- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
:85:
ha birde bu nazları yokmu kız analarınınneyse..kızlar bu arada bizim sülalede erkekler çoğunlukta hatta yengem kız çocuklarını çok sevdiği için hep bir umutla hamile kalmış yam 4 tane erkek kuzenim var
sağol canım yaaa. çok şükür çıkardı teyzesi.seninkinemi imrendi necanım normal hepimiz öyleyiz. sanki yaşlı kadınlar gibi hissediyorum kendimi yaaa. çok yorma kendini canım.
ıyı geceler kızlar acıl cvp beklıyorum 33 haftalık hamıleyım gunduzden berı mıdem cok bulanıyor sımdıde ınanılmaz basım donuyo dusucek gıbı oluyorum mıde bulantısı hala var nabız 180lere cıktı ındı sımdı tansıyon en son 10 6 ıdı.sızce gıtmelımıyım dr.boyle oluyomusunuz ara sıra
iyiyim kizlar bebegi emziriyorum actim ama yazamadim.cok iyiyiz oglumla su an dogum yapali 6 gun oldu tek sorunum dikislerim ve emzirirkenki agri.oturup kalkarken cnm aciyor dikislerim bir dusse rahatlicam bu acidan normal dogum gibisi yok sizler nasilsiniz gecmisi okuyamiyorum
valla bu gebeliğin son ayı çok zor geçiyormuş bi de şubata cüce derler dalyan oldu bana
hoşbuldum tatlım
kimseyi uyku tutmamış yineyaaaaaa doğurmak istiyom artık
japon balığım öldü
herkese merhaba,
kaşıntılar bastı her yanımı.... bacağım, kalçam,... deli oldum...
Günaydın kızLarrrrrrrrrrr bugun facia gibi başLadııııı sabah 8 de eşim alarmı kurmuş uyandım yatakta baktım su sesi geliyor bizim evler hep bahçeli komşunun biri bahçesini yıkıyordur diye düşündüm bir 5 dk öyle kendime gelmeye çalıştım yatakta sonra sesin dışardan gelmediği kanaatine vardım yataktan kalktım kapıyı açtım ve ne göreyim bizim elektrikLi kombi teras katında arızalanmış sular akıyor merdivenlerden odadan da çıkamıyorum elektrik çarpar korkusuyla eşim kalktı sesime hemen sigortaları indirdi en alt katta sular merdivenin altına birikmiş onları sildi merdivenleri Allah ım kabus gibi yerler hep laminant parke hepsi kabarır yarına çıldırcaktım ya servisi aradık hala gelecekler gecede ruyamda kayınvalidemle kayınpederim oğLumun vefat ettiğini söylüyorlar bana hece nasıl bağırıyordum haykırıyordum uyandım uzun süre uyuyamamıştım sabahta bu muhabbet bu kadar strese ben bugun doğururum
ayy canım dikkat et ya stres yapma diycem ama hep bizi mi bulur bunlar ya bende akşam rüyamda dişimin döküldüğünü gördümm sabah kalktım haber geldi eniştem vefat etmiş yaşlı ve hastaydı gerçi ama ölüm işte..
kızlar eylül hastanede müşahededeymiş ama kendininde bebeğinde durumu iyiymiş.bugün çıkarırlar mı bilemiyorum diyor.selam söyledi hepinize:79:
annenin yerini kimse tutamıyor zaten..
Kızlar benim büyük bir sorunum var..Kayınvalidem..Ne zaman annem de gelecek desem suratını asıyor beni sinir ediyor..DÜn yine konusu açıldı erken gelecek dedim doğum erken olur ise dedim sezaryan olursa erken olacak die..Neyse yüzünü astı..sonra eşim ile konuştuk nie böyle yapıyor dedim her defasında canımı sıkmayı başarıyor dedim yani annem antalyadan gelecek kayınvalidem üst katımda gerizekalı benim sinirimi çok bozuyor..Annem de gelirim en fazla 1ay kalabilirm diyor..Eğer geldiğinde anneme bişey der ise sanırım bu defa onu asla affetmem ve bende ondan geri kalmam..DÜşündükçe kayınvalidem den daha çok nefret ediyorum ya
Kızlar öğle yemeğinden sonra karnımın alt tarafında çok feci bir baskı hissediyorum bugün. yürütmüyor neredeyse o derece şiddetli bir baskı.. neden olmuştur sizce? erken doğum filan geliyor aklıma ama kovalıyorum bu düşünceleri.
Bir de bebek çok çok hareketli bugünlerde. gece gündüz farketmiyor.. habire kıpraşma halinde.. onun etkisi olabilir mi?
