canım çoooooooooooooook sıkıldı eşimin 2 arkadaşı askere gidiyorlarmış cumartesi yaklaşık 10kişi bize gelcek hemde yemeğesen bişey yapmazsın annemde geliyordu ank.dan yazık kadına hemen iş çıktı annem yemekleri yapar bende servis felan yaparım diyor nasıl kalkmazsınkiiii kimsede bu kız hamile son ayları demiyor yaniiii belki içlerinden biri çıkarda başkasında toplanalım der
kızma ama canım eeeeee yuhh yani diyeceğim eşinin düşüncesiz arkadaşları için.hiç mi akıllarına gelmiyor bu kadın hamile diye.çok kızdımmmmm çokkkk
eylül yarın sabah 7 de sezeryana girecek arkadaşlar.hepimiz onun için bu gece dua edelim olur mu
kızma ama canım eeeeee yuhh yani diyeceğim eşinin düşüncesiz arkadaşları için.hiç mi akıllarına gelmiyor bu kadın hamile diye.çok kızdımmmmm çokkkk
eylül yarın sabah 7 de sezeryana girecek arkadaşlar.hepimiz onun için bu gece dua edelim olur mu
Canım ya gerçekten çok can sıkıcıYa niye kimse anlamıyor hamilenin halinden, dışardan çok kolay görünüyor galiba... Evde misafir olunca illa ki ayakta kalınıyor. İnşallah birisi çıkar da bizde toplanalım der..
basiniz sagolsun canim.
ooy ooyyybana iki tane teyzem geliyor haftada 1 bir sey yapmiyorum bir kuru cay icip kalkarlar, maksat buyuk oglani gorup sevmek, ama o bile nasil yoruyor beni. oturmak en cok yoran.
bir arkadas aramis ama calmis calmis acan olmamis. :44:
yarın ararım artık öğleden sonra vakitlerinde, şöyle narkozu iyice bir atsın üzerinden hepinizin selamını iletirim canımÇok saol canım, ben bugün diye biliyordum, ondan çok meraklanmıştım. İnşallah yarın alırız güzel haberlerini, konuşursan hepimizden selam söyle, bol bol dua ettiğimizi de söyle...
canım çoooooooooooooook sıkıldı eşimin 2 arkadaşı askere gidiyorlarmış cumartesi yaklaşık 10kişi bize gelcek hemde yemeğeeşim sen bişey yapmazsın annemde geliyordu ank.dan yazık kadına hemen iş çıktı annem yemekleri yapar bende servis felan yaparım diyor nasıl kalkmazsınkiiii kimsede bu kız hamile son ayları demiyor yaniiii belki içlerinden biri çıkarda başkasında toplanalım der
hatta o kuru fasulye pilavıda plastik tabaklarda verciidden kızlar yani anlaşılır gibi değil demek çoğu insana kolay geliyoryemek yap servisini yap birde toplaması var bir sürü iş keşke yemekle kalsa şeytan diyor kuru fasulye pialv yap ver
canım çoooooooooooooook sıkıldı eşimin 2 arkadaşı askere gidiyorlarmış cumartesi yaklaşık 10kişi bize gelcek hemde yemeğeeşim sen bişey yapmazsın annemde geliyordu ank.dan yazık kadına hemen iş çıktı annem yemekleri yapar bende servis felan yaparım diyor nasıl kalkmazsınkiiii kimsede bu kız hamile son ayları demiyor yaniiii belki içlerinden biri çıkarda başkasında toplanalım der
