2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annecikler... bizim bugun drumuzla randevumuz vardı. ama akay hastanesınde tüp bebek merkezi açıldı yeni drum oraya gecmıs. bana baska dr baktı. once gerıldım cunku aylardır alışmıştım tolga beye. ama neyse kı yenı dr da ıyıydı. o da hacettepe mezunuymus zaten. kızımız 1930 gr ve 43 cm. olmus gayet normal dedı. dogum pozisyonu almıs. ama normal ultrasonda yuzu hıc secılmıyo artık ya sızde de mı oyle oluyor. artık 4 boyutlu da mı gorebılırız sadece buyudugu ıcın?

sanada geçmiş olsun canım evet ama bende açılma olmasına rağmen doktor korkma dedi evde dinlen bol bol dedi sende öyle yap benimkinin kilosu biraz düşüktü ondan korktuk ama şimdi iyiyiz bide ben 37.haftaya kadar ilaç kullanıcam nidilat içiyorum şu an kasılmalar için..

Canım geçmiş olsun. Hiç canını sıkma bebeğin kilosu gayet iyi. Hem açılmada yokmuş. Arada korkutuyorlar bizi. Bence daha bekleyecek. Birden azalacak sancılarında benim azaldı mesala. Birde bir enerji geldi üstüme hep iş yapasım var

benimde görümcem çok densizdir ama seninki iyice densizmiş

bizimkide çanta yapmış doğumda getirecekmiş. Süpriz ne çıkacak içinden acabaAy getir kız görümceni saçını başını yollacağım valla... Gıcıııııııık oldum:84:

benimde canım uçalrında kşi et-ler kpuyor mnik mink koparmıyorum korktum valla ellemiyorum bende..uçalrı çok büyük benim o yüzden sanırım parça parça sanki dimi ..

benimde uçları büyük aynı sorun bende de var. Doktorum koparma birde bepanthen sür dedi. Ama ben hep unutuyorum. İnşallah sorun çıkmaz emzirirken.

ay dayanamıyorum şu görümcelere. Zaten kendiminkine de gıcık oluyorum. Tutmayın beni:84:

maşallah canım bebişineNormal ultrasonda görmek çok zor. Gerçi ben anlıyorum yinede ama üç yada dört boyutlu bakmak gerekli.

kızlar bir fikrim var. Hepimizin doğumu yaklaştı. Bugün bebek bakımını hiç bilmediğim için çok panik oldum ve netten okumaya başladım. Hepimiz bebek bakımı ile okuduklarımızı paylaşalım hem bilgilenmiş oluruz. Ne dersiniz?

Canım ben 15 gün önce aşağıda ki linkteki bu kitabı aldım.Bende kızıma nasıl bakacağımı düşünürek zaman zaman panik oluyorum.Ama bu kitap gerçekten faydalı.Bebeği nasıl tutacağın,nasıl giydireceğin ,ateşini nasıl ölçeceğin bile resimlerle ayrıca da anlatılmış.Kitabı da Amerika Pediatri Derneği çıkartmış.

Hepsiburada.com : Bebeğinizin İlk Yılı | Kitap

Allah bağışlasın maşallah canım. çok iyi bence. bizimki dört boyutlu canım o yüzdenmi net acaba. sağlıklı olsunda canım doğunca bol bol görürsün annesi..

aynı kitabı d&r görmüştüm. Fiyatı fazla gelmişti. Netten okurum demiştim. Çok sağol canım hemen alacağım. Elimin altında bulunsun.

aynı kitabı d&r görmüştüm. Fiyatı fazla gelmişti. Netten okurum demiştim. Çok sağol canım hemen alacağım. Elimin altında bulunsun.

Rica ederim canım.D&R la hepsiburada arasında ciddi fiyat farklılıkları olabiliyor.Ben hep Hepsiburada dan almayı tercih ediyorum.

Baş saglıgı dileyen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Rabbim hepmizin yavrularını saglıklı bi şekilde bizlere bagışlasın.

geçmişolsun canım gerçekten aklımda hep sen vardın napıyo nasıl diye merak ediyordum...

geçmişolsun canım gerçekten aklımda hep sen vardın napıyo nasıl diye merak ediyordum...

