2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa benim gittiğim hastanede kuzenler de gidiyor onlara da son 1,5 ay hep nst bağlamışlar ne alaka o zaman doktor 10 günde bir geleceksin dedi nst bağlanmak için..Kuzenler de öyle oldu sorun yokken bile hep gittiler..Ayyy ne yapacağım ben yafff gözüm korkuyor..Normal doğum istiyorum korkuyorum e sezaryan diyorlar yine korkuyorum

Doktor bana da öyle dedi tarihi erkene almak istiyor en az 15 daha beklesin sonra tekrar konuşacağız dedi..Şuan da 2700..Senin meleğin ne kadar.. Normal de doğum 22 Mart olması gerekiyordu ama sanırım bana da şubat sonu Mart başı gibi görünüyor..

canim, masallah sana ve kuzuna
çok saol aplacım
ohhh Maşallah

Normal doğum olması çok güzel..Sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..
amin canım Allah razı olsun ama çok korkuyorum ya doğuamazsam die
yok canım daha ayaklanmam yatışa devam
yeşekkürler teyzesii
canım ya sizinde az kaldıı walla ben bile sizler için çok heyecanlanıyorum
ne güzel haberlerle geldin sen öyleçok sevindim gerçekten.

canım benim Allah razı olsun çok şükür tatlım ya bende çok sevindim

canım senle hem haftalarımız aynı hemde idarecisinsana birkaç sorum olacak
biz şimdi en erken doğum iznine ne zaman ayrılabiliriz..ben 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım..mesela ptesi okullar açılınca derse başlasam 3-4 gün rapor alsam sanırım cuma günü haftamı dolduruyorum ve artık izinli olabilirim dimi?
birde doğumdan sonraya aktarılan haftalarla beraber düşünürsek ne zaman tekrar iş başı yapmamız gerekiyo?benim hesaplarıma göre haziran kalıyo sadece o zamanda rapor alırım diyorum...:26::26::26:

benim normal doğum 5 mart 1 şubatta gittiğimde bebeğim 3 kilo 49 cm di o nedenle 20 şubatta sezeryan oLacam

Son düzenleme:
amin canım Allah razı olsun ama çok korkuyorum ya doğuamazsam die

Yok yok daha dün arkadaşımı hastaneden çıkardık Maşallah normal doğum yaptı kız ayakta bebişini kucağına aldı çıktık bize bile gerek kalmadı..Kendi işini kendi yaptı eve geçtik üzerini değiştireyim dedim ben değişiyorum dedi maşallah çok iyi görünüyordu..Zor ama kısa bir zaman dedi..bebeğimi gördüm bitti dedi..İnş. senin ki de öyle olur canım..Rabbim o anda hepimize yardımcı olur inş.
Doğum kolay olsun die hurma yiyin diyorlar..Hac hurması..Ve Meryem süresini okuyun diyorlar..

korkutma gözünü bak bir arkadaşım bana sakın korkma günde 100.000 kadın doğum yapıyo dünya üzerinde sen mi yapamayacan demişti...her doktorun yaklaşımı farklı olur..aynı dr hastalara farklı farklı da davranabilir kafanı takma boşver

benim normal doğum 5 mart 1 şubatta gittiğimde bebeğim 3 kilo 49 cm di o nedenle 20 şubatta sezeryan oLacam

Maşallah kuzuşuna

Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inş. Sağlıkla gelsinler tosunlarımız

DÜn doğum yapan arkadaşımı hastaneden çıkardık..Bebeğini öyle kucağında görünce çok imrendim..Aman dedim iyi ki sezaryan diyor doktor erkenden alacağım oğluşumu kucağımaa Çok imrendim valla inş. sağlıklı oluruz da bizde bebişlerimizi kucağımıza alır çıkarız hastaneden..

İnşallah sağ saLim ve sağLıkLa çıkarız o doğumLardan bebekLerimizle..

Oda doğru valla canım ama ne bileyim işte sorun çıkacak die korkuyorum..Doktor antibyotik verdi onu bile içerken tedirgin oluyorum bebeğime bişey olur die..Hem bunun korkusu var hem de ne zamana doğum belli değil canım sıkılıyor annem de daha gelmedi doğum zamanı geleyim ki doğumdan sonra yanında olayım diyor.. Çok özledimmmmmmmmmm annemi

evet canım aynıymışız :) aynen ben de 15 ocakta çalışabilir raporu almıştım tam 5 hafta sonra mecbur geleceksin çalışamaz raporu alman gerekiyor dediler o da okul açldıktan sonra 5 gün çalışacağım cumartesi ayın 19u yapıyo, sonra allahın izniyle izne çıkmış olacağım senin için de öyle. yani ayın 19unda 36+0 oluyoruz 37. haftadan gün almaya başlıyo oluyoruz.
benim yaz tatilim olmadığı için ne zaman iznim bitecek kısmını hiç hesaplamadım, doğum izinlerime yıllık izinleri de ekleyeceğim yetmediği müddetçe de rapor alıp eylüle çıkmayı planlıyorum. bi de doğum sonrasına kaç haftanın aktarılacağı kısmı doğumun erken yada geç olmasına da bağlı.
yani işin özü canım ben henüz izne ayrılmadığım için izin ne zaman biter kısmını henüz daha düşünmek bile istemedim, şuan 19a şafak sayıyorum

