2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eee kız evi naz evi canım napıcaksın

sağol canım yaaa. çok şükür çıkardı teyzesi.seninkinemi imrendi ne canım normal hepimiz öyleyiz. sanki yaşlı kadınlar gibi hissediyorum kendimi yaaa. çok yorma kendini canım.

masallah canım geçti gitti korkma artık atlattık o sıkıntıyı da insallah
sorma valla yaslılardan beter olduk bi anda Allah yardımcımız olsun

canım ihmale gelmez tansiyon aman doktorunu haberdar et nolur nolmaz

didem ne güzel ya masallah subhanallah darısı bizlere insallah

valla bu gebeliğin son ayı çok zor geçiyormuş bi de şubata cüce derler dalyan oldu bana

sorma canım ay bir an evvel dogursam diye bakıyom artık ne zormus daha yeni anlıyom gebelik ne demek ama tam anladım yani o derece

hoşbuldum tatlım

kimseyi uyku tutmamış yine yaaaaaa doğurmak istiyom artık

ben de azizem ben de:)

japon balığım öldü

oyy kıyamam

herkese merhaba,

kaşıntılar bastı her yanımı.... bacağım, kalçam,... deli oldum...

öff kasıntı da zordur be canım Allah yardımcın olsun duş falan al rahatlatır belki su

elsicim aman cok gecmis olsun dikkat et tatlım az kaldı günün gider ayak iş cıkarma kendine hallolur hersey sen kendine bak yeter

basınız saolsun tatlım

kızlar eylül hastanede müşahededeymiş ama kendininde bebeğinde durumu iyiymiş.bugün çıkarırlar mı bilemiyorum diyor.selam söyledi hepinize:79:

canım ya hastanelerden kurtulamadı hayırla kurtarsın RAbbim neyseki yalnız degil artık bu da güzel

canım benim zor seyler yasamısın yakın olmanın zorlukları da cok ama en güzeli kale almamak yok saymak esin seni anlıyor madem yokmus gibi davran görmezden gel bak en güzel ceza bu oluyor göreceksin sen de

canım ya ben de en cok buna dua ediyorum insallah esim burada yokken dogum olmaz diye hakkımızda hayırlısı artık

ay senin de cok az kalmıs ne güzel RAbbim sagsalim kurtarsın canım benim de en son tersti bakalm haftasonu ögrenicez düzelttik mi kendimizi

haticecim cok cok gecmis olsun okurken icim darlandı cok zor anlar yasamısın RAbbim beterinden korusun sagsalim kavustursun evladına canım benim

aa ben de cok su icerim buna ragmen azalma oluyo muymus
aman canım dikkat et bol meyve yemek de faydalı diye biliyorum ben sulu meyvelerden ye özellikle
düzelir insallah hayırlısıyla canım

amanın kıvırcıgım delinin birine cattın desene Allah korumus aman

canım artık cok yogun ilerliyor buldugun delikten dalacaksın muhabbete ben inat edip gecmişten baslayayım diyorum bu hatunların çeneye yetişmek ne mümkün masallah biz geride kaldık:=)
ama herkes burada elinden geldigince cevap verir emin ol gözden kacmıstır tatlım

ay bana da yürü derse doktor hayatta yürüyemem valla derman takat kalmadı ben cok bitkinim ayaklarım kesiliyor resmen evin icinde bile yürürken

Canım sadece gözden kaçmıştır, yoksa illaki herkes birbirine cevap vermeye çalışıyor elinden geldiğince... Bence biraz alınganlık yapmış olabilirsin, ama bu da normal hormonlar normal düzeyde değil şuan sonuçta Sen hiç aksini düşünmeden bizden biri olduğunu düşün ve topikte yazmaya ve aramızda olmaya devam et

maşallah canım bebeğine, bu arada doğumu kolaylaştıran jeli her seferinde dr.a sorayım diyorum, gidince unutuyorum. İlk defa bi dr bahsetmiş sanırım :44: eğer doğum normal olur derse dr. bende düşünüyorum bu jeli...

