2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

normal dogumu cok istitorum ama her iki doktorumda genelde ilk bebek 35e kadar döner sonrası zor diyor bilmiyom artık hayırlısı olsun

evet canım içsem yarıcakta içemiyorumkiiiii :26::26eynirle yoğurt yiyorum onun yerine

keşkeeee canımmmm kendi karar vericek ama olsun isterdim yaaa

İnşallah normal doğum olur kızlar yaaa. tabi önce sağlıklı olsunda. işte ama insan normal istiyor yinede.
fafuelciğim bizim sağlık ocağı tertemiz yaaa. ebemizde doktorumuzda çokta iyiler ben çok seviyorum. ne zaman gitsem sarılır öperler. ismimi cismimi herşeyimi biliyorlar. ilk hamile olduğumda biliyordu tedavi olduğumu sarılıp ağlamıştı doktorumuz. çok iyiler ben çok memnunum

benim sezeryan olcak canım

senin kızında avukat felan olsun davamız olursa bakar

canım ben de öyle gibi hissettim baştan ama sonra düşündüm normal çünkü arkadaşlar aylardır burdalar ki yavaş yavaş bizim paylaşımlarımız da ilerlemeye başladı. Öpüyorum canım

canım senin kuzu akıllı duruyor değilmi. akıllı akıllı dursun yaaa. erken daha acık daha büyüsün değilmi ama annesi.

Beliz osman

annelik bu olsa gerek önceden sevdiğim dizilerin başrol oyuncusu benim idolüm oluyordu.
şimdi her şey kızım için

kızlar eylülden haber varmı. merak ettim ne oldu acaba yaa. dün çok sancısı vardı. görüşen oldumu. kontorum yok arayamıyorumda yaa. bi mesaj atim döner belki en azından.

canım senin kuzu akıllı duruyor değilmi. akıllı akıllı dursun yaaa. erken daha acık daha büyüsün değilmi ama annesi.

TEYZESİ KANAMAMIZ OLMADI 4 HAFTADIR.
EŞİM MANDA KAYMAĞI YEDİRDİ GEÇ GELSİN DİE
BÜYÜSÜN TEYZOŞU 39. HAFTAYA KADAR
DAHA ÇANTAMI HAZIRLAMADIM Kİ GELMESİN DİE

teşekkür ederim canım bu akşam bu ön yargımdan biraz kurtuldum sanırım
kurtul canım kurtulll.

Beliz osman

annelik bu olsa gerek önceden sevdiğim dizilerin başrol oyuncusu benim idolüm oluyordu.
şimdi her şey kızım için

kııız dur hele daha doğana kadar ne kahramanlar çıkacak. sende beşik kertmesimi yapcen şimdiden kıs. belkim daha yakışıklısı çıkar.

Beliz osman

şimdi her şey kızım için
ver ver canım bende oğlumu yol arkadaşımda oynayan bir kız vardı yaa ona veriyim dicem ama yaş farkı çok olur
kızlar eylülden haber varmı. merak ettim ne oldu acaba yaa. dün çok sancısı vardı. görüşen oldumu. kontorum yok arayamıyorumda yaa. bi mesaj atim döner belki en azından.
evet bende merak ettim yarın zaten doğumu olcaktı

gelmesin canım uslu uslu dursun kısçen

benimkide hazır değil sorma. ama çoook şükür. ye canım hem calsiyum olur hemde acık daha beklemiş olur. maşallah kuzumuza akıllım benim akıllı yeğenim.

öyle bir geçer zamankiyi seyrediyorum.
Vercem ben kızımı osmana

canım bence osman bu psikolojiyle ilerde kesin seri katil filan olur kızına yazık etme derim
o değilde şu carolin in yamuk ağzının üstüne bi tokat vursam o kadar rahatlıycam ki yeter şu tokatı biri patlatsın artık şu kadına yaa

kızlar ben yatıyorum. bugün gezmeye gittik çok oturduk. artık uyuyalım hazır fırsatımız varken değilmi ama. öpüyoruz siziii. iyi geceler güzel rüyalar.

cnm bahsettıgınız fılız hanım hangı hastanede calısıyor...muayne ucretı ve sezeryan fıyatı hakkında bılgı verırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…