2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süper listeeeee bayıldımmmm bende gıcık olurum çocukları karıştırır müdahale etmezler yaaane rahatlık anlamıyorum

Benim birinci sıramda ewlendikten 1 hafta sonra 2 çocuğuyla evime geLip beyaz deri koltuğumun üzerinde çocuğunun önüne çikolatalı yaş pasta koyan eşimin kuzeninin eşi yer alıyor canım oğlum bir doğsun intikamım acı olacak

Uzun bir uykudan sonra ben geLdimmm ay öğLen bi uzanayım dedim uyumuş kalmışım tel çaLdıda ona uyandım
bende uyuyayım dedim eşimin nenesi geldi. kalktım çay falan pişirdim biraz oturdu gitti.

canım erkekler olmıcak eşleri sevgilileride olcak dediğin gibi içkide içerler yani mezede olmak zorunda dediğin gibi sırf mezeli olsa keşkeeeee sanada kolay gelsin

amann be sultancım varda neden bizde anlamadım dur eşim işteyken aradı gelsin sorucamyarabbim neden insanlar keyfine bukadar düşkünlerkiii hasta ziyaretinde bile yicek beklerler yaaa uyuz oluyorum durun daha bebişler doğsun kimbilir nelerle karşılaşıcaz:44::44:

ayyy için gitmiştirrr :18::18::18:bencede intikamın acı olsunnnnyaşasın intikam ozamanda onlar anlasınlar nasılmışşşşşşşş

bende çok merak ediyorum inan daha neler görecez. oooof of

Canım benim çok eğLenmişsin çok mutLu oLmuşsun bu durumdan beLLiki

oooo ne demezsin çok çok.

herkese selam kızlar ,

umarım herkes iyidir geçmişi okuyacağım şimdi,erkenci bebişler gelmeye başlamış benim kızımda gelmek istiyor sanırım bugün kasılmalarımdan dolayı artık raporumu almya gittik ohh evde işlerimi hallederim havlarda iyi hergün 1 saat yürürüm şöyle dinlenirim diyordum ama rapor almaya gittiğim doktora karnımda sertleşmeler var artık o yüzden raporumu durduruyorum dedim nudilat alıyorum dünden beri dedim raporu verdi birde nst yollayayım sizi dedi sonuçları götürdük adam sizin çok sancınız var dedi ama ben o kadar kötü değilim dedim ilaca rağmen hemde bu kadar çok ben yorum yapmayayım hastam olmadığınız için ama doktorunuz ile görüşün dedi ..ordan acıbademe geçtik ilk defa alttan muayne yaptıu doktorum rahim uzunluğu iyi çıktı açılma hiç yok ona sevindik ama çatın çok dar dedi şimdiden 2700 olmuş kuzum doktorum birşey demedi ama büyük ihtimal normal olmayacak bence..

oda nst istedi evet düzensiz sancılar var dedi yatırmak istedi ilaç serum vereceğiz dedi ,evde yatsam olmazmı dedim kabul etti 10 gün hiç kalkmadan bir yatacağım yaaa(((( sadece tuvalet dedi olmuyor ama ya ..ayrıca bebişin ciğerleri içinde iğne verdi hemen 2 tane vurdurduk gece 2 dede 2 tane vurdurcaz ..sonra bakacağız artık ..

eylül seninki gibi benim durumumda 37 olsak bari ya yeter diyorum ben çok şükür bu hft ya geldik ya kilosuda çok iyi iğnede olduk ama daha hazır değilim ya daha son 1 ay diyordum keyif yapacaktım izne ayrılınca suyum gelecekti sancılanıp gidecektim..bakalım gerçi hiç belli olmaz daha ..

hepimiz için hayılrısı olsun inşallah..

ben buyuk oglumda da yapmamistim canim. hastane kendisi erkekse mavi kizsa pembe asiyor kapiya tullu celenk o kadar. tabi onlarda kaliyor o.

saglikla gelsin bebisi insallah.

gecmis olsun canim. bebeginin ve senin hakkinizda hayirlisi olsun insallah..

