2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim, gecmis olsun. masallah kuzuna da, insallah suyun normale doner canim.

gecmis olsun canim, sor doktoruna mutlaka surekli kasilmis karin normal mi ki?

yarin guzel haberlerle don insallah canim.

kiyamam, doktordan doktora, aletten alete cok degisiyor.

vallahi ecmiyor ama durdugu yerde agrimiyor. hareket ettikce agriyor.. normal degil mi ki?

canim allah kavustursun simdiden.

kızlar bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşmesiyle kasığa ve alt taraflara vuran sancı gibi bişey mi:18:

kızlar bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşmesiyle kasığa ve alt taraflara vuran sancı gibi bişey mi:18:

karnım taş gibi oldu zor nefes alıpverdim sanki burnum tıkanmışda öyle nefes alıyormuş gibi yürürken bile karnım acıyordu alt tarafa sancı vurmuyor bende

kızlar ben lierac kullandım. Maşallah hiç çatlamadım.

canımm ayy çok zordur emini,m allah kolaylık versin.
tatlım bende bu aralar 4 kadın değiştirdim.
yine daha önceden gelen kadını alıyorum.
kadınlardan biri evde kırmadığı banyo askısı tabak borcam kalmadıktan sonra süpürgemi kırmış ve söylememişti, tabii kazanlı ütüyü de yaktı gelme dedim.
son kadında koltuğa çamaşır sulamış ve yapmadım rengi öyledir diyodu. son olarak yere kuyllandığı bezi sehpaya sürerken gördüm ki o sehpa uzandığım için üzerinde yiyuecekleri koyduğum sehpaydı.birde gömlekleri erken çıkayım die dolaba ütülemeden tıkıştırıp gitmiş.
neyse canım ahhh çok dertliymişim ben. önceden de gelen kadını alıyorum. o bunlar göre çook daha iyi. yani iş bitiren bir kadın. dilersen özelden nosunu atayım, denersin. birde eşya fln çeker güçlüdür.[/QUOTE]

o kadınlardan ne çektim herşeyi bozdular, süperge, bulaşık makinesi vb. Ne de olsa kendi malları değilya

benim biberonda öyle ağzı açık gibi sanki:26:

Allah korusun canım öyle kötü şeyler düşünme ne eşini nede kendini üz...

unnadodan siparis veren arkadaslar, hangi kargoyu kullandiklarini bileniniz var mi?

yurtiçi kargoyla geliyor canım.

canım benim çok zor saatler yaşamışsın. Allah bize o acıyı yaşatmasın. Hepimiz sağsalim kucağımıza alalım inşallah. Aslında 36 haftalıkken alsalar. Ne zamana denk geliyor 36 hafta?

Canım bir defa benim de karnım çok sertleşti, dokununca bile acıdı. 2-3 dk sürdü, sanırım kasılma oydu... Ama başka tecrübem yok.

karnım taş gibi oldu zor nefes alıpverdim sanki burnum tıkanmışda öyle nefes alıyormuş gibi yürürken bile karnım acıyordu alt tarafa sancı vurmuyor bende

Evet canım bende de altta bi acı olmuyordu...

Bu arada burcukutlu cnm iyiki varsın yaa, ne güzel hepimize yetişiyorsun bi şekilde..

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim yanlış anlaşılmazsam bişey söylemek istiyorum 2011 mart anneleri topiğini yeni farkettim sayılır sohbetleriniz çok hoşuma gitti aranıza katılmak istedim çünkü hep evdeyim arkadaşımda yok bi annem var görüştüğüm o da bi yere kadar herşeyi bilmiyor maalesef ama sizler sanırım bu topik açıldığından bu yana bir aradasınız bende her sohbetinize katılmak istedim fakat çekincelerim oldu çünkü bazen sorularıma cevap alamıyorum bu da beni üzüyor sizlerin birbirinize destek olmanıza bazen imreniyorum yani sonuç olarak ben mi fazla alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama bi türlü kendimi sizden biri gibi göremiyorum kimse yanlış anlamasın beni lütfen kimseyi yargılamak gibi bi düşüncem yok hislerimi paylaşmak istedim sadece hepinize sevgiler

merhaba annecikler
biz bugun dr'a gittik... herşey yolunda cok şükür. 34+1 deyiz,kilosu,gelişimi iyi dedi dr.
yalnız kızımız koca kafalı :))) kafası 38. haftadaymıs ve dr normal dedi.olabiliyomus böyle. normal dogum mu istiyosun dedi,evet dedim,bu kafanın asagı inmesi için yarından itibaren yürüyüşlere baslamalıymısım. gunde 4-5 defa 20'ser dk'lık yürüyüşler,sonrasında da sola yatıp dinlenmek gerekiyormus. bi de burda da bahsetmiştik, diatanel di galiba adı,normal dogumu kolaylaştırıcı jel.. ondan bahsetti.. gercekten işe yarıyormus,fiyatı da 200 küsürmüş.. 3 hafta sonra catı muayenesi var dedi,ondan sonra doğum sekline gore jeli almak istiyosan alırsın dedi... çatı muayenesi deyince korkktuuuum,tırsstııımm,Allah yardımcımız olsuuun...

