2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KayınvaLideni tebrik ederim çok ekonomik kadınmış her eve lazım.

sorma canım benle ilgili birşeye gelince ekonomik,varyemez oluyorlarr bizimde , onlarında durumları kötü olsa tamam derim de şükür durumlarımız da iyi,galiba sabrımı deniyor...

aynı şeyleri yaşıyoruz canımm "haklısın yapmamaları gerekiyor "dese tamam ,ama göz göre göre de olmaz kiiii konuşmuyorum eşimle kaç gündür işin ilginç tarafı o da konuşmuyor yaaaaa aynen şu konuma düştüm "annemgilin gönderdiğini beğenmiyorsun birde laf söylüyorsun daha ne istiyorsun"konumundayım

hoşgelmiş forumumuzun ilk paşasııı canım ne güzel erken olmasına rağmen küvöze girmemesi .darısı başımıza..

aynen öyle canım aynen öyle. bide sen suçlu çıkıyorsun. adın beğenmedi oluyor. ya neyini beğenecen. asıl zoruna gidense ne biliyormusun. onun yeni halini anneleri o torunlarına almış oluyor onlar yenisini almaktansa ne gerek var bunu giydirsin diyorlar. demekki bizim yavrularımız daha değersiz. bide bana görümcemin dediği bomba var. senin bişey almana gerek yok bana bi sürü hediye gelmişti. içimde kalmasın diye hepsini giydirdim yıkadım kaldırdım. sen onları giydirirsin artık sözüydü. çok zoruma gitmişti. ama sağolsun annem arkadaşlarım o kadar çok aldı yaptıki. şimdi onlara imrenerek bakıyorlar.

canım sen kendin istemişsin ben istemedi ki görümcem de neden bu kadar tasarruflu olmadılar dökülüp saçıldılarrr...ya benim kayınvalidem bu konuda çok farklı anlatsam uzun sürer evlenirkende bohçama eski,paslı lastikleri sünmüş gecelik koymuştu yine seslenmemiştim burda kasıt var insanla dalga geçiyor gibi amacı nedir anlamadım ...hadi bunları geçtim eşimin hiç toz kondurmaması bu aarada benim oğluşum olacak gönderdikleri hep kız çocukları için çünkü görümcemin kızı olmuştu

giydirilmez tabii resmen hakaret etmiş biz yeni aldığımız cicileri bile yıkayıp ütüleyip hazırlıyoruz bebişlerimizin hassas tenlerine zarar gelmsin diye o da inadına yapar gibi giyilmişleri yolluyor

zaten hamile kaldığımdan beri uğraşıp dururlar... kiloma falan takmış durumdalar görümcemle kayınvalidem çok kilo almışım şişmişim tanınmaz haldeymişim herseferinde bunu söylüyorlar yaa,geçen telefonda konuşuyoruz görümcem ev işi yapıyoruz gelde biraz zayıfla diyorrrr neyse bu şimdi bende anlamadım...zaten bu yüzden annemin yanında doğum yapacağım kayınvalidemin incilerini çekemem doğumdan sonra

benimde canım uçalrında kşi et-ler kpuyor mnik mink koparmıyorum korktum valla ellemiyorum bende..uçalrı çok büyük benim o yüzden sanırım parça parça sanki dimi ..

Allah Allah amaçları nedir bilmiyorummm...aynen benim annemde herşeyini örmüş dikmiş biçmiş...hiç gerek yok başka birşeye ama işte insan sinir oluyor huzuru bozuluyor ...Allah gönüllerine göre versin onlarınnn....tek isteğim sağlıklı sıhhatli bebişimi kucağıma almak inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize,zaten bebişim olsun hiiiiiiiç takmayacağım onlarııı oğluşumla oyalanıp oynayacağım

büyük bire sabırla okumaya calıstım ama bu kayın valıde ve gelını alıp bırbırının kafasını tokusturmak ıstedım bı annnn bunlardan heryerde varrr terbıyesızlerrr

