2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol sultancım eksik olma hayırlısı olsun canım hepimiz için artık..sen nasılsın ??

sağol sultancım eksik olma hayırlısı olsun canım hepimiz için artık..sen nasılsın ??

canım sen dinlen üzülme stres yapma bak görürsün 10 gün sonra hepsi geçtiğinde bol bol dinlenmiş olacaksın. belki çok yoruldun diye dinlen demiştir annesi. bizde ne yapalım bana kızacaksınız ama ben bugün biraz temizlikle uğraştım tuvalet falanda hepsini birden yaptım. sonrada yürüyemedim sormayın. bide o halde eşimin nenesi geldi onunla ilgilendim tam oldum. şimdi kalkamıyorum yaa. ne yapacam ben. belimde sırtımda kalçamda bi ağrı var kalkınca çok oluyor hemen geri yatıyorum. ama çok şükür sancı kasılma falan yok sanırım yorgunluktan oldu

canım hayırlı olsun öncelikle ben doğum lekesinin ırsi olduğunu ilk kez duyuyorum bu yüzden pek bi bilgim yok çatlaklar konusunda ise maalesef yapabilceğimiz pek bişey yok arkadaşlarında dediği gibi çoğunluğu genetik benim karnım hiç çatlamadı iki gebeliğimde de ama bugün bişeye çok moralim bozuldu kalçamdaki varis sandığım şeyler meğer çatlakmış kocacım uyarmasa ben onları varis sanıyor olacaktım :84: amaaann o kadar da kusurumuz olsun demi amaaaa

Canım bende senin gibi aynı düşüncedeydim.Yaz gelene kadar 3 ay bakıcıdan yardım almayı düşünüyordum.Sonra Uğur'u doğumdan sonra annemlerin yanında kalmam konusunda ikna edince bakıcı tutmaktan vazgeçtim.Annem uzun süre benim yanımda kalamayacağı için bize annemlerin yolu gözüküyor.
Senin de bebeğin 40 ı çıkana kadar ,bebeğe bakmayı öğrenene kadar İzmir de kalma durumun yok mu canım?

sultancım canım benim çok geçmiş olsun ..allah acil şifalar versin..bak kızın nasılda ilaç olacak babana gör düşüncesi bile yaşlıları gençleştiriyor valla..hiç üzlme canım içini ferag tut sen kızını düşün..

merhaba hamişlerimmmmm nasılısnızzzz geçmşi okuyamdım kızlarrrr inşallah hepiniz iyisinizdirrr
ay benim sinirleirm bozuk benim kayınvalidem yine bombayı atmış...oğluşuma giyecek göndermiş amaaaaaaaaaaaaaa bundan 5 ay önce doğum yapan görümcemin eskilerini aaaaa delirdim görünce yaaa yuh dedim eşime söyleidm eşimde toz kondurmayacak yaa ellerinde kalmıştır diyo

sağol canım. Allah razı olsun. kesinlikle öyle canım. dört gözle bekliyor zaten babam. sormaa

sende geri gönder gitsin canım nedir bu kaynanaların gelinlerle derdi anlamıyorum

maşalah canım ya Allah razı olsun inşalahh bizde öle oluruzz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh
Ay canım benim çok sevindim, bol bol dinlen yine de, maşallah oğluşuna
çok saol canım Allah razı olsun
Gerçektende çok hoş oLurmuş 7 si oLsa :) benimki doğum günümden 1 gun sonra oLuyor 26. yaşımın iLk günü doğum yapacam..
ne güsel canım ya nasıl zman geçiyor mu
canım maşallah oğluşuna. ohh ne güzel tehlikede yok çok şükür. başla bakalım beklemeye.
evet canım ya üzülsem mi sevinsem mi anlamadım kii gelecek dir seviniyordum çok şükür 37. haftamızdayız tehlike yok die şimdide zamöan geçmez artık
çok şükür canımm çok saol

ahhh canımmm kızarım tabi yaaa baksana bizlere böylesi dahamı iyi tamam yapmadan olmuyor bende senin gibiyim ama yapma canım benim işler sonrada olur ne olur dinlen yorma kendini sonra yüreğin ağzında sürekli yatmak daha kötü inan..az zamanımız kaldı gelsin kuzular sonra yaparız işleri ...

