2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, Eylülden haberi olan var mı???

herkeze merhaba dıyerek baslayımm..cnmm eylulle sabah konustum hastanede ınsallah yarın sabah bebegıne kavusucak ..aslında bugun alıcaklarmıs ama sekerı 197 cıkmıs ve genel anestezı yapamamılar ben konustugumda daha ıyıdı benım ıcın dua edın dıyor kızlar ınsallah saglıcakla bebegıne kavussun..

Hastaneye mi yaptıracaksın canım ? e kendiniz alın yapın yengem öyle yaptı bütün malzemeleri aldı kendi yaptı bende kendim alacağım malzemeleri öyle yapacağım =)) Çok daha uygun ve istediğin gibi yapabiliyorsun

en zoru canımın istediğini yiyememek o yüzden dışarı bile çıkmadık doğru dürüst gezmeye canım bişey istiycek die ama şu aralar saldım iyice ufak ufak yiyorum

ay canım kıyamam, çok az kaldı, sonra istediğin gibi tadını çıkarırsın...
başınız sağolsun tatlım..benim de dedem sadece bir torununu gördü, 49 yşında vefat etmiş..ben ne anneden ne babadan dede göremedim... nerde yaşlı bir amca görsem ağlarım, dayanamam..allah sizlere sağlık sıhhat versin üzülme..

anaaaaam, 10 kişi yemekli...anlıyorum seni canım ben olsam bende eşimi kıramazdım...annenler halleder ,sen kendini kötü hissedip de iş yapmaya kalkışma, doğumdan sonra telafi edersin annenlere karşı...şahsen ben de haftasonu kalkmıcam hiç o 20 kişilik misafirimde, sonra telafi ederim...

burcucum hala geliyomu teyzelerin, yanlış hatırlamıyorsam ir ara baya bunalmıştın, şimdi daha iyi gidiyordur umarım...

aynen katılıyorum süper fikir

ben de süsletmicem canım, herkesin zevki tarzı farklıdır tabi süsletine çok cici oluyor ama ben sadeliği daha çok seviyorum sanırım...kapı süsü bile düşünmüyordum ama okadarcıkta olsun dedim

Herkese iyi akşamlar.. bizim mesai bitti sayılır :)

yarın görüşürüz :80:
görüşüz canım:81:

inş sağlıkla bebeğini kucağına alıcak

Hadi hayırlı haberleri gelir inş. Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip eder inş. Bol bol dua edelim inş.

iyi bari iki büyük halleder tüm işLeri Allah onLarı başımızdan eksik etmesin SEn daha orta yaş bile değilsin dur abartma :)) Bende de var iki liste biri hamile kalınca evine gidip ağırlama bekleyeceklerim diğeride çocuğum şöyle etrafa zarar ziyan vermeye başladığı dönemde evlerine gidip çocuğumu ortaya salıp o etrafı yıkıp dökerken hiç oralı olmayacağım kişilerden oluşuyor :82::82::82:

Başın sağolsun..Rabbim mekanını cennet eylesin inş. geride kalanlara sabır versin inş.

Güzinnnn bu arada sende selçuk ünv den mezunsunnnn bende 2008 mezunuyumm

süper listeeeee bayıldımmmm bende gıcık olurum çocukları karıştırır müdahale etmezler yaaane rahatlık anlamıyorum

e eni konu yemek yapmak zorunda mısınız ki? erkekler arası toplantı diil mi bu? dışarda bir ocakbaşında, meyhanede de toplanabilirlerdi pekala. evde yapılacaksa illa, gidip migrostan falan meze alırsınız yanına bir de köfte-baget, pilav salata tamam. hatta bana kalsa pizza bira.
benim de yarın akşam fakülteden arkadaşlar gelecekler iş çıkışı beni ziyarete, belki bira-şarap çerez vs veririm belki pizza söylerim diye düşünüyorum valla. zaten onlar da bir kahve içer kalkarız dediler ama bakalım ne çekecek canları.

eylül yarın sabah 7 de sezeryana girecek arkadaşlar.hepimiz onun için bu gece dua edelim olur mu

bizim selamlarımızı ve iyi dileklerimizi ilet kendisine lütfen. inşallah sezaryen ameliyatı iyi geçer sağlıklı bir bebekle mutlu mesut dönerler evlerine.

maşalah canım maşallah allah bozmasın.

başın sağolsun canım. Allahım dedeni rahmet eylesin İnşallah. geride kalanlara uzun ömür versin.

canım başka kimse yokmu hakikaten yaaa. şuna bak. sen ne haldesin. bu durumda insan kalkıp oturamıyor. sen o kadar kişinin yanında nasıl oturacan. annen eşin iş yaparken duramazsında. ne düşüncesizlik yaaa

ay bayıldım bu listeye bende yapacağım

ya böyle insanlardan nefret ediyorum. babam hastaneden çıkınca 1 hafta orda kaldım ya. deli oldum yaaa. Allahım bi kuluda yardım edim demedi. yazık annemde bana yat sen iş yapma dedi durdu. bu halimde benle annem yaptık. bi bardak bile kaldırmadılar. annemdede ransiyon var kadın akşamları ne hale geliyordu artık.

neler almak lazım tam olarak canım biliyormusun?

ben bir tane kapı süsü alacağım 3 4 metre de mavi tül alacağım kapı için sanırım 2 - 2,5 metre yeterli gelir..Geri kalanını da fiyonk yapıp kapı süsünün altına monte ederim diyorum ya da odaya fiyonk yapıp sade ama şık bir dekor olur diyorum =)) tül metresi 2 lira yani sana toplamda 6 tl tül kapı süsü model model 20 -40 arası de küçük süslerde alırsan emzik vs. 50 olsun =))

ekleme yapayım =)) balonlar 3 5 tane kapıya süslerin yanına =)))

Son düzenleme:
süper listeeeee bayıldımmmm bende gıcık olurum çocukları karıştırır müdahale etmezler yaaane rahatlık anlamıyorum

Benim birinci sıramda ewlendikten 1 hafta sonra 2 çocuğuyla evime geLip beyaz deri koltuğumun üzerinde çocuğunun önüne çikolatalı yaş pasta koyan eşimin kuzeninin eşi yer alıyor canım oğlum bir doğsun intikamım acı olacak

Ahu'cum, Tuğçe'cim, Burcu'cum (bsc23) Ataşehirde bahsettiğiniz temizlikçi hanımlar ile konuşup bana numaralarını özelden yazabilir misiniz rica etsem? şimdiden çok çok teşekkür ederim.
bebek bakımından anlayan bir bayan da bulmak istiyorum bizim prenses geldiği zaman lazım olacak sanırım bir bakıcı. bu konuda ne yapacaksınız siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…