ben ilk hamile kaldığımı öğrendiğim günden itibaren günlük tutuyorum kızlar hoş erkek değerini bilirmi bilmiyorum ama:44::44:
uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar..
işlerim çok yogun oldugu için foruma giriş yapamıyordum malesef. dün izne ayrıldım ve haftaya p.tesi doğum. 14 şubatta :) aslında normal tarihi olsaydı 4 mart olacaktı. bebek ters ve dönmedi. suyu azalmış bu nedenle dr p.tesiye gün verdi. bir de bende kasık fıtıgı oldugu için normal dogum yapamıyorum. önce bebeği alacaklar daha sonra fıtık ameliyatı
sizler nasılsınız? benim gibi bebei ters olan var mı?
işlerim çok yogun oldugu için foruma giriş yapamıyordum malesef. dün izne ayrıldım ve haftaya p.tesi doğum. 14 şubatta :) aslında normal tarihi olsaydı 4 mart olacaktı. bebek ters ve dönmedi. suyu azalmış bu nedenle dr p.tesiye gün verdi. bir de bende kasık fıtıgı oldugu için normal dogum yapamıyorum. önce bebeği alacaklar daha sonra fıtık ameliyatı
süpermiş wallahi canımKızLarrrrrrrrrr normalde yemek yapmaya bayıLırım seve seve yaparım ay artık hiç gözüm kesmiyor çok yoruLdummmbir yemek şirketiyle anlaşsam doğuma kadar hergun eve yemek getirseLer :26:
şuanda oluyormu tatlım birde komşuya inmiştim eylülde doğum yaptı onada doktor en ufak bişeyde gel demiş ben olursa ve devamı gelirse gidicem kesin sancıysa çıkar hiç değilse sancı nedir bilirimanladim canim. doktoruma sorayim bakayim, bu cuamrtesi randevum var ama beklemesem mi ki?
yok canim ya, hatirlamiyorum ben de. :26:
super bir fikirrrrbende istiyorum oyle yemek sirketi..
malesef benim oğlum ters makat duruşu duruyormuşuzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar..
aynen elifcim inş kıymetini bilirler yanii okadar yazıpda biz okumayalım geneBende her ay bir sayfa yazıyorum canım doktor randevularımızı kimlerle gittiğimiz o ay onun için neler yaptığımızı falan ama bende erkek oLduğu için ne kadar duyguLanır ya da ilgilenir okurken bilemiyorum
şuanda oluyormu tatlım birde komşuya inmiştim eylülde doğum yaptı onada doktor en ufak bişeyde gel demiş ben olursa ve devamı gelirse gidicem kesin sancıysa çıkar hiç değilse sancı nedir bilirim
cok gecmis olsun canim. saglikla al kucagina yavrunu insallah.
ayyy maşallah ne güzel günün belli sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...fıtık ameliyatı sezaryenle birlikte mi yapılacak?yani ayılmadan onu da mı yapacaklar?
malesef benim oğlum ters makat duruşu duruyormuşaz kalmışş bebişine kavuşmana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
İnşallah bebeğini sağLıkLa aLıcaksın kucağına tarihte süpermiş sezeryan diye üzüLme hakkında hayırLısı böyLeymiş
canım bence söyle doktora cumartesi gidicekmişsin eğer dayanılmıcak gibi olursa istersen bir git doğum sancısımı öğrenmiş olursun için rahat eder birde aradaki farkı ayırt edebilirsincanim gun boyu olan butun kasılmalarimda hafif agri ve nefes duzenimi bozma durumu var. ama ben de uzun suredir var. doktora sadece kasılma demistim aslinda, agri ve nefes duzeninin bozulmasindan bahsetmemistim.
şuanda sezeryan gözüküyor canım 18ine kadar dönmezse gün vericek doktor aminamin canım inşallah hepimiz sağlıklarla alalım bebişlerimizi kucağımıza
inşallah canım cok sağol. evet ayılmadan aynı kesik uzerinden fıtıgıda tamir edeceklermiş. aslında epidural olsun istiyordum ama doktorlar genel anestezi yapalım. iki ameliyat birden olacaksın dediler. genel anesteziden tırsıyorum acıkcası
ee peki sezeryan mı dediler sanada canım? sağlıklarla gelsin inşallah oğluşun.
canım sen çok ii kilon
ayy canım dikkat et:18:
biz senle martın sonlarına doğru kucağımıza alacağız inşallah
amin canım inşallah hepimiz sağlıklarla alalım bebişlerimizi kucağımıza
inşallah canım cok sağol. evet ayılmadan aynı kesik uzerinden fıtıgıda tamir edeceklermiş. aslında epidural olsun istiyordum ama doktorlar genel anestezi yapalım. iki ameliyat birden olacaksın dediler. genel anesteziden tırsıyorum acıkcası
ee peki sezeryan mı dediler sanada canım? sağlıklarla gelsin inşallah oğluşun.
amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.. 14 şubatta babaya hedye olacak :)
canım bence söyle doktora cumartesi gidicekmişsin eğer dayanılmıcak gibi olursa istersen bir git doğum sancısımı öğrenmiş olursun için rahat eder birde aradaki farkı ayırt edebilirsin
şuanda sezeryan gözüküyor canım 18ine kadar dönmezse gün vericek doktor amin
unnadodan siparis veren arkadaslar, hangi kargoyu kullandiklarini bileniniz var mi?
slm kızlar bugun dr gıttım 33 haftalık olmusum bebgın kılosu 2200 gr olmus boyuda 46 cm sızce nasıl bıde hala dogumu nerde yapıcagıma karar veremedım nisa hast.medıcıne hospıtal.dr sadı konuk egıtım arastırma.yenımahalle kadın dogum.yasam hast.bu hastaneler hakkında bılgısı olan yada dogum yapmıs yakını olanlar varmı yardımcı olursanız sevınırım...zorunlu sezeryan gozukuyo su andaa:92::92::92::92::92:
korkma inşallah bişey olmayacak...dualarımız seninle olacak canım...
Seninki rahatına düşkün kaynana tipi oluyor canım :) Aynısından bende de var bitanebiri ona iş tut der korkusuna kimseye karışmıyor da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?