canım allah kavuştursun,
bir ay çabucak geçer
sonra da mutlu son

canım sohbetlere katıl yorumlar yap kendini yabancı hissetme bazen arada görülmüyor olabilir soruların yoksa herkes cevaplar burda hoşgeldin aramıza
maşallah isimsiz prensesine tatlım koca kafalımı olcak bebişlerimiz neyse koca kafalı olsunlar sağlıklılar yaa önemli olanda bu sultanla dokturunuz aynıydı diye hatırlıyorum ne güzel normal doğumu destekleyen bir doktorşanslısınız kızlarrrr

ahucum şu cümlene bayıldım
çook değişik duygular yaşayacağız kollarında sakinleşen miss kokulu bi minik insan olcak
minicik minicik ellerini göğüsüne sürecek emerken

evt cnm bende uzuuuuuuun bır zamadır hatta hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı bu foruma sureklı gırıp takıp edıyorum cokta hosuma gıdıyor bılgı edınıyorum ıkı aydırda nerdeyse kayıtlıyım her yazılanı okuyorum ancak senınle aynı dertten muzdarıpım aklıma takılan sorulara yanıt vermıyo kımse saatlerce gırıp cıkıyorum cvp varmı dıye yok dun acıl bısey sordum yıne cvp alamadım lutfen kızmayı bana ama dıslanmıs gıbı hıssedıyorum bende kırdıysam sızı ozur lutfennn

:26::26::26:kızlar cidden sayfalar hızlı ilerliyor gözden kaçıyordur yoksa kimse cevap vermemezlik yapmaz

Kızlar geçmişi okucam diye baya uğraştım, ama aralarda atlamış olabilirm.
Eylülden haber var mı? Merak ettim yarın doğum ayapacktı.
Elsi Geçmiş olsun canım ya. Tatsızlıklardan sonra güzel şeylerde sıra, sen takma kafana.
Haticesu Okurken korktum ben de, aman dikkat et canim. Allah korusun, Allah sana da bebişine de sağlık sıhhat versin.
Moongoodes Kolay gelisn canım. Benim aldığım kadın da o taraflarda oturuyor, şuana kadar bi sorun yaşamadım. İstersen veririm telefonunu.

Canım sakın alınma, o kadar hızlı akıyor ki sayfalar belki görmemişizidr. Sakın kötü düşünme. Burda hepimiz bir nevi asker arkadaşı gibi olduk. Kendimi en kötü hissettiğim anlarda kimseye anlatamadıklarımı burda anlattım ve hamile olmayan kimsenin anlayamayacaklarını tabi ki burdaki arkadaşlar anladı, destek oldu, fikir verdi. İnşallah en güzel haberlerimizi de burda paylaşıcaz

Kızlar buarada benim de kasılmalarım başladı, yani tarife uyuyor, karnım sert, adet sancımsı bir sızı, nefes almakta zorlanma. 2 gündür kayınvalidem vardı, bugün de alışverişe çıktık, inanılmaz zorlandım, zor anlattım derdimi, eve gelip 2 saat uyudum sonra... Kusura bakma ben yatıcam dedim. Umarım bozulmamıştır.

kızlar gerçekten gözden kaçıyordur yoksa mutlaka cevap veriliyor. bizde bazen cevap alamıyoruz. sonra tekrar yazıyoruz. alınmayın ne olur. birbirimize ihtiyacımız var. sizin bizden bizimde sizden öğreneceğimiz şeyler var değilmi ama.
moonlight demek sanada aynılarını söyledi filiz hanım. demek bizim kuzular hep koca kafalı haaa. ayrıca maşallah kızına

canım takip et bebek hareket ediyorsa sorun yok. bide dinlenince geçiyorsa sorun yok ama geçmiyorsa hemen doktoru ara canım. kayınvalidende kusura bakmasın artık canım sonuçta kaç aylık hamilesin .
haticesu canım çok geçmiş olsun.

kızlar nasılsınız biz yemeğimizi yedik sanki mide bulantılarım azalmış gibi artık çorba içebiliyorum

hoşbulduk canım çoğu zaman sohbetlere katılmaya çalışıyorum ama insan tepki göremeyince şevki kırılıyo

bsc.cim bozulmamıştır neden bozulsun sonuçta hamilesin yoruluyorsun en doğal hakkın uyumuak dinlenmek dikkat et kasılmalarada
S&Ubenim koca kafalı oğlumuda unutmayın bu katagoride

çok geçmiş olsun...inşallah normale dönerde için rahat eder..bu arada iyi gezmeler

ister sağlık ocağında alınsın ister hastanede sonuçlar büyükşehirlerdeki merkezlere gidiyor diye biliyorum..oğlumun öyle oldu..hamşire tecrübeli olsun yeter

helal olsun babana ozaman..eski zamanda babalar annelerine pek karşı gelemezmişte

:26::26::26:kızlar cidden sayfalar hızlı ilerliyor gözden kaçıyordur yoksa kimse cevap vermemezlik yapmaz

evet kızlar yetişemiyoruz hızınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…