ne güzel yarasın bebişine canım
Ohh maşallah :) izne ayrıldığımda yapmayı planladığım şey tam olarak işte bu
Kızlar, Eylülden haberi olan var mı???
kızlar hastane odasını süsletecekmisiniz? Kapı süsünü aldım onu asacağım ama birde bazen içeriye 2 tül, balon filan yapıyorlar en az 100TL alıyorlar. Birde o balon ve süsler yeni doğan bebişler için ne kadar sağlıklı yani. Bana gereksiz geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
en zoru canımın istediğini yiyememek o yüzden dışarı bile çıkmadık doğru dürüst gezmeye canım bişey istiycek die ama şu aralar saldım iyice ufak ufak yiyorum
başınız sağolsun tatlım..benim de dedem sadece bir torununu gördü, 49 yşında vefat etmiş..ben ne anneden ne babadan dede göremedim... nerde yaşlı bir amca görsem ağlarım, dayanamam..allah sizlere sağlık sıhhat versin üzülme..Slm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!
anaaaaam, 10 kişi yemekli...anlıyorum seni canım ben olsam bende eşimi kıramazdım...annenler halleder ,sen kendini kötü hissedip de iş yapmaya kalkışma, doğumdan sonra telafi edersin annenlere karşı...şahsen ben de haftasonu kalkmıcam hiç o 20 kişilik misafirimde, sonra telafi ederim...canım çoooooooooooooook sıkıldı eşimin 2 arkadaşı askere gidiyorlarmış cumartesi yaklaşık 10kişi bize gelcek hemde yemeğeeşim sen bişey yapmazsın annemde geliyordu ank.dan yazık kadına hemen iş çıktı annem yemekleri yapar bende servis felan yaparım diyor nasıl kalkmazsınkiiii kimsede bu kız hamile son ayları demiyor yaniiii belki içlerinden biri çıkarda başkasında toplanalım der
basiniz sagolsun canim.
ooy ooyyybana iki tane teyzem geliyor haftada 1 bir sey yapmiyorum bir kuru cay icip kalkarlar, maksat buyuk oglani gorup sevmek, ama o bile nasil yoruyor beni. oturmak en cok yoran.
bir arkadas aramis ama calmis calmis acan olmamis. :44:
hatta o kuru fasulye pilavıda plastik tabaklarda ver
ellerinede kutu ayran ver.gebe kadın ancak bu kadarını yapabiliyor de ama nerdeeee bizde öyle rahatlıkilla biz kendimizden ödün vereceğiz karşıdaki rahat etsin diye
kızlar hastane odasını süsletecekmisiniz? Kapı süsünü aldım onu asacağım ama birde bazen içeriye 2 tül, balon filan yapıyorlar en az 100TL alıyorlar. Birde o balon ve süsler yeni doğan bebişler için ne kadar sağlıklı yani. Bana gereksiz geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
görüşüz canım:81:Herkese iyi akşamlar.. bizim mesai bitti sayılır :)
yarın görüşürüz :80:
herkeze merhaba dıyerek baslayımm..cnmm eylulle sabah konustum hastanede ınsallah yarın sabah bebegıne kavusucak ..aslında bugun alıcaklarmıs ama sekerı 197 cıkmıs ve genel anestezı yapamamılar ben konustugumda daha ıyıdı benım ıcın dua edın dıyor kızlar ınsallah saglıcakla bebegıne kavussun..
herkeze merhaba dıyerek baslayımm..cnmm eylulle sabah konustum hastanede ınsallah yarın sabah bebegıne kavusucak ..aslında bugun alıcaklarmıs ama sekerı 197 cıkmıs ve genel anestezı yapamamılar ben konustugumda daha ıyıdı benım ıcın dua edın dıyor kızlar ınsallah saglıcakla bebegıne kavussun..
sağol canım haklısın aslında ama bikere kabul etmiş kayınvalidemde gelcek konuştumda annenle ben yaparız dedi:26::26:ne varsa büyüklerde var yok bu gençler artık anlamıyorlar hiçbirşeykendimi yaşlı katagorisine soktum biranda ama sanırım bizi sadece bizler anlayabiliriz
Slm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!
