merhabalar herkese. ben bugün biraz tuhafım, hafiften midem bulanıyo, ayyy evimde olmak uzanmak istiyorum artık
cuma günü sevk alıp dinlenmek istiyorum 1 güncük de olsa, pazar günü toplantı var yine geleceğiz okula zaten. rabbim nolur şu önümüzdeki bi hafta çabuk geçsin
Canım maşallah oğLunaaaaadinLenmeye dewam et kaLınLaştı diyip ayakLanma sakın bekLesin paşamız normaL gününü
Benim eşimde baıla bayıla oynamıyorda kıyamıyor naapsın :) biz işi abartıyoruz ya canımız sıkılıyor konken oynuyoruz eşimle ben kazanırsam o saçımla oynuyor o kazanırsa ben ona masaj yapıyorum
evet canım bana da eşim geçen hafta hurma almış gelmiş nette okumuş doğumu kolaylaştırıyormuş. ne kadar yenmeli bilmiyorum ama ben günde 5 tane yiyorum. bi de ben dün forumda bi topikte okumuştum. doğumun kolay olması için hergün meryem suresi ile inşirah suresini okuyun diye, bi arkadaş ben okudum ve doğumum çok kolay oldu demiş. rabbimin izni ile inş bizler de sağ salim kolayca bebeklerimizi kucağımıza alacağız. dün ben de meryem suresini okumaya başladım. inş bundan sonra hergün okuyacağım bi de inşirah suresini
kızlar anakucağı,salıncak gibi şeyler aldınız mı
bi de oto koltuğu
bunları sonra mı almalıyız şimdiden alsak mı?
Pazar günü öksürüğe yakalandığımı yazmıştım.Dünde burun akıntım ve halsizliğim had safhaya ulaştı.Öksürükle birlikte kusma da oluşunca soluğu bugün Dahiliye uzmanında aldım.Geniz akıntısına bağlı olarak öksürük gelişmiş.Şurup,2 burun spreyi ve gargara verdi dr.Gebelikte bir sakıncası yok dese de daha ilaçları kendi drumla paylaşmadım.Bakalım ilaç karşıtı drum ne diyecek.
36.Haftaya girmeden ne güzel seviniyordum tekrar hastalanmadan doğum yaparım diye nerdeeee
Dün gece eşim hasta olduğum için beni mutlu edebilmek adına kocaman bir buket çiçek yaptırıp gelmiş.Daha 10 dk olmamıştı ki öksürük krizim tuttu üzerine bir de güzel istifra ettim.Adamcağızın bütün hevesi kaçtı.
Eşim bu sabah iş seyahati için Ankara'ya uçtu.Bugünkü hastane organizasyonunu da kızkardeşi ile yapmışlar.O da yetmemiş annemde Gelibolu dan müdahil olup benden habersiz planlar yapılmış.Annem süpriz yapabilirim deyip duruyor.2-3 gün sonra iyileşirim senin gelmene şimdilik gerek yok desemde gelecek galiba.
Bunların yanısıra annesi hastalıktan sürünürken benim cimcime kızımın keyfi yerinde oradan oraya savuruyor kendini prensesim
mervedmn geçmiş olsun canım. zor geçmiştir hamilelik ama bitmek üzere artık
Pazar günü öksürüğe yakalandığımı yazmıştım.Dünde burun akıntım ve halsizliğim had safhaya ulaştı.Öksürükle birlikte kusma da oluşunca soluğu bugün Dahiliye uzmanında aldım.Geniz akıntısına bağlı olarak öksürük gelişmiş.Şurup,2 burun spreyi ve gargara verdi dr.Gebelikte bir sakıncası yok dese de daha ilaçları kendi drumla paylaşmadım.Bakalım ilaç karşıtı drum ne diyecek.
36.Haftaya girmeden ne güzel seviniyordum tekrar hastalanmadan doğum yaparım diye nerdeeee
Dün gece eşim hasta olduğum için beni mutlu edebilmek adına kocaman bir buket çiçek yaptırıp gelmiş.Daha 10 dk olmamıştı ki öksürük krizim tuttu üzerine bir de güzel istifra ettim.Adamcağızın bütün hevesi kaçtı.
Eşim bu sabah iş seyahati için Ankara'ya uçtu.Bugünkü hastane organizasyonunu da kızkardeşi ile yapmışlar.O da yetmemiş annemde Gelibolu dan müdahil olup benden habersiz planlar yapılmış.Annem süpriz yapabilirim deyip duruyor.2-3 gün sonra iyileşirim senin gelmene şimdilik gerek yok desemde gelecek galiba.
Bunların yanısıra annesi hastalıktan sürünürken benim cimcime kızımın keyfi yerinde oradan oraya savuruyor kendini prensesim
en zoru canımın istediğini yiyememek o yüzden dışarı bile çıkmadık doğru dürüst gezmeye canım bişey istiycek die ama şu aralar saldım iyice ufak ufak yiyorum
Slm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!
Slm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!
başın sağolsun canım.Slm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!
cok gecmis olsun canim.
Çok geçmiş olsun canım.. İlaç karşıtı doktorun tuzlu su ile gargara yapmanı ve sık sık ılık su içmeni önerecektir muhtemelen
slm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.işte bu çok acı!
başın sağolsun ebruli.senin için yapabileceğimiz birşey olursa biz her zaman burada yanındayızSlm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!
öle yapcam canım ..Çok geçmiş olsun canım.. İlaç karşıtı doktorun tuzlu su ile gargara yapmanı ve sık sık ılık su içmeni önerecektir muhtemelen
Uff çok zordur eminim canım.. neyseki az kaldı doğuma. doğumdan sonra çıkarırsın acısını artık :97:
Slm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı![/QUO
başın sağolsun canım
kızma ama canım eeeeee yuhh yani diyeceğim eşinin düşüncesiz arkadaşları için.hiç mi akıllarına gelmiyor bu kadın hamile diye.çok kızdımmmmm çokkkkcanım çoooooooooooooook sıkıldı eşimin 2 arkadaşı askere gidiyorlarmış cumartesi yaklaşık 10kişi bize gelcek hemde yemeğesen bişey yapmazsın annemde geliyordu ank.dan yazık kadına hemen iş çıktı annem yemekleri yapar bende servis felan yaparım diyor nasıl kalkmazsınkiiii kimsede bu kız hamile son ayları demiyor yaniiii belki içlerinden biri çıkarda başkasında toplanalım der
eylül yarın sabah 7 de sezeryana girecek arkadaşlar.hepimiz onun için bu gece dua edelim olur muKızlar, Eylülden haberi olan var mı???
canım çoooooooooooooook sıkıldı eşimin 2 arkadaşı askere gidiyorlarmış cumartesi yaklaşık 10kişi bize gelcek hemde yemeğeeşim sen bişey yapmazsın annemde geliyordu ank.dan yazık kadına hemen iş çıktı annem yemekleri yapar bende servis felan yaparım diyor nasıl kalkmazsınkiiii kimsede bu kız hamile son ayları demiyor yaniiii belki içlerinden biri çıkarda başkasında toplanalım der
Kızlar, Eylülden haberi olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?