- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
afiyet olsunnnnn yarasın bebişinekızlar nasılsınız biz yemeğimizi yedik sanki mide bulantılarım azalmış gibi artık çorba içebiliyorum
hoşbulduk canımçoğu zaman sohbetlere katılmaya çalışıyorum ama insan tepki göremeyince şevki kırılıyo
çok geçmiş olsun...inşallah normale dönerde için rahat eder..bu arada iyi gezmeler
ister sağlık ocağında alınsın ister hastanede sonuçlar büyükşehirlerdeki merkezlere gidiyor diye biliyorum..oğlumun öyle oldu..hamşire tecrübeli olsun yeter
helal olsun babana ozaman..eski zamanda babalar annelerine pek karşı gelemezmişte
evet kızlar yetişemiyoruz hızınıza
afiyet olsunnnnn yarasın bebişine
kırılmasın canımbebişin kızmı erkekmi ismi bellimi
hoşbulduk canımçoğu zaman sohbetlere katılmaya çalışıyorum ama insan tepki göremeyince şevki kırılıyo
2.kızım geliyorismine tam olarak karar veremedik tatlım mina düşünüyorum 20 gün kaldı ben hala düşünüyorum
mina ismi çok güzel 2 kız ne güzel allah bağışlasın anneleriyle arkadaş gibi olurlar şanslısın bence tatlım
söylemesi ayıp benim çenem düşüktür biraz evdede otura otura gurbet gelinide olunca düşün halimiçenem yorulmuyor bu sefer kolum yoruluyor sağolsun internet yoldaş oldu internet olmasa ne yapardım bimiyorum
ayy ewet bende ilk çocuğumun kız olmasını çok istemiştim hem sırdaş hem arkadaş olalım istemiştim ama Rabbim bir oğumuzun olmasını takdir etmiş inşallah hayırlı evlatlar olurlar hepsi..
mina ismi çok güzel 2 kız ne güzel allah bağışlasın anneleriyle arkadaş gibi olurlar şanslısın bence tatlım
aynen tatlım benimde kızım olsun demiştim ama dediğin gibi allahın takdiri erkek bebiş nasip etti hoş sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarde gerisi boşayy ewet bende ilk çocuğumun kız olmasını çok istemiştim hem sırdaş hem arkadaş olalım istemiştim ama Rabbim bir oğumuzun olmasını takdir etmiş inşallah hayırlı evlatlar olurlar hepsi..
hakikaten internet olmasa napıcaz..herşeyi ona soruyorum bende...çenesi düşük değilde muhabbeti güzel diyelim biz ona
ayy ewet bende ilk çocuğumun kız olmasını çok istemiştim hem sırdaş hem arkadaş olalım istemiştim ama Rabbim bir oğumuzun olmasını takdir etmiş inşallah hayırlı evlatlar olurlar hepsi..
oy oğluşun yeride bi başka..annecim seni kinder kadar seviyorum diyor benimki bugün
kızlar bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşmesiyle kasığa ve alt taraflara vuran sancı gibi bişey mi:18:
canım ben kendimden cevap vereyim.ben çok tezcanlı birisiyim.dediğin gibi uzun zamandır buradayız arkadaşlar bilirler o anki sohbet neyse çoğu zaman onun ortasına dalıveririm en fazla daynıp 5 sayfa kadar geçmişi okumuşluğum vardır.elbetteki sen dahil hepimiz birbirimize destek olacağızcevap veren arkadaşlara teşekkür ederim yanlış anlaşılmazsam bişey söylemek istiyorum 2011 mart anneleri topiğini yeni farkettim sayılır sohbetleriniz çok hoşuma gitti aranıza katılmak istedim çünkü hep evdeyim arkadaşımda yok bi annem var görüştüğüm o da bi yere kadar herşeyi bilmiyor maalesefama sizler sanırım bu topik açıldığından bu yana bir aradasınız bende her sohbetinize katılmak istedim fakat çekincelerim oldu çünkü bazen sorularıma cevap alamıyorum bu da beni üzüyor sizlerin birbirinize destek olmanıza bazen imreniyorum yani sonuç olarak ben mi fazla alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama bi türlü kendimi sizden biri gibi göremiyorum kimse yanlış anlamasın beni lütfen kimseyi yargılamak gibi bi düşüncem yok hislerimi paylaşmak istedim sadece hepinize sevgiler
evt cnm bende uzuuuuuuun bır zamadır hatta hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı bu foruma sureklı gırıp takıp edıyorum cokta hosuma gıdıyor bılgı edınıyorum ıkı aydırda nerdeyse kayıtlıyım her yazılanı okuyorum ancak senınle aynı dertten muzdarıpım aklıma takılan sorulara yanıt vermıyo kımse saatlerce gırıp cıkıyorum cvp varmı dıye yok dun acıl bısey sordum yıne cvp alamadım lutfen kızmayı bana ama dıslanmıs gıbı hıssedıyorum bende kırdıysam sızı ozur lutfennn
tabiki herşeyden önce hayırlı evlat nasip etsin allah benim kızım 5 yaşındaşimdiden bana yardım ediyo anne sen çok yoruluyosun diyo eline bez alıp toz alıyo aklı sıra
ayyy canım benim...4.sınıfta okuyan bir öğrencimde bana tokasını getirip öğretmenim bu tokayı annem bana doğum günümde aldı ve ben sizi bu toka kadar seviyorum ve sizin olmasını istiyorum demişti...bende çok duygulanmıştım...
çocuklar ne güzel anlatıyorlar sevgilerini...babasına sorsan çok seviyorum işte der geçer,elle tututlur bi cevap yok
canım ben kendimden cevap vereyim.ben çok tezcanlı birisiyim.dediğin gibi uzun zamandır buradayız arkadaşlar bilirler o anki sohbet neyse çoğu zaman onun ortasına dalıveririm en fazla daynıp 5 sayfa kadar geçmişi okumuşluğum vardır.elbetteki sen dahil hepimiz birbirimize destek olacağız
ama dediğim gibi ben ve benim gibiler yüzünden sorularının bazıları askıda kalmıştır.yoksa senide seviyoruz biiiizzzzzzz
ve kasılma karnın tamamen heryerinin boşluk kalmayacak şekilde sertleşmesiyle oluyor.bazen buna ağrıda eşlik ediyor ama ağrısızda gerçekleşiyor.her kasılmada sancı demek değil.şuan hissedilen kasılmaların çoğu hazırlayıcı güzel kasılmalar ama evimizde bir nst aleti olmadan hiçbirimiz ben bile:94:aradaki farkı anlayamayız
canım benim öncelikle çok kısa bir zaman önce muhtemelin dün sorduğun bir soruya cevap verdiğimi çok iyi hatırlıyorum.yani en azından beynimden vermişimdir de yazmamışımdır:44:
şakaşaka yazmıştım.yukarıda fafuele söylediğim nedenlerden dolayı gözden kaçıyor olabilir canım soruların.
ama şimdi madem hepimiz birbirimizi tanıdık
tanıdık artık değil mi
alınma değil cevap almak itediğin soruyu ben sormuştum ama görmediniz herhalde deyip tekrar sorma zamanıdır
çok sağol zaten kız çocuklarının ne kadar işveli nazlı tatlı olduklarını düşünürken birde sen bunları anlatgelir o kızını kaçırırız bak...
siz talip olun da biz bi düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?