cnm bahsettıgınız fılız hanım hangı hastanede calısıyor...muayne ucretı ve sezeryan fıyatı hakkında bılgı verırmısın?
kızlarrr biz bu kuyumcudan nazar boncuğu aldık
çoook güzeller dilerseniz bakın
Altnta Kuyumculuk, oromini ocuk taks,
canım bence osman bu psikolojiyle ilerde kesin seri katil filan olur kızına yazık etme derim
o değilde şu carolin in yamuk ağzının üstüne bi tokat vursam o kadar rahatlıycam ki yeter şu tokatı biri patlatsın artık şu kadına yaa
kızlar ben yatıyorum. bugün gezmeye gittik çok oturduk. artık uyuyalım hazır fırsatımız varken değilmi ama. öpüyoruz siziii. iyi geceler güzel rüyalar.
süper tespit merve bayıldım
iyi geceler canım elif eylül kızımızada muckkk
ben neredeyse hergün sabahtan akşama kadar takip ediyorum biliyorum sayfaların yoğunluğunu ben geçmişi okuyana kadar neredeyse bi 5 sayfalık geçmiş oluşuyo bi andasoruma cevap verdiğin için teşekkür ederim canım
Canım,biz Adana'dayız. filiz hnm,ortadoğu hst.de. sen de mi Adanadasın?
acaba dıyorum benım sorularıma cvp verılıyoda benmı gormuyorum yaa ben en son yazdıgım sayfadan ıtıbaren okumaya baslıyorum kendımle ılgılı bısey goremıyorum bıde cvp verıldıgınde tek tek sayfaları kontrol etmekmı gerekıyor bunun daha basıt bı yolu yokmu?
kızlar eylülden haber varmı. merak ettim ne oldu acaba yaa. dün çok sancısı vardı. görüşen oldumu. kontorum yok arayamıyorumda yaa. bi mesaj atim döner belki en azından.
olsun teyzesiiiisenin kızında avukat felan olsun davamız olursa bakar
o da doğru ama bu osman pek tatlıkurtul canım kurtulll.
kııız dur hele daha doğana kadar ne kahramanlar çıkacak. sende beşik kertmesimi yapcen şimdiden kıs.belkim daha yakışıklısı çıkar.
ver ver canım bende oğlumu yol arkadaşımda oynayan bir kız vardı yaa ona veriyim dicem ama yaş farkı çok olur
evet bende merak ettim yarın zaten doğumu olcaktı
gelmesin canım uslu uslu dursun kısçen
canım bence osman bu psikolojiyle ilerde kesin seri katil filan olur kızına yazık etme derim
o değilde şu carolin in yamuk ağzının üstüne bi tokat vursam o kadar rahatlıycam ki yeter şu tokatı biri patlatsın artık şu kadına yaa
yokkkk tmm cnm ben ıstanbuldayım burda bı hastane secımı yapmam gerekıyor cvpladıgın ıcın tesekkur ederım..
kesınlıkle cok zor oluyomus boylede yahuuu neysede yınede guzell ıstanbuldamısın su sende hangı hastaneye gıdıyosun haftalarımız aynı senınle ben hala bı hastane bulamadımdaaa kafama goree...yok canım yaaa. inan ben bazen bakamıyorum bile sayfalar çok ilerlemiş oluyor. biraz bakıyorum sonra ileriyi kaçırınca vazgeçiyorum işin açığı. helede geceleri acayip ilerliyor bizim sayfa
acaba dıyorum benım sorularıma cvp verılıyoda benmı gormuyorum yaa ben en son yazdıgım sayfadan ıtıbaren okumaya baslıyorum kendımle ılgılı bısey goremıyorum bıde cvp verıldıgınde tek tek sayfaları kontrol etmekmı gerekıyor bunun daha basıt bı yolu yokmu?
kesınlıkle cok zor oluyomus boylede yahuuu neysede yınede guzell ıstanbuldamısın su sende hangı hastaneye gıdıyosun haftalarımız aynı senınle ben hala bı hastane bulamadımdaaa kafama goree...
kesınlıkle cok zor oluyomus boylede yahuuu neysede yınede guzell ıstanbuldamısın su sende hangı hastaneye gıdıyosun haftalarımız aynı senınle ben hala bı hastane bulamadımdaaa kafama goree...
süper tespit merve bayıldım
iyi geceler canım elif eylül kızımızada muckkk
sizede canımmm. öptük bizdeee.
merve çook haklısın sana katılıyorum kesinlikle.
canım ben arayacaktım çekindim
yarın gündüz arayayım diyorum
bende çok merak ettim.
olsun teyzesiiii
o da doğru ama bu osman pek tatlı
eşim gıcık oluyor sevmiyor ama
mert bey bulur bence annesi
canım yaaa kadın çook sexi güzel ama ağzı çirkin
o kadar kusur kadı kızında da olur
canım istanbuldan çok arkadaş var aslında seni yönlendirebilirler. İnşallah iyi bi doktor bulabilirsin canım.
valla o kadar şey karşısında kesin testere gibi bişey olur o osmancıkneyse kızlar ben kaçtım ii geceler hepinize..
canım bende adanadayım. moonlightle aynı doktora gidiyoruz biz. ama istanbulda çok arkadaş var. okuyan mutlaka yardımcı olur sana canım.
hadi size iyi geceleeeeeeer.
biz yatıyoruz annişler saglıcakla kalın kuzularınızla hayırlı geceler herkese
ii geceler canımkızlar ben yatıyorum. bugün gezmeye gittik çok oturduk. artık uyuyalım hazır fırsatımız varken değilmi ama. öpüyoruz siziii. iyi geceler güzel rüyalar.
canım olsun gümüşte çook güzel nazar boncukları vardı kapalıçarşıdahayırlı günlerde kullanın canım ama benim eşim alyansını bile altın istemedi gümüş takıyo oğlumuza altın bişey alamayız Peygamberimizin(s.a.v) sünnetine uygun olmalı...
olabilir canımacaba dıyorum benım sorularıma cvp verılıyoda benmı gormuyorum yaa ben en son yazdıgım sayfadan ıtıbaren okumaya baslıyorum kendımle ılgılı bısey goremıyorum bıde cvp verıldıgınde tek tek sayfaları kontrol etmekmı gerekıyor bunun daha basıt bı yolu yokmu?
ii gecelerbiz yatıyoruz annişler saglıcakla kalın kuzularınızla hayırlı geceler herkese
ii geceleriyi geceler kızlar
biz yatıyoruz annişler saglıcakla kalın kuzularınızla hayırlı geceler herkese
iyi geceler kızlar
valla o kadar şey karşısında kesin testere gibi bişey olur o osmancıkneyse kızlar ben kaçtım ii geceler hepinize..
ii geceler canım
canım olsun gümüşte çook güzel nazar boncukları vardı kapalıçarşıda
sende ööle bişi alırsın
olabilir canım
ben tek tek sayfaları kontrol ediorum başka basit yolu var mı bilmiyorum
ii geceler
ii geceler
kızlar göbek deliğimin altı çok sert acaba kızım orda olduğu için yoksa kasılmamı.
tabii bu arada azıcıkta canım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?