geçmiş olsun ilk önce ılgazcımm planlar istediğimiz gibi olmuyor malesef bak şimdiden bebişler hayatımızı yönlendiriyorlar yarın ne olcağımız belli değil olsun sende yatakda keyif yaparsın

ayyy için gitmiştirrr :18::18::18:bencede intikamın acı olsunnnnyaşasın intikam ozamanda onlar anlasınlar nasılmışşşşşşşş

anLicak anLicak çok pis pLanLarım var

Canım geçmiş oLsun ama şükür bebeğinin kiLosu falan iyi ciğerleri için iğnede yapılmış haftasıda iyi tabi kalsa çok çok daha iyi ama sen içini ferah tut yalnız rahim ağzın da incelme yok açılma yok sancı desen hepimizde oluyor neredeyse sancı var deyip yatış yapaLım demesi bana biraz tuhaf geLdi bence sen hiç korkma herşey pLanLadığın gibi oLacak ben doğurmadım benim 3 ay önceden erken doğum riskim vardı herkesin rahim ağzı 45 ken benimki 25 mm di ona rağmen 9 ayı tamamlıyorum çok şükür sen yeterki inan

canım benim bak bebeğin kilosu da iyiymiş. maşallah. sağlığı da iyi çok şükür. sen o 10 gün keyif yaparsın yine, bir sürü film seyreder, bir sürü kitap okur, bir sürü bulmaca çözersin, iş miş de yapmayacaksın. dinlenmiş şekilde de doğuma gideceksin canım. ne güzel. öyle düşün moralini bozma.

kızlar ben 6 haftalık hamileyim. şimdi sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. (benim ilk bebişim buarada:) şimdi bizim ailede doğum lekesi ırsidir. yani özellikle anne tarafımda hemen herkeste oldu. bendede olur diye çok korkuyorum.şimdiden önlem alma imkanım varmı acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim şahsen bizzat ayrıca çatlaklara karşı önlemleriniz ne oldu. vazelin sürmeyi düşünüyordum ama onunda iyi olmadığını okudum biryerde. bunlar için erken diyebilirsiniz ama ben şimdiden araştırırsam anca toparlarım hamileyim teyyy teyyyy

leke için bir fikrim yok yağmur ben bebe yağı kullandım çatlamadım ama %50 genetikmiş yani sen ne yaparsan ne sürersen sür çatlıcağın varsa malesef çatlıyormuşsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım geçmiş olsun, bebişin kilosu iyi, sende de açılma yok. Son günlerini evde keyif yaparak geçircem diye düşün, takma kafana, ne kaldı zaten...

mesajım gözden kaçtı sanırım. copy paste yapıyorum:

Ahu'cum, Tuğçe'cim, Burcu'cum (bsc23) Ataşehirde bahsettiğiniz temizlikçi hanımlar ile konuşup bana numaralarını özelden yazabilir misiniz rica etsem? şimdiden çok çok teşekkür ederim.
bebek bakımından anlayan bir bayan da bulmak istiyorum bizim prenses geldiği zaman lazım olacak sanırım bir bakıcı. bu konuda ne yapacaksınız siz?

Canım daha çooook başındasın, tadını çıkar, kafanı hiç bişeye takma, en önemlisi moral, çok canın sıkkın olduğunda bile hep bebişini hayal et, günler öylece akıp gitsin. Çatlak genetik, ailede varsa oluyormuş, lireac diye bir krem var, bebe yağı var, ikisini de tavsiye derim. İki canlıyım diye homini gırtlak yeme, yedirmeye çalışanlara dur de böylece fit bir hamile ol. Mutlaka kalsiyum, protein, vitamin ye. Bunlar bebişe çok gerekli. Bol bol su iç.
Doktorun yat derse yat, dinlen derse dinlen. Oyuzden güvendğin iyi bir doktorun olsun.
Bebişine de kendine de çok iyi bak. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin.

canım çok geçmiş olsun yaa. çok şükür canım kilosu iyi maşallah en azından. çok şükür tehlikeli dönemde geçti. sağlıkla gelsinde canım. İnşallah biraz daha durur ama dualarımız sizinle canım.

çok geçmiş olsun canımm aynı durumdayız demekki seninle bizim bu mart bebişleri aceleci çıktı ya ..bende iğnenin ilk dozunu vuruldum 12 saat sonra 2 tne daha vurulacağım..bende evde dinleceğim canım hiç kalkmayacaksın dedi ne yapalım bekleyceğiz biraz daha sabır bebişler için yatacağız artık..benim kuzuda 2700 çok şükür

cnmm cok gecmıs olsun dayanır bebeklerımız ınsallah ya ...bu arad ben 1. oglumda 34 gıtmıstım sonra 38 de gıttım ve alındı...yanıı hıc böle sancılar fln bılmıyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…