2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

az kalmış canım. sezaryen normal farketmez sağlıkla geldikten sonra. hem bak bir taşla iki kuş vuracaksın fıtığı da aradan çıkaracaksın, rahatlayacaksın.

az kalmış canım. sezaryen normal farketmez sağlıkla geldikten sonra. hem bak bir taşla iki kuş vuracaksın fıtığı da aradan çıkaracaksın, rahatlayacaksın.

doğru söylüyorsun sağlıklı olsun da inşallah. valla ben ne zaman foruma gelsem içimi rahatlatıyosunuz kızlar. iyi hssediyorum kendimi.
fıtıkta benim doguştan. son aylara dogru baya zorladı beni. ikinci hamilelik olursa en azından sıkıntı çekmem. bir taşla iki kuş dediğin gibi hayırlısı bakalım hepimiz için

Gebelik esnasında ne kadar fazla kilo alınırsa gebelik sonrası o kadar fazla kaybedilir. Doğum sayısı arttıkça gebelik sonrası kalan kilo artar.

Emzirmenin kilo vermeyi kolaylaştırdığı düşünülmektedir, ancak pratikte bunun geçerliliği gözlenmemektedir. Emzirme her ne kadar günlük harcanan kalori miktarını artırsa da emziren anne bunu bir kilo verme fırsatı olarak görmek yerine beslenmesini artan ihtiyaçlara göre yeniden ayarlamalıdır.

ben en çok bu kısmı sevdim heheh inş. hepsi giderrr

Teşekkürler =)))

kızlar meraba hepinize ben hiç iyi değilim akşam yazmıştım bebeğim hareket etmiyor diye acile gittik nstye bağladılar sonuç iyi çıktı eve geldik gece hiç oynamadı sabah yine gittik hastaneye kendi doktoruma bebe oynamıyor deyince doktorda panik oldu tabi yine nst tam birbuçuk saat lap atışını bulamadılar kap masajları yapıldı korkunç saatlerdi rabbim kimseye yaşatmasın zaman geçmedi başka doktorlar baktı yok kalp atışı hiç bir şekilde sonra birden güm güm attı oanı anlatamam okadar aceleyle gittimki evden ne çanta ne tlf hiç birşey almadım yanıma herkes aramış eşim yolda deli olmuş adam neyseki şuanda iyi ama hareketleri çok azaldı saatte bir ancak hareket ediyor tabi yine ters sıttı bana dönük yan yatıyor 35+5 günlük oldu dr alamam nekadar içerde tutsak kar bize dedi sorun çıkmazsa en geç 1 mart gibi alacaz dedi normal doğum tarihim 13 mart:93:

anldim canim. ama doktorum karsida, yine de bir soracagim mesajla.

masallah canim

mng canım. ben 4-5 kez alışveriş yaptım oradan.

sagol tugbacim.

aynı bende senın gıbıyım canımmm cocuk ters dahada donmezmıs zaten yapı olarak normal dogumada uygun degılmısım kı zaten bende bunun farkındayım....:)) ama üzülmüyorum normal degılk dıye daha ıyı bence normal olmamasıı.. bende 14 subatta sezeryana gırecektım gecen gıtmeme doktor 15 subat dedı artık bakalımm.. sag saglım saglıklı olsunda ne zaman gelrse gelsınnnn bebıslerımızzz..

:):):):) valla dogumun erken olmasına ragmen tam 16 kilo aldım kızlar.. 4 marta kadar bekleseydim 18 klo olacaktı heralde :S inşallah doguman sonr kolaylıkla veririz.
veririz kızlar

doktor ole dedıyse vardır bı bıldıgı cok gecmıs olsun ama cocukta az bı problem olsaydı hemen alırlardı.36. haftadan sonra rahatlıkla alıyorlar cocukları cunkuu..herseyı tamamlandıgından dolayı doktorum bu konuda benı bayagn bılgılendırmıstı..

canim cok gecmis olsun allah yasatmasin bir daha. dogum zamanida bebegin ve senin hakkinda hayirlisi olsun canim.

çok geçmiş olsun canım inş herşey düzelir bebişinde sabrader hayırlısıyla sağlıklı güzel bi doğum olur

canım benim okurken başlarda elim yüreğimde okudumi sonra kalbi attı deyince ohhhh çok şükür dedim.kıyamam canım ya Allah a şükür hareket etmiş sonra Allahım size bağışlasın yavrunuzu oeki 1 marta kadar her gün takip mi etcek seni?

Son düzenleme:
okurken nasıl stres oldum anlatamam ne kadarda zor dakikalar geçirmişsindir allah bir daha yaşatmasın doktorunda haklı ne kadar dursa iyi bebişin az zamanın kalmış biliiyorum sana 1 mart gelmez çok geçmiş olsun

çok üzüldüm canım gerçekten Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah zamanını doldurur bebeğin...

evet canım haklısın sağlıklı olsunlarda, inşallah sende sağlıkla alırsın kucagına bebişini

bugün eve aile hekimi ve ebemiz geldi bilgi vermek için bebek doğduktan 1 hafta sonra gel topuk kanı alicaz dedi. ayrıca bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu söyleyince hekim aa erkekse beklenenden bir hafta sonra gelir acele etme dedi ben de şok tabi çünkü artık doğsun diye sabırsızlanıyorum beklemek zor geliyor öyle diyince biraz üzüldüm doğrumu acaba hiç duydunuzmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…