kızlar meraba hepinize ben hiç iyi değilim akşam yazmıştım bebeğim hareket etmiyor diye acile gittik nstye bağladılar sonuç iyi çıktı eve geldik gece hiç oynamadı sabah yine gittik hastaneye kendi doktoruma bebe oynamıyor deyince doktorda panik oldu tabi yine nst tam birbuçuk saat lap atışını bulamadılar kap masajları yapıldı korkunç saatlerdirabbim kimseye yaşatmasın zaman geçmedi başka doktorlar baktı yok kalp atışı hiç bir şekilde sonra birden güm güm attı oanı anlatamam okadar aceleyle gittimki evden ne çanta ne tlf hiç birşey almadım yanıma herkes aramış eşim yolda deli olmuş adam neyseki şuanda iyi ama hareketleri çok azaldı saatte bir ancak hareket ediyor tabi yine ters sıttı bana dönük yan yatıyor 35+5 günlük oldu dr alamam nekadar içerde tutsak kar bize dedi sorun çıkmazsa en geç 1 mart gibi alacaz dedi normal doğum tarihim 13 mart:93:
Merhaba Arkadaşlar,
İnat ettim geçmişi okuyacağım diye bir saatten fazla sürdü... Ama okuyamassam içim rahat olmuyor. Dün dr' a gittim bende, dr suyumun azaldığını söyledi, bol bol su iç ve mutlaka takip altında ol dedi. Allah nasip ederse yrn İzmir'e gideceğim ve Perş. ordaki dr'dan randevu aldım. Açıkçası bu haber yolculuk öncesi biraz moralimi bozdu, hamileliğin başından beri bacak ve bel ağrılarını saymazsak yaşadığım ilk olumsuzluk sayılır aslında. Kaldı ki ben aşırı su tüketen biriyim, dr.um mutlaka günde 8-10 bardak iç deyince, ben zaten 13-14 bardak içiyorumdur dedim. Bebeğimle ilgili başka sorun yokmuş, 2038 gr'dı. Ayy bilmiyorum kızlar dua edin, ve bu konuda aynı problemi yaşayan arkadaşlar bir öneriniz varsa bekliyorum mutlaka. Su içmek hariç ne yapılabilir??? İşte birde serum olablirmiş ama ona henüz gerek yokmuş. Bakalım belki perş. ye kadar normale döner bazen böyle de olabliyormuş, çünkü 2 hafta öncesine kadar böyle bir problem yoktu. Umarım düzelir...
dün kahverengi akıntım olmuştu dk normal gelmene gerek yok dedı ama dunden beri karnım şişti kasıldı yumuşamıyo ve şu 1 haftadır alt tarafımm benden çıkacak gibi ağrıyo yaa bu aylarda normalmı bilmıyorum kii sizdede var mı sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum yaaa
kızlarrrr merhabaabaya kaynatmışsınız ayol girmeyeli...dün bebişimin hareketleri azdı doktora gittik,doktor demezmi suyun çok az kalmış,sen 37 haftalık hamilesin normalde 34 haftalığım,bende çocuk 1 hafta önden gidiyordu dedim doktorda bu kadar gitmez dedi çocuk 3 kilo dedi ben şoooook oldummm ...senin son adet tarihin yanlış dedi deli mi ne benden iyi bilecek sanki bugüne kadar kimse birşey demedi nerdeyse sezeryana alacaktı benii benim içim rahat etmedi aynı hastanede farklı doktora göründüm aynı ultrason aletiyle baktı herşeyin normal dedi çocuk 2.5 kg dedi banada gösteriyor aynı zamanda,suyun normal dedi...sat a göre 1 hafta öndesin dedi.nasıl olur yaaa aynı aletle farklı doktorlar farklı şeyler söylüyorlar yaaa çok sinir oldum dünn :95:
2.kızım geliyorismine tam olarak karar veremedik tatlım mina düşünüyorum 20 gün kaldı ben hala düşünüyorum
oy oğluşun yeride bi başka..annecim seni kinder kadar seviyorum diyor benimki bugün
tabiki herşeyden önce hayırlı evlat nasip etsin allah benim kızım 5 yaşındaşimdiden bana yardım ediyo anne sen çok yoruluyosun diyo eline bez alıp toz alıyo aklı sıra
ayyy canım benim...4.sınıfta okuyan bir öğrencimde bana tokasını getirip öğretmenim bu tokayı annem bana doğum günümde aldı ve ben sizi bu toka kadar seviyorum ve sizin olmasını istiyorum demişti...bende çok duygulanmıştım...
