- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
bende daha nst falan görmedim zaten gerkli durumlarda nst kontrolü yapılıyo..yani sancıdan faln şüphelenilince yada varmı yokmu denilince bakılıyo...bazı drlar son haftaya kadar yapmıyolar hatta..çatı muayenesi de 34 ve 37.haftalar arsında yapılıyo..yani uzun bir aralık vaar merak etme..
Canım benim hastanede özel hastane sezeryan olmayı zaten istiyordum bebeğim benim normali beklerse 4 ü geçermiş ondan dolayı normale sıcak bakmıyor doktorum epidural spinal ya da genel anestezi de benim tercihime bırakıldı ben epidural istiyorum
çok saol aplacımcanim, masallah sana ve kuzuna
amin canım Allah razı olsun ama çok korkuyorum ya doğuamazsam dieohhh Maşallah
Normal doğum olması çok güzel..Sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..
yok canım daha ayaklanmam yatışa devamCanım maşallah oğLunaaaaadinLenmeye dewam et kaLınLaştı diyip ayakLanma sakın bekLesin paşamız normaL gününü
Benim eşimde baıla bayıla oynamıyorda kıyamıyor naapsın :) biz işi abartıyoruz ya canımız sıkılıyor konken oynuyoruz eşimle ben kazanırsam o saçımla oynuyor o kazanırsa ben ona masaj yapıyorum
ne güzel haberlerle geldin sen öyle çok sevindim gerçekten.
merhabalar herkese. ben bugün biraz tuhafım, hafiften midem bulanıyo, ayyy evimde olmak uzanmak istiyorum artık
cuma günü sevk alıp dinlenmek istiyorum 1 güncük de olsa, pazar günü toplantı var yine geleceğiz okula zaten. rabbim nolur şu önümüzdeki bi hafta çabuk geçsin
Doktor bana da öyle dedi tarihi erkene almak istiyor en az 15 daha beklesin sonra tekrar konuşacağız dedi..Şuan da 2700..Senin meleğin ne kadar.. Normal de doğum 22 Mart olması gerekiyordu ama sanırım bana da şubat sonu Mart başı gibi görünüyor..
amin canım Allah razı olsun ama çok korkuyorum ya doğuamazsam die
aaa benim gittiğim hastanede kuzenler de gidiyor onlara da son 1,5 ay hep nst bağlamışlar ne alaka o zaman doktor 10 günde bir geleceksin dedi nst bağlanmak için..Kuzenler de öyle oldu sorun yokken bile hep gittiler..Ayyy ne yapacağım ben yafff gözüm korkuyor..Normal doğum istiyorum korkuyorum e sezaryan diyorlar yine korkuyorum
benim normal doğum 5 mart 1 şubatta gittiğimde bebeğim 3 kilo 49 cm di o nedenle 20 şubatta sezeryan oLacam
Maşallah kuzuşuna
Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inş. Sağlıkla gelsinler tosunlarımız
DÜn doğum yapan arkadaşımı hastaneden çıkardık..Bebeğini öyle kucağında görünce çok imrendim..Aman dedim iyi ki sezaryan diyor doktor erkenden alacağım oğluşumu kucağımaaÇok imrendim valla inş. sağlıklı oluruz da bizde bebişlerimizi kucağımıza alır çıkarız hastaneden..
korkutma gözünü bak bir arkadaşım bana sakın korkma günde 100.000 kadın doğum yapıyo dünya üzerinde sen mi yapamayacan demişti...her doktorun yaklaşımı farklı olur..aynı dr hastalara farklı farklı da davranabilir kafanı takma boşver
canım senle hem haftalarımız aynı hemde idarecisinsana birkaç sorum olacak
biz şimdi en erken doğum iznine ne zaman ayrılabiliriz..ben 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım..mesela ptesi okullar açılınca derse başlasam 3-4 gün rapor alsam sanırım cuma günü haftamı dolduruyorum ve artık izinli olabilirim dimi?
