2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ya bi kurtulamadın Rabbim şifanı versin tatlım inşlahh yavrunuzuda size bağışlasın Rabbim in izniyle bişey olma meleğine canım benim
dualarımız sizinle tatlım

Annesi hasta olsa da kızımın keyfi yerinde.Soldan sağa savuruyor tekmesini,poposunu
Haftasına göre biraz zayıf ama babası ve bende öyle doğduğumuz için genetik olduğuna karar verdik.
Ayın 19 da çatı muayenesi yapacakmış Düzgün bey ak mı kara mı belli olacak bakalım bahtımıza ne çıkacak.
Senin muayenen nasıl geçti canım.

geçmiş olsun canım herşeyimizle sınanıyoruz...bende çok ağrı çekiyorum belim ve kalça kemiğim sızlıyo midem hala bulanıyo bazen çok yoruldum diyorum eşime ama sonrasında da anne olmaak öyle kolay değil herkesin sabır seviyesi farklı demekki sen bunları kaldırabilecek güçtesin ki Rabbim yaşatıyo...üzülme az kaldı

kıslar bu arada çatı muaynesi olacaklar var galiba ben dün oldum gerçekten kkda okudum gibi olmadı hçoğu kişi canının çok yandığını psikolojisinin bozulduğunu yazmış hiç de öle bişey değilmiş kendini kasmazsan canın acımıyor bende başta biraz kastım canım acıdı ama abartacak kadar değil sonrasında rahat bıraktım gayet güsel geçti

maşallah kızına benimde oğluşum bir sağa bir sola yuvarlanıyo karnım şeki,lden şekile giriyobizim muayenemiz iyiydi çok şükür başı ve karın çevresi büyük dedi yürüyüş yap bol bol normal istiyorsan dedi...zayıflamama rağmen bebeğin iyi olmasına sevindi...ayın 19unda bana da çatı muayenesi yapacak...

herşey bence nasıl olmasını bekliyorsak öyle oluyo..acıyacak diye koşullasaydın kendini emin ol acırdı...herşeyi oluruna bırakmak lazım dimi?

iyi akşamlar teyzecikler:79:
nasılsınız bakalımbebşler nasıl
bütün gündür ancak fırsat bulabildik nete girmeye...

iyi akşamlar teyzecikler:79:
nasılsınız bakalımbebşler nasıl
bütün gündür ancak fırsat bulabildik nete girmeye...

iyi akşamlar canım hoşgeldinn
çok şükür iyi teyzesi ama karnım şimdi çatlıcak inaılmaz geriliyor
siz nasılsınız bakalım

kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef

Desene yine aynı gün parmaklanacağız Seninde bebişine maşallah canım
Ben cuma sabahı ayın 19 için randevu alırım herhalde.
Bu randevumuzda erken doğum belirtilerini,sancıyı falan sordum.Merak etme sancı kasılman olursa anlamaman mümkün olmayacak dedi.Ayrıca bu haftadan sonra artık her an herşey olabilir dedi.
Eşim,peki sancı olduğunda biz hasteneye geldiğimizde ne olacak dedi.Sizi doğumhaneye alıp beni arayacaklar haber verecekler dedi.Eşim de siz geliyormusunuz peki diye sordu.
O da geliyorum merak etmeyin dedi.Bende vallahi sizsiz bu kızı doğuramam dedim,gülüştük

kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef

kayısı ve su işe yaramamışsa cevz yiyebilirsin veya 1 kaşık zeytinyağı iç 2 saat arayla...bende bunlar işe yarıyo

ayy bak doğum dedinde aklıma geldi acaba doğumda birilerinin olmasına izin veriyolarmıymış?sordunmu sen?eşin yanıda olabilir mi mesela?

Geçmiş olsun canım.Bende senin gibi hastalığı,öksürüğü son demlerimde kendime yol arakadşı olarak aldım

Canım bende çatı muayenesinin zor olmadığını duyuyorum.Sanıyorum insanın kendini kasmaması ile ilgili.

ayy bak doğum dedinde aklıma geldi acaba doğumda birilerinin olmasına izin veriyolarmıymış?sordunmu sen?eşin yanıda olabilir mi mesela?

Bizde de daha birşey konuşulmadı canım.Doğum fotoğrafçısı istiyoruz bi,onu bile soramadık.
19 da çatı muayenesinden sonra doğum şeklini netleştirmiş oluruz diye düşünüyorum.
O gün herşeyi soracağım.

Bizde biraz uzanalım dr,ilaç derken gün nasıl geçti anlamadık.Tüm teyzelerimizi öpüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…