kızlar meraba hepinize ben hiç iyi değilim akşam yazmıştım bebeğim hareket etmiyor diye acile gittik nstye bağladılar sonuç iyi çıktı eve geldik gece hiç oynamadı sabah yine gittik hastaneye kendi doktoruma bebe oynamıyor deyince doktorda panik oldu tabi yine nst tam birbuçuk saat lap atışını bulamadılar kap masajları yapıldı korkunç saatlerdirabbim kimseye yaşatmasın zaman geçmedi başka doktorlar baktı yok kalp atışı hiç bir şekilde sonra birden güm güm attı oanı anlatamam okadar aceleyle gittimki evden ne çanta ne tlf hiç birşey almadım yanıma herkes aramış eşim yolda deli olmuş adam neyseki şuanda iyi ama hareketleri çok azaldı saatte bir ancak hareket ediyor tabi yine ters sıttı bana dönük yan yatıyor 35+5 günlük oldu dr alamam nekadar içerde tutsak kar bize dedi sorun çıkmazsa en geç 1 mart gibi alacaz dedi normal doğum tarihim 13 mart:93:
kızlar meraba hepinize ben hiç iyi değilim akşam yazmıştım bebeğim hareket etmiyor diye acile gittik nstye bağladılar sonuç iyi çıktı eve geldik gece hiç oynamadı sabah yine gittik hastaneye kendi doktoruma bebe oynamıyor deyince doktorda panik oldu tabi yine nst tam birbuçuk saat lap atışını bulamadılar kap masajları yapıldı korkunç saatlerdirabbim kimseye yaşatmasın zaman geçmedi başka doktorlar baktı yok kalp atışı hiç bir şekilde sonra birden güm güm attı oanı anlatamam okadar aceleyle gittimki evden ne çanta ne tlf hiç birşey almadım yanıma herkes aramış eşim yolda deli olmuş adam neyseki şuanda iyi ama hareketleri çok azaldı saatte bir ancak hareket ediyor tabi yine ters sıttı bana dönük yan yatıyor 35+5 günlük oldu dr alamam nekadar içerde tutsak kar bize dedi sorun çıkmazsa en geç 1 mart gibi alacaz dedi normal doğum tarihim 13 mart:93:
bugün eve aile hekimi ve ebemiz geldi bilgi vermek için bebek doğduktan 1 hafta sonra gel topuk kanı alicaz dedi. ayrıca bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu söyleyince hekim aa erkekse beklenenden bir hafta sonra gelir acele etme dedi ben de şok tabi çünkü artık doğsun diye sabırsızlanıyorum beklemek zor geliyor öyle diyince biraz üzüldüm doğrumu acaba hiç duydunuzmu ?
bugün eve aile hekimi ve ebemiz geldi bilgi vermek için bebek doğduktan 1 hafta sonra gel topuk kanı alicaz dedi. ayrıca bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu söyleyince hekim aa erkekse beklenenden bir hafta sonra gelir acele etme dedi ben de şok tabi çünkü artık doğsun diye sabırsızlanıyorum beklemek zor geliyor öyle diyince biraz üzüldüm doğrumu acaba hiç duydunuzmu ?
Çok büyük geçiş oLsun Allah ım kimseye o korkuyu yaşatmasın ben gece ruyamda gördüm akLım gitti sen resmen yaşamışsın o ihtimali Allahım esirgesin seni de yavrunuda o minicik kalp için dua edicem bir daha böyle korkutmasın seni
Canım forumda erken doğan 2 bebeğin cinsiyetide erkek ebenin tezini çürütmek için yeterli
annemde bana öyle demişti erkekler tam zamanında veya geç doğar kızlar erken doğarsonrasında burda 2 tane bebğimizin doğduğunu ve ikisininde erkek olduğunu söylediğimde zamane çocukları hrşey gibi onlarda değişmiş dedi
allah hepinizden razı olsun rabbim sizleri üzmesin
öncelikle çok çok geçmişler olsun. aman doktorun hep takip etsinde birdaha aynı şeyler yaşanmasın. sağlıkla kucağına alırsın umarım. benim arkadaşım 32. haftayı tamamlayınca bebeğini almak zorunda kalmışlardı. şimdi çok sağlıklılar. gönlünü ferah tut. sende bebişinde Allaha emanet. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini.
annemde bana öyle demişti erkekler tam zamanında veya geç doğar kızlar erken doğarsonrasında burda 2 tane bebğimizin doğduğunu ve ikisininde erkek olduğunu söylediğimde zamane çocukları hrşey gibi onlarda değişmiş dedi
haticesu vemen yettekıllahe diye başlayan bi dua var onu oku bin kere. Hem çok rahatlatır, hem de ben ve tanıdıklarım hangi derdimize okuduksa hayırlı oldu sonucu.
Artık herşey değişti yaa önceden bebekler çok daha kiloluda doğuyorlarmış şimdi öylemi :) bu arada Bende anne karnında 9 ayı geçirmişim çıkmıcam diye tutturmuşum ben doğumumu yazam herkes şok olur ya öldü diye üzerimi falan örtmüş doktor doğumdan önce babama Türk filmlerindeki gibi tercih yaptırmışlar karın mı bebek mi diyeamaaaa illa yaşicam demişim
canım cok çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın. 1.5 saat insan neler yaşar yaa.. Allahım korusun bir daha göstermesin inşallah..
benimkiininde suyu az, o yuzden cok hareketli değil. p.tesi alacaklar bebişimi normalde 4 mart benimkide..
3 günde bir gidecez artık benim kız kardeşimde 33 haftada doğum yaptı şimdi bebeği 4 aylık 6 aylık olnca gözünden ameliyat olcak göz pınarı tıkalı erken doğumdan dolayı doktor kontrol altında tutacak bana kalsa bugün al dedim ama kızdı bekleyecez oküçücük canı yoğun bakıma koymayalım dedi
benimde doğumum çok ilginç olmuş..abim ben doğmadan 10 gün önce abim vefat etmiş ve babaannem onun ölümünden annemi sorumlu tutmuş doğar doğmaz beni almış kendi evine götürmüş babam gece beni kaçırmış anneme getirmiş ve uzun zaman annesiyle yani babaannemle konuşmamışlar...
Yok artık babaannenin yaptığı acımasızLık resmen annen hem ewladını kaybetmiş lohusa haliyle diğer bebeğini elindne almış kayınvalide aman diyim tüylerim diken diken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?