2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabahı kaçırmış olsamda gggggggggüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaayyyyyyyyyydddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn :)))

canım oğlumla kavuşmamıza 22 gün kaldı artık anne dayanamıyor bebeğim günler zor geçiyor......

Günyadın canım!!! İstanbulda da hava çooook güzel, ben böyle Şubat ayı görmemiştim burda. Kombi tamir oldu mu?

Yarından sonra soğuyormuş havalar oğLumun doğduğu gün güneşLi hava istiyorum psikolojimin iyi oLması lazım dün söküp rezistansını çıkardılar bugun yeni rezistansı takıcakLardı eşim öğleden sonra halledicez dedi bir an önce halletsinlerde bende evi temizleteyim mutluluğum 2 katına çıksın

Benim geceLeri tek şikayetim sürekLi lavaboya kaLkmak için uyanMam ya canım bende etkili oluyor sende de olurmu ama uyumadan önce yoğurt yiyorum bir de ılık bir duş çok rahat uyuyorum bu gece dene istersen ha bi de her gece eşime aşkımmm saçımla oynaaa uyuyamıyorum diyorum o da ben ben uyuyana kadar saçlarımla oynuyor şu 9 ay adamın emdiği sütü burnunda getirdim

Adana'da da hava cok guzel... ve gercekten olumlu etkilio insanı :)
ama tabi bnm uykusuzluktan hiç halim yok ve belim agrıyor...
bu arada abrel bgn dogum yapacaktı hatta yapmıstır heralde,,ne heyecanlı...

Geçmiş oLsun canım.. AbreLLe görüşen yok heralde henüz haberini kimse vermedii telefonu kimde var arayıp sorsun merakımızı gidersin mümkünse

Yarım saat önce uyandım =))) bu yüzden hepinize Günaydınnnn..

Sağlıklı keyifli ve bol gülücüklü günler

ayy canım valla duş almak aklıma gelmedi ama yoğurdu tüm gün yiyorum sütü akşamları içiyorum da fayda etmiyo...bende eşime bana masal anlat diyorum(hep aynı şeyi anlatıyo)masalın yarısında borsaya kayıyo aklı birde uykulu olunca çok gülüyorum...prens prensesi kaçımaya gidrerken altın düşüşe geçti falan diyo uykum iyice dağılıyo

çok tatlısınız ya ...

sabahı kaçırmış olsamda gggggggggüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaayyyyyyyyyydddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn :)))

Günaydın canım!!! Vuslata az kalmış senin de, hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin

Geçmiş oLsun canım.. AbreLLe görüşen yok heralde henüz haberini kimse vermedii telefonu kimde var arayıp sorsun merakımızı gidersin mümkünse

Evet ya, Abrelden haberi olan var mı?

canım bende var ama ulaşılamıyo yani çalıyo çalıyo açan olmuyo:26::26:

geçmiş olsun canımn
bu dönemde kabus görmemiz normalmiş.
sağol canım ya kansızlık var olmaz olur mu hiç çok problemliyim ben yaaa kendimden bıktım valla kocişle doktoruma Allah sabır versin diyorum artık

Hayır olsun inş.

O kan tadı beni öldürüyor dişlerimi her fırçaladığımda resmen kanıyor ya kan tükürüyorum çok kötü sonra da kağıt havlu elimde geziyorum geçmiyor çünkü puffff

çok tatlısınız ya ...

canım masalları mahvediyo...gece gündüz adamın aklı parada...bazen gece uykulyken aşkım biraz param var sence hagi hisse senedinden alıyım diyorum başlıyo anlatmaya sonrasında uyanıyo anneme diyecem seni deyip yatıyoneymiş oğluyla dalga geçiyormuşum

posedion canım bu aralar canını sıkan şeyler mi var,
haddime düşmez ama tabii benim nacizane fikrim azıcık seni üzen şeylerden uzak dur tatlım.
mağlum en hassas dönemdeyiz, hem fiziksel hem ruhen.

para gibi ciddi bi konuyla uğraşıyor ama bu durumu çok güzel eğlenceye çeviriyor

posedion canım bu aralar canını sıkan şeyler mi var,
haddime düşmez ama tabii benim nacizane fikrim azıcık seni üzen şeylerden uzak dur tatlım.
mağlum en hassas dönemdeyiz, hem fiziksel hem ruhen.

ayy canım valla hiç bi sıkıntım yok klasik hamile ağrıları var işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…