2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

gecmis olsun canim..

guzelmis bu konken durumu

bu dualar sezaryen yapacaklarinda isine yarar mi acaba?

kızlar anakucağı,salıncak gibi şeyler aldınız mı
bi de oto koltuğu
bunları sonra mı almalıyız şimdiden alsak mı?

oto koltugunu aldim ben canim. salincak almadim. anakucagini da bir arkadasim verecek.

cok gecmis olsun canim.

mervedmn geçmiş olsun canım. zor geçmiştir hamilelik ama bitmek üzere artık

en zoru canımın istediğini yiyememek o yüzden dışarı bile çıkmadık doğru dürüst gezmeye canım bişey istiycek die ama şu aralar saldım iyice ufak ufak yiyorum

Çok geçmiş olsun canım.. İlaç karşıtı doktorun tuzlu su ile gargara yapmanı ve sık sık ılık su içmeni önerecektir muhtemelen

en zoru canımın istediğini yiyememek o yüzden dışarı bile çıkmadık doğru dürüst gezmeye canım bişey istiycek die ama şu aralar saldım iyice ufak ufak yiyorum

Uff çok zordur eminim canım.. neyseki az kaldı doğuma. doğumdan sonra çıkarırsın acısını artık :97:

Slm arkadaşlar dün dedem vefat etti Ve ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!

başın sağolsun canım

başınız sağolsun ebruli mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun canım.. bebeğimi hiçbirzaman göremeyecek diye düşünüp yıpratma kendini..

başın sağolsun canım.

Başınız saolsun canım...Çok zor gerçekten... Yıpratma kendini, bebeğini düşün, o annesinin üzülmesini istemez

cok gecmis olsun canim.

Sağolasın Burcucum.

Çok geçmiş olsun canım.. İlaç karşıtı doktorun tuzlu su ile gargara yapmanı ve sık sık ılık su içmeni önerecektir muhtemelen

Sağol canım.Günde 3-4 litre su içiyorum 19 lt damacanadan haftada 2 defa kendime alıyorum
Bencede ilaçları hemen kullan demeyecek gibi geliyor.

Başınız sağolsun canım.

basın sagolsun adaşım.

başın sağolsun ebruli.senin için yapabileceğimiz birşey olursa biz her zaman burada yanındayız

öle yapcam canım ..

canım çoooooooooooooook sıkıldı eşimin 2 arkadaşı askere gidiyorlarmış cumartesi yaklaşık 10kişi bize gelcek hemde yemeğeeşim sen bişey yapmazsın annemde geliyordu ank.dan yazık kadına hemen iş çıktıannem yemekleri yapar bende servis felan yaparım diyor nasıl kalkmazsınkiiiikimsede bu kız hamile son ayları demiyor yaniiii belki içlerinden biri çıkarda başkasında toplanalım der

Son düzenleme:

başın sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah

kızma ama canım eeeeee yuhh yani diyeceğim eşinin düşüncesiz arkadaşları için.hiç mi akıllarına gelmiyor bu kadın hamile diye.çok kızdımmmmm çokkkk

Kızlar, Eylülden haberi olan var mı???
eylül yarın sabah 7 de sezeryana girecek arkadaşlar.hepimiz onun için bu gece dua edelim olur mu

basiniz sagolsun canim.

ooy ooyyy bana iki tane teyzem geliyor haftada 1 bir sey yapmiyorum bir kuru cay icip kalkarlar, maksat buyuk oglani gorup sevmek, ama o bile nasil yoruyor beni. oturmak en cok yoran.

Kızlar, Eylülden haberi olan var mı???

bir arkadas aramis ama calmis calmis acan olmamis. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…