- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
ayyy hayırlı olsun canım. ismide güzelmiş yaneee. ismiyle yaşasın İnşallah.2.kızım geliyorismine tam olarak karar veremedik tatlım mina düşünüyorum 20 gün kaldı ben hala düşünüyorum
ewet damlacım,sultanla dr.larımız aynı ve ben cok memnunum nazar değmesin.cok guzel bilgilendirio.
sultancım,bnm kız da koca kafa evet :)) filiz hnm böyle dedi işte...
ve ben daha hiç nst'ye girmedim..ilginç değil mi??? 35.haftadan sonra dedi dr.. bi sonraki randevum ve catı muayenem de 37. haftada:.... :S
ayyy hayırlı olsun canım. ismide güzelmiş yaneee. ismiyle yaşasın İnşallah.
banada 37. haftada dedi. 28 şubata randevu al dedi aldım. ns ye girdim ama. hani danışmadaki hemşire varya kartı aldı nst ye gireceksin orda bekleyene kadar gir dedi. önce nst ye bağladılar sonra doktora muayene oldum canım. bende çok memnunum filiz hanımdan. kesinlikle mükemmel bi doktor. o kadar çok şey söylüyorki benim soracaklarımdan fazlasını anlatıyor. öyle kalıyorum
benimde karnım küçük aşağıda ve öne doğru benimde kızım olacak ama herkes erkek mi diye soruyo benimde kafam karışıyo her seferinde soruyorum doktora kız mı diye
oyyy oyyy kafasıyla annesini rahatsızmı ediyormuşbütün kızlara nazar boncuğu dağıtalım
göz muaynelerimizide yapar oğlunla konuş anlaşda şimdiden bize baksın heeeeeeeeeeeee elimizde doğuyor
erkek çocukları içe doğru büyrmüş böyle sadece karında olurmuş,kız çocukları annenin kalçasını falanda büyütürmüş ya belki ondandır...kızın hala dönmedi mi ki senin ?
ayyy yardım eden ellerini severim ben onun. yerim onu yerimmmtabiki herşeyden önce hayırlı evlat nasip etsin allah benim kızım 5 yaşındaşimdiden bana yardım ediyo anne sen çok yoruluyosun diyo eline bez alıp toz alıyo aklı sıra
çok şükür canım yaaa çok şükür geçtii.masallah canım geçti gitti korkma artık atlattık o sıkıntıyı da insallah
sorma valla yaslılardan beter olduk bi anda Allah yardımcımız olsun
canım ihmale gelmez tansiyon aman doktorunu haberdar et nolur nolmaz
didem ne güzel ya masallah subhanallah darısı bizlere insallah
sorma canım ay bir an evvel dogursam diye bakıyom artık ne zormus daha yeni anlıyom gebelik ne demek ama tam anladım yani o derece
ben de azizem ben de:)
oyy kıyamam
öff kasıntı da zordur be canım Allah yardımcın olsun duş falan al rahatlatır belki su
elsicim aman cok gecmis olsun dikkat et tatlım az kaldı günün gider ayak iş cıkarma kendine hallolur hersey sen kendine bak yeter
basınız saolsun tatlım
canım ya hastanelerden kurtulamadı hayırla kurtarsın RAbbim neyseki yalnız degil artık bu da güzel
canım benim zor seyler yasamısın yakın olmanın zorlukları da cok ama en güzeli kale almamak yok saymak esin seni anlıyor madem yokmus gibi davran görmezden gel bak en güzel ceza bu oluyor göreceksin sen de
canım ya ben de en cok buna dua ediyorum insallah esim burada yokken dogum olmaz diye hakkımızda hayırlısı artık
ay senin de cok az kalmıs ne güzel RAbbim sagsalim kurtarsın canım benim de en son tersti bakalm haftasonu ögrenicez düzelttik mi kendimizi
haticecim cok cok gecmis olsun okurken icim darlandı cok zor anlar yasamısın RAbbim beterinden korusun sagsalim kavustursun evladına canım benim
aa ben de cok su icerim buna ragmen azalma oluyo muymus
aman canım dikkat et bol meyve yemek de faydalı diye biliyorum ben sulu meyvelerden ye özellikle
düzelir insallah hayırlısıyla canım
amanın kıvırcıgım delinin birine cattın desene Allah korumus aman
canım artık cok yogun ilerliyor buldugun delikten dalacaksın muhabbete ben inat edip gecmişten baslayayım diyorum bu hatunların çeneye yetişmek ne mümkün masallah biz geride kaldık:=)
ama herkes burada elinden geldigince cevap verir emin ol gözden kacmıstır tatlım
