çok geçmiş olsun canımm aynı durumdayız demekki seninle bizim bu mart bebişleri aceleci çıktı ya ..bende iğnenin ilk dozunu vuruldum 12 saat sonra 2 tne daha vurulacağım..bende evde dinleceğim canım hiç kalkmayacaksın dedi ne yapalım bekleyceğiz biraz daha sabır bebişler için yatacağız artık..benim kuzuda 2700 çok şükür
herkese selam kızlar ,
umarım herkes iyidir geçmişi okuyacağım şimdi,erkenci bebişler gelmeye başlamış benim kızımda gelmek istiyor sanırım bugün kasılmalarımdan dolayı artık raporumu almya gittik ohh evde işlerimi hallederim havlarda iyi hergün 1 saat yürürüm şöyle dinlenirim diyordum ama rapor almaya gittiğim doktora karnımda sertleşmeler var artık o yüzden raporumu durduruyorum dedim nudilat alıyorum dünden beri dedim raporu verdi birde nst yollayayım sizi dedi sonuçları götürdük adam sizin çok sancınız var dedi ama ben o kadar kötü değilim dedim ilaca rağmen hemde bu kadar çok ben yorum yapmayayım hastam olmadığınız için ama doktorunuz ile görüşün dedi ..ordan acıbademe geçtik ilk defa alttan muayne yaptıu doktorum rahim uzunluğu iyi çıktı açılma hiç yok ona sevindik ama çatın çok dar dedi şimdiden 2700 olmuş kuzum doktorum birşey demedi ama büyük ihtimal normal olmayacak bence..
oda nst istedi evet düzensiz sancılar var dedi yatırmak istedi ilaç serum vereceğiz dedi ,evde yatsam olmazmı dedim kabul etti 10 gün hiç kalkmadan bir yatacağım yaaa(((( sadece tuvalet dedi olmuyor ama ya ..ayrıca bebişin ciğerleri içinde iğne verdi hemen 2 tane vurdurduk gece 2 dede 2 tane vurdurcaz ..sonra bakacağız artık ..
eylül seninki gibi benim durumumda 37 olsak bari ya yeter diyorum ben çok şükür bu hft ya geldik ya kilosuda çok iyi iğnede olduk ama daha hazır değilim ya daha son 1 ay diyordum keyif yapacaktım izne ayrılınca suyum gelecekti sancılanıp gidecektim..bakalım gerçi hiç belli olmaz daha ..
hepimiz için hayılrısı olsun inşallah..
aynen öyle canım aynen öyle. bide sen suçlu çıkıyorsun. adın beğenmedi oluyor. ya neyini beğenecen. asıl zoruna gidense ne biliyormusun. onun yeni halini anneleri o torunlarına almış oluyor onlar yenisini almaktansa ne gerek var bunu giydirsin diyorlar. demekki bizim yavrularımız daha değersiz. bide bana görümcemin dediği bomba var. senin bişey almana gerek yok bana bi sürü hediye gelmişti. içimde kalmasın diye hepsini giydirdim yıkadım kaldırdım. sen onları giydirirsin artık sözüydü. çok zoruma gitmişti. ama sağolsun annem arkadaşlarım o kadar çok aldı yaptıki. şimdi onlara imrenerek bakıyorlar.
canım sen kendin istemişsin ben istemedi ki görümcem de neden bu kadar tasarruflu olmadılar dökülüp saçıldılarrr...ya benim kayınvalidem bu konuda çok farklı anlatsam uzun sürer evlenirkende bohçama eski,paslı lastikleri sünmüş gecelik koymuştu yine seslenmemiştim burda kasıt var insanla dalga geçiyor gibi amacı nedir anlamadım ...hadi bunları geçtim eşimin hiç toz kondurmamasıbu aarada benim oğluşum olacak gönderdikleri hep kız çocukları için çünkü görümcemin kızı olmuştu
zaten hamile kaldığımdan beri uğraşıp dururlar... kiloma falan takmış durumdalar görümcemle kayınvalidem çok kilo almışım şişmişim tanınmaz haldeymişim herseferinde bunu söylüyorlar yaa,geçen telefonda konuşuyoruz görümcem ev işi yapıyoruz gelde biraz zayıfla diyorrrrneyse bu şimdi bende anlamadım...zaten bu yüzden annemin yanında doğum yapacağım kayınvalidemin incilerini çekemem doğumdan sonra
benimde canım uçalrında kşi et-ler kpuyor mnik mink koparmıyorum korktum valla ellemiyorum bende..uçalrı çok büyük benim o yüzden sanırım parça parça sanki dimi ..
