2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar anakucağı,salıncak gibi şeyler aldınız mı
bi de oto koltuğu
bunları sonra mı almalıyız şimdiden alsak mı?

Pazar günü öksürüğe yakalandığımı yazmıştım.Dünde burun akıntım ve halsizliğim had safhaya ulaştı.Öksürükle birlikte kusma da oluşunca soluğu bugün Dahiliye uzmanında aldım.Geniz akıntısına bağlı olarak öksürük gelişmiş.Şurup,2 burun spreyi ve gargara verdi dr.Gebelikte bir sakıncası yok dese de daha ilaçları kendi drumla paylaşmadım.Bakalım ilaç karşıtı drum ne diyecek.
36.Haftaya girmeden ne güzel seviniyordum tekrar hastalanmadan doğum yaparım diye nerdeeee
Dün gece eşim hasta olduğum için beni mutlu edebilmek adına kocaman bir buket çiçek yaptırıp gelmiş.Daha 10 dk olmamıştı ki öksürük krizim tuttu üzerine bir de güzel istifra ettim.Adamcağızın bütün hevesi kaçtı.
Eşim bu sabah iş seyahati için Ankara'ya uçtu.Bugünkü hastane organizasyonunu da kızkardeşi ile yapmışlar.O da yetmemiş annemde Gelibolu dan müdahil olup benden habersiz planlar yapılmış.Annem süpriz yapabilirim deyip duruyor.2-3 gün sonra iyileşirim senin gelmene şimdilik gerek yok desemde gelecek galiba.
Bunların yanısıra annesi hastalıktan sürünürken benim cimcime kızımın keyfi yerinde oradan oraya savuruyor kendini prensesim

ben kraft horn ve kraft matrix travel set arasında kaldım. siz bu ürünleri gördünüz mü

kızlar anakucağı,salıncak gibi şeyler aldınız mı
bi de oto koltuğu
bunları sonra mı almalıyız şimdiden alsak mı?

Biz travel system araba aldık, anakucağı/oto koltuğu da içinde oldu. Bize de en kullanışlı öyle oluyor dedi tecrübeli anneler. Şimdi kayınvalidem böyle olmaz hani şu kumaş anakucakları var ya ondan almak lazım diyor:26: Ben de olur olur dedim, ne diyiimm... İçinizde alan var mı? Lazım bişey mi?

ben daha hiçbirini almadım da
büyük olan anakucağı hoşuma gibiyo
fisher price fln baktım da bilmiyorum

damlacığıım hoşgeldinnn
hoşbulduk ahucummm:80::80::80:iyiymişsin okudum şekerim şükür kızınmışkızının ismini unutuyorum canım her seferinde değişik yaaa kusura bakma neydi prensesin ismi

çok geçmiş olsun tatlım

geçmiş olsun canım. aman meleğinin keyfi iyi olsun. maşallah ona

Geçmiş olsun canım

evde kullanılan anakucakları yani o büyük olanlar daha kullanışlı gibi görünüyo
diğerleri küçük dar sanki arabada da kullanılanlar
sbyle dediğin modellere hiç bakmadım

geçmiş olsun canım. aman meleğinin keyfi iyi olsun. maşallah ona

Geçmiş olsun canım

msj iki kez çıkmış sileyim

Sağolun kızlar
Sizlerde sıcak,soğuk hava değişimlerine,nemli ve havasız ortamlarda olmamaya özen gösterin ki sonunuz benim gibi olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…