En az 2 hafta daha beklesin bebeğim ama ya. Eşim görevde, o burada değilken doğum yapmak istemiyorum
uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar..
işlerim çok yogun oldugu için foruma giriş yapamıyordum malesef. dün izne ayrıldım ve haftaya p.tesi doğum. 14 şubatta :) aslında normal tarihi olsaydı 4 mart olacaktı. bebek ters ve dönmedi. suyu azalmış bu nedenle dr p.tesiye gün verdi. bir de bende kasık fıtıgı oldugu için normal dogum yapamıyorum. önce bebeği alacaklar daha sonra fıtık ameliyatı
sizler nasılsınız? benim gibi bebei ters olan var mı?
kızlar meraba hepinize ben hiç iyi değilim akşam yazmıştım bebeğim hareket etmiyor diye acile gittik nstye bağladılar sonuç iyi çıktı eve geldik gece hiç oynamadı sabah yine gittik hastaneye kendi doktoruma bebe oynamıyor deyince doktorda panik oldu tabi yine nst tam birbuçuk saat lap atışını bulamadılar kap masajları yapıldı korkunç saatlerdirabbim kimseye yaşatmasın zaman geçmedi başka doktorlar baktı yok kalp atışı hiç bir şekilde sonra birden güm güm attı oanı anlatamam okadar aceleyle gittimki evden ne çanta ne tlf hiç birşey almadım yanıma herkes aramış eşim yolda deli olmuş adam neyseki şuanda iyi ama hareketleri çok azaldı saatte bir ancak hareket ediyor tabi yine ters sıttı bana dönük yan yatıyor 35+5 günlük oldu dr alamam nekadar içerde tutsak kar bize dedi sorun çıkmazsa en geç 1 mart gibi alacaz dedi normal doğum tarihim 13 mart:93:
Merhaba Arkadaşlar,
İnat ettim geçmişi okuyacağım diye bir saatten fazla sürdü... Ama okuyamassam içim rahat olmuyor. Dün dr' a gittim bende, dr suyumun azaldığını söyledi, bol bol su iç ve mutlaka takip altında ol dedi. Allah nasip ederse yrn İzmir'e gideceğim ve Perş. ordaki dr'dan randevu aldım. Açıkçası bu haber yolculuk öncesi biraz moralimi bozdu, hamileliğin başından beri bacak ve bel ağrılarını saymazsak yaşadığım ilk olumsuzluk sayılır aslında. Kaldı ki ben aşırı su tüketen biriyim, dr.um mutlaka günde 8-10 bardak iç deyince, ben zaten 13-14 bardak içiyorumdur dedim. Bebeğimle ilgili başka sorun yokmuş, 2038 gr'dı. Ayy bilmiyorum kızlar dua edin, ve bu konuda aynı problemi yaşayan arkadaşlar bir öneriniz varsa bekliyorum mutlaka. Su içmek hariç ne yapılabilir??? İşte birde serum olablirmiş ama ona henüz gerek yokmuş. Bakalım belki perş. ye kadar normale döner bazen böyle de olabliyormuş, çünkü 2 hafta öncesine kadar böyle bir problem yoktu. Umarım düzelir...
kızlarrrr merhabaabaya kaynatmışsınız ayol girmeyeli...dün bebişimin hareketleri azdı doktora gittik,doktor demezmi suyun çok az kalmış,sen 37 haftalık hamilesin normalde 34 haftalığım,bende çocuk 1 hafta önden gidiyordu dedim doktorda bu kadar gitmez dedi çocuk 3 kilo dedi ben şoooook oldummm ...senin son adet tarihin yanlış dedi deli mi ne benden iyi bilecek sanki bugüne kadar kimse birşey demedi nerdeyse sezeryana alacaktı benii benim içim rahat etmedi aynı hastanede farklı doktora göründüm aynı ultrason aletiyle baktı herşeyin normal dedi çocuk 2.5 kg dedi banada gösteriyor aynı zamanda,suyun normal dedi...sat a göre 1 hafta öndesin dedi.nasıl olur yaaa aynı aletle farklı doktorlar farklı şeyler söylüyorlar yaaa çok sinir oldum dünn :95:
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim yanlış anlaşılmazsam bişey söylemek istiyorum 2011 mart anneleri topiğini yeni farkettim sayılır sohbetleriniz çok hoşuma gitti aranıza katılmak istedim çünkü hep evdeyim arkadaşımda yok bi annem var görüştüğüm o da bi yere kadar herşeyi bilmiyor maalesefama sizler sanırım bu topik açıldığından bu yana bir aradasınız bende her sohbetinize katılmak istedim fakat çekincelerim oldu çünkü bazen sorularıma cevap alamıyorum bu da beni üzüyor sizlerin birbirinize destek olmanıza bazen imreniyorum yani sonuç olarak ben mi fazla alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama bi türlü kendimi sizden biri gibi göremiyorum kimse yanlış anlamasın beni lütfen kimseyi yargılamak gibi bi düşüncem yok hislerimi paylaşmak istedim sadece hepinize sevgiler
merhaba annecikler
biz bugun dr'a gittik... herşey yolunda cok şükür. 34+1 deyiz,kilosu,gelişimi iyi dedi dr.