iyi bari iki büyük halleder tüm işLeri Allah onLarı başımızdan eksik etmesinSEn daha orta yaş bile değilsin dur abartma :)) Bende de var iki liste biri hamile kalınca evine gidip ağırlama bekleyeceklerim diğeride çocuğum şöyle etrafa zarar ziyan vermeye başladığı dönemde evlerine gidip çocuğumu ortaya salıp o etrafı yıkıp dökerken hiç oralı olmayacağım kişilerden oluşuyor :82::82::82:
Hastaneye mi yaptıracaksın canım ? e kendiniz alın yapın yengem öyle yaptı bütün malzemeleri aldı kendi yaptı bende kendim alacağım malzemeleri öyle yapacağım =)) Çok daha uygun ve istediğin gibi yapabiliyorsun
canım çoooooooooooooook sıkıldı eşimin 2 arkadaşı askere gidiyorlarmış cumartesi yaklaşık 10kişi bize gelcek hemde yemeğeeşim sen bişey yapmazsın annemde geliyordu ank.dan yazık kadına hemen iş çıktı annem yemekleri yapar bende servis felan yaparım diyor nasıl kalkmazsınkiiii kimsede bu kız hamile son ayları demiyor yaniiii belki içlerinden biri çıkarda başkasında toplanalım der
eylül yarın sabah 7 de sezeryana girecek arkadaşlar.hepimiz onun için bu gece dua edelim olur mu
Sağolasın Tuğbacım.Kayınvalidem de 1 aydır İstanbul -İzmit yapıyor.Memorial da fizik tedavi görüyor,hastanede bize yakın olduğu için çoğunlukla bizde kalıyor.
Hamileliğimin ilk aylarından beri bana karşı son derece ilgili ve hassaslar bu yönden gerçekten şanslıyım.
Annemi gelmemesi konuısunda ikna etmeye çalışıyorum.Uğur'la ne konuştularsa çok hastayım diye panik olmuş.
İyiyim sen şimdilik düzenini bozma,sana ihtiyacım olduğunda ben zaten seni çağırıcam diyorum ama nafile.Uğur bu Cuma İran a 3 günlüğüne iş seyahatine gidiyor.Anneme onu da söylemiş.Kadıncağızı durdurmak imkansız oldu.
başın sağolsun canım. Allahım dedeni rahmet eylesin İnşallah. geride kalanlara uzun ömür versin.Slm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!
canım çoooooooooooooook sıkıldı eşimin 2 arkadaşı askere gidiyorlarmış cumartesi yaklaşık 10kişi bize gelcek hemde yemeğeeşim sen bişey yapmazsın annemde geliyordu ank.dan yazık kadına hemen iş çıktı annem yemekleri yapar bende servis felan yaparım diyor nasıl kalkmazsınkiiii kimsede bu kız hamile son ayları demiyor yaniiii belki içlerinden biri çıkarda başkasında toplanalım der
iyi bari iki büyük halleder tüm işLeri Allah onLarı başımızdan eksik etmesinSEn daha orta yaş bile değilsin dur abartma :)) Bende de var iki liste biri hamile kalınca evine gidip ağırlama bekleyeceklerim diğeride çocuğum şöyle etrafa zarar ziyan vermeye başladığı dönemde evlerine gidip çocuğumu ortaya salıp o etrafı yıkıp dökerken hiç oralı olmayacağım kişilerden oluşuyor :82::82::82:
yemeğe mi yuhhhhhhValla tatlım hamilemisin değilmisin kimsenin umrunda değil. Cumartesi arkadaşlar vardı 2 çift. 2'sininde eşleri yerinden kalkmadı. Eşlerinin çayları boşalıyor onu bile ben koydum. Allahtan kociş yardım etti. Sonra o bile şaştı yardım etmediler diye. Onlar hamile olsun bende görcem Eşin teklif etsin. Damla ağırlaştı artık falan dese. Çok yorulacaksın olmaz bence.
neler almak lazım tam olarak canım biliyormusun?
süper listeeeee bayıldımmmmbende gıcık olurum çocukları karıştırır müdahale etmezler yaaa ne rahatlık anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?