- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
- 98
canım sordum md başyrd. olur diyo okul açıldığı hafta istirahat raporu alırsın sonra da çalışamaz raporunu alabilirsin diyorvalla ben bekler hatta daha da uzun kalır gibime geliyo ben 9ay 10 günde doğmuşum...eşim de aynı...bneni yalnız bırakmayın ne olur...doğursanız bile bana sende doğuracaksın inşallah demek için uğrayın...
keşke benim de öğretmen kalabilme şansım olsaydı, branş itibari ile :2:
olur sanırım ama o da bi tuhaf olmaz mı hem çalışabilir raporunu kestirmeyeceksin hem de istirahat raporu alacaksın, ben de daha 1 yıllık idareciyim çok net bilmiyorum dur 1 dk müd. başyrd. sorayım
Evet, aynı tatil rezervasyonu gibi:)))
Ya günler belli oldukça beni de heyecan sardı. Bizim ne zaman belli olur acaba? Aslında 7 Mart ne güzel olur, bizim eşimle tanışma yıldönümümüz... Hoş bir anı olurdu 3ümüze de:) Bir sonraki çocuk da evlenme yıldönümümüzde olsa... Dur bi takvime bakıyım
canım sordum md başyrd. olur diyo okul açıldığı hafta istirahat raporu alırsın sonra da çalışamaz raporunu alabilirsin diyor
Yok ama ben çok pimpirikliyim =)) Öyle canım inş. vaktinden çok önce gelmezler de kendileride bizde zor zamanlar geçirmeyiz..Taktir Rabbimin elbette..Rabbime emanet inş. bebişlerimiz..Sen neden umutsuzsun.. deme böyle şeyler
Tam kararında canım fazlası da erken doğuma sebep oluyor bu yüzden 5 tane 8 tane öneriyorlar..Annem aradı geçen gün sabahları aç karnına da 1 tane ye dedi..İnşirah değil inşikak süresi okunması gerekiyor..Bende bir ara hergün kenzül arş , yasin okuyordum bu aralar pek okuyamadım..Kenzül arş süresi de çocuğun sakin yapılı olması için okunuyor ablam da öyle söyledi netten de baktım..İnş. canım hayırlısı ile inş.
bizim bir arkadaşımız geçen yıl aynısını yapmıştı sanki ama bilemedim...bu arada senin branşın ne?ben ingilizce öğretmeniiyim..
slm kızlarr dün dr a gittik çok şükür oğlum 3 kilo olmuş boyuda 49cm
serviks kalınlaşmış 24mm olmuş sıramı devrediyorum dr doğumu 40. haftamda bekliyor herşey çok güsel dedi çatı muaynesi oldum hiçde zır değilmiş çok kolaydı kasmasaydım canım bile yanmazdı çok az acıdı
bu arada doğumumda normal doğum olacak Rabbim kısmet ederse
ay teşekkür ederim arkadaşım iyiki fazla yiyip abartmamışım daha çok işim var, erken gelmesin bebişim. ben forumda bikaç yerde okudum hem inşirah hem de inşikak diyorlar, ikisini de okuyalım. ayrıca yusuf suresi bebeğin güzel olması için, ibrahim suresi de ana baba sözü dinleyen evlat olması için okuyun deniliyor
boşver özlemcim (bu arada adını da öğrenmiş oldum benim adım da betülteşekkürler canım valla çok iyi oldu...gerçi benim veliler hamile olduğumu duyuınca bana küsmüşlerdi bazıları hatta müdür beye gidip özlem hoca hamileymiş nasıl olur bu demişler şimdi beni protesto ederler çocuklarını bırakacağım için:86:
boşver özlemcim (bu arada adını da öğrenmiş oldum benim adım da betül) sağlık herşeyden önemli 9 aylık hamilelik süresince muhakkak okul dönemine gelecek hani 3 aylık bi süreç olsa denk getirme ihtimali de olsa çocuklar için yaz tatiline denk getirdim desek ama öyle değil işte
bi de senin "bana inş. doğuraecaksın diye teselli edin" cümlene çok güldüm. ben ilk bebekte hastanede doğum sancısı çekerken eşime çok yalvarmıştım "beni nolur evimize götür doğurmak istemiyorum içimde kalsın" diye, o aklıma geldi
boşver özlemcim (bu arada adını da öğrenmiş oldum benim adım da betül) sağlık herşeyden önemli 9 aylık hamilelik süresince muhakkak okul dönemine gelecek hani 3 aylık bi süreç olsa denk getirme ihtimali de olsa çocuklar için yaz tatiline denk getirdim desek ama öyle değil işte
bi de senin "bana inş. doğuraecaksın diye teselli edin" cümlene çok güldüm. ben ilk bebekte hastanede doğum sancısı çekerken eşime çok yalvarmıştım "beni nolur evimize götür doğurmak istemiyorum içimde kalsın" diye, o aklıma geldi
valla ben eşime masal anlattırmam...düşünsenize diğer çocuklar anne atta anne mama derken benim oğlum anne para anne borsa derAllah korusun:18:
serviks kalınlaşmış 24mm olmuş sıramı devrediyorum dr doğumu 40. haftamda bekliyor herşey çok güsel dedi çatı muaynesi oldum hiçde zır değilmiş çok kolaydı kasmasaydım canım bile yanmazdı çok az acıdı
doktorun sence acemi yada yetersiz mi ki?verdiği antibiyotiği kullanmanın bir sakıncası olacağını düşünse verir miydi?bunu göze alabilir miydi?benimde doğumla ilgili hiçbirşeyim belli değil...ben ki her işimi saatli zamanlı yaparım ama burda Rabbim zamanı belirleme hakkını bebişlere vermiş onlar ne zaman isterlerse o zaman gelecekler..bekleyeceğiz bizde...hem ben öyle umutsuzum ki kendimden yana siz mevlüt okuturken ben hala acaba kızlar ne zaman doğururum diyo olacağım
ay evet çok saçmalamıştım hatta doktoru çağırın beni sezaryana alsın diye de yalvardığım hatırlıyorum, inş bu sefer çok saçmalamam ablam sonra çok dalga geçmişti benleçok tatlısınız yaaaa. doğurmak istemiyorum içimde kalsın ha.
