canım çok geçmiş olsun yaa. çok şükür canım kilosu iyi maşallah en azından. çok şükür tehlikeli dönemde geçti. sağlıkla gelsinde canım. İnşallah biraz daha durur ama dualarımız sizinle canım.
sağol sultancım eksik olma hayırlısı olsun canım hepimiz için artık..sen nasılsın ??
bende uyuyayım dedim eşimin nenesi geldi. kalktım çay falan pişirdim biraz oturdu gitti.
geçmiş olsun ardinacığım hemen atlatrsın İnşallah yaaa.
Sağolasın Sultancım.
herkese selam kızlar ,
umarım herkes iyidir geçmişi okuyacağım şimdi,erkenci bebişler gelmeye başlamış benim kızımda gelmek istiyor sanırım bugün kasılmalarımdan dolayı artık raporumu almya gittik ohh evde işlerimi hallederim havlarda iyi hergün 1 saat yürürüm şöyle dinlenirim diyordum ama rapor almaya gittiğim doktora karnımda sertleşmeler var artık o yüzden raporumu durduruyorum dedim nudilat alıyorum dünden beri dedim raporu verdi birde nst yollayayım sizi dedi sonuçları götürdük adam sizin çok sancınız var dedi ama ben o kadar kötü değilim dedim ilaca rağmen hemde bu kadar çok ben yorum yapmayayım hastam olmadığınız için ama doktorunuz ile görüşün dedi ..ordan acıbademe geçtik ilk defa alttan muayne yaptıu doktorum rahim uzunluğu iyi çıktı açılma hiç yok ona sevindik ama çatın çok dar dedi şimdiden 2700 olmuş kuzum doktorum birşey demedi ama büyük ihtimal normal olmayacak bence..
oda nst istedi evet düzensiz sancılar var dedi yatırmak istedi ilaç serum vereceğiz dedi ,evde yatsam olmazmı dedim kabul etti 10 gün hiç kalkmadan bir yatacağım yaaa(((( sadece tuvalet dedi olmuyor ama ya ..ayrıca bebişin ciğerleri içinde iğne verdi hemen 2 tane vurdurduk gece 2 dede 2 tane vurdurcaz ..sonra bakacağız artık ..
eylül seninki gibi benim durumumda 37 olsak bari ya yeter diyorum ben çok şükür bu hft ya geldik ya kilosuda çok iyi iğnede olduk ama daha hazır değilim ya daha son 1 ay diyordum keyif yapacaktım izne ayrılınca suyum gelecekti sancılanıp gidecektim..bakalım gerçi hiç belli olmaz daha ..
hepimiz için hayılrısı olsun inşallah..
Çok geçmiş olsun canım.
kızlar ben 6 haftalık hamileyim. şimdi sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. (benim ilk bebişim buarada:) şimdi bizim ailede doğum lekesi ırsidir. yani özellikle anne tarafımda hemen herkeste oldu. bendede olur diye çok korkuyorum.şimdiden önlem alma imkanım varmı acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim şahsen bizzatayrıca çatlaklara karşı önlemleriniz ne oldu. vazelin sürmeyi düşünüyordum ama onunda iyi olmadığını okudum biryerde. bunlar için erken diyebilirsiniz ama ben şimdiden araştırırsam anca toparlarım hamileyim teyyy teyyyy
mesajım gözden kaçtı sanırım. copy paste yapıyorum:
Ahu'cum, Tuğçe'cim, Burcu'cum (bsc23) Ataşehirde bahsettiğiniz temizlikçi hanımlar ile konuşup bana numaralarını özelden yazabilir misiniz rica etsem? şimdiden çok çok teşekkür ederim.
bebek bakımından anlayan bir bayan da bulmak istiyorum bizim prenses geldiği zaman lazım olacak sanırım bir bakıcı. bu konuda ne yapacaksınız siz?
