2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya gerçekten çok can sıkıcı Ya niye kimse anlamıyor hamilenin halinden, dışardan çok kolay görünüyor galiba... Evde misafir olunca illa ki ayakta kalınıyor. İnşallah birisi çıkar da bizde toplanalım der..

Çok saol canım, ben bugün diye biliyordum, ondan çok meraklanmıştım. İnşallah yarın alırız güzel haberlerini, konuşursan hepimizden selam söyle, bol bol dua ettiğimizi de söyle...

ciidden kızlar yani anlaşılır gibi değil demek çoğu insana kolay geliyor yemek yap servisini yap birde toplaması var bir sürü iş keşke yemekle kalsa şeytan diyor kuru fasulye pialv yap ver

Çok saol canım, ben bugün diye biliyordum, ondan çok meraklanmıştım. İnşallah yarın alırız güzel haberlerini, konuşursan hepimizden selam söyle, bol bol dua ettiğimizi de söyle...
yarın ararım artık öğleden sonra vakitlerinde, şöyle narkozu iyice bir atsın üzerinden hepinizin selamını iletirim canım

Oy Oyy Damlacım,eşin bu işe başka bir çözüm bulsaydı.İsterse 2 kişi gelinsin yemeğe artık bizim için misafir ağırlamak çok zor.

ciidden kızlar yani anlaşılır gibi değil demek çoğu insana kolay geliyor yemek yap servisini yap birde toplaması var bir sürü iş keşke yemekle kalsa şeytan diyor kuru fasulye pialv yap ver
hatta o kuru fasulye pilavıda plastik tabaklarda ver
ellerinede kutu ayran ver.gebe kadın ancak bu kadarını yapabiliyor de ama nerdeeee bizde öyle rahatlıkilla biz kendimizden ödün vereceğiz karşıdaki rahat etsin diye

yemeğe mi yuhhhhhhValla tatlım hamilemisin değilmisin kimsenin umrunda değil. Cumartesi arkadaşlar vardı 2 çift. 2'sininde eşleri yerinden kalkmadı. Eşlerinin çayları boşalıyor onu bile ben koydum. Allahtan kociş yardım etti. Sonra o bile şaştı yardım etmediler diye. Onlar hamile olsun bende görcem Eşin teklif etsin. Damla ağırlaştı artık falan dese. Çok yorulacaksın olmaz bence.

kıyamam. ne kadar korkmuşsundur. ama bak pozisyonundan olabilir bebeğin. arkası dönük olduğndan dışarıdan hissedemiyorsundur hareketleri de. aklına kötü şeyler getirma canım. 1 mart olsun 13 mart olsun farketmez sağlıklı olduktan sonra canım.

su azalıp çoğalabiliyor sonra normale dönüyor bildiğim kadarıyla canım. bir de izmirdeki doktor görsün bakalım. inşallah iyi haberlerle gelirsin o doktordan. benim bir arkadaşımın suyu azalmıştı doktoru su falan hikaye demiş. armut yemesini önermişti. bilemiyorum neye dayanarak söylemiş bunu. ama ye bakalım sen de canım iyi gelir belki.

braxton hicks kasılmaları dedikleri yalancı kasılmalar olabilir canım. bunlar beklenen şeyler. kahverengi akıntıyı bilemeyeceğim ama doktorun normal dediyse normaldir o da. alt tarafın ağrıması ve bebeği altta hissetmen de bebeğin doğum kanalına ilerlediğinin göstergesi olabilir. o zaman çünkü bebeğin kafası resmen bacak arasında hissediliyormuş ve penguen gibi yürüyormuş insan.

eeee işte doktor var doktor var canım. bunlar milimetrik ölçümler sonuçta. kafasını karnını ölçüyor sonra hesap yapıyor kilosunu veriyor alet. doktor biraz farklı belirtse karın çapını mesela, kilosu falan da değişiyor. ben mesela ayrıntılı ultrasonu da ikili testi de ikli kere iki farklı yerde yaptırdım çünkü orada da milimetrik ölçümler söz konusu idi.

2.kızım geliyor ismine tam olarak karar veremedik tatlım mina düşünüyorum 20 gün kaldı ben hala düşünüyorum

maşallah iki prenses annesi olacaksın ne güzelllll :97: mina da çoookk güzel bir isim. çıtı pıtı hanımlara göre tam.

oy oğluşun yeride bi başka..annecim seni kinder kadar seviyorum diyor benimki bugün

hiiiii yerim onu ben. kinderi ne kadar seviyorsa artık!! :)

tabiki herşeyden önce hayırlı evlat nasip etsin allah benim kızım 5 yaşında şimdiden bana yardım ediyo anne sen çok yoruluyosun diyo eline bez alıp toz alıyo aklı sıra

minicik yumuk yumuk elleriyle annesine yardım mı ediyor o cimcime? allahım benimki de saplıkla gelsin büyüsün ben de o günleri göreyim inşallah :97:

severim onu ben. demek çok seviyormuş öğretmenini o.

