2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız biz yemeğimizi yedik sanki mide bulantılarım azalmış gibi artık çorba içebiliyorum
afiyet olsunnnnn yarasın bebişine
hoşbulduk canım çoğu zaman sohbetlere katılmaya çalışıyorum ama insan tepki göremeyince şevki kırılıyo

kırılmasın canım bebişin kızmı erkekmi ismi bellimi

söylemesi ayıp benim çenem düşüktür biraz evdede otura otura gurbet gelinide olunca düşün halimi çenem yorulmuyor bu sefer kolum yoruluyor sağolsun internet yoldaş oldu internet olmasa ne yapardım bimiyorum

ewet damlacım,sultanla dr.larımız aynı ve ben cok memnunum nazar değmesin.cok guzel bilgilendirio.
sultancım,bnm kız da koca kafa evet :)) filiz hnm böyle dedi işte...
ve ben daha hiç nst'ye girmedim..ilginç değil mi??? 35.haftadan sonra dedi dr.. bi sonraki randevum ve catı muayenem de 37. haftada:.... :S

hoşbulduk canım çoğu zaman sohbetlere katılmaya çalışıyorum ama insan tepki göremeyince şevki kırılıyo

ayyy lütfen canım böyle düşünme gerçekten dikkatten kaçıyordur...yoksa burda kimse bilerek diğerini üzmez gerçekten..

mina ismi çok güzel 2 kız ne güzel allah bağışlasın anneleriyle arkadaş gibi olurlar şanslısın bence tatlım

ayy ewet bende ilk çocuğumun kız olmasını çok istemiştim hem sırdaş hem arkadaş olalım istemiştim ama Rabbim bir oğumuzun olmasını takdir etmiş inşallah hayırlı evlatlar olurlar hepsi..

söylemesi ayıp benim çenem düşüktür biraz evdede otura otura gurbet gelinide olunca düşün halimi çenem yorulmuyor bu sefer kolum yoruluyor sağolsun internet yoldaş oldu internet olmasa ne yapardım bimiyorum

hakikaten internet olmasa napıcaz..herşeyi ona soruyorum bende...çenesi düşük değilde muhabbeti güzel diyelim biz ona

ayy ewet bende ilk çocuğumun kız olmasını çok istemiştim hem sırdaş hem arkadaş olalım istemiştim ama Rabbim bir oğumuzun olmasını takdir etmiş inşallah hayırlı evlatlar olurlar hepsi..

oy oğluşun yeride bi başka..annecim seni kinder kadar seviyorum diyor benimki bugün

aynen tatlım benimde kızım olsun demiştim ama dediğin gibi allahın takdiri erkek bebiş nasip etti hoş sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarde gerisi boş
hakikaten internet olmasa napıcaz..herşeyi ona soruyorum bende...çenesi düşük değilde muhabbeti güzel diyelim biz ona

çok sağol canım

tabiki herşeyden önce hayırlı evlat nasip etsin allah benim kızım 5 yaşında şimdiden bana yardım ediyo anne sen çok yoruluyosun diyo eline bez alıp toz alıyo aklı sıra

oy oğluşun yeride bi başka..annecim seni kinder kadar seviyorum diyor benimki bugün

ayyy canım benim...4.sınıfta okuyan bir öğrencimde bana tokasını getirip öğretmenim bu tokayı annem bana doğum günümde aldı ve ben sizi bu toka kadar seviyorum ve sizin olmasını istiyorum demişti...bende çok duygulanmıştım...

kızlar bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşmesiyle kasığa ve alt taraflara vuran sancı gibi bişey mi:18:

canım ben kendimden cevap vereyim.ben çok tezcanlı birisiyim.dediğin gibi uzun zamandır buradayız arkadaşlar bilirler o anki sohbet neyse çoğu zaman onun ortasına dalıveririm en fazla daynıp 5 sayfa kadar geçmişi okumuşluğum vardır.elbetteki sen dahil hepimiz birbirimize destek olacağız
ama dediğim gibi ben ve benim gibiler yüzünden sorularının bazıları askıda kalmıştır.yoksa senide seviyoruz biiiizzzzzzz
ve kasılma karnın tamamen heryerinin boşluk kalmayacak şekilde sertleşmesiyle oluyor.bazen buna ağrıda eşlik ediyor ama ağrısızda gerçekleşiyor.her kasılmada sancı demek değil.şuan hissedilen kasılmaların çoğu hazırlayıcı güzel kasılmalar ama evimizde bir nst aleti olmadan hiçbirimiz ben bile:94:aradaki farkı anlayamayız

canım benim öncelikle çok kısa bir zaman önce muhtemelin dün sorduğun bir soruya cevap verdiğimi çok iyi hatırlıyorum.yani en azından beynimden vermişimdir de yazmamışımdır:44:
şakaşaka yazmıştım.yukarıda fafuele söylediğim nedenlerden dolayı gözden kaçıyor olabilir canım soruların.
ama şimdi madem hepimiz birbirimizi tanıdık
tanıdık artık değil mi
alınma değil cevap almak itediğin soruyu ben sormuştum ama görmediniz herhalde deyip tekrar sorma zamanıdır

tabiki herşeyden önce hayırlı evlat nasip etsin allah benim kızım 5 yaşında şimdiden bana yardım ediyo anne sen çok yoruluyosun diyo eline bez alıp toz alıyo aklı sıra

çok sağol zaten kız çocuklarının ne kadar işveli nazlı tatlı olduklarını düşünürken birde sen bunları anlatgelir o kızını kaçırırız bak...

çocuklar ne güzel anlatıyorlar sevgilerini...babasına sorsan çok seviyorum işte der geçer,elle tututlur bi cevap yok

çocuklar ne güzel anlatıyorlar sevgilerini...babasına sorsan çok seviyorum işte der geçer,elle tututlur bi cevap yok

gerçekten bazen düşünüyorum bir çocuğun gülümsemesi bile bu dünyanın dönme sebebidir...her çocuk bir alem keşfedilmesi gereken...öğretmen olunca bu çok daha iyi anlaşılıyor fakat bazıları gerçekten aileleri tarfından yanlış yönlendirilince de kocaman bir sızı oluyorlar kalplerde ve kocaman bir kambur oluyorlar toplumun sırtında...

ben neredeyse hergün sabahtan akşama kadar takip ediyorum biliyorum sayfaların yoğunluğunu ben geçmişi okuyana kadar neredeyse bi 5 sayfalık geçmiş oluşuyo bi anda soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim canım

:85:
siz talip olun da biz bi düşünelim

ha birde bu nazları yokmu kız analarının neyse..kızlar bu arada bizim sülalede erkekler çoğunlukta hatta yengem kız çocuklarını çok sevdiği için hep bir umutla hamile kalmış yam 4 tane erkek kuzenim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…