İnşallah canım yaaa. İnşallah bizimde dileğimiz o yönde zaten. iyi huylu olması. demin içim çok kötü oldu zoruma gitti ağladım. dayanayım diyorum ama dayanamıyorum. annemlerdeyken hep yanındaydım ya surat bile asamıyordum hep gülmek zorundaydık.öylede yapıyorduk iyi olsun diye. çünkü doktor moral çok önemli diyor. Rabbim İnşallah kızımıda büyütmeyi nasip etsin babama. Allah ondan razı olsun hakkı ödenmez ne annenin ne babanın. Allahım üstümüzden eksik etmesin.
kolega canım herkes aynı şeyi yaşayacak die bişey olabilirmi. sakın üzülme canım. herkes herşeyi yaşıyor iyi yada kötü. ve biz burda hep kötü şeyleri paylaşmak için buluşmuyoruz. güzel şeylerde paylaşalımki moral olsun iyi olalım: hayatta güzel şeyler olduğunuda görelim.
ordayken kızımı görseydiniz kızlar. ben bile şaşırdım artık. .allahım korusun öyle hareketler yapıyorduki. Allahım annem artık kızım bu hiç durmayackamı diyordu.
sultancım canım benim çok geçmiş olsun ..allah acil şifalar versin..bak kızın nasılda ilaç olacak babana gör düşüncesi bile yaşlıları gençleştiriyor valla..hiç üzlme canım içini ferag tut sen kızını düşün..
merhaba hamişlerimmmmmnasılısnızzzz geçmşi okuyamdım kızlarrrr inşallah hepiniz iyisinizdirrr
ay benim sinirleirm bozuk benim kayınvalidem yine bombayı atmış...oğluşuma giyecek göndermiş amaaaaaaaaaaaaaa bundan 5 ay önce doğum yapan görümcemin eskilerini aaaaa delirdim görünce yaaa yuh dedimeşime söyleidm eşimde toz kondurmayacak yaa ellerinde kalmıştır diyo
maşalah canım ya Allah razı olsun inşalahh bizde öle oluruzz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh
Yok yok daha dün arkadaşımı hastaneden çıkardık Maşallahnormal doğum yaptı kız ayakta bebişini kucağına aldı çıktık bize bile gerek kalmadı..Kendi işini kendi yaptı eve geçtik üzerini değiştireyim dedim ben değişiyorum dedi maşallah çok iyi görünüyordu..Zor ama kısa bir zaman dedi..bebeğimi gördüm bitti dedi..İnş. senin ki de öyle olur canım..Rabbim o anda hepimize yardımcı olur inş.
Doğum kolay olsun die hurma yiyin diyorlar..Hac hurması..Ve Meryem süresini okuyun diyorlar..
çok saol canım Allah razı olsunAy canım benim çok sevindim, bol bol dinlen yine de, maşallah oğluşuna
ne güsel canım ya nasıl zman geçiyor muGerçektende çok hoş oLurmuş 7 si oLsa :) benimki doğum günümden 1 gun sonra oLuyor 26. yaşımın iLk günü doğum yapacam..
evet canım ya üzülsem mi sevinsem mi anlamadım kii gelecek dir seviniyordum çok şükür 37. haftamızdayız tehlike yok die şimdide zamöan geçmez artıkcanım maşallah oğluşuna. ohh ne güzel tehlikede yok çok şükür. başla bakalım beklemeye.
çok şükür canımm çok saol
maşallah canım ne güzel mutlu haberlerle dönmüşsün..
ahh ahh ben de aynı canım. 22 mart görünüyor SATa göre doğum tarihimiz. ilk kızım 10 gün geç gelmişti. bu da geç gelirse nisan annesi bile olma ihtimalim var..
canım olmasın sıkıntın
çok teşşekkürler teyzesi inşalahh heipimizde hayırlısyla alırız yavrularımızıKızıma masal anlatırken bana da aynı şey oluyorona masal anlatırken bir uyku bastırıyor bana da sonra dalıyorum alakasız masallar anlatıyorum. kızım da nasıl dikkatli dinliyosa artık beni uyarıyo anne o nerden gelmiş filan diye
hele dün gece çok komik bişi oldu. kızım uyudu. ben de uyumuşum yanında. sonra rüyamda görüyorum uyanıkmış hala konuşuyo filan. ben de uyandım kızıma sen hala uymadınmı saat kaç oldu filan dedim. baktım sesi çıkmıyo. meğer yavruşum uyuyomuş zaten, ben uyanık olduğunu rüyamda görüyormuşum. sarıldım ömptüm sonra, ayy dedim haksız yere kızdım diye.. neyseki uyanmadı..
ayy ne tatlı,
bende kızıma bol bol masal anlatacağım
canım ne mutlu bebişini kucağına almaya az kaldı.
