2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2.kızım geliyor ismine tam olarak karar veremedik tatlım mina düşünüyorum 20 gün kaldı ben hala düşünüyorum
ayyy hayırlı olsun canım. ismide güzelmiş yaneee. ismiyle yaşasın İnşallah.

banada 37. haftada dedi. 28 şubata randevu al dedi aldım. ns ye girdim ama. hani danışmadaki hemşire varya kartı aldı nst ye gireceksin orda bekleyene kadar gir dedi. önce nst ye bağladılar sonra doktora muayene oldum canım. bende çok memnunum filiz hanımdan. kesinlikle mükemmel bi doktor. o kadar çok şey söylüyorki benim soracaklarımdan fazlasını anlatıyor. öyle kalıyorum

teşekkür ederim canım

benimde karnım küçük aşağıda ve öne doğru benimde kızım olacak ama herkes erkek mi diye soruyo benimde kafam karışıyo her seferinde soruyorum doktora kız mı diye

hah işte benimki de tam böyle demek erkege benzetiyorlar bu tipte karınları hep:=)

oyyy oyyy kafasıyla annesini rahatsızmı ediyormuş bütün kızlara nazar boncuğu dağıtalım

göz muaynelerimizide yapar oğlunla konuş anlaşda şimdiden bize baksın heeeeeeeeeeeee elimizde doğuyor

oy onların rahatsızlıgına kurban olurum ben varsın etsin annesini rahatsız yeterki kendi rahat olsun icerde
ben kızımın kadın dogumcu olmasını isterdim iyi sektör bu gebelik valla:)

erkek çocukları içe doğru büyrmüş böyle sadece karında olurmuş,kız çocukları annenin kalçasını falanda büyütürmüş ya belki ondandır...kızın hala dönmedi mi ki senin ?

valla özlemcim benim kız ama içerisi nasıl genişsa artık içeri dogru büyüdük biz ama kalcamız da büyüdü sanırım öyle diyorlar yani gerci hep büyüktü ya neyse:)
yok canım dönmemişti zaten basından beri bikere dönmeye kalktı onda da kordona dolandı neyseki kordono çözdü ama gerisin geri makat durusa döndü su an tepikler kasıklarımda göğüs altımda da kafa gibi bir yuvarlak var hep döndüğünü sanmıyom hala döner mi bu saatten sonra da Allah kerim

tabiki herşeyden önce hayırlı evlat nasip etsin allah benim kızım 5 yaşında şimdiden bana yardım ediyo anne sen çok yoruluyosun diyo eline bez alıp toz alıyo aklı sıra
ayyy yardım eden ellerini severim ben onun. yerim onu yerimmm

çok şükür canım yaaa çok şükür geçtii.

benimki leptop yoksa oturamazdım yaaa.

ayyyy sorma yaaa. bizim 5 yılda harcadığımızı düşününce hakikaten en güzel meslek kadın doğum.

birde dün sağlık ocağına gittim son kontrolmüş. bebek 5 günlükken getirin dedi. topuk kanı için.

ben sporcu olsun istiyorum tenis oynasın profesyonel olarak türkiyede çok zor ama hayal işte

benimde kalçalarım genişledi hemde çookk 20 kilodan fazla aldım bi de ön ve arka dengede yanii

birde dün sağlık ocağına gittim son kontrolmüş. bebek 5 günlükken getirin dedi. topuk kanı için.

beni martın başında gene çağırdılar sultancım belkide süt için çağırdılar birde 4günlükken dedi ebe getir diye:44::44:

ayyyy sorma yaaa. bizim 5 yılda harcadığımızı düşününce hakikaten en güzel meslek kadın doğum.

cidden ya ama değer be sultancım feda olsun kuzulara

ya ben iki kere ası icin gittim bidaha dogumdan sonra asıya gelirsin dediler o kadar
bir de sart mı topuk kanı saglık ocagında niye alınıyor ki ben hep hastanede alınırken görüyom bebeleri

ben sporcu olsun istiyorum tenis oynasın profesyonel olarak türkiyede çok zor ama hayal işte

anasına ceksin diyorsun yani:)

anneannemler bazı çocuklar doğum sancılarıyla döner der ama tabi şimdi doktorlar dönmeyen bebeği sancıya bırakmadan sezaryen yapıyolar...:44::44:

banada 12 günlükken getir demişti farklımı oluyor sağlık ocakları acaba

bana dediki normalde hastaneler 3 günlükken götürün diyorlar ama sen 5. gün getir biraz beslensin sonra dedi. 12. ilk defa duydum ama canım bide sağlık ocağındaki doktor nefes egzersizi önerdi. mutlaka yap dedi. hem diyaframın açılır hemde doğum kolay olur dedi. şimdiden başla dedi.

benimde kalçalarım genişledi hemde çookk 20 kilodan fazla aldım bi de ön ve arka dengede yanii

ben zaten tombiştim cok kilo almadım Allahtan altı kilodaydık en son iki hafta evvel bakalım ne kadar daha aldık ama vücut seklim s gibi oldu kıvrımlı tuhaf bi görünümüm var artık:)

bilmiyorum canım bana son dedi. sizin bu süt işi çok güzel yaaa. yarasın mertime
evet canım içsem yarıcakta içemiyorumkiiiii :26::26eynirle yoğurt yiyorum onun yerine

keşkeeee canımmmm kendi karar vericek ama olsun isterdim yaaa

anneannemler bazı çocuklar doğum sancılarıyla döner der ama tabi şimdi doktorlar dönmeyen bebeği sancıya bırakmadan sezaryen yapıyolar...:44::44:

normal dogumu cok istitorum ama her iki doktorumda genelde ilk bebek 35e kadar döner sonrası zor diyor bilmiyom artık hayırlısı olsun

bende sağlık ocağında aldırmayı düşünmüyorum topuk kanını bana çok hijyenik gelmiyo sağlık ocakları bi de ne zaman gitsem ebenin elinde sigara her fırsatta dışarı atıyo kadın kendini bahsettiğin tetanoz aşısı ise banada dağumdan sonra 3 doz daha olacaksın dedi

canım gerekliymiş mutlaka getirin dedi. bide beni her ay çağırıyorlardı. kiloma bebeğin kalp atışlarına ve tansiyonuma bakıyorlardı. aşımı yaptılar işte. ama senin ilginçmiş canım yaaa. bide doktor sen gelme dedi dayanamazsın sen kesin eşin getirsin dedi. biz bebeği sustururuz merak etme dedi
ayyy canım harcadığım paralara değmezmi hiç canım. geldi ya. kurban olurum onu verene. geldi ya dünyadaki herşeye değer. kuzum benimmmmmm

canım oturarak değil laptopla yatarak takılıyorum buralara

belkide olur annesi
ahh benim zıpçıktı kızım ne olur acaba?

BU ARADA ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN, BENİM BİLGSAYR HER YAAZDIĞIMI ALMIOR KLAVYESİ ÖZÜRLÜDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…