birde doğumdan sonraya aktarılan haftalarla beraber düşünürsek ne zaman tekrar iş başı yapmamız gerekiyo?benim hesaplarıma göre haziran kalıyo sadece o zamanda rapor alırım diyorum...:26::26::26:
slm kızlarr dün dr a gittik çok şükür oğlum 3 kilo olmuş boyuda 49cm
serviks kalınlaşmış 24mm olmuş sıramı devrediyorum dr doğumu 40. haftamda bekliyor herşey çok güsel dedi çatı muaynesi oldum hiçde zır değilmiş çok kolaydı kasmasaydım canım bile yanmazdı çok az acıdı
bu arada doğumumda normal doğum olacak Rabbim kısmet ederse
Oda doğru valla canım ama ne bileyim işte sorun çıkacak die korkuyorum..Doktor antibyotik verdi onu bile içerken tedirgin oluyorum bebeğime bişey olur die..Hem bunun korkusu var hem de ne zamana doğum belli değil canım sıkılıyor annem de daha gelmedi doğum zamanı geleyim ki doğumdan sonra yanında olayım diyor.. Çok özledimmmmmmmmmm annemi
evet canım bana da eşim geçen hafta hurma almış gelmiş nette okumuş doğumu kolaylaştırıyormuş. ne kadar yenmeli bilmiyorum ama ben günde 5 tane yiyorum. bi de ben dün forumda bi topikte okumuştum. doğumun kolay olması için hergün meryem suresi ile inşirah suresini okuyun diye, bi arkadaş ben okudum ve doğumum çok kolay oldu demiş. rabbimin izni ile inş bizler de sağ salim kolayca bebeklerimizi kucağımıza alacağız. dün ben de meryem suresini okumaya başladım. inş bundan sonra hergün okuyacağım bi de inşirah suresini
Yok yok daha dün arkadaşımı hastaneden çıkardık Maşallahnormal doğum yaptı kız ayakta bebişini kucağına aldı çıktık bize bile gerek kalmadı..Kendi işini kendi yaptı eve geçtik üzerini değiştireyim dedim ben değişiyorum dedi maşallah çok iyi görünüyordu..Zor ama kısa bir zaman dedi..bebeğimi gördüm bitti dedi..İnş. senin ki de öyle olur canım..Rabbim o anda hepimize yardımcı olur inş.
Doğum kolay olsun die hurma yiyin diyorlar..Hac hurması..Ve Meryem süresini okuyun diyorlar..
evet canım aynıymışız :) aynen ben de 15 ocakta çalışabilir raporu almıştım tam 5 hafta sonra mecbur geleceksin çalışamaz raporu alman gerekiyor dediler o da okul açldıktan sonra 5 gün çalışacağım cumartesi ayın 19u yapıyo, sonra allahın izniyle izne çıkmış olacağım senin için de öyle. yani ayın 19unda 36+0 oluyoruz 37. haftadan gün almaya başlıyo oluyoruz.
benim yaz tatilim olmadığı için ne zaman iznim bitecek kısmını hiç hesaplamadım, doğum izinlerime yıllık izinleri de ekleyeceğim yetmediği müddetçe de rapor alıp eylüle çıkmayı planlıyorum. bi de doğum sonrasına kaç haftanın aktarılacağı kısmı doğumun erken yada geç olmasına da bağlı.
yani işin özü canım ben henüz izne ayrılmadığım için izin ne zaman biter kısmını henüz daha düşünmek bile istemedim, şuan 19a şafak sayıyorum
doktorun sence acemi yada yetersiz mi ki?verdiği antibiyotiği kullanmanın bir sakıncası olacağını düşünse verir miydi?bunu göze alabilir miydi?benimde doğumla ilgili hiçbirşeyim belli değil...ben ki her işimi saatli zamanlı yaparım ama burda Rabbim zamanı belirleme hakkını bebişlere vermiş onlar ne zaman isterlerse o zaman gelecekler..bekleyeceğiz bizde...hem ben öyle umutsuzum ki kendimden yana siz mevlüt okuturken ben hala acaba kızlar ne zaman doğururum diyo olacağım
Eşim aradı 20 şubata hastanede kaLıcağım oda ayarLanmış ay bir tuhaf oLdum
çok teşekkürler canım ben idareci değilim sadece öğrtmenim yaz tatilim var peki sence ptesi derse gidip cumaya kadar istirahat raporu alsam olur mu?
beraber sayıklarızama benim daha çok işim var halletmem gereken beklesin bebişim
ama bana hep verilen doğum tarihinden bir hafta önce doğacakmış gibi geliyo, belki de ilk bebeğim 1 hafta önce geldiği için öyle hissediyorumdur :26:
doktorun sence acemi yada yetersiz mi ki?verdiği antibiyotiği kullanmanın bir sakıncası olacağını düşünse verir miydi?bunu göze alabilir miydi?benimde doğumla ilgili hiçbirşeyim belli değil...ben ki her işimi saatli zamanlı yaparım ama burda Rabbim zamanı belirleme hakkını bebişlere vermiş onlar ne zaman isterlerse o zaman gelecekler..bekleyeceğiz bizde...hem ben öyle umutsuzum ki kendimden yana siz mevlüt okuturken ben hala acaba kızlar ne zaman doğururum diyo olacağım
evet canım bana da eşim geçen hafta hurma almış gelmiş nette okumuş doğumu kolaylaştırıyormuş. ne kadar yenmeli bilmiyorum ama ben günde 5 tane yiyorum. bi de ben dün forumda bi topikte okumuştum. doğumun kolay olması için hergün meryem suresi ile inşirah suresini okuyun diye, bi arkadaş ben okudum ve doğumum çok kolay oldu demiş. rabbimin izni ile inş bizler de sağ salim kolayca bebeklerimizi kucağımıza alacağız. dün ben de meryem suresini okumaya başladım. inş bundan sonra hergün okuyacağım bi de inşirah suresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?