canım hadi gözün aydın
bir avazda doğur inşallah
amin canımm
canım benim satım sendfen ileri
buralarda olurum ben
bencede canım inşalahh hep hayırlı haberller alırızzcanım sultanında dediği gibi koca kafalı bebişler kulübüne hoşgeldinbenim oğlumunda kafası 1ay önde normal doğumla ilgili bişey konuşamıyoruz çünkü koca kafalı oğlum zaten dönmüyor
maşallah oğluşuna canımbak gör önceden erken doğum riski olanlar son haftayı bekliyorlar genelde hayılrısı ile gelsin bebişin
benim haftamı sorarak aldı özlemcim yani şikayetimden bahsetmeden sanırım doktordan doktora farkediyor hatta her doktorun nst ayarı bile farklıymış mesela doktorum 25 dak.tutuyormuş
geçmiş olsun canım ya şifa versin rabbimPazar günü öksürüğe yakalandığımı yazmıştım.Dünde burun akıntım ve halsizliğim had safhaya ulaştı.Öksürükle birlikte kusma da oluşunca soluğu bugün Dahiliye uzmanında aldım.Geniz akıntısına bağlı olarak öksürük gelişmiş.Şurup,2 burun spreyi ve gargara verdi dr.Gebelikte bir sakıncası yok dese de daha ilaçları kendi drumla paylaşmadım.Bakalım ilaç karşıtı drum ne diyecek.
36.Haftaya girmeden ne güzel seviniyordum tekrar hastalanmadan doğum yaparım diye nerdeeee
Dün gece eşim hasta olduğum için beni mutlu edebilmek adına kocaman bir buket çiçek yaptırıp gelmiş.Daha 10 dk olmamıştı ki öksürük krizim tuttu üzerine bir de güzel istifra ettim.Adamcağızın bütün hevesi kaçtı.
Eşim bu sabah iş seyahati için Ankara'ya uçtu.Bugünkü hastane organizasyonunu da kızkardeşi ile yapmışlar.O da yetmemiş annemde Gelibolu dan müdahil olup benden habersiz planlar yapılmış.Annem süpriz yapabilirim deyip duruyor.2-3 gün sonra iyileşirim senin gelmene şimdilik gerek yok desemde gelecek galiba.
Bunların yanısıra annesi hastalıktan sürünürken benim cimcime kızımın keyfi yerinde oradan oraya savuruyor kendini prensesim
başınız saolsun canım Rabbim sabır versinnSlm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!
kıyamam ya Rabbim yardımcın olsuncanım çoooooooooooooook sıkıldı eşimin 2 arkadaşı askere gidiyorlarmış cumartesi yaklaşık 10kişi bize gelcek hemde yemeğeeşim sen bişey yapmazsın annemde geliyordu ank.dan yazık kadına hemen iş çıktı annem yemekleri yapar bende servis felan yaparım diyor nasıl kalkmazsınkiiii kimsede bu kız hamile son ayları demiyor yaniiii belki içlerinden biri çıkarda başkasında toplanalım der
çok şükür canım çok saolkıyamam. ne kadar korkmuşsundur. ama bak pozisyonundan olabilir bebeğin. arkası dönük olduğndan dışarıdan hissedemiyorsundur hareketleri de. aklına kötü şeyler getirma canım. 1 mart olsun 13 mart olsun farketmez sağlıklı olduktan sonra canım.
su azalıp çoğalabiliyor sonra normale dönüyor bildiğim kadarıyla canım. bir de izmirdeki doktor görsün bakalım. inşallah iyi haberlerle gelirsin o doktordan. benim bir arkadaşımın suyu azalmıştı doktoru su falan hikaye demiş. armut yemesini önermişti. bilemiyorum neye dayanarak söylemiş bunu. ama ye bakalım sen de canım iyi gelir belki.
braxton hicks kasılmaları dedikleri yalancı kasılmalar olabilir canım. bunlar beklenen şeyler. kahverengi akıntıyı bilemeyeceğim ama doktorun normal dediyse normaldir o da. alt tarafın ağrıması ve bebeği altta hissetmen de bebeğin doğum kanalına ilerlediğinin göstergesi olabilir. o zaman çünkü bebeğin kafası resmen bacak arasında hissediliyormuş ve penguen gibi yürüyormuş insan.
eeee işte doktor var doktor var canım. bunlar milimetrik ölçümler sonuçta. kafasını karnını ölçüyor sonra hesap yapıyor kilosunu veriyor alet. doktor biraz farklı belirtse karın çapını mesela, kilosu falan da değişiyor. ben mesela ayrıntılı ultrasonu da ikili testi de ikli kere iki farklı yerde yaptırdım çünkü orada da milimetrik ölçümler söz konusu idi.
