Günyadın canım!!! İstanbulda da hava çooook güzel, ben böyle Şubat ayı görmemiştim burda. Kombi tamir oldu mu?
ayy gecelerim upuzun uyku girmiyo gözüme birde uyuyunca saçmasapan rüyalar görüyorum...korkuyla uyanıyorum bu seferde eşimin nefes alıp vermesinden korkuyorum...dün gece kanepeye gönderdim adamı sırf bu yüzden
sabahı kaçırmış olsamda gggggggggüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaayyyyyyyyyydddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn :)))
Adana'da da hava cok guzel... ve gercekten olumlu etkilio insanı :)
ama tabi bnm uykusuzluktan hiç halim yok ve belim agrıyor...
bu arada abrel bgn dogum yapacaktı hatta yapmıstır heralde,,ne heyecanlı...
Yarından sonra soğuyormuş havalaroğLumun doğduğu gün güneşLi hava istiyorum psikolojimin iyi oLması lazım dün söküp rezistansını çıkardılar bugun yeni rezistansı takıcakLardı eşim öğleden sonra halledicez dedi bir an önce halletsinlerde bende evi temizleteyim mutluluğum 2 katına çıksın
Benim geceLeri tek şikayetim sürekLi lavaboya kaLkmak için uyanMam ya canım bende etkili oluyor sende de olurmu ama uyumadan önce yoğurt yiyorum bir de ılık bir duş çok rahat uyuyorum bu gece dene istersen ha bi de her gece eşime aşkımmm saçımla oynaaa uyuyamıyorum diyorum o da ben ben uyuyana kadar saçlarımla oynuyorşu 9 ay adamın emdiği sütü burnunda getirdim
Yarım saat önce uyandım =))) bu yüzden hepinize Günaydınnnn..
Sağlıklı keyifli ve bol gülücüklü günler
ayy canım valla duş almak aklıma gelmedi ama yoğurdu tüm gün yiyorum sütü akşamları içiyorum da fayda etmiyo...bende eşime bana masal anlat diyorum(hep aynı şeyi anlatıyo)masalın yarısında borsaya kayıyo aklı birde uykulu olunca çok gülüyorum ...prens prensesi kaçımaya gidrerken altın düşüşe geçti falan diyo uykum iyice dağılıyo
sabahı kaçırmış olsamda gggggggggüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaayyyyyyyyyydddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn :)))
Geçmiş oLsun canım.. AbreLLe görüşen yok heralde henüz haberini kimse vermedii telefonu kimde var arayıp sorsun merakımızı gidersin mümkünse
Geçmiş oLsun canım.. AbreLLe görüşen yok heralde henüz haberini kimse vermedii telefonu kimde var arayıp sorsun merakımızı gidersin mümkünse
günaydın kızlar dün gece hiç iyi uyuyamadımoğluşum karnımda bir sağa toplandı bir sola ve belim çok ağrıdı....birde korkunç korkunç rüyalar gördüm gözümü kapattığımda rüyalar kaldığı yerden devvam ediyordu çok şükür sabah ezanından sonra biraz uyuyabildim...rüyaların etkisinden midir nedir bilem,yorum ama şu anda ağzımda kan tadı var uyandığımdan beri dişlerimi fırçaladım gargara yaptım ama geçmedi
sağol canım ya kansızlık var olmaz olur mu hiç çok problemliyim ben yaaakendimden bıktım valla kocişle doktoruma Allah sabır versin diyorum artık
merhaba canımm
canımmm geçmiş olsun
tatlım doğumdan sonra emzirirken toparlarsın
çok mu zayıfsın canım
64 le hamile kaldım 66 kiloyum şu an canım zaten oğlum 2400 şu an yani aslında ben hiç kilo almamış oluyorum
canım yükümüz ağır,
eşlerimizsde azıcık katlanacaklar zorluklara di mi ama
canım doğumdan sonra çook fit olacaksın biz zayıflama topiğinde gezinirken
günaydııınGünaydın kızLarrrrrrrrrrrrrrr biz oğLumLa kahvaLtımızı yaptık iLaçLarımızı içtikk geLdikkkkk hava yine çok güzeL o yüzden çok mutLuyuzzzzzz
hep mutlu kalın annesiiisize
Günaydın canım!!! Vuslata az kalmış senin de, hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin
günaydın amin inş hepimizin bebişleri...
günaydın kızlar dün gece hiç iyi uyuyamadımoğluşum karnımda bir sağa toplandı bir sola ve belim çok ağrıdı....birde korkunç korkunç rüyalar gördüm gözümü kapattığımda rüyalar kaldığı yerden devvam ediyordu çok şükür sabah ezanından sonra biraz uyuyabildim...rüyaların etkisinden midir nedir bilem,yorum ama şu anda ağzımda kan tadı var uyandığımdan beri dişlerimi fırçaladım gargara yaptım ama geçmedi
çok tatlısınız ya ...
Hayır olsun inş.
O kan tadı beni öldürüyor dişlerimi her fırçaladığımda resmen kanıyor ya kan tükürüyorum çok kötü sonra da kağıt havlu elimde geziyorum geçmiyor çünkü puffff
canım masalları mahvediyo...gece gündüz adamın aklı parada...bazen gece uykulyken aşkım biraz param var sence hagi hisse senedinden alıyım diyorum başlıyo anlatmaya sonrasında uyanıyo anneme diyecem seni deyip yatıyo neymiş oğluyla dalga geçiyormuşum
posedion canım bu aralar canını sıkan şeyler mi var,
haddime düşmez ama tabii benim nacizane fikrim azıcık seni üzen şeylerden uzak dur tatlım.
mağlum en hassas dönemdeyiz, hem fiziksel hem ruhen.
benim diş etlerim kanamıyo canım rüyamda vampirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?