2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğim günden itibaren günlük tutuyorum kızlar hoş erkek değerini bilirmi bilmiyorum ama:44::44:

Bende her ay bir sayfa yazıyorum canım doktor randevularımızı kimlerle gittiğimiz o ay onun için neler yaptığımızı falan ama bende erkek oLduğu için ne kadar duyguLanır ya da ilgilenir okurken bilemiyorum

Bu arada çok yakın bir arkadaşım bana Bebek günLüğü hediye etti çok hoşuma gitti Abdülkadir Süphandağı nın İlklerim bebeğimin günlüğü adında tavsiye ederim aLmanızı bu akşam doLdurucam sayfaLarııı

cok gecmis olsun canim. saglikla al kucagina yavrunu insallah.

ayyy maşallah ne güzel günün belli sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...fıtık ameliyatı sezaryenle birlikte mi yapılacak?yani ayılmadan onu da mı yapacaklar?

KızLarrrrrrrrrr normalde yemek yapmaya bayıLırım seve seve yaparım ay artık hiç gözüm kesmiyor çok yoruLdummm bir yemek şirketiyle anlaşsam doğuma kadar hergun eve yemek getirseLer :26:
süpermiş wallahi canım
anladim canim. doktoruma sorayim bakayim, bu cuamrtesi randevum var ama beklemesem mi ki?

yok canim ya, hatirlamiyorum ben de. :26:

super bir fikirrrr bende istiyorum oyle yemek sirketi..
şuanda oluyormu tatlım birde komşuya inmiştim eylülde doğum yaptı onada doktor en ufak bişeyde gel demiş ben olursa ve devamı gelirse gidicem kesin sancıysa çıkar hiç değilse sancı nedir bilirim
malesef benim oğlum ters makat duruşu duruyormuşaz kalmışş bebişine kavuşmana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
Bende her ay bir sayfa yazıyorum canım doktor randevularımızı kimlerle gittiğimiz o ay onun için neler yaptığımızı falan ama bende erkek oLduğu için ne kadar duyguLanır ya da ilgilenir okurken bilemiyorum
aynen elifcim inş kıymetini bilirler yanii okadar yazıpda biz okumayalım gene

şuanda oluyormu tatlım birde komşuya inmiştim eylülde doğum yaptı onada doktor en ufak bişeyde gel demiş ben olursa ve devamı gelirse gidicem kesin sancıysa çıkar hiç değilse sancı nedir bilirim

canim gun boyu olan butun kasılmalarimda hafif agri ve nefes duzenimi bozma durumu var. ama ben de uzun suredir var. doktora sadece kasılma demistim aslinda, agri ve nefes duzeninin bozulmasindan bahsetmemistim.

İnşallah bebeğini sağLıkLa aLıcaksın kucağına tarihte süpermiş sezeryan diye üzüLme hakkında hayırLısı böyLeymiş

cok gecmis olsun canim. saglikla al kucagina yavrunu insallah.

amin canım inşallah hepimiz sağlıklarla alalım bebişlerimizi kucağımıza

ayyy maşallah ne güzel günün belli sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...fıtık ameliyatı sezaryenle birlikte mi yapılacak?yani ayılmadan onu da mı yapacaklar?

inşallah canım cok sağol. evet ayılmadan aynı kesik uzerinden fıtıgıda tamir edeceklermiş. aslında epidural olsun istiyordum ama doktorlar genel anestezi yapalım. iki ameliyat birden olacaksın dediler. genel anesteziden tırsıyorum acıkcası

malesef benim oğlum ters makat duruşu duruyormuşaz kalmışş bebişine kavuşmana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

ee peki sezeryan mı dediler sanada canım? sağlıklarla gelsin inşallah oğluşun.

valla bu topik böyle değildi daha önce son zamanlarda maşallah hız süper bi süre bakmayıp gelince geçmişe dönmek ve sonra sırayı takip etmek ne zor.

kızlar balıkla pek aram yoktur aslında balık deniz memleketinde ve dışarda yenince güzel.bugün uskumrunun hamileikte çok faydalı olduğunu duydum.hatta yüksek tansiyon ve erken doğum riskiolan arkadaşlar (ben dahil) dikkate almak lazım bakın burda da yazıyo
aile.org :: Aile İletişim ve Eğitim Portalı :: Hamilelikte Beslenme

bu arada çatlaklardan söz edilmiş benim karnım iğğrennçç oldu yaa (((( ve bekarlık döneminde var olan kalçamdaki ve göğsümdeki çatlaklarda çok iyi biliyorum ki hiçbi çözümü yokkk ( üühhhüüü

canim gun boyu olan butun kasılmalarimda hafif agri ve nefes duzenimi bozma durumu var. ama ben de uzun suredir var. doktora sadece kasılma demistim aslinda, agri ve nefes duzeninin bozulmasindan bahsetmemistim.
canım bence söyle doktora cumartesi gidicekmişsin eğer dayanılmıcak gibi olursa istersen bir git doğum sancısımı öğrenmiş olursun için rahat eder birde aradaki farkı ayırt edebilirsin
şuanda sezeryan gözüküyor canım 18ine kadar dönmezse gün vericek doktor amin

canım sen çok ii kilon
ayy canım dikkat et:18:
biz senle martın sonlarına doğru kucağımıza alacağız inşallah

Ya ben çok korkuyom benimde nts de hiç sancım çıkmadı inşallah benim oğluşumda 25 martı bekler hem ozamana kadar da büyür

slm kızlar bugun dr gıttım 33 haftalık olmusum bebgın kılosu 2200 gr olmus boyuda 46 cm sızce nasıl bıde hala dogumu nerde yapıcagıma karar veremedım nisa hast.medıcıne hospıtal.dr sadı konuk egıtım arastırma.yenımahalle kadın dogum.yasam hast.bu hastaneler hakkında bılgısı olan yada dogum yapmıs yakını olanlar varmı yardımcı olursanız sevınırım...zorunlu sezeryan gozukuyo su andaa:92::92::92::92::92:

korkma inşallah bişey olmayacak...dualarımız seninle olacak canım...

hadi hayırlısı canım

ben medicana bahçelielere gidiyorum ve çok menunum ve bir defada nisa hastanesine gitmiştim çok kalabalıktı bir daha gitmedim canım ama diğer hastaneleri bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…