ayy canım valla duş almak aklıma gelmedi ama yoğurdu tüm gün yiyorum sütü akşamları içiyorum da fayda etmiyo...bende eşime bana masal anlat diyorum(hep aynı şeyi anlatıyo)masalın yarısında borsaya kayıyo aklı birde uykulu olunca çok gülüyorum ...prens prensesi kaçımaya gidrerken altın düşüşe geçti falan diyo uykum iyice dağılıyo
benim diş etlerim kanamıyo canım rüyamda vampirdim
ayy canım valla duş almak aklıma gelmedi ama yoğurdu tüm gün yiyorum sütü akşamları içiyorum da fayda etmiyo...bende eşime bana masal anlat diyorum(hep aynı şeyi anlatıyo)masalın yarısında borsaya kayıyo aklı birde uykulu olunca çok gülüyorum ...prens prensesi kaçımaya gidrerken altın düşüşe geçti falan diyo uykum iyice dağılıyo
Kızıma masal anlatırken bana da aynı şey oluyorona masal anlatırken bir uyku bastırıyor bana da sonra dalıyorum alakasız masallar anlatıyorum. kızım da nasıl dikkatli dinliyosa artık beni uyarıyo anne o nerden gelmiş filan diye
hele dün gece çok komik bişi oldu. kızım uyudu. ben de uyumuşum yanında. sonra rüyamda görüyorum uyanıkmış hala konuşuyo filan. ben de uyandım kızıma sen hala uymadınmı saat kaç oldu filan dedim. baktım sesi çıkmıyo. meğer yavruşum uyuyomuş zaten, ben uyanık olduğunu rüyamda görüyormuşum. sarıldım ömptüm sonra, ayy dedim haksız yere kızdım diye.. neyseki uyanmadı..
Bu arada eşleri şimdiden aşlıştırmak lazım masal anlatmaya, ninni söylemeye :) şimdi sizi uyutsunlar sonra da bebişleri :)bravo size bravo
Eşim aradı 20 şubata hastanede kaLıcağım oda ayarLanmış ay bir tuhaf oLdum
çok değişik bir duygu gerçekten benim çatımuayenesi olacağım gün sen doğum yapacaksın negüzel
çok mu acelen var burcucum.ayakta kısa bir duş alsan daha iyi olur bence.sıkıştırma şimdi minik yavruyu:128:
bilmedimki canıım:26:
komple duş almaya vaktin yok mu?
bebişte yıkanır hem:)
Günaydın kızLarrrrrrrrrrrrrrr biz oğLumLa kahvaLtımızı yaptık iLaçLarımızı içtikk geLdikkkkk hava yine çok güzeL o yüzden çok mutLuyuzzzzzz
Yarından sonra soğuyormuş havalaroğLumun doğduğu gün güneşLi hava istiyorum psikolojimin iyi oLması lazım dün söküp rezistansını çıkardılar bugun yeni rezistansı takıcakLardı eşim öğleden sonra halledicez dedi bir an önce halletsinlerde bende evi temizleteyim mutluluğum 2 katına çıksın
Benim geceLeri tek şikayetim sürekLi lavaboya kaLkmak için uyanMam ya canım bende etkili oluyor sende de olurmu ama uyumadan önce yoğurt yiyorum bir de ılık bir duş çok rahat uyuyorum bu gece dene istersen ha bi de her gece eşime aşkımmm saçımla oynaaa uyuyamıyorum diyorum o da ben ben uyuyana kadar saçlarımla oynuyorşu 9 ay adamın emdiği sütü burnunda getirdim
slm kızlarr dün dr a gittik çok şükür oğlum 3 kilo olmuş boyuda 49cm
serviks kalınlaşmış 24mm olmuş sıramı devrediyorum dr doğumu 40. haftamda bekliyor herşey çok güsel dedi çatı muaynesi oldum hiçde zır değilmiş çok kolaydı kasmasaydım canım bile yanmazdı çok az acıdı
bu arada doğumumda normal doğum olacak Rabbim kısmet ederse
çok değişik bir duygu gerçekten benim çatımuayenesi olacağım gün sen doğum yapacaksın negüzel
Hadi hayırlısı inş. senin ki sezaryan mı olacak
hayırlısı olsun inş. değişik bi durum otele tatile gidermiş gibi düşün...
serviks kalınlaşmış 24mm olmuş sıramı devrediyorum dr doğumu 40. haftamda bekliyor herşey çok güsel dedi çatı muaynesi oldum hiçde zır değilmiş çok kolaydı kasmasaydım canım bile yanmazdı çok az acıdı
doktor bana çatı muaynesi için gün vermedi neden ki 34. haftama girdim bugün Hoş nst de bağlanmadım daha dün olacaktı ama ben pazartesi 4 - 5 saat müşaiyede kalınca haftaya pazartesi nst dedi..Normal mi ?
Evet canım bir aksiLik oLmazsa epiduraL sezeryan oLucam.
ay bende bayilirim saclarimla oynansinama esimin bu tip seylerle arasi yok malesef..
Ben özele gidiyorum ne kadar yuhaftır ki epidural yapmıyorlar..Bende istiyorum çünkü benim ki kesin olmamak ile birliklte % 70 % 80 sezaryan..Senin tercihin mi sezaryan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?