2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür iyiyz bizde canım oğlumla
aman sizde iyi olun yesinler senin o tonbik kızını
bu arada şeker konusunu naptın sen ben 2 haftadır iyice boşladım ölçmüyorum

ayy canım bende biraz boşladım
tatlılar, hamuişi vs vs (ama çook canım çekiyor)
cumartesi kan verdim 125 görünce de korktum.
bugun yine ölçtüreceğim.
canım sende dikkat et (gerçi diyene bak)
inşallah senin yükselmemiştir
dilersen bi kandan baktır sende

önce tokluk şekerin iyiymiş canım onu söyleyeyim(140 ve altı olması lazım biliyorsun)
bugün bekle tatlım prosedüre uy ama günlük hayatta atıştırdığın şeyler seni çok rahatsız etmiyorsa.normalde böyle patlayacakmış gibi hissediyorsan uyku hali basıyorsa kendini bu atıştırmalardan sonra nefes alamıyormuş gibi hissediyorsan zaten atıştırma çünkü şekerin yükselmiş demektir

sağol tatlıımmmm
topikimizin tatlı sağlıkçısı:94:
ben 120 die biliyordum sınırı oyüzden panik yapmıştım:)
uyku halimde yok maşallah
hatta kalkıp oynayasım bile var ama aşırı hareket etmekten korkuyorum

120 açlık kan şekeri sınrı canım benim.senden sonra bende gaza geldim.tamda 2 saat olmuştu kahvaltımı yapalı
126 çıktı benimde

evde kendim ölçüyorum ama çok bıktım pıt pıt parmak delmeye

canım bana doktor yemekten 1 saat sonra ölç dedi 140 sınır ama sen korkma ye 180 e vurdurma dedi en son kadın halime acıdı galibaçünkü hamilelik boyunca sadece 2 kilo aldım ve çok üzülüyorum doğumdan sonra kendi kilomdan gidicek hastalancam die endişeleniyorum :26:normal mi bu

canım ilk saat en yüksek zamanına ulaşıyor glikoz o yüzden 180 e kadar tamam demiştir ama sen yinede dikkatli ol.kilon içinde üzülme eğer bebeğin içeride almaya devam ediyorsa ne mutlu sana.doğum yapar yapmaz hiç doğurmamış gibiolacaksın.hele birde bunun üzerine lohusalıkta süt olsun diye bol bol yerken daha da kilodan düşmezsin merak etme
sen kansızlığının olmamasına ve şekerine dikkat et yeter,kiloyu kafaya takma bence:94:

merhaba canımm

canımmm geçmiş olsun
tatlım doğumdan sonra emzirirken toparlarsın
çok mu zayıfsın canım
annisle ya, sacimi yikamam lazim, ama korkuyorum egilerek yikasam bir sorun olur mu bebise?

bilmedimki canıım:26:
komple duş almaya vaktin yok mu?
bebişte yıkanır hem:)

günaydın kızlar dün gece hiç iyi uyuyamadım oğluşum karnımda bir sağa toplandı bir sola ve belim çok ağrıdı....birde korkunç korkunç rüyalar gördüm gözümü kapattığımda rüyalar kaldığı yerden devvam ediyorduçok şükür sabah ezanından sonra biraz uyuyabildim...rüyaların etkisinden midir nedir bilem,yorum ama şu anda ağzımda kan tadı var uyandığımdan beri dişlerimi fırçaladım gargara yaptım ama geçmedi

sağol canım ya kansızlık var olmaz olur mu hiç çok problemliyim ben yaaa kendimden bıktım valla kocişle doktoruma Allah sabır versin diyorum artık

Son düzenleme:
Günaydın kızLarrrrrrrrrrrrrrr biz oğLumLa kahvaLtımızı yaptık iLaçLarımızı içtikk geLdikkkkk hava yine çok güzeL o yüzden çok mutLuyuzzzzzz

Günaydın kızLarrrrrrrrrrrrrrr biz oğLumLa kahvaLtımızı yaptık iLaçLarımızı içtikk geLdikkkkk hava yine çok güzeL o yüzden çok mutLuyuzzzzzz

senin adına çok sevindim aramızdan birilerinin mutlu olması beni çok sevindiriyo bense gözümü bile açamıyorum şu anda

Merhaba canım

Günaydın canım ya.. Çok üzüldüm, yatmadan önce ılık duş almayı, ılık süt içmeyi denedin mi? Gerçi saçma sapan rüyalar görmek çok normal derler hamilelikte, çok takma kafana...

Günyadın canım!!! İstanbulda da hava çooook güzel, ben böyle Şubat ayı görmemiştim burda. Kombi tamir oldu mu?

Neden canım hayırdır ???

ayy gecelerim upuzun uyku girmiyo gözüme birde uyuyunca saçmasapan rüyalar görüyorum...korkuyla uyanıyorum bu seferde eşimin nefes alıp vermesinden korkuyorum...dün gece kanepeye gönderdim adamı sırf bu yüzden

Adana'da da hava cok guzel... ve gercekten olumlu etkilio insanı :)
ama tabi bnm uykusuzluktan hiç halim yok ve belim agrıyor...
bu arada abrel bgn dogum yapacaktı hatta yapmıstır heralde,,ne heyecanlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…