim. hele sut olayini hic kafaniza takmayin anneler. gelecek diye dusunun, sut mutlaka gelecek insallah.
vallahi bilmiyorum ki, unnadodan 150 ml. lik siparis verdim bakalim. gelince anlayacagimyapincada yazarim buraya canim.
canım sen çok ii kilon
ayy canım dikkat et:18:
biz senle martın sonlarına doğru kucağımıza alacağız inşallah
burcucum senin de ikinci hamileliğin ilkinde böyle kasılmalar yaşamışmıydın. ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım kasılma gibime geliyo. acaba yaşadım da ben mi ne olduğunu anlayamadım yada hatırlamıyorum mu :26:
ben ilk hamileliğimde gerçekten çok cahildim, psikolojim de çok bozuktu, çok sık ağlıyordum, bunda çok şükür öyle değilim de gerçekten birçok yaşadığımı da hatırlamıyorum. not almak gercekten güzel bi fikirkızlar sanırım zaman geçtükçe hatırlanmıyor bu tür ayrıntılar bizim geçen yıl doğum yapan arkadaşımız bile hatırlamıyo...bende ilk günden beri öönemli şeyleri not ediyordum..günlük gibi bişey yapıyorum...bazen mektup falan yazıyorum oğluşuma
ben ilk hamileliğimde gerçekten çok cahildim, psikolojim de çok bozuktu, çok sık ağlıyordum, bunda çok şükür öyle değilim de gerçekten birçok yaşadığımı da hatırlamıyorum. not almak gercekten güzel bi fikir
birden aklıma geldi canım çantada ayağımın ordaydı çantayı ayağımla itiverdim teli aldım birden aklıma geliverdisizde çekin kızlar hatıra işte...yok canım sadece nst.ye girdim 18indeki randevuda öğrenicez
:80::80:görüşüz canım
anlattığımda doğum sancısı dedi burcucum hatta yürürken bile karnım acıyor sanırım ciddeye almak lazım devamlı olursa
burcucum senin de ikinci hamileliğin ilkinde böyle kasılmalar yaşamışmıydın. ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım kasılma gibime geliyo. acaba yaşadım da ben mi ne olduğunu anlayamadım yada hatırlamıyorum mu :26:
KızLarrrrrrrrrr normalde yemek yapmaya bayıLırım seve seve yaparım ay artık hiç gözüm kesmiyor çok yoruLdummmbir yemek şirketiyle anlaşsam doğuma kadar hergun eve yemek getirseLer :26:
ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğim günden itibaren günlük tutuyorum kızlar hoş erkek değerini bilirmi bilmiyorum ama:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?