Walla süperr şimdiden hayırlı olsun...
uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar..
işlerim çok yogun oldugu için foruma giriş yapamıyordum malesef. dün izne ayrıldım ve haftaya p.tesi doğum. 14 şubatta :) aslında normal tarihi olsaydı 4 mart olacaktı. bebek ters ve dönmedi. suyu azalmış bu nedenle dr p.tesiye gün verdi. bir de bende kasık fıtıgı oldugu için normal dogum yapamıyorum. önce bebeği alacaklar daha sonra fıtık ameliyatı
sizler nasılsınız? benim gibi bebei ters olan var mı?
az kalmış canım. sezaryen normal farketmez sağlıkla geldikten sonra. hem bak bir taşla iki kuş vuracaksın fıtığı da aradan çıkaracaksın, rahatlayacaksın.
Gebelik (hamilelik) dneminde ne kadar kilo alacam, gebelikte (hamilelikte) aldm kilolar nereye gidecek? - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
kilo dağılımı kızlarrrrr fazla kilo aldık diye üzülmeyin hepsi bize ait değilmiş
Gebelik (hamilelik) dneminde ne kadar kilo alacam, gebelikte (hamilelikte) aldm kilolar nereye gidecek? - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
kilo dağılımı kızlarrrrr fazla kilo aldık diye üzülmeyin hepsi bize ait değilmiş
canım bence söyle doktora cumartesi gidicekmişsin eğer dayanılmıcak gibi olursa istersen bir git doğum sancısımı öğrenmiş olursun için rahat eder birde aradaki farkı ayırt edebilirsin
şuanda sezeryan gözüküyor canım 18ine kadar dönmezse gün vericek doktor amin
slm kızlar bugun dr gıttım 33 haftalık olmusum bebgın kılosu 2200 gr olmus boyuda 46 cm sızce nasıl bıde hala dogumu nerde yapıcagıma karar veremedım nisa hast.medıcıne hospıtal.dr sadı konuk egıtım arastırma.yenımahalle kadın dogum.yasam hast.bu hastaneler hakkında bılgısı olan yada dogum yapmıs yakını olanlar varmı yardımcı olursanız sevınırım...zorunlu sezeryan gozukuyo su andaa:92::92::92::92::92:
mng canım. ben 4-5 kez alışveriş yaptım oradan.
uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar..
işlerim çok yogun oldugu için foruma giriş yapamıyordum malesef. dün izne ayrıldım ve haftaya p.tesi doğum. 14 şubatta :) aslında normal tarihi olsaydı 4 mart olacaktı. bebek ters ve dönmedi. suyu azalmış bu nedenle dr p.tesiye gün verdi. bir de bende kasık fıtıgı oldugu için normal dogum yapamıyorum. önce bebeği alacaklar daha sonra fıtık ameliyatı
sizler nasılsınız? benim gibi bebei ters olan var mı?
Gebelik esnasında ne kadar fazla kilo alınırsa gebelik sonrası o kadar fazla kaybedilir. Doğum sayısı arttıkça gebelik sonrası kalan kilo artar.
Emzirmenin kilo vermeyi kolaylaştırdığı düşünülmektedir, ancak pratikte bunun geçerliliği gözlenmemektedir. Emzirme her ne kadar günlük harcanan kalori miktarını artırsa da emziren anne bunu bir kilo verme fırsatı olarak görmek yerine beslenmesini artan ihtiyaçlara göre yeniden ayarlamalıdır.
ben en çok bu kısmı sevdim heheh inş. hepsi giderrr
Teşekkürler =)))
veririz kızlar:):):):) valla dogumun erken olmasına ragmen tam 16 kilo aldım kızlar.. 4 marta kadar bekleseydim 18 klo olacaktı heralde :S inşallah doguman sonr kolaylıkla veririz.
unnadodan siparis veren arkadaslar, hangi kargoyu kullandiklarini bileniniz var mi?
