2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızıma masal anlatırken bana da aynı şey oluyor ona masal anlatırken bir uyku bastırıyor bana da sonra dalıyorum alakasız masallar anlatıyorum. kızım da nasıl dikkatli dinliyosa artık beni uyarıyo anne o nerden gelmiş filan diye

hele dün gece çok komik bişi oldu. kızım uyudu. ben de uyumuşum yanında. sonra rüyamda görüyorum uyanıkmış hala konuşuyo filan. ben de uyandım kızıma sen hala uymadınmı saat kaç oldu filan dedim. baktım sesi çıkmıyo. meğer yavruşum uyuyomuş zaten, ben uyanık olduğunu rüyamda görüyormuşum. sarıldım ömptüm sonra, ayy dedim haksız yere kızdım diye.. neyseki uyanmadı..

Bu arada eşleri şimdiden aşlıştırmak lazım masal anlatmaya, ninni söylemeye :) şimdi sizi uyutsunlar sonra da bebişleri :) bravo size bravo

:))) Çok güLdüm yaa bu gecede duş alıp uyumayı dene bakalım beLki yarar işe

Eşim aradı 20 şubata hastanede kaLıcağım oda ayarLanmış ay bir tuhaf oLdum

valla ben eşime masal anlattırmam...düşünsenize diğer çocuklar anne atta anne mama derken benim oğlum anne para anne borsa der Allah korusun:18:

çok değişik bir duygu gerçekten benim çatımuayenesi olacağım gün sen doğum yapacaksın negüzel

doktor bana çatı muaynesi için gün vermedi neden ki 34. haftama girdim bugün Hoş nst de bağlanmadım daha dün olacaktı ama ben pazartesi 4 - 5 saat müşaiyede kalınca haftaya pazartesi nst dedi..Normal mi ?

slm kızlarr dün dr a gittik çok şükür oğlum 3 kilo olmuş boyuda 49cm
serviks kalınlaşmış 24mm olmuş sıramı devrediyorum dr doğumu 40. haftamda bekliyor herşey çok güsel dedi çatı muaynesi oldum hiçde zır değilmiş çok kolaydı kasmasaydım canım bile yanmazdı çok az acıdı
bu arada doğumumda normal doğum olacak Rabbim kısmet ederse

çok mu acelen var burcucum.ayakta kısa bir duş alsan daha iyi olur bence.sıkıştırma şimdi minik yavruyu:128:

bilmedimki canıım:26:
komple duş almaya vaktin yok mu?
bebişte yıkanır hem:)

sandalye koyup oturarak yikadim ya oglan icerde yalniz esimide bekleyemem aksama kadar, saclarim cok kotu durumdaydi. neyse, cok sukur cok sıkılmadan yıkadim. ama dus daha mantikliymis onu anladim

Günaydın kızLarrrrrrrrrrrrrrr biz oğLumLa kahvaLtımızı yaptık iLaçLarımızı içtikk geLdikkkkk hava yine çok güzeL o yüzden çok mutLuyuzzzzzz

masallah masallah

ay bende bayilirim saclarimla oynansin ama esimin bu tip seylerle arasi yok malesef..

Eşim aradı 20 şubata hastanede kaLıcağım oda ayarLanmış ay bir tuhaf oLdum

ayy ne heyecanliii

canim, masallah sana ve kuzuna

çok değişik bir duygu gerçekten benim çatımuayenesi olacağım gün sen doğum yapacaksın negüzel

Çok heyecanLandım ve duygulandım yaaaa :2:

Hadi hayırlısı inş. senin ki sezaryan mı olacak

Evet canım bir aksiLik oLmazsa epiduraL sezeryan oLucam.

hayırlısı olsun inş. değişik bi durum otele tatile gidermiş gibi düşün...

Pazar oLduğu için tüm ailem tüm arkadaşlarım yanımda oLucak o nedenLe moraLim çok yüksek oLacak ama ne bileyim tuhaf işte

ohhh Maşallah

Normal doğum olması çok güzel..Sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

doktor bana çatı muaynesi için gün vermedi neden ki 34. haftama girdim bugün Hoş nst de bağlanmadım daha dün olacaktı ama ben pazartesi 4 - 5 saat müşaiyede kalınca haftaya pazartesi nst dedi..Normal mi ?

bende daha nst falan görmedim zaten gerkli durumlarda nst kontrolü yapılıyo..yani sancıdan faln şüphelenilince yada varmı yokmu denilince bakılıyo...bazı drlar son haftaya kadar yapmıyolar hatta..çatı muayenesi de 34 ve 37.haftalar arsında yapılıyo..yani uzun bir aralık vaar merak etme..

merhabalar herkese. ben bugün biraz tuhafım, hafiften midem bulanıyo, ayyy evimde olmak uzanmak istiyorum artık
cuma günü sevk alıp dinlenmek istiyorum 1 güncük de olsa, pazar günü toplantı var yine geleceğiz okula zaten. rabbim nolur şu önümüzdeki bi hafta çabuk geçsin

Canım maşallah oğLunaaaaa dinLenmeye dewam et kaLınLaştı diyip ayakLanma sakın bekLesin paşamız normaL gününü

ay bende bayilirim saclarimla oynansin ama esimin bu tip seylerle arasi yok malesef..

Benim eşimde baıla bayıla oynamıyorda kıyamıyor naapsın :) biz işi abartıyoruz ya canımız sıkılıyor konken oynuyoruz eşimle ben kazanırsam o saçımla oynuyor o kazanırsa ben ona masaj yapıyorum

ne güzel haberlerle geldin sen öyleçok sevindim gerçekten.

Ben özele gidiyorum ne kadar yuhaftır ki epidural yapmıyorlar..Bende istiyorum çünkü benim ki kesin olmamak ile birliklte % 70 % 80 sezaryan..Senin tercihin mi sezaryan ?

Canım benim hastanede özel hastane sezeryan olmayı zaten istiyordum bebeğim benim normali beklerse 4 ü geçermiş ondan dolayı normale sıcak bakmıyor doktorum epidural spinal ya da genel anestezi de benim tercihime bırakıldı ben epidural istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…