ya ne kadar gereksizler. sinir bozucu insanlar. akıllarınca şaka yapıyorlardır sorsan öyle derler emin ol yine suçlu sen çıkarsın. bizim görümcenin incisi daha kötü. geçen eşim aramış konuşuyor. demişki aynı sana benziyor. oda ne dese beğenirsiniz aaa demiş evet bana benziyor. iyiki annesine benzememiş çok çirkin olurdu yoksa demiş. bana benzemişte güzel olur demiş. eşimde gelmiş gülerek anlatıyor yaaa. sinir oldum. dünde dedimki bi insan kimden gıcık alırsa ona benzermiş dedim. kardeşinden ne kadar gıcık aldıysam artık dedim cevap veremedi.

canım bende öyle diyordum. ama ne zaman görsem sanki kendileri almış herşeyini aaa diyorlar bişey almana gerek yok herşeyini aldık işte yaza daha çok alırız diyor. çıldırdım. eve geldim eşime dedim ne aldılar hani. bide savundu yaaa. üstelikte sürekli bebek doğunca şunu yapacaz bunu yapacaz. şunu yapma bunu yapma. sen beceremezsin. delirecem artık. ama bugün nene geldi dediki kızım sen onları takma sen kocaman kadınsın ne yapacağınıda bilirsin kimse karışamaz dedi.

ayy inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa sinir oldum okuyuncaaaaaaaa boşver canımmmm doğsunlar hele sağlıklı sıhhatli sallaaaa hepsiniii :80:

ayy inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa sinir oldum okuyuncaaaaaaaa boşver canımmmm doğsunlar hele sağlıklı sıhhatli sallaaaa hepsiniii :80:

hele doğsun kızım. babam hasta zaten onun yanından gelmem. ne yaparlarsa yapsınlar. Allah hepsini bildiği gibi yapsın dedim zaten. Allaha havale ettim.

zaten o savunma insanı delirtiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebk konusunda benimkiler de öyle daha şimdiden mama ismi veriyrolar şunu yerdiririz diye..ay ilk 6 ay anne sütünden başka birşey vermemeyi öneriyor doktorlar diyorum çocuk aç mı kalsın diyorlarr yaaaaaaaa yok yok inadına yapıyorlar benceeee

Allahım delırecem vallaa sız böle konustukca bana sınır gelıyor benımde basımda bölelerı var.. allah sabır versın bızeeee vallaaa

Aaaaaa nasıl insanlar bunlar böyleeee Hadi hamile psikolojisini de geç insan düşmanına demez böyle.Benimki bebek tatlım, doğurunca gitcek, asıl sen düşün desene.... Sinir oldum kayınvalidene de görümcene de...Takma kafana, hiç takılcak ciddiye alıncak insanlar diiller..

aynen canım artık takmamaya çalışıyorummm :97:

hele doğsun kızım. babam hasta zaten onun yanından gelmem. ne yaparlarsa yapsınlar. Allah hepsini bildiği gibi yapsın dedim zaten. Allaha havale ettim.

Aynen öyle canım.. En iyisini yapmışsın. En iyi tepki tepkisizliktir böylelerine, hiç yoklarmış, hiç bişey demiyorlarmış gibi davran. Kale alınmamak daha büyük ceza olur onlara...

hmmm.. annem gelecek aslında doğuma ama 40 ı çıkana kadar kalır mı bilmem. olmazsa onlarla birlikte giderim ben de bebiş iyice ele gelene kadar. bir de park yatak alacaktık zaten onu da götürürüz orada yatar. ama bakalım bir de onlar ne diyecekler.

Annen memnun bile olur,sen yanında torunu yanında gözü arkada kalmaz.Anneme bakıcı tutucam dediğimde hemen muhalefet olmuştu.Gündüz hadi baktın gece uykusuz halinle tek başına ne yapacaksın diye?
Düşününce bana da çok mantıklı gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…