2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
bugün ayrıntılı ya girdim ben de
benim bebeğin de kafası biraz büyük çıktı
doğuma kdr normalden büyük olursa normal doğum olamazmış
çatı muayenesi yapılcak 38. haftada o zaman belli olur dedi
2 hafta sonra da nst olcakmış
bebeğim güldü bize çok şirindi:)

maşallah bebişine...

Maşallah canım bebişine

firstnimbus senle haftamız günümüz aynıymış canım
senin belli mi normal sezaryen?
evet haftamız aynıymış gerçekten:)
belli canım sezeryan olacak.sanırım 28 şubatta alacak doktorum.bu cuma kesin belli olur herhalde.senin nasıl durumun tatlım???

saolasın bsc
firstnimbus (aay çok zor nickini yazmak:)sen mi istedin yoksa öylemi olması gerekiyo
benim durumum iyi şimdilik
bi sorun yok
bitek bebişin kafası işte:)
99 mm yi geçerse dedi sanırım
normal olmuyomuş ameliyatla alırız dedi

adım ilknur canım.yazması daha kolay
yok ben istemedim öyle olması gerekiyor plesanta ile ilgili bir sorundan dolayı.36. haftayı bitirince alacak doktor
inşallah seninki normal ve zamanında olur canım

normalden de korkuyorum ama
yine de en sağlıklısı o sanırım
bakalım ne olcak
seninki kız mı erkek mi cnm

evt cnm benimki kız
daha ismi belli değil ne zormuk isme karar vermek:)
az da kaldı
seninki de sağlıkla gelsin inş

ilknurcum 36.haftayı bitirince demek 36+0 oluyor ama 28 Şubatta alacaksa 37. haftan bitince almış olacak. Bne bu hafta hesabını yanlış mı yapıyorum yoksa. benim de 38+0 alınacak sanırım. Of 1 mart yani daha çok var.

amaniiin yemekteyizin "hiç duymadum" şadumanı gelmiş gene, aptal saptal bi yarışma daha. Aslında bu tuhaf yarışmaya biz katılsaydık valla konuşa konuşa 72 saati yer bitirirdik çemberin içinde zaten devrilip yatardık.

yok senin hesabın doğru denizcim.onun istediği 36.haftayı bitirince yani 36+0 da ama sanırım kordona olan baskıyı takip ederek bir hafta daha bekletebilir en geç 28 şubatta olacak.son hafta hastanede olacağım büyük ihtimalle yani...

[/B]
toplamışlar hepsini
duramazdık kız biz orda
10 dk da bir tuvalete gidince...

slmm kızlarr saçmanında saçması bi yarışma ama konuşa konuşa bitirirdik demişşin ama yarım saatte acıkıveriyorum ben sizde yokmu hele bu son aylarda durmadan acıkıyorum ilk ben elenırdım herhalde

canım benim hayırlısıyla bi doğsalar da, bizim durumumuz biraz daha farklı ne kadar normal hamileden farklı değilsiniz deseler de psikolojimiz gerçekten farklı. Yemekteyizde ne kadar salak varsa toplamışlar bu arada. Şu tv de hiç bişey yok be, 700 kanal var uydusu bilmemnesi ama bakacak doğrudürüst bişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…