evet normal oldu özlemcim çok şükür rabbime çok fazla sancı çekmedim 5 saat sürdü ama o bile yetmişti, neyse gözünü korkutmayayım insan bebeğini kucağına alınca herşeyi unutuyo, sonuçta çekilen bu acılar sonunda dünyanın en güzel şeyine kavuşacağını bilmek güzel...ağrılarla onların söylenmesi normal ama...ilk bebeğin normalmi oldu betülcüm senin?
kızlar ben biraz çıkıyorum azıcık uyuyayım...hepinizi çok öptükk
s&u senin bebek de mi kocakafalı cnm:)
sana ne dedi dr normal sezaryen bişey dedi mi?
böyle giderse normal yapamicaz heralde
posedion rapor alabilirmiyim demişsin cnm
ama bundan sonra rapor alamıyoruz diye biliyorum ben
madem rapor alcak durumdasın iznini kullan diyolar
bu arada ben de ing öğretmeniyim
ayy canım valla hiç bi sıkıntım yok klasik hamile ağrıları var işte..
Kızıma masal anlatırken bana da aynı şey oluyorona masal anlatırken bir uyku bastırıyor bana da sonra dalıyorum alakasız masallar anlatıyorum. kızım da nasıl dikkatli dinliyosa artık beni uyarıyo anne o nerden gelmiş filan diye
hele dün gece çok komik bişi oldu. kızım uyudu. ben de uyumuşum yanında. sonra rüyamda görüyorum uyanıkmış hala konuşuyo filan. ben de uyandım kızıma sen hala uymadınmı saat kaç oldu filan dedim. baktım sesi çıkmıyo. meğer yavruşum uyuyomuş zaten, ben uyanık olduğunu rüyamda görüyormuşum. sarıldım ömptüm sonra, ayy dedim haksız yere kızdım diye.. neyseki uyanmadı..
ayy ne tatlı,
bende kızıma bol bol masal anlatacağım
Eşim aradı 20 şubata hastanede kaLıcağım oda ayarLanmış ay bir tuhaf oLdum
canım ne mutlu bebişini kucağına almaya az kaldı.
canım hadi gözün aydın
bir avazda doğur inşallah
amin canımmmerhabalar herkese. ben bugün biraz tuhafım, hafiften midem bulanıyo, ayyy evimde olmak uzanmak istiyorum artık
cuma günü sevk alıp dinlenmek istiyorum 1 güncük de olsa, pazar günü toplantı var yine geleceğiz okula zaten. rabbim nolur şu önümüzdeki bi hafta çabuk geçsin
canım benim satım sendfen ilerivalla ben bekler hatta daha da uzun kalır gibime geliyo ben 9ay 10 günde doğmuşum...eşim de aynı...bneni yalnız bırakmayın ne olur...doğursanız bile bana sende doğuracaksın inşallah demek için uğrayın...
buralarda olurum ben
canım sultanında dediği gibi koca kafalı bebişler kulübüne hoşgeldinslm kızlar
bugün ayrıntılı ya girdim ben de
benim bebeğin de kafası biraz büyük çıktı
doğuma kdr normalden büyük olursa normal doğum olamazmış
çatı muayenesi yapılcak 38. haftada o zaman belli olur dedi
2 hafta sonra da nst olcakmış
bebeğim güldü bize çok şirindi:)
maşallah oğluşuna canımslm kızlarr dün dr a gittik çok şükür oğlum 3 kilo olmuş boyuda 49cm
benim haftamı sorarak aldı özlemcim yani şikayetimden bahsetmeden sanırım doktordan doktora farkediyor hatta her doktorun nst ayarı bile farklıymış mesela doktorum 25 dak.tutuyormuşbende daha nst falan görmedim zaten gerkli durumlarda nst kontrolü yapılıyo..yani sancıdan faln şüphelenilince yada varmı yokmu denilince bakılıyo...bazı drlar son haftaya kadar yapmıyolar hatta..çatı muayenesi de 34 ve 37.haftalar arsında yapılıyo..yani uzun bir aralık vaar merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?