Canım Fafuel arkadaşa da açıklamaya çalıştığım gibi, sadece dikkatten kaçmıştır... Yoksa sağolsun burdaki tüm arkadaşlar çok yardımsever... Oluyor bazen bizde bir kaç defa soruyoruz o an yoğunluktan dolayı.. O yüzden hiç üzülme

kızlar nasılsınız biz yemeğimizi yedik sanki mide bulantılarım azalmış gibi artık çorba içebiliyorum

Afiyet olsuun, yarasın bebişine

Yok canım bozulmamıştır, bozulacak ne varki...

ahucum şu cümlene bayıldım
çook değişik duygular yaşayacağız kollarında sakinleşen miss kokulu bi minik insan olcak
minicik minicik ellerini göğüsüne sürecek emerken

canım doğumdan sonra daha güzellerini kuracağız, hissedeceğiz annesi
yirim ben onları

kızlar bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşmesiyle kasığa ve alt taraflara vuran sancı gibi bişey mi:18:

canım benim sancım olmuyor sadece karnım geriliyor benim.

canımm öyle düşünme bazen cvp yazarken o arada yazılanlar gözden kaçıyor.
hepimiz mart annesiyiz ve koca göbikli hamileyiz
:95:

bebişe
ayy az kaldı yaşasın çatı muaynesinden konuşuyoruzzz
böyle düşünme canım üzülürüm
Eylülden haber var mı? Merak ettim yarın doğum ayapacktı.
Elsi Geçmiş olsun canım ya. Tatsızlıklardan sonra güzel şeylerde sıra, sen takma kafana.
Haticesu Okurken korktum ben de, aman dikkat et canim. Allah korusun, Allah sana da bebişine de sağlık sıhhat versin.
Moongoodes Kolay gelisn canım. Benim aldığım kadın da o taraflarda oturuyor, şuana kadar bi sorun yaşamadım. İstersen veririm telefonunu.

Canım sakın alınma, o kadar hızlı akıyor ki sayfalar belki görmemişizidr. Sakın kötü düşünme. Burda hepimiz bir nevi asker arkadaşı gibi olduk. Kendimi en kötü hissettiğim anlarda kimseye anlatamadıklarımı burda anlattım ve hamile olmayan kimsenin anlayamayacaklarını tabi ki burdaki arkadaşlar anladı, destek oldu, fikir verdi. İnşallah en güzel haberlerimizi de burda paylaşıcaz

Kızlar buarada benim de kasılmalarım başladı, yani tarife uyuyor, karnım sert, adet sancımsı bir sızı, nefes almakta zorlanma. 2 gündür kayınvalidem vardı, bugün de alışverişe çıktık, inanılmaz zorlandım, zor anlattım derdimi, eve gelip 2 saat uyudum sonra... Kusura bakma ben yatıcam dedim. Umarım bozulmamıştır.[/QUOTE]

kızlar nasılsınız biz yemeğimizi yedik sanki mide bulantılarım azalmış gibi artık çorba içebiliyorum

2.kızım geliyor ismine tam olarak karar veremedik tatlım mina düşünüyorum 20 gün kaldı ben hala düşünüyorum
çok güzelmiş ismi

inat da bir murat da bir demişler
pes etmedim okudum masal gibi döktürmüş gene hanımlar
sondan da baslamayınca merak ediyo insan doguran var mı diye
arzuh ve eylülden müjde bekliyordum bugün ama sanırım haber yok henüz
Allah hayırlı zamanda hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize

bugün dısarıda bikac is halletmemiz lazımdı arabayla gidip gelmeme ve oturma pozisyonunda olmama ragmen mahvoldum bir de bulantı tutmaz mı yolda ayy milletin icinde cıkarcam diye aklım cıktı bas agrım var hala şiddetli sanırım sinüsler artık catlamak üzere beni de catlatıyor bitmeyen bi ilthap var burnum bogazım berbat ama antiboyotige ragmen gecmedi tekrarlamak da istemiyorum öf baska da care yok cile cekiyorum resmen eve geldim aglayarak resmen kapıda diyom anneme ben dogurmak istiyorum artık dayanamıyom diye güldü bana kadıncagız da Allahtan tatildeyiz annemdeyim yoksa ben bu halde bakamazdım kendime bu arada bugün anladım ki ben calısamıycam kesinlikle raporu erken kapattırmak durumunda kalıcam ama cidden gücüm sıfırlandı hastalıklar artı agrılasma denen sey yedi bitirdi beni son ayda birden çöktüm RAbbim sonumu güzel eylesin kuzumla

bu arada bende hala kasılma denen şey olmadı
karnım eskiye oranla daha sert ama sanırım o bebişten
nefes kesecek kadar bi taslaşma durumu yasamadım hayırlısı bakalım
regl sancısı gibi olan sey de gecti dünden beri yok

bizde de öyle hatta 2 erkek kardeşim var kuzenlerimin çoğu erkek anne tarafımda erkeklere baba tarfımda da kızlara düşkünlük var eşimin aslında takıntısı yok ama bi tane daha olsun belki erkek olur diyo sen doğurcaksan olur diyorum olsun canım benim de 2 tane damadım olur dimi amaaa

inş canım artık oğlun bizede bakarneyse şimdiden söyleyelimde biz

bende zaten oğlum büyüyünce bana bakacak diyorum teyzelerine de bakar tabisi ama branşını iyi seçmeli dimi çocuk doktoru olursa ne işimize yarar??acaba hangi dalda uzmanlaşsa???