maşallahiki prenses annesi olacaksın ne güzelllll :97: mina da çoookk güzel bir isim. çıtı pıtı hanımlara göre tam.
hiiiii yerim onu ben.kinderi ne kadar seviyorsa artık!! :)
minicik yumuk yumuk elleriyle annesine yardım mı ediyor o cimcime? allahım benimki de saplıkla gelsin büyüsün ben de o günleri göreyim inşallah :97:
severim onu ben. demek çok seviyormuş öğretmenini o.
bana her seferinde mng geldi canım. ayrıca ben aldığım arzum sterilizatör ve buharlı pişiriciyi iade ettim bpa free değil diye. avent alacağım. neyse, iade şartlarında özellikle mng ile iade etmenin gerekli olduğunu yoksa malı kabul etmeyeceklerini yazıyor.
hiii ne güzel ve garip bir haber değil mi??? çok heyecanlı gerçekten. 8-9 ay geçmiş de hastane odası bile ayarlanmış. zaman ne kadar da hızlı geçti öyle. ben daha yeni yeni farkediyorum hamile olduğumu valla. şimdi de işler yetişmeyecek diye telaşlanıyorum..
çok tuhaf değil mi, eşinle 2 kişi gireceksiniz o odaya sonra dönüşte 3 kişi olacaksınız. :97:
gözün aydın canım. bak her şey yoluna girdi işte. maşallah oğluşuna da
tekrar geçmiş olsun Sedacım.maşallah ama görümce ve eş açısından çok şanslısın. hiç yalnız hissettirmiyorlar sana. Allah gönlüne göre vermiş. anneciğin de gelir şimdi bakar sana, sonrasındas Öykün gelince de yardımcı olur. ne güzel. sen bu moralle hemen iyileşirsin arkadaşım Öykü kızın keyfi de yerinde. daha ne istersin ki?
başın sağolsun tatlım. çok üzüldüm.kendini oyalamak iyi fikir. yoksa kendini koyuverirsen bebeişin de etkilenir bundan canım. onun için kendini toparla e mi?
sağlıkla alsın inşaahh canım ya duaalrım onunlaherkeze merhaba dıyerek baslayımm..cnmm eylulle sabah konustum hastanede ınsallah yarın sabah bebegıne kavusucak ..aslında bugun alıcaklarmıs ama sekerı 197 cıkmıs ve genel anestezı yapamamılar ben konustugumda daha ıyıdı benım ıcın dua edın dıyor kızlar ınsallah saglıcakla bebegıne kavussun..
yaşasın kötülükk bewnde de var le listeBenim birinci sıramda ewlendikten 1 hafta sonra 2 çocuğuyla evime geLip beyaz deri koltuğumun üzerinde çocuğunun önüne çikolatalı yaş pasta koyan eşimin kuzeninin eşi yer alıyor canım oğlum bir doğsun intikamım acı olacak
geçmiş olsun canım ya inşalahh vaktinde sağlıkla alırsınherkese selam kızlar ,
umarım herkes iyidir geçmişi okuyacağım şimdi,erkenci bebişler gelmeye başlamış benim kızımda gelmek istiyor sanırım bugün kasılmalarımdan dolayı artık raporumu almya gittik ohh evde işlerimi hallederim havlarda iyi hergün 1 saat yürürüm şöyle dinlenirim diyordum ama rapor almaya gittiğim doktora karnımda sertleşmeler var artık o yüzden raporumu durduruyorum dedim nudilat alıyorum dünden beri dedim raporu verdi birde nst yollayayım sizi dedi sonuçları götürdük adam sizin çok sancınız var dedi ama ben o kadar kötü değilim dedim ilaca rağmen hemde bu kadar çok ben yorum yapmayayım hastam olmadığınız için ama doktorunuz ile görüşün dedi ..ordan acıbademe geçtik ilk defa alttan muayne yaptıu doktorum rahim uzunluğu iyi çıktı açılma hiç yok ona sevindik ama çatın çok dar dedi şimdiden 2700 olmuş kuzum doktorum birşey demedi ama büyük ihtimal normal olmayacak bence..
oda nst istedi evet düzensiz sancılar var dedi yatırmak istedi ilaç serum vereceğiz dedi ,evde yatsam olmazmı dedim kabul etti 10 gün hiç kalkmadan bir yatacağım yaaa(((( sadece tuvalet dedi olmuyor ama ya ..ayrıca bebişin ciğerleri içinde iğne verdi hemen 2 tane vurdurduk gece 2 dede 2 tane vurdurcaz ..sonra bakacağız artık ..