ya ne kadar gereksizler. sinir bozucu insanlar. akıllarınca şaka yapıyorlardır sorsan öyle derler emin ol yine suçlu sen çıkarsın. bizim görümcenin incisi daha kötü. geçen eşim aramış konuşuyor. demişki aynı sana benziyor. oda ne dese beğenirsiniz aaa demiş evet bana benziyor. iyiki annesine benzememiş çok çirkin olurdu yoksa demiş. bana benzemişte güzel olur demiş. eşimde gelmiş gülerek anlatıyor yaaa. sinir oldum. dünde dedimki bi insan kimden gıcık alırsa ona benzermiş dedim. kardeşinden ne kadar gıcık aldıysam artık dedim cevap veremedi.
merhaba annecikler... bizim bugun drumuzla randevumuz vardı. ama akay hastanesınde tüp bebek merkezi açıldı yeni drum oraya gecmıs. bana baska dr baktı. once gerıldım cunku aylardır alışmıştım tolga beye. ama neyse kı yenı dr da ıyıydı. o da hacettepe mezunuymus zaten. kızımız 1930 gr ve 43 cm. olmus gayet normal dedı. dogum pozisyonu almıs. ama normal ultrasonda yuzu hıc secılmıyo artık ya sızde de mı oyle oluyor. artık 4 boyutlu da mı gorebılırız sadece buyudugu ıcın?
kızlar bir fikrim var. Hepimizin doğumu yaklaştı. Bugün bebek bakımını hiç bilmediğim için çok panik oldum ve netten okumaya başladım. Hepimiz bebek bakımı ile okuduklarımızı paylaşalım hem bilgilenmiş oluruz. Ne dersiniz?
merhaba annecikler... bizim bugun drumuzla randevumuz vardı. ama akay hastanesınde tüp bebek merkezi açıldı yeni drum oraya gecmıs. bana baska dr baktı. once gerıldım cunku aylardır alışmıştım tolga beye. ama neyse kı yenı dr da ıyıydı. o da hacettepe mezunuymus zaten. kızımız 1930 gr ve 43 cm. olmus gayet normal dedı. dogum pozisyonu almıs. ama normal ultrasonda yuzu hıc secılmıyo artık ya sızde de mı oyle oluyor. artık 4 boyutlu da mı gorebılırız sadece buyudugu ıcın?
Canım ben 15 gün önce aşağıda ki linkteki bu kitabı aldım.Bende kızıma nasıl bakacağımı düşünürek zaman zaman panik oluyorum.Ama bu kitap gerçekten faydalı.Bebeği nasıl tutacağın,nasıl giydireceğin ,ateşini nasıl ölçeceğin bile resimlerle ayrıca da anlatılmış.Kitabı da Amerika Pediatri Derneği çıkartmış.
Hepsiburada.com : Bebeğinizin İlk Yılı | Kitap
aynı kitabı d&r görmüştüm. Fiyatı fazla gelmişti. Netten okurum demiştim. Çok sağol canım hemen alacağım. Elimin altında bulunsun.
Pazar günü öksürüğe yakalandığımı yazmıştım.Dünde burun akıntım ve halsizliğim had safhaya ulaştı.Öksürükle birlikte kusma da oluşunca soluğu bugün Dahiliye uzmanında aldım.Geniz akıntısına bağlı olarak öksürük gelişmiş.Şurup,2 burun spreyi ve gargara verdi dr.Gebelikte bir sakıncası yok dese de daha ilaçları kendi drumla paylaşmadım.Bakalım ilaç karşıtı drum ne diyecek.
36.Haftaya girmeden ne güzel seviniyordum tekrar hastalanmadan doğum yaparım diye nerdeeee
Dün gece eşim hasta olduğum için beni mutlu edebilmek adına kocaman bir buket çiçek yaptırıp gelmiş.Daha 10 dk olmamıştı ki öksürük krizim tuttu üzerine bir de güzel istifra ettim.Adamcağızın bütün hevesi kaçtı.
Eşim bu sabah iş seyahati için Ankara'ya uçtu.Bugünkü hastane organizasyonunu da kızkardeşi ile yapmışlar.O da yetmemiş annemde Gelibolu dan müdahil olup benden habersiz planlar yapılmış.Annem süpriz yapabilirim deyip duruyor.2-3 gün sonra iyileşirim senin gelmene şimdilik gerek yok desemde gelecek galiba.