Allah Allah o zaman hangi kargo denk geliyorsa onunla mi gonderiyorlar acaba? 2 arkadasta mng kargo dedi :26:
Eşim aradı 20 şubata hastanede kaLıcağım oda ayarLanmış ay bir tuhaf oLdum
slm kızlarr dün dr a gittik çok şükür oğlum 3 kilo olmuş boyuda 49cm
serviks kalınlaşmış 24mm olmuş sıramı devrediyorum dr doğumu 40. haftamda bekliyor herşey çok güsel dedi çatı muaynesi oldum hiçde zır değilmiş çok kolaydı kasmasaydım canım bile yanmazdı çok az acıdı
bu arada doğumumda normal doğum olacak Rabbim kısmet ederse
Pazar günü öksürüğe yakalandığımı yazmıştım.Dünde burun akıntım ve halsizliğim had safhaya ulaştı.Öksürükle birlikte kusma da oluşunca soluğu bugün Dahiliye uzmanında aldım.Geniz akıntısına bağlı olarak öksürük gelişmiş.Şurup,2 burun spreyi ve gargara verdi dr.Gebelikte bir sakıncası yok dese de daha ilaçları kendi drumla paylaşmadım.Bakalım ilaç karşıtı drum ne diyecek.
36.Haftaya girmeden ne güzel seviniyordum tekrar hastalanmadan doğum yaparım diye nerdeeee
Dün gece eşim hasta olduğum için beni mutlu edebilmek adına kocaman bir buket çiçek yaptırıp gelmiş.Daha 10 dk olmamıştı ki öksürük krizim tuttu üzerine bir de güzel istifra ettim.Adamcağızın bütün hevesi kaçtı.
Eşim bu sabah iş seyahati için Ankara'ya uçtu.Bugünkü hastane organizasyonunu da kızkardeşi ile yapmışlar.O da yetmemiş annemde Gelibolu dan müdahil olup benden habersiz planlar yapılmış.Annem süpriz yapabilirim deyip duruyor.2-3 gün sonra iyileşirim senin gelmene şimdilik gerek yok desemde gelecek galiba.
Bunların yanısıra annesi hastalıktan sürünürken benim cimcime kızımın keyfi yerinde oradan oraya savuruyor kendini prensesim
Slm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!
yarın ararım artık öğleden sonra vakitlerinde, şöyle narkozu iyice bir atsın üzerinden hepinizin selamını iletirim canım
Oy Oyy Damlacım,eşin bu işe başka bir çözüm bulsaydı.İsterse 2 kişi gelinsin yemeğe artık bizim için misafir ağırlamak çok zor.
yemeğe mi yuhhhhhhValla tatlım hamilemisin değilmisin kimsenin umrunda değil. Cumartesi arkadaşlar vardı 2 çift. 2'sininde eşleri yerinden kalkmadı. Eşlerinin çayları boşalıyor onu bile ben koydum. Allahtan kociş yardım etti. Sonra o bile şaştı yardım etmediler diye. Onlar hamile olsun bende görcem Eşin teklif etsin. Damla ağırlaştı artık falan dese. Çok yorulacaksın olmaz bence.
[bana her seferinde mng geldi canım. ayrıca ben aldığım arzum sterilizatör ve buharlı pişiriciyi iade ettim bpa free değil diye. avent alacağım. neyse, iade şartlarında özellikle mng ile iade etmenin gerekli olduğunu yoksa malı kabul etmeyeceklerini yazıyor.
