2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ara ara başım dönüyordu birde başımda ağırlık vardı tansiyonum yükselmiş ilk doğumu benmi yapacam ne?

canim doktoruna danis mutlaka. yuksek tansiyon iyi degil gbelikte.

amanin, benim her karnim sertlesmesinde, yani kasilmamda nefesim duzensizlesiyor, sanci mi demek bu??

canim 3 bucuk yil olacak ama, hayal meyal hatirliyorum o gunu. zaten ben daha ayilmadan bebegi mememe dayamisti hemsire. yalniz beni uyandirirlarken burcu burcu diye doktorum ben agridan inledigimi ve agladigii hatirliyorum. kolay degil, bir cesit ameliyat o da. evet ayilana akdar bebek ac bekledi canim. ama zaten nasip olursa bebek ciktiktan 1 saat kadar sonra getiriyorlar seni. belki o kdar bile surmuyordur esim heyecandan hatirlamiyor ne kadar surede geldigimi bildigim kadariyla o kadar surede bebek ac kalabilir. dert etme simdiden canim. hele sut olayini hic kafaniza takmayin anneler. gelecek diye dusunun, sut mutlaka gelecek insallah.

vallahi bilmiyorum ki, unnadodan 150 ml. lik siparis verdim bakalim. gelince anlayacagim yapincada yazarim buraya canim.

ikisi de erkek. oğlum 5 yaşında, ilk hamileliğimde 6 hafta kalıncaya kadar çalışmıştım ve doğumdan sonra tekrar eylülde başlamıştım çalışmaya. ben de haftaiçi hafta sonu için planlar yapıyorum ama haftasonu oldumu dışarı çıkmayı gözüm almıyo, çok yoruluyorum artık

canım bende aldım nuby ama henüz kaynatmadım kaynatınca bozulma gibi renk değişimi gibi bişey oldumu merak ettm

yok canım hiçbir bozulma olmadı hastane çantama koydum ama dedim ya sanki tam oturmamış gibi bir hali var bir de emzikli parçayı yerleştirince bi delik açık kalıyor. Biberonda bi sorun yok ama biliyorum sorun benim acemiliğimde

canım sen çok ii kilon
ayy canım dikkat et:18:
biz senle martın sonlarına doğru kucağımıza alacağız inşallah

oğluşunun kalp seslerini kaydetmekle iyi yapmışsın...ben her defasında ağlıyorum d rdinlettiğinde hiç aklıma gelmemişti..dr dönüp dönmediği ile ilgili bişey söyledi mi?
birden aklıma geldi canım çantada ayağımın ordaydı çantayı ayağımla itiverdim teli aldım birden aklıma geliverdi sizde çekin kızlar hatıra işte...yok canım sadece nst.ye girdim 18indeki randevuda öğrenicez
kızlar şimdilik çıkıyoruz sonra yine geliriz...hoşçakalın
:80::80:görüşüz canım
anlattığımda doğum sancısı dedi burcucum hatta yürürken bile karnım acıyor sanırım ciddeye almak lazım devamlı olursa

burcucum senin de ikinci hamileliğin ilkinde böyle kasılmalar yaşamışmıydın. ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım kasılma gibime geliyo. acaba yaşadım da ben mi ne olduğunu anlayamadım yada hatırlamıyorum mu :26:

canım sen çok ii kilon
ayy canım dikkat et:18:
biz senle martın sonlarına doğru kucağımıza alacağız inşallah

sorma canım iştahım açıldı eve geldiğimden beri yiiyorum hala yemekteyimdehoş çorba içtim şimdide portakal yiiyorum ama genede boğazım boş durmuyor inş canım durucaklar sabırsız çıkmıcaklar bebişler ebe daha dursun 36ya kadar şimdi erken dedi sağlık ocağındaonada sordumda dakikasını sordu

kızlar sanırım zaman geçtükçe hatırlanmıyor bu tür ayrıntılar bizim geçen yıl doğum yapan arkadaşımız bile hatırlamıyo...bende ilk günden beri öönemli şeyleri not ediyordum..günlük gibi bişey yapıyorum...bazen mektup falan yazıyorum oğluşuma

ben ilk hamileliğimde gerçekten çok cahildim, psikolojim de çok bozuktu, çok sık ağlıyordum, bunda çok şükür öyle değilim de gerçekten birçok yaşadığımı da hatırlamıyorum. not almak gercekten güzel bi fikir

ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğim günden itibaren günlük tutuyorum kızlar hoş erkek değerini bilirmi bilmiyorum ama:44::44:

KızLarrrrrrrrrr normalde yemek yapmaya bayıLırım seve seve yaparım ay artık hiç gözüm kesmiyor çok yoruLdummm bir yemek şirketiyle anlaşsam doğuma kadar hergun eve yemek getirseLer :26:

bu arada ben çıkıyorum arkadaşlar, yarım saat daha erken evde olmak bana nimet gibi geliyo, bu fırsatı değerlendireyim hoş eve gidince de çok iş var ama, akşama bebek şekeri ve dolap stickerlarımızın yapımını tamamlamam lazım. bitince sizlerle de paylaşmak istiyorum. iyi akşamlar herkese

ayy aslında benim de not tutmamın nedeni hep öleceğimi düşünüyordum..büyüdüğünde benden bişeyler kalsın istemiştim...gerçi halaa büyüdüğünü göremeyecekmişim gibi hissediyorum bazen hatta eşime öldüğümde evleneceksen oğlumu annemlere bırak onlar baksın demiştim...sonrasında eşimi sakinleştirmek için epey bir uğraşmıştım..1 hafta tüm gece ağlamıştı...

anladim canim. doktoruma sorayim bakayim, bu cuamrtesi randevum var ama beklemesem mi ki?

yok canim ya, hatirlamiyorum ben de. :26:

KızLarrrrrrrrrr normalde yemek yapmaya bayıLırım seve seve yaparım ay artık hiç gözüm kesmiyor çok yoruLdummm bir yemek şirketiyle anlaşsam doğuma kadar hergun eve yemek getirseLer :26:

super bir fikirrrr bende istiyorum oyle yemek sirketi..

uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar..
işlerim çok yogun oldugu için foruma giriş yapamıyordum malesef. dün izne ayrıldım ve haftaya p.tesi doğum. 14 şubatta :) aslında normal tarihi olsaydı 4 mart olacaktı. bebek ters ve dönmedi. suyu azalmış bu nedenle dr p.tesiye gün verdi. bir de bende kasık fıtıgı oldugu için normal dogum yapamıyorum. önce bebeği alacaklar daha sonra fıtık ameliyatı

sizler nasılsınız? benim gibi bebei ters olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…