- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
normal dogumu cok istitorum ama her iki doktorumda genelde ilk bebek 35e kadar döner sonrası zor diyor bilmiyom artık hayırlısı olsun
evet canım içsem yarıcakta içemiyorumkiiiii :26::26eynirle yoğurt yiyorum onun yerine
keşkeeee canımmmm kendi karar vericek ama olsun isterdim yaaa
bende sağlık ocağında aldırmayı düşünmüyorum topuk kanını bana çok hijyenik gelmiyo sağlık ocakları bi de ne zaman gitsem ebenin elinde sigara her fırsatta dışarı atıyo kadın kendini bahsettiğin tetanoz aşısı ise banada dağumdan sonra 3 doz daha olacaksın dedi
bana dediki normalde hastaneler 3 günlükken götürün diyorlar ama sen 5. gün getir biraz beslensin sonra dedi. 12. ilk defa duydum ama canım bide sağlık ocağındaki doktor nefes egzersizi önerdi. mutlaka yap dedi. hem diyaframın açılır hemde doğum kolay olur dedi. şimdiden başla dedi.
senin kızında avukat felan olsun davamız olursa bakarcanım oturarak değil laptopla yatarak takılıyorum buralara
belkide olur annesi
ahh benim zıpçıktı kızım ne olur acaba?
BU ARADA ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN, BENİM BİLGSAYR HER YAAZDIĞIMI ALMIOR KLAVYESİ ÖZÜRLÜDE
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim yanlış anlaşılmazsam bişey söylemek istiyorum 2011 mart anneleri topiğini yeni farkettim sayılır sohbetleriniz çok hoşuma gitti aranıza katılmak istedim çünkü hep evdeyim arkadaşımda yok bi annem var görüştüğüm o da bi yere kadar herşeyi bilmiyor maalesefama sizler sanırım bu topik açıldığından bu yana bir aradasınız bende her sohbetinize katılmak istedim fakat çekincelerim oldu çünkü bazen sorularıma cevap alamıyorum bu da beni üzüyor sizlerin birbirinize destek olmanıza bazen imreniyorum yani sonuç olarak ben mi fazla alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama bi türlü kendimi sizden biri gibi göremiyorum kimse yanlış anlamasın beni lütfen kimseyi yargılamak gibi bi düşüncem yok hislerimi paylaşmak istedim sadece hepinize sevgiler
canım oturarak değil laptopla yatarak takılıyorum buralara
belkide olur annesi
ahh benim zıpçıktı kızım ne olur acaba?
BU ARADA ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN, BENİM BİLGSAYR HER YAAZDIĞIMI ALMIOR KLAVYESİ ÖZÜRLÜDE
canım ben de öyle gibi hissettim baştan ama sonra düşündüm normal çünkü arkadaşlar aylardır burdalar ki yavaş yavaş bizim paylaşımlarımız da ilerlemeye başladı. Öpüyorum canım
teşekkür ederim canım bu akşam bu ön yargımdan biraz kurtuldum sanırım
canım senin kuzu akıllı duruyor değilmi. akıllı akıllı dursun yaaa. erken daha acık daha büyüsün değilmi ama annesi.
kurtul canım kurtulll.teşekkür ederim canım bu akşam bu ön yargımdan biraz kurtuldum sanırım
Beliz osman
annelik bu olsa gerek önceden sevdiğim dizilerin başrol oyuncusu benim idolüm oluyordu.
şimdi her şey kızım için
ver ver canım bende oğlumu yol arkadaşımda oynayan bir kız vardı yaa ona veriyim dicem ama yaş farkı çok olur
Beliz osman
annelik bu olsa gerek önceden sevdiğim dizilerin başrol oyuncusu benim idolüm oluyordu.
şimdi her şey kızım için
evet bende merak ettim yarın zaten doğumu olcaktıkızlar eylülden haber varmı. merak ettim ne oldu acaba yaa. dün çok sancısı vardı. görüşen oldumu. kontorum yok arayamıyorumda yaa. bi mesaj atim döner belki en azından.
gelmesin canım uslu uslu dursun kısçen
TEYZESİ KANAMAMIZ OLMADI 4 HAFTADIR.
EŞİM MANDA KAYMAĞI YEDİRDİ GEÇ GELSİN DİE
BÜYÜSÜN TEYZOŞU 39. HAFTAYA KADAR
DAHA ÇANTAMI HAZIRLAMADIM Kİ GELMESİN DİE
TEYZESİ KANAMAMIZ OLMADI 4 HAFTADIR.
EŞİM MANDA KAYMAĞI YEDİRDİ GEÇ GELSİN DİE
BÜYÜSÜN TEYZOŞU 39. HAFTAYA KADAR
DAHA ÇANTAMI HAZIRLAMADIM Kİ GELMESİN DİE
öyle bir geçer zamankiyi seyrediyorum.
Vercem ben kızımı osmana
ewet damlacım,sultanla dr.larımız aynı ve ben cok memnunum nazar değmesin.cok guzel bilgilendirio.
sultancım,bnm kız da koca kafa evet :)) filiz hnm böyle dedi işte...
ve ben daha hiç nst'ye girmedim..ilginç değil mi??? 35.haftadan sonra dedi dr.. bi sonraki randevum ve catı muayenem de 37. haftada:.... :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?