2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya birşey soracaktımda bu nts tam olarak nedir?okuyorumda 32 haftalıkken falan ntsye girenler var ben 35haftalığım hala nts nedir girmedim bağlanmadım

iyi geceler ilknurcum
melekcim ben de daha girmedim nst ye
sancıyı ölçüyolar sanırım
canımızı acıtmayacak bişe olduğunu biliyorum o yeter bana:)
bana 36. haftada yapılcak

ya birşey soracaktımda bu nts tam olarak nedir?okuyorumda 32 haftalıkken falan ntsye girenler var ben 35haftalığım hala nts nedir girmedim bağlanmadım

bebeğin içerdeki iyilik halini gösteren bi test ultrason gibi ama cihaz bağlanıyo karnına google a gir daha net bilgi alırsın ama telaş etme benim doktor niye yapmadı diye

Son düzenleme:
Günaydın annecikler ve bebişleri...
ben de uyuyamayanlardanım,her tarafım agrıyor.. neyse ki tek derdimiz bu olsun,biraz daha sabır :))
zombi gibi geziorum geceden beri :))

çok sağol canım bilgin için yararlı oldu
buarada ilknurcumherkese farklı demişler bana 4 gün sonra sultana başka gün yasmnguya başka gün eeee hangi gün oluyor doğduktan sonra kafam karıştı:44:
canım banada sağlık ocağındaki ebemiz bebek sütünü alsınki dedi biraz beslensin daha iyi sonuç alırız dedi o yüzden 5. gün alıyoruz dedi.

aaaa koca kafalı bebekler klübüne hoşgeldinnn. bizimkilerde öyle canım.
[/URL][/IMG]
çok sevimli bu yaa
netten alıntı
çok tatlı yaaaaaaaa.

günaydın kızlarrrr ve şeker tatlı bebişler...

canım ben 34 haftalık sayılıyordum gittiğimde ben bişey demeden hemen başladılar. ama bak moonlight te aynı doktora gidiyoruz haftamızda aynı sayılır onu bağlamamışlar. aynı doktorda bile farkediyor düşün artık. ve sorun olmadığına göre çok şükür sorunda etme canım.

günaydın. gezmeye gittik misafir geldi derken forumu takip edemedim. akşam farkettim azize yeni topic açmış bebişler için ben 2 bebiş gördüm misafir olunca okuyamadım. abrelin bebişi ne zaman gelecek. geçmiş çok birkmiş okuyamadım inşallah herkes iyidir

ben çıkıyom kızlar bugün hiç iyi değilim...herkeze iyi uykular
geçmiş olsun canım
canım inşallah düzelmişsindir...

maşallah annesi demek güldü
tatlılar yaaaa
ayy 41 kere
ömrü boyunca hep mutlu olsun

canım az kalmışşşş
sen bebişini emzirirken ben hala hamiç olcam
bugünün ilk uyananı ben olmuşum
herkese günaydın arkadaşlarrrr
günaydın canııımm
herkese günaydın...
günaydın tatlım

Günaydın annecikler ve bebişleri...
ben de uyuyamayanlardanım,her tarafım agrıyor.. neyse ki tek derdimiz bu olsun,biraz daha sabır :))
zombi gibi geziorum geceden beri :))
canım bende 6 da kalktım
dediğin gibi bebişler sağlıklı olsun da azıcıkta uyusak olur
tatlı bıdıklar
Günaydın kızlar...
günaydın canıım
öznurcuğum senin şekerin nasıl, diyete dvm ediyor musun?
sürekli ölçüyor musun?merak ettim.

evet burdakinde de yok dediğin gibi başka yere gönderiyorlar . hastanede de almıyorlarmı bu topuk kanını yoksa değiştimi artık aslında ben de kararsızım doğumda hastaneyesorar emin oluruz olmazsa

bildiğim akdarıyla topuk kanları hastanede değil başka biryerde analiz ediliyor. ve hepsi bir yere gönderiliyor sanırım.. eğer kanda bir sorun çıkarsa da napıp edip size ulşıyorlar denmişti bize..

aynı şekilde benim de aşağıda çok baskı var. ve sancı gibi de birşeyler de hissediyorum aşağı bölgede. özellikle wc den sonra daha sancı oluyor..

günaydın canımmm
nasılsınız bebişle?
benim tonbik tonbik kızımmış o
kasılma tüm karın bölgesinde olurmuşşş

çok şükür iyiyz bizde canım oğlumla
aman sizde iyi olun yesinler senin o tonbik kızını
bu arada şeker konusunu naptın sen ben 2 haftadır iyice boşladım ölçmüyorum

ilknurcuğum

benim tokluk kan şekerim 125 çıktı.(2. saatte)
şimdi yine ölçtüreceğim, ana öğünden 2 saat sonra kan vercem.
ama normalde ben gündelik hayatta 2 saat içinde ana öğün dışında bişiler atıştırıyorum.
bugünde atıştırsam mı yoksa ana öğünden sonra bekleyeyim mi 2 saat boyunca hiç bişi yemeden:26:
bu konu hakkında bilgin varsa bana yardımcı olabilir misin?

kızlar bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşmesiyle kasığa ve alt taraflara vuran sancı gibi bişey mi:18:

bende oyle oluyor canim.

Allah Allah o zaman hangi kargo denk geliyorsa onunla mi gonderiyorlar acaba? 2 arkadasta mng kargo dedi :26:

canim, vallahi elimden geldigince yardimci olamaya calisiyorum. oglandan firsat buldukca.

canim, son bir kac gundur topik bayagi hizli ilerliyor. inan sayfalari 2 ser 2 ser atlayarak okuyorum. yoksa altindan kalkamam. evde bir de buyuk oglus var 3 yasinda. o da rahat vermiyor zaten bilgisayar basina gecicnce. muhtemelen atlamisimdir sorunu. ama kendi adima cevabini bilmedigim bir seyse cevap yazmiyorum yanlis yonlednirme olmasin diye..

masallah canim kizina

canim fafuel arkadasa yazdigimi kopyaliyorum sana da; "canim, son bir kac gundur topik bayagi hizli ilerliyor. inan sayfalari 2 ser 2 ser atlayarak okuyorum. yoksa altindan kalkamam. evde bir de buyuk oglus var 3 yasinda. o da rahat vermiyor zaten bilgisayar basina gecicnce. muhtemelen atlamisimdir sorunu. ama kendi adima cevabini bilmedigim bir seyse cevap yazmiyorum yanlis yonlednirme olmasin diye.."

bozulmaz canim ya, niye bozulsun. bozulursa da kendi bilir. hamilesin sen.

oy oğluşun yeride bi başka..annecim seni kinder kadar seviyorum diyor benimki bugün

yerim

cok gecmis olsun canim ya.

masallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…