aaaa tek değilmişim yaaa. benim görümcemde geçen hafta iki bez parçası getirmiş ama çocuklarına kullanmış kullanmış eskimiş. diyorki ağız bezi yaparsın diye getirdim. ama bide övünerek gösteriyor kriz geçirdim. bide eşim nasıl seviniyor. annem bi sürü yapmıştı onları gösterdim eve gelince. bumu dedim benim hakkım. ben ona bi sürü kenarını işleyip yapmıştım yepyeni. eşimin cevabı daha bombaydı demekki ona gücü yetmiş dedi. bende yaa dedim o yüzden her geldiğinde başka giysilerle geliyor yazık dedim. insan gönderilenden çok eşinin savunmasına kızıyor değilmi

canım ne yapabilirimki babam hasta annem gelemiyor. kaynanamlar yakın ama bu kadar ay bir gün gelip halimi sormadılar. bi iin ucundan tutmadılar. bide arkamdan konuşuyorlarmış. dağınık pis diye. bende eşime dedim acaba hangi gün gelip evimi görmüşler şu halimde evim tertemiz dedim. kaç aydır onlarmı geldi yaptı. ne hakla konuşuyorlar dedim. iyiki yapmışım ama eşimin nenesi geldi işte bak.az kaldı ama elimde değil dayanamıyorum canım

tövbe tövbee yaaaaa

aynen canım hiç toz kondurmuyorlar eşimle bu yüzden tartıştık herşeye bir kılıf buluyor eşim toz kondurmamak için,biberon bile yollamışlar kullanılmış...eşimin bu davranışı karşısında kendimi dışlanmış hissetttimm sen ne kadar karnında çocuğunu taşırsan taşııı onlar için önemli değil

KayınvaLideni tebrik ederim çok ekonomik kadınmış her eve lazım.

Son düzenleme:

aynen öyle canım. sanki çocuğu kendin için taşıyorsun. ya diyorum tek desenki haklısın ama ne diyelim zoruma gitmeyecek ama sen savunuyorsun ya en çok o zoruma gidiyor dedim. ben dedim neler yaptım onlar için keşke hiç getirmeseydi ama bunuda görmeseydim dedim. bide çok güzel gibi övünüyor dedim.

eğer gönderirsem taaaaaaaaaaaaaaaaa boşanmaya kadar gider canım ama giydirmem dedim eşime

aynı bizdede geçerli.bunu büyütürler büyütürler nerelere gelir ben bile inanamam. tek değilmişim yaaa. hayır bizimkiler yüzsüzlük yapıp kendileri arar bulur takarlar öyle bi yapıları var.

ilk oglumda da ne surduysem catladigim icin, bunda da simdiye kadar 1 veya 2 defa johnsons baby yag surmusumdur.. ki yine catladim.. leke evet irsidir bende de vardi, annemde de var, buyuk oglumda da var, bu oglumda olur mu bilmiyorum.. saglikli olsunlarda dogum lekesi o kdar sorun degil. zamanla rengi aciliyor. kirmizidan pembeye donuyor merak etme.

canim, ben de bu oglumda abimin ikizlerinin kuculmuslerini istedim. sadece ilk 3 ayi alabiliyorum cunku dogum tarihleri cok farkli. 3 aysonrasi mevsim degisikligi yuzunden giyemeyecekti. o yuzden cok yadirgama canim. lekeli olan varsaverbaskalarina, temizlerini sakla. tabi ki yenisini de al, sonucta ilk kuzun bu senin. ama cocugun yedigi helal, giydigi haram derler. cabucak buyudugu ve alinanlar kucuk kaldigi icin. vallahi buyuk oglumda giydiremedigim, ya da en fazla 3 kez giydirebildigim o akdar cok sey oldu ki.. simdi cogu ikiz yegenlerde, bir kacinida sakladim abisinin kiyafetleri diye

eğer gönderirsem taaaaaaaaaaaaaaaaa boşanmaya kadar gider canım ama giydirmem dedim eşime

giydirilmez tabii resmen hakaret etmiş biz yeni aldığımız cicileri bile yıkayıp ütüleyip hazırlıyoruz bebişlerimizin hassas tenlerine zarar gelmsin diye o da inadına yapar gibi giyilmişleri yolluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…