ay bana da yürü derse doktor hayatta yürüyemem valla derman takat kalmadı ben cok bitkinim ayaklarım kesiliyor resmen evin icinde bile yürürken
kızlar bilgisayar basında nasıl oturuyorsunuz merak ediyorum
sırtımı koca koca yastıklara dayıyorum bacaklarımı uzatıyorum ama gene de cok zor artık oturmak
gögülerimin altından batıyor bişeyler sıkıştırıyor cok fena dayanamıyom hemen kalkmam gerekiyor
var mı bi formülünüz bakayım bu hızınızın kaynagı ne:=)
hah işte benimki de tam böyle demek erkege benzetiyorlar bu tipte karınları hep:=)
oy onların rahatsızlıgına kurban olurum ben varsın etsin annesini rahatsız yeterki kendi rahat olsun icerde
ben kızımın kadın dogumcu olmasını isterdim iyi sektör bu gebelik valla:)
valla özlemcim benim kız ama içerisi nasıl genişsa artık içeri dogru büyüdük biz ama kalcamız da büyüdü sanırım öyle diyorlar yani gerci hep büyüktü ya neyse:)
yok canım dönmemişti zaten basından beri bikere dönmeye kalktı onda da kordona dolandı neyseki kordono çözdü ama gerisin geri makat durusa döndü su an tepikler kasıklarımda göğüs altımda da kafa gibi bir yuvarlak var hep döndüğünü sanmıyom hala döner mi bu saatten sonra da Allah kerim
hah işte benimki de tam böyle demek erkege benzetiyorlar bu tipte karınları hep:=)
oy onların rahatsızlıgına kurban olurum ben varsın etsin annesini rahatsız yeterki kendi rahat olsun icerde
valla özlemcim benim kız ama içerisi nasıl genişsa artık içeri dogru büyüdük biz ama kalcamız da büyüdü sanırım öyle diyorlar yani gerci hep büyüktü ya neyse:)
yok canım dönmemişti zaten basından beri bikere dönmeye kalktı onda da kordona dolandı neyseki kordono çözdü ama gerisin geri makat durusa döndü su an tepikler kasıklarımda göğüs altımda da kafa gibi bir yuvarlak var hep döndüğünü sanmıyom hala döner mi bu saatten sonra da Allah kerim
birde dün sağlık ocağına gittim son kontrolmüş. bebek 5 günlükken getirin dedi. topuk kanı için.
beni martın başında gene çağırdılar sultancım belkide süt için çağırdılar birde 4günlükken dedi ebe getir diye:44::44:
ayyyy sorma yaaa. bizim 5 yılda harcadığımızı düşününce hakikaten en güzel meslek kadın doğum.
birde dün sağlık ocağına gittim son kontrolmüş. bebek 5 günlükken getirin dedi. topuk kanı için.
ben sporcu olsun istiyorum tenis oynasın profesyonel olarak türkiyede çok zor ama hayal işte
banada 12 günlükken getir demişti farklımı oluyor sağlık ocakları acaba
benimde kalçalarım genişledi hemde çookk 20 kilodan fazla aldım bi de ön ve arka dengede yanii
evet canım içsem yarıcakta içemiyorumkiiiii :26::26bilmiyorum canım bana son dedi. sizin bu süt işi çok güzel yaaa. yarasın mertime
cidden ya ama değer be sultancım feda olsun kuzulara
ya ben iki kere ası icin gittim bidaha dogumdan sonra asıya gelirsin dediler o kadar
bir de sart mı topuk kanı saglık ocagında niye alınıyor ki ben hep hastanede alınırken görüyom bebeleri
anasına ceksin diyorsun yani:)
anneannemler bazı çocuklar doğum sancılarıyla döner der ama tabi şimdi doktorlar dönmeyen bebeği sancıya bırakmadan sezaryen yapıyolar...:44::44:
ya ben iki kere ası icin gittim bidaha dogumdan sonra asıya gelirsin dediler o kadar
bir de sart mı topuk kanı saglık ocagında niye alınıyor ki ben hep hastanede alınırken görüyom bebeleri
canım oturarak değil laptopla yatarak takılıyorum buralarakızlar bilgisayar basında nasıl oturuyorsunuz merak ediyorum
sırtımı koca koca yastıklara dayıyorum bacaklarımı uzatıyorum ama gene de cok zor artık oturmak
gögülerimin altından batıyor bişeyler sıkıştırıyor cok fena dayanamıyom hemen kalkmam gerekiyor
var mı bi formülünüz bakayım bu hızınızın kaynagı ne:=)
belkide olur annesiben sporcu olsun istiyorum tenis oynasın profesyonel olarak türkiyede çok zor ama hayal işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?