yalnız kızımız koca kafalı :))) kafası 38. haftadaymıs ve dr normal dedi.olabiliyomus böyle. normal dogum mu istiyosun dedi,evet dedim,bu kafanın asagı inmesi için yarından itibaren yürüyüşlere baslamalıymısım. gunde 4-5 defa 20'ser dk'lık yürüyüşler,sonrasında da sola yatıp dinlenmek gerekiyormus. bi de burda da bahsetmiştik, diatanel di galiba adı,normal dogumu kolaylaştırıcı jel.. ondan bahsetti.. gercekten işe yarıyormus,fiyatı da 200 küsürmüş.. 3 hafta sonra catı muayenesi var dedi,ondan sonra doğum sekline gore jeli almak istiyosan alırsın dedi... çatı muayenesi deyince korkktuuuum,tırsstııımm,Allah yardımcımız olsuuun...
eee kız evi naz evi canım napıcaksın
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim yanlış anlaşılmazsam bişey söylemek istiyorum 2011 mart anneleri topiğini yeni farkettim sayılır sohbetleriniz çok hoşuma gitti aranıza katılmak istedim çünkü hep evdeyim arkadaşımda yok bi annem var görüştüğüm o da bi yere kadar herşeyi bilmiyor maalesefama sizler sanırım bu topik açıldığından bu yana bir aradasınız bende her sohbetinize katılmak istedim fakat çekincelerim oldu çünkü bazen sorularıma cevap alamıyorum bu da beni üzüyor sizlerin birbirinize destek olmanıza bazen imreniyorum yani sonuç olarak ben mi fazla alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama bi türlü kendimi sizden biri gibi göremiyorum kimse yanlış anlamasın beni lütfen kimseyi yargılamak gibi bi düşüncem yok hislerimi paylaşmak istedim sadece hepinize sevgiler
merhaba annecikler
biz bugun dr'a gittik... herşey yolunda cok şükür. 34+1 deyiz,kilosu,gelişimi iyi dedi dr.
yalnız kızımız koca kafalı :))) kafası 38. haftadaymıs ve dr normal dedi.olabiliyomus böyle. normal dogum mu istiyosun dedi,evet dedim,bu kafanın asagı inmesi için yarından itibaren yürüyüşlere baslamalıymısım. gunde 4-5 defa 20'ser dk'lık yürüyüşler,sonrasında da sola yatıp dinlenmek gerekiyormus. bi de burda da bahsetmiştik, diatanel di galiba adı,normal dogumu kolaylaştırıcı jel.. ondan bahsetti.. gercekten işe yarıyormus,fiyatı da 200 küsürmüş.. 3 hafta sonra catı muayenesi var dedi,ondan sonra doğum sekline gore jeli almak istiyosan alırsın dedi... çatı muayenesi deyince korkktuuuum,tırsstııımm,Allah yardımcımız olsuuun...
evt cnm bende uzuuuuuuun bır zamadır hatta hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı bu foruma sureklı gırıp takıp edıyorum cokta hosuma gıdıyor bılgı edınıyorum ıkı aydırda nerdeyse kayıtlıyım her yazılanı okuyorum ancak senınle aynı dertten muzdarıpım aklıma takılan sorulara yanıt vermıyo kımse saatlerce gırıp cıkıyorum cvp varmı dıye yok dun acıl bısey sordum yıne cvp alamadım lutfen kızmayı bana ama dıslanmıs gıbı hıssedıyorum bende kırdıysam sızı ozur lutfennn
kızlar nasılsınız biz yemeğimizi yedik sanki mide bulantılarım azalmış gibi artık çorba içebiliyorum
Kızlar buarada benim de kasılmalarım başladı, yani tarife uyuyor, karnım sert, adet sancımsı bir sızı, nefes almakta zorlanma. 2 gündür kayınvalidem vardı, bugün de alışverişe çıktık, inanılmaz zorlandım, zor anlattım derdimi, eve gelip 2 saat uyudum sonra... Kusura bakma ben yatıcam dedim. Umarım bozulmamıştır.