eylül seninki gibi benim durumumda 37 olsak bari ya yeter diyorum ben çok şükür bu hft ya geldik ya kilosuda çok iyi iğnede olduk ama daha hazır değilim ya daha son 1 ay diyordum keyif yapacaktım izne ayrılınca suyum gelecekti sancılanıp gidecektim..bakalım gerçi hiç belli olmaz daha ..
hepimiz için hayılrısı olsun inşallah..
mervedmn çok gemiş olsuj canım yaa
haticesu canım çok geçmiş olsun
canım sen dinlen üzülme stres yapma bak görürsün 10 gün sonra hepsi geçtiğinde bol bol dinlenmiş olacaksın. belki çok yoruldun diye dinlen demiştir annesi. bizde ne yapalım bana kızacaksınız ama ben bugün biraz temizlikle uğraştım tuvalet falanda hepsini birden yaptım. sonrada yürüyemedim sormayın. bide o halde eşimin nenesi geldi onunla ilgilendim tam oldum. şimdi kalkamıyorum yaa. ne yapacam ben. belimde sırtımda kalçamda bi ağrı var kalkınca çok oluyor hemen geri yatıyorum. ama çok şükür sancı kasılma falan yok sanırım yorgunluktan oldu
merhaba hamişlerimmmmmnasılısnızzzz geçmşi okuyamdım kızlarrrr inşallah hepiniz iyisinizdirrr
ay benim sinirleirm bozuk benim kayınvalidem yine bombayı atmış...oğluşuma giyecek göndermiş amaaaaaaaaaaaaaa bundan 5 ay önce doğum yapan görümcemin eskilerini aaaaa delirdim görünce yaaa yuh dedimeşime söyleidm eşimde toz kondurmayacak yaa ellerinde kalmıştır diyo
ahhh canımmm kızarım tabi yaaa baksana bizlere böylesi dahamı iyi tamam yapmadan olmuyor bende senin gibiyim ama yapma canım benim işler sonrada olur ne olur dinlen yorma kendini sonra yüreğin ağzında sürekli yatmak daha kötü inan..az zamanımız kaldı gelsin kuzular sonra yaparız işleri ...
aaaa tek değilmişim yaaa. benim görümcemde geçen hafta iki bez parçası getirmiş ama çocuklarına kullanmış kullanmış eskimiş. diyorki ağız bezi yaparsın diye getirdim. ama bide övünerek gösteriyor kriz geçirdim. bide eşim nasıl seviniyor. annem bi sürü yapmıştı onları gösterdim eve gelince. bumu dedim benim hakkım. ben ona bi sürü kenarını işleyip yapmıştım yepyeni. eşimin cevabı daha bombaydı demekki ona gücü yetmiş dedi. bende yaa dedim o yüzden her geldiğinde başka giysilerle geliyor yazık dedim. insan gönderilenden çok eşinin savunmasına kızıyor değilmi
sende geri gönder gitsin canım nedir bu kaynanaların gelinlerle derdi anlamıyorum
tövbe tövbee yaaaaa
aynen canım hiç toz kondurmuyorlar eşimle bu yüzden tartıştık herşeye bir kılıf buluyor eşim toz kondurmamak için,biberon bile yollamışlar kullanılmış...eşimin bu davranışı karşısında kendimi dışlanmış hissetttimm sen ne kadar karnında çocuğunu taşırsan taşııı onlar için önemli değil
eğer gönderirsem taaaaaaaaaaaaaaaaa boşanmaya kadar gider canımama giydirmem dedim eşime
kızlar ben 6 haftalık hamileyim. şimdi sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. (benim ilk bebişim buarada:) şimdi bizim ailede doğum lekesi ırsidir. yani özellikle anne tarafımda hemen herkeste oldu. bendede olur diye çok korkuyorum.şimdiden önlem alma imkanım varmı acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim şahsen bizzatayrıca çatlaklara karşı önlemleriniz ne oldu. vazelin sürmeyi düşünüyordum ama onunda iyi olmadığını okudum biryerde. bunlar için erken diyebilirsiniz ama ben şimdiden araştırırsam anca toparlarım hamileyim teyyy teyyyy
eğer gönderirsem taaaaaaaaaaaaaaaaa boşanmaya kadar gider canımama giydirmem dedim eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?