2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok büyük geçiş oLsun Allah ım kimseye o korkuyu yaşatmasın ben gece ruyamda gördüm akLım gitti sen resmen yaşamışsın o ihtimali Allahım esirgesin seni de yavrunuda o minicik kalp için dua edicem bir daha böyle korkutmasın seni

ay canım benim ya çok geçmiş olsun bizimkide 17 mart sözde ama doktorum hiç beklemeye niyeti yok oğlunun diyo

Canım forumda erken doğan 2 bebeğin cinsiyetide erkek ebenin tezini çürütmek için yeterli

topuk kanını bugün sordum 4gün sonra dediler doğduktan sonraevet elifinde dediği gibi 2 bebiş geldi 2side erkekbende duydum kız 9ayda erkek 9ay 10günde doğarmışben 9ay 10günde doğmuşum

Son düzenleme:

öncelikle çok çok geçmişler olsun. aman doktorun hep takip etsinde birdaha aynı şeyler yaşanmasın. sağlıkla kucağına alırsın umarım. benim arkadaşım 32. haftayı tamamlayınca bebeğini almak zorunda kalmışlardı. şimdi çok sağlıklılar. gönlünü ferah tut. sende bebişinde Allaha emanet. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini.

allah razı olsun hepinbizden bütün bu korkularımın hepsi ilk bebeğimin kalbi durdu o yüzden bu kadar panik oldum rabbim bunu bana bağışlasın durup durup takvimi elime alıp hesap yapıyorum rabbim kimseye yaşatmasın allahım hepimizinkini korusun bide nstedeyken bitane bayan doğum yaptı bebeğin ağlama sesini duyunca başladım hüngür hüngür ağlamaya allahım zaman hemen geçsin istiyorum 1 mart çabuk gelsin nolur bu stres çekilmiyor

Canım forumda erken doğan 2 bebeğin cinsiyetide erkek ebenin tezini çürütmek için yeterli

annemde bana öyle demişti erkekler tam zamanında veya geç doğar kızlar erken doğarsonrasında burda 2 tane bebğimizin doğduğunu ve ikisininde erkek olduğunu söylediğimde zamane çocukları hrşey gibi onlarda değişmiş dedi

canım cok çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın. 1.5 saat insan neler yaşar yaa.. Allahım korusun bir daha göstermesin inşallah..
benimkiininde suyu az, o yuzden cok hareketli değil. p.tesi alacaklar bebişimi normalde 4 mart benimkide..

bana da sağlık ocağından toğuk kanını alacağız dediler ama sağlık ocağında lab. yok, sanırım başka hastaneye gönderiyolar, ben biraz kararsız kaldım topuk kanını sağlık ocağına aldırmakta. gerçi aşıları için sağlık ocağına sonsuz güveniyorum ama..

annen çok hoşmuş

3 günde bir gidecez artık benim kız kardeşimde 33 haftada doğum yaptı şimdi bebeği 4 aylık 6 aylık olnca gözünden ameliyat olcak göz pınarı tıkalı erken doğumdan dolayı doktor kontrol altında tutacak bana kalsa bugün al dedim ama kızdı bekleyecez oküçücük canı yoğun bakıma koymayalım dedi

Artık herşey değişti yaa önceden bebekler çok daha kiloluda doğuyorlarmış şimdi öylemi :) bu arada Bende anne karnında 9 ayı geçirmişim çıkmıcam diye tutturmuşum ben doğumumu yazam herkes şok olur ya öldü diye üzerimi falan örtmüş doktor doğumdan önce babama Türk filmlerindeki gibi tercih yaptırmışlar karın mı bebek mi diye amaaaa illa yaşicam demişim

haticesu vemen yettekıllahe diye başlayan bi dua var onu oku bin kere. Hem çok rahatlatır, hem de ben ve tanıdıklarım hangi derdimize okuduksa hayırlı oldu sonucu.

allah razı olsun canım benim bugün okumadığım dua kalmadı desem inanın çok zor saatler yaşadım çok zor

benimde doğumum çok ilginç olmuş..abim ben doğmadan 10 gün önce abim vefat etmiş ve babaannem onun ölümünden annemi sorumlu tutmuş doğar doğmaz beni almış kendi evine götürmüş babam gece beni kaçırmış anneme getirmiş ve uzun zaman annesiyle yani babaannemle konuşmamışlar...

artık valla diyorumki doğsunlarda gözümüzün önünde olsunlar rabbim senide korusun inşallah 38 de alacam dedi dr bana hayırlı doğumlar olsun inşallah

Rabbim esirgesin bu tür şeyler normal zamnda doğsa bile gelebilir Kader ve yazgımızda ne varsa onu yaşarız ama doktorun iyi yapmış...biraz dikkatle biraz kontrolle herşey tam zamnında ve en güzel şekliyle olacak inşallah...

Yok artık babaannenin yaptığı acımasızLık resmen annen hem ewladını kaybetmiş lohusa haliyle diğer bebeğini elindne almış kayınvalide aman diyim tüylerim diken diken oldu

Yok artık babaannenin yaptığı acımasızLık resmen annen hem ewladını kaybetmiş lohusa haliyle diğer bebeğini elindne almış kayınvalide aman diyim tüylerim diken diken oldu

babaannemle annem yıllar sonra barıştılar ama o zaman herkes büyük bir acı yaşamış herkesin psikolojisi bozulmuş...onuda yargılayamıyorum babaannemi severdim Allah rahmet etsin diyorum şimdi ama gerçekten annem hala beni kaybedeceği korkusunu yaşıyo ve günde 3defa aramzsam merak ediyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…