neyse oğlum yakışıklı karizmatik bir doktor olacak inşallah o zaman naz edemezler bize...
ahucum şu cümlene bayıldım
çook değişik duygular yaşayacağız kollarında sakinleşen miss kokulu bi minik insan olcak
minicik minicik ellerini göğüsüne sürecek emerken
kızlar bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşmesiyle kasığa ve alt taraflara vuran sancı gibi bişey mi:18:
merhaba annecikler
evt cnm bende uzuuuuuuun bır zamadır hatta hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı bu foruma sureklı gırıp takıp edıyorum cokta hosuma gıdıyor bılgı edınıyorum ıkı aydırda nerdeyse kayıtlıyım her yazılanı okuyorum ancak senınle aynı dertten muzdarıpım aklıma takılan sorulara yanıt vermıyo kımse saatlerce gırıp cıkıyorum cvp varmı dıye yok dun acıl bısey sordum yıne cvp alamadım lutfen kızmayı bana ama dıslanmıs gıbı hıssedıyorum bende kırdıysam sızı ozur lutfennn
kızlar nasılsınız biz yemeğimizi yedik sanki mide bulantılarım azalmış gibi artık çorba içebiliyorum
çok güzelmiş ismi2.kızım geliyorismine tam olarak karar veremedik tatlım mina düşünüyorum 20 gün kaldı ben hala düşünüyorum
:85:
ha birde bu nazları yokmu kız analarınınneyse..kızlar bu arada bizim sülalede erkekler çoğunlukta hatta yengem kız çocuklarını çok sevdiği için hep bir umutla hamile kalmış yam 4 tane erkek kuzenim var
inş canım artık oğlun bizede bakar neyse şimdiden söyleyelimde biz
Canım sadece gözden kaçmıştır, yoksa illaki herkes birbirine cevap vermeye çalışıyor elinden geldiğince... Bence biraz alınganlık yapmış olabilirsin, ama bu da normal hormonlar normal düzeyde değil şuan sonuçtaSen hiç aksini düşünmeden bizden biri olduğunu düşün ve topikte yazmaya ve aramızda olmaya devam et
maşallah canım bebeğine, bu arada doğumu kolaylaştıran jeli her seferinde dr.a sorayım diyorum, gidince unutuyorum. İlk defa bi dr bahsetmiş sanırım :44: eğer doğum normal olur derse dr. bende düşünüyorum bu jeli...
Canım Fafuel arkadaşa da açıklamaya çalıştığım gibi, sadece dikkatten kaçmıştır... Yoksa sağolsun burdaki tüm arkadaşlar çok yardımsever... Oluyor bazen bizde bir kaç defa soruyoruz o an yoğunluktan dolayı.. O yüzden hiç üzülme
Afiyet olsuun, yarasın bebişine
Yok canım bozulmamıştır, bozulacak ne varki...
kızlar bilgisayar basında nasıl oturuyorsunuz merak ediyorum
sırtımı koca koca yastıklara dayıyorum bacaklarımı uzatıyorum ama gene de cok zor artık oturmak
gögülerimin altından batıyor bişeyler sıkıştırıyor cok fena dayanamıyom hemen kalkmam gerekiyor
var mı bi formülünüz bakayım bu hızınızın kaynagı ne:=)
geçmiş olsun canım sana nazar boncukları veriyiminat da bir murat da bir demişler
pes etmedim okudum masal gibi döktürmüş gene hanımlar
sondan da baslamayınca merak ediyo insan doguran var mı diye
arzuh ve eylülden müjde bekliyordum bugün ama sanırım haber yok henüz
Allah hayırlı zamanda hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize
bugün dısarıda bikac is halletmemiz lazımdı arabayla gidip gelmeme ve oturma pozisyonunda olmama ragmen mahvoldum bir de bulantı tutmaz mı yolda ayy milletin icinde cıkarcam diye aklım cıktı bas agrım var hala şiddetli sanırım sinüsler artık catlamak üzere beni de catlatıyor bitmeyen bi ilthap var burnum bogazım berbat ama antiboyotige ragmen gecmedi tekrarlamak da istemiyorum öf baska da care yok cile cekiyorum resmen eve geldim aglayarak resmen kapıda diyom anneme ben dogurmak istiyorum artık dayanamıyom diye güldü bana kadıncagız da Allahtan tatildeyiz annemdeyim yoksa ben bu halde bakamazdım kendime bu arada bugün anladım ki ben calısamıycam kesinlikle raporu erken kapattırmak durumunda kalıcam ama cidden gücüm sıfırlandı hastalıklar artı agrılasma denen sey yedi bitirdi beni son ayda birden çöktüm RAbbim sonumu güzel eylesin kuzumla
bu arada bende hala kasılma denen şey olmadı
karnım eskiye oranla daha sert ama sanırım o bebişten
nefes kesecek kadar bi taslaşma durumu yasamadım hayırlısı bakalım
regl sancısı gibi olan sey de gecti dünden beri yok
genel cerrahi olsun tatlım bizim işimize yararbende zaten oğlum büyüyünce bana bakacak diyorum teyzelerine de bakar tabisi ama branşını iyi seçmeli dimi çocuk doktoru olursa ne işimize yarar??acaba hangi dalda uzmanlaşsa???