ciidden kızlar yani anlaşılır gibi değil demek çoğu insana kolay geliyoryemek yap servisini yap birde toplaması var bir sürü iş keşke yemekle kalsa şeytan diyor kuru fasulye pialv yap ver
vallahi kızlar eşimde diyemedi galiba kabul etti oda yazık ben servis yaparım diyor onuda kırmak istemiyorum birde bekar arkadaşları var kız ark.larıyla yaşayan onlarda toplansalar yaaaduygucum hele bayanlar kalkmıyor yaniiii pes pessss dediğin gibi bugünün yarını var sende onlar hamile kalınca kalkmazsın neyse bunları bi yere not ediyorum ben kim hamile kalırsa bana yapmayana bende yapmıcam
tatlım annem gelcek mecburen annem yapıcak herşeyi inş planları değişircanım kurufasülye pilav bile çok yorar seni.. şöyle bi evi toplaman gerekir, yemekten sonra bulşıklar çıkar, çay servsi var.. misafir gelmesi problem diil de onlar gittikten sonra anlıyor insan ne kadar yorulduğunu. bence eşin reddedemediyse en azından başka bir çözüm bulun. dışarda bi yerde yemek yiyin mesela? evde olduğu sürece sen çok yorulursun canım..
bende seninle aynı fikirdeyim canım.hastane için birşey yapmayı düşünmüyorum.ne yapacaksam mevlüdüne yapacağım inşallahkızlar hastane odasını süsletecekmisiniz? Kapı süsünü aldım onu asacağım ama birde bazen içeriye 2 tül, balon filan yapıyorlar en az 100TL alıyorlar. Birde o balon ve süsler yeni doğan bebişler için ne kadar sağlıklı yani. Bana gereksiz geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
tatlım annem gelcek mecburen annem yapıcak herşeyi inş planları değişirkabul etmiş şimdi bişeyde diyemez eşim reddemez bilirim huyunu başa çeken çekilir diye buna derler galiba
Uzun bir uykudan sonra ben geLdimmm ay öğLen bi uzanayım dedim uyumuş kalmışım tel çaLdıda ona uyandım
sağol canım haklısın aslında ama bikere kabul etmiş kayınvalidemde gelcek konuştumda annenle ben yaparız dedi:26::26:ne varsa büyüklerde var yok bu gençler artık anlamıyorlar hiçbirşeyCanım Allah yardımcın oLsun ama bunun ayıbı oLmaz kendimi iyi hissetmiyorum kabuL edemiyecem de eşinde arayıp söylesin 10 kişi diyorsun o gelen 10 kişi bebeğinden kıymetli değil şimdiden stres yapıyorsun hakLı oLarak o minicik yavrunuda strese sokuyorsun boşversene rahatsızlandım yerimden kalkamıyorum dersin
kızlar hastane odasını süsletecekmisiniz? Kapı süsünü aldım onu asacağım ama birde bazen içeriye 2 tül, balon filan yapıyorlar en az 100TL alıyorlar. Birde o balon ve süsler yeni doğan bebişler için ne kadar sağlıklı yani. Bana gereksiz geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
tekrar geçmiş olsun Sedacım.maşallah ama görümce ve eş açısından çok şanslısın. hiç yalnız hissettirmiyorlar sana. Allah gönlüne göre vermiş. anneciğin de gelir şimdi bakar sana, sonrasındas Öykün gelince de yardımcı olur. ne güzel. sen bu moralle hemen iyileşirsin arkadaşım Öykü kızın keyfi de yerinde. daha ne istersin ki?
Sağolasın Tuğbacım.Kayınvalidem de 1 aydır İstanbul -İzmit yapıyor.Memorial da fizik tedavi görüyor,hastanede bize yakın olduğu için çoğunlukla bizde kalıyor.
Hamileliğimin ilk aylarından beri bana karşı son derece ilgili ve hassaslar bu yönden gerçekten şanslıyım.
Annemi gelmemesi konuısunda ikna etmeye çalışıyorum.Uğur'la ne konuştularsa çok hastayım diye panik olmuş.
İyiyim sen şimdilik düzenini bozma,sana ihtiyacım olduğunda ben zaten seni çağırıcam diyorum ama nafile.Uğur bu Cuma İran a 3 günlüğüne iş seyahatine gidiyor.Anneme onu da söylemiş.Kadıncağızı durdurmak imkansız oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?