kızlar meraba hepinize ben hiç iyi değilim akşam yazmıştım bebeğim hareket etmiyor diye acile gittik nstye bağladılar sonuç iyi çıktı eve geldik gece hiç oynamadı sabah yine gittik hastaneye kendi doktoruma bebe oynamıyor deyince doktorda panik oldu tabi yine nst tam birbuçuk saat lap atışını bulamadılar kap masajları yapıldı korkunç saatlerdirabbim kimseye yaşatmasın zaman geçmedi başka doktorlar baktı yok kalp atışı hiç bir şekilde sonra birden güm güm attı oanı anlatamam okadar aceleyle gittimki evden ne çanta ne tlf hiç birşey almadım yanıma herkes aramış eşim yolda deli olmuş adam neyseki şuanda iyi ama hareketleri çok azaldı saatte bir ancak hareket ediyor tabi yine ters sıttı bana dönük yan yatıyor 35+5 günlük oldu dr alamam nekadar içerde tutsak kar bize dedi sorun çıkmazsa en geç 1 mart gibi alacaz dedi normal doğum tarihim 13 mart:93:
kızlar meraba hepinize ben hiç iyi değilim akşam yazmıştım bebeğim hareket etmiyor diye acile gittik nstye bağladılar sonuç iyi çıktı eve geldik gece hiç oynamadı sabah yine gittik hastaneye kendi doktoruma bebe oynamıyor deyince doktorda panik oldu tabi yine nst tam birbuçuk saat lap atışını bulamadılar kap masajları yapıldı korkunç saatlerdirabbim kimseye yaşatmasın zaman geçmedi başka doktorlar baktı yok kalp atışı hiç bir şekilde sonra birden güm güm attı oanı anlatamam okadar aceleyle gittimki evden ne çanta ne tlf hiç birşey almadım yanıma herkes aramış eşim yolda deli olmuş adam neyseki şuanda iyi ama hareketleri çok azaldı saatte bir ancak hareket ediyor tabi yine ters sıttı bana dönük yan yatıyor 35+5 günlük oldu dr alamam nekadar içerde tutsak kar bize dedi sorun çıkmazsa en geç 1 mart gibi alacaz dedi normal doğum tarihim 13 mart:93:
MNG kargo canım cevap veren oldumu bilmiyorum ama şimdi gördüm sorunu.
okurken nasıl stres oldum anlatamam ne kadarda zor dakikalar geçirmişsindir allah bir daha yaşatmasın doktorunda haklı ne kadar dursa iyi bebişin az zamanın kalmış biliiyorum sana 1 mart gelmez çok geçmiş olsunkızlar meraba hepinize ben hiç iyi değilim akşam yazmıştım bebeğim hareket etmiyor diye acile gittik nstye bağladılar sonuç iyi çıktı eve geldik gece hiç oynamadı sabah yine gittik hastaneye kendi doktoruma bebe oynamıyor deyince doktorda panik oldu tabi yine nst tam birbuçuk saat lap atışını bulamadılar kap masajları yapıldı korkunç saatlerdirabbim kimseye yaşatmasın zaman geçmedi başka doktorlar baktı yok kalp atışı hiç bir şekilde sonra birden güm güm attı oanı anlatamam okadar aceleyle gittimki evden ne çanta ne tlf hiç birşey almadım yanıma herkes aramış eşim yolda deli olmuş adam neyseki şuanda iyi ama hareketleri çok azaldı saatte bir ancak hareket ediyor tabi yine ters sıttı bana dönük yan yatıyor 35+5 günlük oldu dr alamam nekadar içerde tutsak kar bize dedi sorun çıkmazsa en geç 1 mart gibi alacaz dedi normal doğum tarihim 13 mart:93:
aynı bende senın gıbıyım canımmm cocuk ters dahada donmezmıs zaten yapı olarak normal dogumada uygun degılmısım kı zaten bende bunun farkındayım....:)) ama üzülmüyorum normal degılk dıye daha ıyı bence normal olmamasıı.. bende 14 subatta sezeryana gırecektım gecen gıtmeme doktor 15 subat dedı artık bakalımm.. sag saglım saglıklı olsunda ne zaman gelrse gelsınnnn bebıslerımızzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?