çok şükür iyiyz bizde canım oğlumla
aman sizde iyi olun yesinler senin o tonbik kızını
bu arada şeker konusunu naptın sen ben 2 haftadır iyice boşladım ölçmüyorum
önce tokluk şekerin iyiymiş canım onu söyleyeyim(140 ve altı olması lazım biliyorsun)ilknurcuğum
benim tokluk kan şekerim 125 çıktı.(2. saatte)
şimdi yine ölçtüreceğim, ana öğünden 2 saat sonra kan vercem.
ama normalde ben gündelik hayatta 2 saat içinde ana öğün dışında bişiler atıştırıyorum.
bugünde atıştırsam mı yoksa ana öğünden sonra bekleyeyim mi 2 saat boyunca hiç bişi yemeden:26:
bu konu hakkında bilgin varsa bana yardımcı olabilir misin?
önce tokluk şekerin iyiymiş canım onu söyleyeyim(140 ve altı olması lazım biliyorsun)
bugün bekle tatlım prosedüre uy ama günlük hayatta atıştırdığın şeyler seni çok rahatsız etmiyorsa.normalde böyle patlayacakmış gibi hissediyorsan uyku hali basıyorsa kendini bu atıştırmalardan sonra nefes alamıyormuş gibi hissediyorsan zaten atıştırma çünkü şekerin yükselmiş demektir
120 açlık kan şekeri sınrı canım benim.senden sonra bende gaza geldim.tamda 2 saat olmuştu kahvaltımı yapalısağol tatlıımmmm
topikimizin tatlı sağlıkçısı:94:
ben 120 die biliyordum sınırı oyüzden panik yapmıştım:)
uyku halimde yok maşallah
hatta kalkıp oynayasım bile varama aşırı hareket etmekten korkuyorum
evde kendim ölçüyorum ama çok bıktım pıt pıt parmak delmeyeayy canım bende biraz boşladım
tatlılar, hamuişi vs vs (ama çook canım çekiyor)
cumartesi kan verdim 125 görünce de korktum.
bugun yine ölçtüreceğim.
canım sende dikkat et (gerçi diyene bak)
inşallah senin yükselmemiştir
dilersen bi kandan baktır sende
önce tokluk şekerin iyiymiş canım onu söyleyeyim(140 ve altı olması lazım biliyorsun)
bugün bekle tatlım prosedüre uy ama günlük hayatta atıştırdığın şeyler seni çok rahatsız etmiyorsa.normalde böyle patlayacakmış gibi hissediyorsan uyku hali basıyorsa kendini bu atıştırmalardan sonra nefes alamıyormuş gibi hissediyorsan zaten atıştırma çünkü şekerin yükselmiş demektir
120 açlık kan şekeri sınrı canım benim.senden sonra bende gaza geldim.tamda 2 saat olmuştu kahvaltımı yapalı
126 çıktı benimde
canım ilk saat en yüksek zamanına ulaşıyor glikoz o yüzden 180 e kadar tamam demiştir ama sen yinede dikkatli ol.kilon içinde üzülme eğer bebeğin içeride almaya devam ediyorsa ne mutlu sana.doğum yapar yapmaz hiç doğurmamış gibiolacaksın.hele birde bunun üzerine lohusalıkta süt olsun diye bol bol yerken daha da kilodan düşmezsin merak etmeevde kendim ölçüyorum ama çok bıktım pıt pıt parmak delmeye
canım bana doktor yemekten 1 saat sonra ölç dedi 140 sınır ama sen korkma ye 180 e vurdurma dedi en son kadın halime acıdı galibaçünkü hamilelik boyunca sadece 2 kilo aldım ve çok üzülüyorum doğumdan sonra kendi kilomdan gidicek hastalancam die endişeleniyorum :26:normal mi bu
çok mu acelen var burcucum.ayakta kısa bir duş alsan daha iyi olur bence.sıkıştırma şimdi minik yavruyu:128:annisle ya, sacimi yikamam lazim, ama korkuyorum egilerek yikasam bir sorun olur mu bebise?
herkese merhaba
evde kendim ölçüyorum ama çok bıktım pıt pıt parmak delmeye
canım bana doktor yemekten 1 saat sonra ölç dedi 140 sınır ama sen korkma ye 180 e vurdurma dedi en son kadın halime acıdı galibaçünkü hamilelik boyunca sadece 2 kilo aldım ve çok üzülüyorum doğumdan sonra kendi kilomdan gidicek hastalancam die endişeleniyorum :26:normal mi bu
annisle ya, sacimi yikamam lazim, ama korkuyorum egilerek yikasam bir sorun olur mu bebise?
canım ilk saat en yüksek zamanına ulaşıyor glikoz o yüzden 180 e kadar tamam demiştir ama sen yinede dikkatli ol.kilon içinde üzülme eğer bebeğin içeride almaya devam ediyorsa ne mutlu sana.doğum yapar yapmaz hiç doğurmamış gibiolacaksın.hele birde bunun üzerine lohusalıkta süt olsun diye bol bol yerken daha da kilodan düşmezsin merak etme
sen kansızlığının olmamasına ve şekerine dikkat et yeter,kiloyu kafaya takma bence:94:
merhaba canımm
canımmm geçmiş olsun
tatlım doğumdan sonra emzirirken toparlarsın
çok mu zayıfsın canım
64 le hamile kaldım 66 kiloyum şu an canım zaten oğlum 2400 şu an yani aslında ben hiç kilo almamış oluyorum
Günaydın kızLarrrrrrrrrrrrrrr biz oğLumLa kahvaLtımızı yaptık iLaçLarımızı içtikk geLdikkkkk hava yine çok güzeL o yüzden çok mutLuyuzzzzzz
senin adına çok sevindim aramızdan birilerinin mutlu olması beni çok sevindiriyo bense gözümü bile açamıyorum şu anda
herkese merhaba
günaydın kızlar dün gece hiç iyi uyuyamadımoğluşum karnımda bir sağa toplandı bir sola ve belim çok ağrıdı....birde korkunç korkunç rüyalar gördüm gözümü kapattığımda rüyalar kaldığı yerden devvam ediyordu çok şükür sabah ezanından sonra biraz uyuyabildim...rüyaların etkisinden midir nedir bilem,yorum ama şu anda ağzımda kan tadı var uyandığımdan beri dişlerimi fırçaladım gargara yaptım ama geçmedi
Günaydın kızLarrrrrrrrrrrrrrr biz oğLumLa kahvaLtımızı yaptık iLaçLarımızı içtikk geLdikkkkk hava yine çok güzeL o yüzden çok mutLuyuzzzzzz
Neden canım hayırdır ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?