2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol burcucum
bazen aksilikler yaşanabiliyor canım sıkma canını tekrar denersin
bende aldım canım o günlükten arkadaşın çok iyi düşünmüş hediye olarak
maşallah canım bebişşine gayet iyi kilosu
geçmiş olsun haticesu...Allah bir daha yaşatmasın....Allah hayırlı doğum nasip etsin canım
maşallah canım bebişinesen su içmeye devam et Allahın izniyle düzelir inş.
insan hangi dr inanacağına şaşırıyor böyle durumlarda
QUOTE=tubabilmez;17547692]evt cnm bende uzuuuuuuun bır zamadır hatta hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı bu foruma sureklı gırıp takıp edıyorum cokta hosuma gıdıyor bılgı edınıyorum ıkı aydırda nerdeyse kayıtlıyım her yazılanı okuyorum ancak senınle aynı dertten muzdarıpım aklıma takılan sorulara yanıt vermıyo kımse saatlerce gırıp cıkıyorum cvp varmı dıye yok dun acıl bısey sordum yıne cvp alamadım lutfen kızmayı bana ama dıslanmıs gıbı hıssedıyorum bende kırdıysam sızı ozur lutfennn[/QUOTE]

kızlar topik okadar hızlı ilerliyorki gözden kaçmıştır yoksa herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kesinlikle kasıtlı bir durum değil baktınız cevap yok tekrarlayın kızlar hepimiz birbirimiz için buradayız
maşalah canım kızınabenim oğluşta 33 haftalık ama kafasına göre 35
[
2.kızım geliyor ismine tam olarak karar veremedik tatlım mina düşünüyorum 20 gün kaldı ben hala düşünüyorum

kız isimleri arasında favori isimlerimden biridir mina bence çok güzel bir isim canım

Eylül bana yazarken bayrak sanıp bi sütyen salladı valla şimdi herkes sallıyo bayıldım bu ikona yaa Ayrıca doğurduktan sonra nasıl takacağım ben bunu, çok alıştım serbest bırakmaya

kızlar benden bu kadar hepinize iyi geceler
iyi gecelerrrr:80::80:
Eylül bana yazarken bayrak sanıp bi sütyen salladı valla şimdi herkes sallıyo bayıldım bu ikona yaa Ayrıca doğurduktan sonra nasıl takacağım ben bunu, çok alıştım serbest bırakmaya

bırak canımm doğumdan sonrada ben takamam zaten daralamam vallahi

arkadaşlar gündüz yazmıştım aile hekimi ve ebe eve geldi doğumdan bir hafta sonra gel topuk kanı alalım dediler demiştim. akşam doktor arkadaşımıza sordum hem hastanede alacaklar hemde ocakta gerek varmı diye oda hastanede doğumdan sonra alırlar herhangi bi problem hastalık varmı diye bakarlar dedi ocaktaki ise anne sütünü aldıktan bir süre sonra olacağıu için anne sütüyle ortaya çıkabilecek sorunları tespit ederler ayrıca doğumun ardından hemen belli olmayan hastalık ve anomalileri tespit için şart dedi aklınızda olsun ocakta yaptırmama yok diye düşünmeyin

hay klavyenle bin yaşa canımmmm
bende uzun uzun nasıl yazacam bu bilgileri diyordum.sen kısaca toparlamışsın çok sevindim

çok sağol canım bilgin için yararlı oldu
buarada ilknurcumherkese farklı demişler bana 4 gün sonra sultana başka gün yasmnguya başka gün eeee hangi gün oluyor doğduktan sonra kafam karıştı:44:

Çok saol canım bilgilendirme için

buarada ilknurcumherkese farklı demişler bana 4 gün sonra sultana başka gün yasmnguya başka gün eeee hangi gün oluyor doğduktan sonra kafam karıştı:44:

aslında bizim ocakta pazartesi ve perşembe günleri topuk kanı bakılıyormuş bu iki güne göre kendini ayarlıcaksın. ama 1 haftayı geçmicek süre örneğin doğum cuma oldu pazartesi getirmek yerine bir kaç gün daha bekleyip perşembe getir dedi minimum 3 gün maksimum 7 gün diyelim kısaca

şimdi anladım canım çok sağol

canım hastanede ilk emzirmeden önce alınıyor.sağlık ocağında ise beslemeden en az 48 ssat sonra olacak şekilde olması gerekiyor.bana 10 gün çok fazla geldi bizim bildiğimiz bir haftaya kadar alınması gerektiği.bazen ufak tefek alma hatalarından dolayı ya da gerçekten hastalık şüphesinden dolayı Ankara tekrar isteyebiliyor.inş.bizim bebeklerimizden 3. ye alınmasına gerk kalmaz cnm

bu arada oyun puanımı yedi az önce neredeyse 100000 yapmıştım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…