Bunların yanısıra annesi hastalıktan sürünürken benim cimcime kızımın keyfi yerinde oradan oraya savuruyor kendini prensesim
oooof cok sıkıldım kızlar yaa.. herkes hürremi izlio galiba.. nasıl kii ben hiç izlemedimmm[/QUOTE
canım bende izliyorum fena degil izlenebilir. Hem Hurrem de bizim gibi hamile.
geçmişolsun canım gerçekten aklımda hep sen vardın napıyo nasıl diye merak ediyordum...
Ayy gerçekten çok sinir insanlar var ama hiç bişey yada hiç kimse eşinden ve ailenden önemli değil iyi güzel de ama kullanma hem eşinin gönlünü yaparsın hemde senin dediğin olurmerhaba hamişlerimmmmmnasılısnızzzz geçmşi okuyamdım kızlarrrr inşallah hepiniz iyisinizdirrr
ay benim sinirleirm bozuk benim kayınvalidem yine bombayı atmış...oğluşuma giyecek göndermiş amaaaaaaaaaaaaaa bundan 5 ay önce doğum yapan görümcemin eskilerini aaaaa delirdim görünce yaaa yuh dedimeşime söyleidm eşimde toz kondurmayacak yaa ellerinde kalmıştır diyo
kızlar erkekler bizim gibi çok boyutlu düşünemiyo düz mantıktır bi çoğundaki yaratılışları böyleaaaa tek değilmişim yaaa. benim görümcemde geçen hafta iki bez parçası getirmiş ama çocuklarına kullanmış kullanmış eskimiş. diyorki ağız bezi yaparsın diye getirdim. ama bide övünerek gösteriyor kriz geçirdim. bide eşim nasıl seviniyor. annem bi sürü yapmıştı onları gösterdim eve gelince. bumu dedim benim hakkım. ben ona bi sürü kenarını işleyip yapmıştım yepyeni. eşimin cevabı daha bombaydı demekki ona gücü yetmiş dedi. bende yaa dedim o yüzden her geldiğinde başka giysilerle geliyor yazık dedim. insan gönderilenden çok eşinin savunmasına kızıyor değilmi
bende bugün bebek nasıl sakinleştirilir konusunu okumuştum..tevafuk olmuş canımkızlar bir fikrim var. Hepimizin doğumu yaklaştı. Bugün bebek bakımını hiç bilmediğim için çok panik oldum ve netten okumaya başladım. Hepimiz bebek bakımı ile okuduklarımızı paylaşalım hem bilgilenmiş oluruz. Ne dersiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=17566791#post17566791
konusunu okuyordum canım.pratikte nelerle karşılaşabiliriz diye
resmin koptum valla.tavsiye ediyorum.gerçi benimde onlardan geri kalır yanım yoktu hatta fazlası bile varda şimdi yazması çok uzun zaman alacak
Sağolasın Özlemcim.Cumartesi dr kontrolünden sonra kayınvalidemle sinema alışveriş keyfi yaptık ama sonucu bana çok pahalıya patladı.
Cumartesi forumda sana yazdım ama sayfalar çok çabuk ilerlediği için sanıyorum geçmişi okuyamadın.
Kağıthane-Bahçelievler arası mesafe yüzünden Cumartesi randevuya 10-15dk geç kaldık.Malum E-5 de artık 70 in üzerine çıktığında yeni radar sistemi yüzünden trafik ceza yazıyor.Her köprü altına kamera oturtmuşlar.Nasıl sürecek bu uygulama nasıl devam edecek onu da bilmiyorum.
Biz dr odasına geldiğimizde bizden sonra ki randevu sırasını almışlardı.Ben muayene için ödeme yapmaya geçtiğimde odanın önü çok kalabalıktı,belki siz girmek üzereydiniz ama ödeme sırasında da 10 dk oyalanınca süre uzadı.Sağolsun önümde ki bayanlar muayene için ücret ödeme sırasını felç ettiler.Kadın kocasınıni,kızı da babasının SSK mı,bağkur mu emekli sandığına mı bağlı olduğunu bilmediği için 10-15 dk işlem sırası bekledim çıldırdım.
canım mşalah bebişinemerhaba annecikler... bizim bugun drumuzla randevumuz vardı. ama akay hastanesınde tüp bebek merkezi açıldı yeni drum oraya gecmıs. bana baska dr baktı. once gerıldım cunku aylardır alışmıştım tolga beye. ama neyse kı yenı dr da ıyıydı. o da hacettepe mezunuymus zaten. kızımız 1930 gr ve 43 cm. olmus gayet normal dedı. dogum pozisyonu almıs. ama normal ultrasonda yuzu hıc secılmıyo artık ya sızde de mı oyle oluyor. artık 4 boyutlu da mı gorebılırız sadece buyudugu ıcın?