kızlar bilgisayar basında nasıl oturuyorsunuz merak ediyorum
sırtımı koca koca yastıklara dayıyorum bacaklarımı uzatıyorum ama gene de cok zor artık oturmak
gögülerimin altından batıyor bişeyler sıkıştırıyor cok fena dayanamıyom hemen kalkmam gerekiyor
var mı bi formülünüz bakayım bu hızınızın kaynagı ne:=)
benim karnım öyle çok büyük değil hatta geçen hafta markette bir teyze cinsiyeti bellimi diye sormuştu bende evet erkek 8 aylık dediğimde kadınçok şaşırmıştı belki ondandır....
geçmiş olsun canım sana nazar boncukları veriyim
laptop canımdizimde koltuğun minderi onun üstündede şımarık tepsilerden var sırtımda yastık sıkıldığımda yatıyorum bilgisayarıda yana koyuyorum öyle bakıyorum yoksa masa üstü bil.da çok zorlanırdım oturmaktan
geçmiş olsun canım sana nazar boncukları veriyim
genel cerrahi olsun tatlım bizim işimize yararama doktor arkadaşları olcak başka bir branşdada işimiz düşerse yönlendirir artık oğluşun
laptop canımdizimde koltuğun minderi onun üstündede şımarık tepsilerden var sırtımda yastık sıkıldığımda yatıyorum bilgisayarıda yana koyuyorum öyle bakıyorum yoksa masa üstü bil.da çok zorlanırdım oturmaktan
afiyet olsun canım yarasın kuzucuğaaakızlar nasılsınız biz yemeğimizi yedik sanki mide bulantılarım azalmış gibi artık çorba içebiliyorum
canım kırılmasın şevkin daha doğuracaz buralarda büyütecez en büyük kk çocukları değilmi ama.hoşbulduk canımçoğu zaman sohbetlere katılmaya çalışıyorum ama insan tepki göremeyince şevki kırılıyo
bsc.cim bozulmamıştır neden bozulsun sonuçta hamilesin yoruluyorsun en doğal hakkın uyumuak dinlenmek dikkat et kasılmalarada
S&Ubenim koca kafalı oğlumuda unutmayın bu katagoride
benim de değil özlemcim hatta montla hamile oldugumu farkeden olursa cok sevindirik oluyorum ben
ama gene de rahatsz ediyor uzun oturuslar bu arada benım kız ama dısarda iki kisi erkek mi diye sordu niyeyse
saolasın sweetim ama bence kendine de ver nazar boncuklardan bak son ana dek ikimiz hep aynı gittik cok asırı rahattlık ben birden tökezledim hazır ol yani kendimize diye diye nazar mı ettik ne:=)
benim de laptop ama gene de rahat edemiyom valla kuzumun kafası göğüs altımda sanırım sıkstırıyor koca kafalım
oyyy oyyy kafasıyla annesini rahatsızmı ediyormuşbenim de değil özlemcim hatta montla hamile oldugumu farkeden olursa cok sevindirik oluyorum ben
ama gene de rahatsz ediyor uzun oturuslar bu arada benım kız ama dısarda iki kisi erkek mi diye sordu niyeyse
saolasın sweetim ama bence kendine de ver nazar boncuklardan bak son ana dek ikimiz hep aynı gittik cok asırı rahattlık ben birden tökezledim hazır ol yani kendimize diye diye nazar mı ettik ne:=)
benim de laptop ama gene de rahat edemiyom valla kuzumun kafası göğüs altımda sanırım sıkstırıyor koca kafalım
göz muaynelerimizide yapar oğlunla konuş anlaşda şimdiden bize baksın heeeeeeeeeeeee elimizde doğuyorewt genel cerrahi olabilir ben gözde olabilir diye düşünmnüştüm katarakt ameliyatlarımızı yapar demiştim ama dediğin gibi arkadaşları da bize bakar
benim de değil özlemcim hatta montla hamile oldugumu farkeden olursa cok sevindirik oluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?