Ay canım benim çok sevindim, bol bol dinlen yine de, maşallah oğluşuna

doktorun sence acemi yada yetersiz mi ki?verdiği antibiyotiği kullanmanın bir sakıncası olacağını düşünse verir miydi?bunu göze alabilir miydi?benimde doğumla ilgili hiçbirşeyim belli değil...ben ki her işimi saatli zamanlı yaparım ama burda Rabbim zamanı belirleme hakkını bebişlere vermiş onlar ne zaman isterlerse o zaman gelecekler..bekleyeceğiz bizde...hem ben öyle umutsuzum ki kendimden yana siz mevlüt okuturken ben hala acaba kızlar ne zaman doğururum diyo olacağım

evet canım bana da eşim geçen hafta hurma almış gelmiş nette okumuş doğumu kolaylaştırıyormuş. ne kadar yenmeli bilmiyorum ama ben günde 5 tane yiyorum. bi de ben dün forumda bi topikte okumuştum. doğumun kolay olması için hergün meryem suresi ile inşirah suresini okuyun diye, bi arkadaş ben okudum ve doğumum çok kolay oldu demiş. rabbimin izni ile inş bizler de sağ salim kolayca bebeklerimizi kucağımıza alacağız. dün ben de meryem suresini okumaya başladım. inş bundan sonra hergün okuyacağım bi de inşirah suresini

çok teşekkürler canım ben idareci değilim sadece öğrtmenim yaz tatilim varpeki sence ptesi derse gidip cumaya kadar istirahat raporu alsam olur mu?

beraber sayıklarız ama benim daha çok işim var halletmem gereken beklesin bebişim
ama bana hep verilen doğum tarihinden bir hafta önce doğacakmış gibi geliyo, belki de ilk bebeğim 1 hafta önce geldiği için öyle hissediyorumdur :26:

Eşim aradı 20 şubata hastanede kaLıcağım oda ayarLanmış ay bir tuhaf oLdum

Evet, aynı tatil rezervasyonu gibi:)))
Ya günler belli oldukça beni de heyecan sardı. Bizim ne zaman belli olur acaba? Aslında 7 Mart ne güzel olur, bizim eşimle tanışma yıldönümümüz... Hoş bir anı olurdu 3ümüze de:) Bir sonraki çocuk da evlenme yıldönümümüzde olsa... Dur bi takvime bakıyım

çok teşekkürler canım ben idareci değilim sadece öğrtmenim yaz tatilim varpeki sence ptesi derse gidip cumaya kadar istirahat raporu alsam olur mu?

keşke benim de öğretmen kalabilme şansım olsaydı, branş itibari ile :2:
olur sanırım ama o da bi tuhaf olmaz mı hem çalışabilir raporunu kestirmeyeceksin hem de istirahat raporu alacaksın, ben de daha 1 yıllık idareciyim çok net bilmiyorum dur 1 dk müd. başyrd. sorayım

valla ben bekler hatta daha da uzun kalır gibime geliyo ben 9ay 10 günde doğmuşum...eşim de aynı...bneni yalnız bırakmayın ne olur...doğursanız bile bana sende doğuracaksın inşallah demek için uğrayın...

Yok ama ben çok pimpirikliyim =)) Öyle canım inş. vaktinden çok önce gelmezler de kendileride bizde zor zamanlar geçirmeyiz..Taktir Rabbimin elbette..Rabbime emanet inş. bebişlerimiz..Sen neden umutsuzsun.. deme böyle şeyler

Tam kararında canım fazlası da erken doğuma sebep oluyor bu yüzden 5 tane 8 tane öneriyorlar..Annem aradı geçen gün sabahları aç karnına da 1 tane ye dedi..İnşirah değil inşikak süresi okunması gerekiyor..Bende bir ara hergün kenzül arş , yasin okuyordum bu aralar pek okuyamadım..Kenzül arş süresi de çocuğun sakin yapılı olması için okunuyor ablam da öyle söyledi netten de baktım..İnş. canım hayırlısı ile inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…