Sağolasın Özlemcim.Cumartesi dr kontrolünden sonra kayınvalidemle sinema alışveriş keyfi yaptık ama sonucu bana çok pahalıya patladı.
Cumartesi forumda sana yazdım ama sayfalar çok çabuk ilerlediği için sanıyorum geçmişi okuyamadın.
Kağıthane-Bahçelievler arası mesafe yüzünden Cumartesi randevuya 10-15dk geç kaldık.Malum E-5 de artık 70 in üzerine çıktığında yeni radar sistemi yüzünden trafik ceza yazıyor.Her köprü altına kamera oturtmuşlar.Nasıl sürecek bu uygulama nasıl devam edecek onu da bilmiyorum.
Biz dr odasına geldiğimizde bizden sonra ki randevu sırasını almışlardı.Ben muayene için ödeme yapmaya geçtiğimde odanın önü çok kalabalıktı,belki siz girmek üzereydiniz ama ödeme sırasında da 10 dk oyalanınca süre uzadı.Sağolsun önümde ki bayanlar muayene için ücret ödeme sırasını felç ettiler.Kadın kocasınıni,kızı da babasının SSK mı,bağkur mu emekli sandığına mı bağlı olduğunu bilmediği için 10-15 dk işlem sırası bekledim çıldırdım.

Ayy gerçekten çok sinir insanlar var ama hiç bişey yada hiç kimse eşinden ve ailenden önemli değil iyi güzel de ama kullanma hem eşinin gönlünü yaparsın hemde senin dediğin olurüzme kendini
kızlar erkekler bizim gibi çok boyutlu düşünemiyo düz mantıktır bi çoğundaki yaratılışları böyle erkeklere acıyalım yazık onllara sizde üzmeyin kendinizi boşverin...hatta sen o bezlerden toz bezi yap geldiklerinde o bezle toz al iintikamın acı olur..ama kötü sonuçları da olabilir bazen dikkatli olmak gerekir dimi
bende bugün bebek nasıl sakinleştirilir konusunu okumuştum..tevafuk olmuş canım

ayyy bazen çocukluğumu düşününce psikopat bir tip olduğumu düşünürdüm artık içim rahat

ayyy gerçekten kısmet diyelim artık...ama ben gittiğimde hihç kimse yoktu diyebilirim ne odanın önünde nede kayıt sırasında işimiz bitince biraz 10 -dk falan bekledik gittik bizde...bebişin ve sen nasılsın?

canım mşalah bebişine
vet canım yüzü hiç seçilmiyor maleseff((
oooof cok sıkıldım kızlar yaa.. herkes hürremi izlio galiba.. nasıl kii ben hiç izlemedimmm

canım bende izliyorum fena değil güsel

basınız saolsun canım

hadi hayırlı haberleri gelsin insallah yarın

hiç üzülme annesi istırahatle büyütürsün kuzuyu biraz daha bekler zamanını insallah sagsalim gelir üzmez anneyi

zahmet etmiş kadıncagız yazık
benimkiler aramyor bile aman daha iyi canıma minnet:)

aa ne kadar az kişi var bu aksam hayır olsun şaşırdım valla
okumak icin düne göre daha az efor sarfetim buna şükür bugün daha beterim halim harap
yine doktorlardayım nefret ediyorum artık hastalıktan hastanelerden
tekrar hastalıgım nüksetti bu kez kulak bas göz agrısı ile bilrikte yogun bi iltihap var
ve sinüzit olmuşum aman ne hoş geçirmedigim solunum yolu hastalıgı kalmadı dört aydır full time hastayım paket program hem de
aşırı derecede iltihabım varmış zaten canıma okumasından belliydi ve yazık ki tekrar antibiyotige baslamak zorunda kaldık off off aylarca sakındım ilaclardan kendimi son ayda ikinci defa pespese ilac almak durumunda kaldım ki antibiyotikler iltihap yogun oldugundan agır antibyotiklerden veriliyor artık
RAbbim bebegimi korusun bana da şifar versin artık cidden dayanacak takatim kalmadı ne uyuyabiliyom ne dogru düzgün nefes alabiliyorum sürekli aglak bir moddayım cok canım yanıyor
bugün bel agrım da var şiddetli kuzum da pek hareketli degil kafam duman yani
yarın burada gittigim diger doktora görüncem bi gerci haftasonu kendi doktorumda randevum vardı ama kuzumu merak ediyorum cok insallah güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar

ve en acilinden adı istırahat olan ama benim zerre kadar dinlenemedigim yatak hapsine dönüyorum izninizle saglıcakla kalın hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…