kesınlıkle cok zor oluyomus boylede yahuuu neysede yınede guzell ıstanbuldamısın su sende hangı hastaneye gıdıyosun haftalarımız aynı senınle ben hala bı hastane bulamadımdaaa kafama goree...
bende istanbulda oturuyorum sen hangi semttesin
:18::18::18::18:valla o kadar şey karşısında kesin testere gibi bişey olur o osmancıkneyse kızlar ben kaçtım ii geceler hepinize..
canım ne taraftasın benim doktorum fulya dainşallah cnm oyle umud edıyorum...kızımda boyle tereddutlu degıldım bu ıkıncı cok ınce elıyıp sık dokuyorum...elbette benı bekleyen bır doktor vardır bıyerlerde bu gudusle evde dogurcam
bende ööle düşünüyorum canım:44::44::44:kızın olabilir ahucum ama emin değilim tabiiii
kızlar ben avrupa yaksındayım ve baçelievler medicanaya gidiyorum düzgün korkmaz doktorumun adı...şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı yakınsanız tavsiye ederim...sosyal güvenceniz varsa muayene 37 tl sadece..
:44::44::44:kızın olabilir ahucum ama emin değilim tabiiii
çokmu kötü canım:18::18::18::18:
vermem o zaman kızı
ne zorluklarla büyütüorum onu karnımda ben
ii geceler canım bu arada, tatlı uykular
canım ne taraftasın benim doktorum fulya da
baya ii bir doktor
bende ööle düşünüyorum canım
ama birde değilse diyorum ama çok üşeniorum hastaneye gitmeye
acaba gitsem mi?:26:
herkese ii gecelerrr
çok uykum geldiii
sabah 4 ten beri ayaktayım
öptm tüm beb,şleri
çokmu kötü canım
bence de kızındır..hastaneye gitmeden önce doktorunu bir ara istersen daha sağlıklı bilgiler edinirsin...
herkese ii gecelerrr
çok uykum geldiii
sabah 4 ten beri ayaktayım
öptm tüm beb,şleri
kızlar EYLÜL yok ben yarın doğurcak biliyorum yoksa değilmi?
biz bugün mesajlaştık özlemcimeylülü aradım mesajda yazdım fakat cevap alamdım sanırım son kontroller muayeneler falan onlarla uğraşıyordur...
biz bugün mesajlaştık özlemcim
burayada yazmıştım.annesi,ablası,eşi gelmiş yanına.hastanede ama iyiymiş canım
kızlar hepinize iyi geceler yatim bende zaten yatakta dönüp durmaktan uykumu da alamıyorum ya bu aralar kalça ağrısı el uyuşması wc ye kalkma en az 10 kere bu ara bunlar popüler bendeiyi uykular hepinize
ayyy eşinin yanında olmasına ne çok seivniyordur şimdi...
kızlar hepinize iyi geceler yatim bende zaten yatakta dönüp durmaktan uykumu da alamıyorum ya bu aralar kalça ağrısı el uyuşması wc ye kalkma en az 10 kere bu ara bunlar popüler bendeiyi uykular hepinize
eylülü aradım mesajda yazdım fakat cevap alamdım sanırım son kontroller muayeneler falan onlarla uğraşıyordur...
aman iyi olsunda...yarın doğurcak dimi canmm?biz bugün mesajlaştık özlemcim
burayada yazmıştım.annesi,ablası,eşi gelmiş yanına.hastanede ama iyiymiş canım
bende anadolu yakasındayım beykoz da oturuyorum burda yapıcam canım doğumumu özel bi hastane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?