oooof cok sıkıldım kızlar yaa.. herkes hürremi izlio galiba.. nasıl kii ben hiç izlemedimmm
Slm arkadaşlar dün dedem vefat ettiVe ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı!
herkeze merhaba dıyerek baslayımm..cnmm eylulle sabah konustum hastanede ınsallah yarın sabah bebegıne kavusucak ..aslında bugun alıcaklarmıs ama sekerı 197 cıkmıs ve genel anestezı yapamamılar ben konustugumda daha ıyıdı benım ıcın dua edın dıyor kızlar ınsallah saglıcakla bebegıne kavussun..
herkese selam kızlar ,
umarım herkes iyidir geçmişi okuyacağım şimdi,erkenci bebişler gelmeye başlamış benim kızımda gelmek istiyor sanırım bugün kasılmalarımdan dolayı artık raporumu almya gittik ohh evde işlerimi hallederim havlarda iyi hergün 1 saat yürürüm şöyle dinlenirim diyordum ama rapor almaya gittiğim doktora karnımda sertleşmeler var artık o yüzden raporumu durduruyorum dedim nudilat alıyorum dünden beri dedim raporu verdi birde nst yollayayım sizi dedi sonuçları götürdük adam sizin çok sancınız var dedi ama ben o kadar kötü değilim dedim ilaca rağmen hemde bu kadar çok ben yorum yapmayayım hastam olmadığınız için ama doktorunuz ile görüşün dedi ..ordan acıbademe geçtik ilk defa alttan muayne yaptıu doktorum rahim uzunluğu iyi çıktı açılma hiç yok ona sevindik ama çatın çok dar dedi şimdiden 2700 olmuş kuzum doktorum birşey demedi ama büyük ihtimal normal olmayacak bence..
oda nst istedi evet düzensiz sancılar var dedi yatırmak istedi ilaç serum vereceğiz dedi ,evde yatsam olmazmı dedim kabul etti 10 gün hiç kalkmadan bir yatacağım yaaa(((( sadece tuvalet dedi olmuyor ama ya ..ayrıca bebişin ciğerleri içinde iğne verdi hemen 2 tane vurdurduk gece 2 dede 2 tane vurdurcaz ..sonra bakacağız artık ..
eylül seninki gibi benim durumumda 37 olsak bari ya yeter diyorum ben çok şükür bu hft ya geldik ya kilosuda çok iyi iğnede olduk ama daha hazır değilim ya daha son 1 ay diyordum keyif yapacaktım izne ayrılınca suyum gelecekti sancılanıp gidecektim..bakalım gerçi hiç belli olmaz daha ..
hepimiz için hayılrısı olsun inşallah..
merhaba hamişlerimmmmmnasılısnızzzz geçmşi okuyamdım kızlarrrr inşallah hepiniz iyisinizdirrr
ay benim sinirleirm bozuk benim kayınvalidem yine bombayı atmış...oğluşuma giyecek göndermiş amaaaaaaaaaaaaaa bundan 5 ay önce doğum yapan görümcemin eskilerini aaaaa delirdim görünce yaaa yuh dedimeşime söyleidm eşimde toz kondurmayacak yaa ellerinde kalmıştır diyo
oooof cok sıkıldım kızlar yaa.. herkes hürremi izlio galiba.. nasıl kii ben hiç izlemedimmm[/QUOTE
canım bende izliyorum fena degil izlenebilir. Hem Hurrem de bizim gibi hamile.
Ayy gerçekten çok sinir insanlar var ama hiç bişey yada hiç kimse eşinden ve ailenden önemli değil iyi güzel de ama kullanma hem eşinin gönlünü yaparsın hemde senin dediğin olurüzme kendini
kızlar erkekler bizim gibi çok boyutlu düşünemiyo düz mantıktır bi çoğundaki yaratılışları böyleerkeklere acıyalım yazık onllara sizde üzmeyin kendinizi boşverin...hatta sen o bezlerden toz bezi yap geldiklerinde o bezle toz al iintikamın acı olur ..ama kötü sonuçları da olabilir bazen dikkatli olmak gerekir dimi
bende bugün bebek nasıl sakinleştirilir konusunu okumuştum..tevafuk olmuş canım
ayyy bazen çocukluğumu düşününce psikopat bir tip olduğumu düşünürdüm artık içim rahat
canım söylediklerin çok güzel ama sonu kötüye gidebilir dediğn gibi en iyisi onları bi ara kaybedim sonra aaa nereye koymuşum bulamadım derim. nasıl ama
bende izliyorum hürremiiiiiii. hemide hamileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?