iyi geeceler kızlar film izlicez keyif yapalım sonra çoooook ararız:80:
slm kızlar
bugün ayrıntılı ya girdim ben de
benim bebeğin de kafası biraz büyük çıktı
doğuma kdr normalden büyük olursa normal doğum olamazmış
çatı muayenesi yapılcak 38. haftada o zaman belli olur dedi
2 hafta sonra da nst olcakmış
bebeğim güldü bize çok şirindi:)
iyi geeceler kızlar film izlicez keyif yapalım sonra çoooook ararız:80:
slm kızlar
bugün ayrıntılı ya girdim ben de
benim bebeğin de kafası biraz büyük çıktı
doğuma kdr normalden büyük olursa normal doğum olamazmış
çatı muayenesi yapılcak 38. haftada o zaman belli olur dedi
2 hafta sonra da nst olcakmış
bebeğim güldü bize çok şirindi:)
evet haftamız aynıymış gerçekten:)firstnimbus senle haftamız günümüz aynıymış canım
senin belli mi normal sezaryen?
adım ilknur canım.yazması daha kolaysaolasın bsc
firstnimbus (aay çok zor nickini yazmak:)sen mi istedin yoksa öylemi olması gerekiyo
benim durumum iyi şimdilik
bi sorun yok
bitek bebişin kafası işte:)
99 mm yi geçerse dedi sanırım
normal olmuyomuş ameliyatla alırız dedi
erkek canım.yahya paşam gelecek inşallah nasipse.seninkinin beşiği pembe tickerde sanırım kızın olacaknormalden de korkuyorum ama
yine de en sağlıklısı o sanırım
bakalım ne olcak
seninki kız mı erkek mi cnm
yok senin hesabın doğru denizcim.onun istediği 36.haftayı bitirince yani 36+0 da ama sanırım kordona olan baskıyı takip ederek bir hafta daha bekletebilir en geç 28 şubatta olacak.son hafta hastanede olacağım büyük ihtimalle yani...ilknurcum 36.haftayı bitirince demek 36+0 oluyor ama 28 Şubatta alacaksa 37. haftan bitince almış olacak. Bne bu hafta hesabını yanlış mı yapıyorum yoksa. benim de 38+0 alınacak sanırım. Of 1 mart yani daha çok var.
amaniiin yemekteyizin "hiç duymadum" şadumanı gelmiş gene, aptal saptal bi yarışma daha. Aslında bu tuhaf yarışmaya biz katılsaydık valla konuşa konuşa 72 saati yer bitirirdik çemberin içinde zaten devrilip yatardık.
amaniiin yemekteyizin "hiç duymadum" şadumanı gelmiş gene, aptal saptal bi yarışma daha. Aslında bu tuhaf yarışmaya biz katılsaydık valla konuşa konuşa 72 saati yer bitirirdik çemberin içinde zaten devrilip yatardık.
yok senin hesabın doğru denizcim.onun istediği 36.haftayı bitirince yani 36+0 da ama sanırım kordona olan baskıyı takip ederek bir hafta daha bekletebilir en geç 28 şubatta olacak.son hafta hastanede olacağım büyük ihtimalle yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?