kızlar bilgisayar basında nasıl oturuyorsunuz merak ediyorum
sırtımı koca koca yastıklara dayıyorum bacaklarımı uzatıyorum ama gene de cok zor artık oturmak
gögülerimin altından batıyor bişeyler sıkıştırıyor cok fena dayanamıyom hemen kalkmam gerekiyor
var mı bi formülünüz bakayım bu hızınızın kaynagı ne:=)

teşekkür ederim canım dediğin gibi hormonsal bi durum da olabilir

benim karnım öyle çok büyük değil hatta geçen hafta markette bir teyze cinsiyeti bellimi diye sormuştu bende evet erkek 8 aylık dediğimde kadınçok şaşırmıştı belki ondandır....

geçmiş olsun canım sana nazar boncukları veriyim
bende zaten oğlum büyüyünce bana bakacak diyorum teyzelerine de bakar tabisi ama branşını iyi seçmeli dimi çocuk doktoru olursa ne işimize yarar??acaba hangi dalda uzmanlaşsa???
genel cerrahi olsun tatlım bizim işimize yarar ama doktor arkadaşları olcak başka bir branşdada işimiz düşerse yönlendirir artık oğluşun

laptop canım dizimde koltuğun minderi onun üstündede şımarık tepsilerden var sırtımda yastık sıkıldığımda yatıyorum bilgisayarıda yana koyuyorum öyle bakıyorum yoksa masa üstü bil.da çok zorlanırdım oturmaktan

benim karnım öyle çok büyük değil hatta geçen hafta markette bir teyze cinsiyeti bellimi diye sormuştu bende evet erkek 8 aylık dediğimde kadınçok şaşırmıştı belki ondandır....

benim de değil özlemcim hatta montla hamile oldugumu farkeden olursa cok sevindirik oluyorum ben
ama gene de rahatsz ediyor uzun oturuslar bu arada benım kız ama dısarda iki kisi erkek mi diye sordu niyeyse

saolasın sweetim ama bence kendine de ver nazar boncuklardan bak son ana dek ikimiz hep aynı gittik cok asırı rahattlık ben birden tökezledim hazır ol yani kendimize diye diye nazar mı ettik ne:=)
benim de laptop ama gene de rahat edemiyom valla kuzumun kafası göğüs altımda sanırım sıkstırıyor koca kafalım

ewt genel cerrahi olabilir ben gözde olabilir diye düşünmnüştüm katarakt ameliyatlarımızı yapar demiştim ama dediğin gibi arkadaşları da bize bakar

afiyet olsun canım yarasın kuzucuğaaa
hoşbulduk canım çoğu zaman sohbetlere katılmaya çalışıyorum ama insan tepki göremeyince şevki kırılıyo
canım kırılmasın şevkin daha doğuracaz buralarda büyütecez en büyük kk çocukları değilmi ama.

bsc.cim bozulmamıştır neden bozulsun sonuçta hamilesin yoruluyorsun en doğal hakkın uyumuak dinlenmek dikkat et kasılmalarada
S&Ubenim koca kafalı oğlumuda unutmayın bu katagoride

unuturmuyum canım koca kafalı kuzularımız biziiiiiiiim

benimde karnım küçük aşağıda ve öne doğru benimde kızım olacak ama herkes erkek mi diye soruyo benimde kafam karışıyo her seferinde soruyorum doktora kız mı diye

oyyy oyyy kafasıyla annesini rahatsızmı ediyormuş bütün kızlara nazar boncuğu dağıtalım
ewt genel cerrahi olabilir ben gözde olabilir diye düşünmnüştüm katarakt ameliyatlarımızı yapar demiştim ama dediğin gibi arkadaşları da bize bakar
göz muaynelerimizide yapar oğlunla konuş anlaşda şimdiden bize baksın heeeeeeeeeeeee elimizde doğuyor

erkek çocukları içe doğru büyrmüş böyle sadece karında olurmuş,kız çocukları annenin kalçasını falanda büyütürmüş ya belki ondandır...kızın hala dönmedi mi ki senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…