Allah Allah o zaman hangi kargo denk geliyorsa onunla mi gonderiyorlar acaba? 2 arkadasta mng kargo dedi :26:

bana her seferinde mng geldi canım. ayrıca ben aldığım arzum sterilizatör ve buharlı pişiriciyi iade ettim bpa free değil diye. avent alacağım. neyse, iade şartlarında özellikle mng ile iade etmenin gerekli olduğunu yoksa malı kabul etmeyeceklerini yazıyor.

Eşim aradı 20 şubata hastanede kaLıcağım oda ayarLanmış ay bir tuhaf oLdum

hiii ne güzel ve garip bir haber değil mi??? çok heyecanlı gerçekten. 8-9 ay geçmiş de hastane odası bile ayarlanmış. zaman ne kadar da hızlı geçti öyle. ben daha yeni yeni farkediyorum hamile olduğumu valla. şimdi de işler yetişmeyecek diye telaşlanıyorum..
çok tuhaf değil mi, eşinle 2 kişi gireceksiniz o odaya sonra dönüşte 3 kişi olacaksınız. :97:

gözün aydın canım. bak her şey yoluna girdi işte. maşallah oğluşuna da

tekrar geçmiş olsun Sedacım. maşallah ama görümce ve eş açısından çok şanslısın. hiç yalnız hissettirmiyorlar sana. Allah gönlüne göre vermiş. anneciğin de gelir şimdi bakar sana, sonrasındas Öykün gelince de yardımcı olur. ne güzel. sen bu moralle hemen iyileşirsin arkadaşım Öykü kızın keyfi de yerinde. daha ne istersin ki?

başın sağolsun tatlım. çok üzüldüm. kendini oyalamak iyi fikir. yoksa kendini koyuverirsen bebeişin de etkilenir bundan canım. onun için kendini toparla e mi?

yarın ararım artık öğleden sonra vakitlerinde, şöyle narkozu iyice bir atsın üzerinden hepinizin selamını iletirim canım

Oy Oyy Damlacım,eşin bu işe başka bir çözüm bulsaydı.İsterse 2 kişi gelinsin yemeğe artık bizim için misafir ağırlamak çok zor.

vallahi kızlar eşimde diyemedi galiba kabul etti oda yazık ben servis yaparım diyor onuda kırmak istemiyorum birde bekar arkadaşları var kız ark.larıyla yaşayan onlarda toplansalar yaaa duygucum hele bayanlar kalkmıyor yaniiii pes pessss dediğin gibi bugünün yarını var sende onlar hamile kalınca kalkmazsınneyse bunları bi yere not ediyorum benkim hamile kalırsa bana yapmayana bende yapmıcam

anladim canim. sagol.

canım kurufasülye pilav bile çok yorar seni.. şöyle bi evi toplaman gerekir, yemekten sonra bulşıklar çıkar, çay servsi var.. misafir gelmesi problem diil de onlar gittikten sonra anlıyor insan ne kadar yorulduğunu. bence eşin reddedemediyse en azından başka bir çözüm bulun. dışarda bi yerde yemek yiyin mesela? evde olduğu sürece sen çok yorulursun canım..

tatlım annem gelcek mecburen annem yapıcak herşeyi inş planları değişirkabul etmiş şimdi bişeyde diyemez eşim reddemez bilirim huyunu başa çeken çekilir diye buna derler galiba

Uzun bir uykudan sonra ben geLdimmm ay öğLen bi uzanayım dedim uyumuş kalmışım tel çaLdıda ona uyandım

kızlar hastane odasını süsletecekmisiniz? Kapı süsünü aldım onu asacağım ama birde bazen içeriye 2 tül, balon filan yapıyorlar en az 100TL alıyorlar. Birde o balon ve süsler yeni doğan bebişler için ne kadar sağlıklı yani. Bana gereksiz geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

bende seninle aynı fikirdeyim canım.hastane için birşey yapmayı düşünmüyorum.ne yapacaksam mevlüdüne yapacağım inşallah

tatlım annem gelcek mecburen annem yapıcak herşeyi inş planları değişirkabul etmiş şimdi bişeyde diyemez eşim reddemez bilirim huyunu başa çeken çekilir diye buna derler galiba

Canım Allah yardımcın oLsun ama bunun ayıbı oLmaz kendimi iyi hissetmiyorum kabuL edemiyecem de eşinde arayıp söylesin 10 kişi diyorsun o gelen 10 kişi bebeğinden kıymetli değil şimdiden stres yapıyorsun hakLı oLarak o minicik yavrunuda strese sokuyorsun boşversene rahatsızlandım yerimden kalkamıyorum dersin

sağol canım haklısın aslında ama bikere kabul etmiş kayınvalidemde gelcek konuştumda annenle ben yaparız dedi:26::26:ne varsa büyüklerde var yok bu gençler artık anlamıyorlar hiçbirşey kendimi yaşlı katagorisine soktum biranda ama sanırım bizi sadece bizler anlayabiliriz

bende süsletmicem duygucum sadece balon olsun istiyorum nazar boncuklu eşim hevesli ama bakalım hangimiz galip çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…