2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende istanbulda oturuyorum sen hangi semttesin

kızlar ben avrupa yaksındayım ve baçelievler medicanaya gidiyorum düzgün korkmaz doktorumun adı...şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı yakınsanız tavsiye ederim...sosyal güvenceniz varsa muayene 37 tl sadece..

valla o kadar şey karşısında kesin testere gibi bişey olur o osmancık neyse kızlar ben kaçtım ii geceler hepinize..
:18::18::18::18:
vermem o zaman kızı
ne zorluklarla büyütüorum onu karnımda ben
ii geceler canım bu arada, tatlı uykular

inşallah cnm oyle umud edıyorum...kızımda boyle tereddutlu degıldım bu ıkıncı cok ınce elıyıp sık dokuyorum...elbette benı bekleyen bır doktor vardır bıyerlerde bu gudusle evde dogurcam
canım ne taraftasın benim doktorum fulya da
baya ii bir doktor
:44::44::44:kızın olabilir ahucum ama emin değilim tabiiii
bende ööle düşünüyorum canım
ama birde değilse diyorum ama çok üşeniorum hastaneye gitmeye
acaba gitsem mi?:26:

bende anadolu yakasındayım beykoz da oturuyorum burda yapıcam canım doğumumu özel bi hastane var

çokmu kötü canım

çokmu kötü canım

canım kötü değilde biraz evham yaptım sanırım:26:

kızlarda erken doğurunca
en güzeli yatıp uyuyayım.

bence de kızındır..hastaneye gitmeden önce doktorunu bir ara istersen daha sağlıklı bilgiler edinirsin...

canım haklısın da diyeceği şeyi biliyorum
nst ye gir diyecek
bizim kızda nst yi görünce yumuşacık yapıor karnımı o sertleşmeler kayboluor.

kızlar hepinize iyi geceler yatim bende zaten yatakta dönüp durmaktan uykumu da alamıyorum ya bu aralar kalça ağrısı el uyuşması wc ye kalkma en az 10 kere bu ara bunlar popüler bende iyi uykular hepinize

eylülü aradım mesajda yazdım fakat cevap alamdım sanırım son kontroller muayeneler falan onlarla uğraşıyordur...

biz bugün mesajlaştık özlemcim
burayada yazmıştım.annesi,ablası,eşi gelmiş yanına.hastanede ama iyiymiş canım
aman iyi olsunda...yarın doğurcak dimi canmm?
kızlar hepinize iyi geceler yatim bende zaten yatakta dönüp durmaktan uykumu da alamıyorum ya bu aralar kalça ağrısı el uyuşması wc ye kalkma en az 10 kere bu ara bunlar popüler bende iyi uykular hepinize

bendede aynısı canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…