canım benim ya bi kurtulamadın Rabbim şifanı versin tatlım inşlahh yavrunuzuda size bağışlasın Rabbim in izniyle bişey olma meleğine canım benimaa ne kadar az kişi var bu aksam hayır olsun şaşırdım valla
okumak icin düne göre daha az efor sarfetim buna şükür bugün daha beterim halim harap
yine doktorlardayım nefret ediyorum artık hastalıktan hastanelerden
tekrar hastalıgım nüksetti bu kez kulak bas göz agrısı ile bilrikte yogun bi iltihap var
ve sinüzit olmuşum aman ne hoş geçirmedigim solunum yolu hastalıgı kalmadı dört aydır full time hastayım paket program hem de
aşırı derecede iltihabım varmış zaten canıma okumasından belliydi ve yazık ki tekrar antibiyotige baslamak zorunda kaldık off off aylarca sakındım ilaclardan kendimi son ayda ikinci defa pespese ilac almak durumunda kaldım ki antibiyotikler iltihap yogun oldugundan agır antibyotiklerden veriliyor artık
RAbbim bebegimi korusun bana da şifar versin artık cidden dayanacak takatim kalmadı ne uyuyabiliyom ne dogru düzgün nefes alabiliyorum sürekli aglak bir moddayım cok canım yanıyor
bugün bel agrım da var şiddetli kuzum da pek hareketli degil kafam duman yani
yarın burada gittigim diger doktora görüncem bi gerci haftasonu kendi doktorumda randevum vardı ama kuzumu merak ediyorum cok insallah güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar
ve en acilinden adı istırahat olan ama benim zerre kadar dinlenemedigim yatak hapsine dönüyorum izninizle saglıcakla kalın hepiniz
ayyy gerçekten kısmet diyelim artık...ama ben gittiğimde hihç kimse yoktu diyebilirim ne odanın önünde nede kayıt sırasında işimiz bitince biraz 10 -dk falan bekledik gittik bizde...bebişin ve sen nasılsın?
aa ne kadar az kişi var bu aksam hayır olsun şaşırdım valla
okumak icin düne göre daha az efor sarfetim buna şükür bugün daha beterim halim harap
tekrar hastalıgım nüksetti bu kez kulak bas göz agrısı ile bilrikte yogun bi iltihap var
ve sinüzit olmuşum aman ne hoş geçirmedigim solunum yolu hastalıgı kalmadı dört aydır full time hastayım paket program hem de
aşırı derecede iltihabım varmış zaten canıma okumasından belliydi ve yazık ki tekrar antibiyotige baslamak zorunda kaldık off off aylarca sakındım ilaclardan kendimi son ayda ikinci defa pespese ilac almak durumunda kaldım ki antibiyotikler iltihap yogun oldugundan agır antibyotiklerden veriliyor artık
RAbbim bebegimi korusun bana da şifar versin artık cidden dayanacak takatim kalmadı ne uyuyabiliyom ne dogru düzgün nefes alabiliyorum sürekli aglak bir moddayım cok canım yanıyor
yarın burada gittigim diger doktora görüncem bi gerci haftasonu kendi doktorumda randevum vardı ama kuzumu merak ediyorum cok insallah güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar
ve en acilinden adı istırahat olan ama benim zerre kadar dinlenemedigim yatak hapsine dönüyorum izninizle saglıcakla kalın hepiniz
Annesi hasta olsa da kızımın keyfi yerinde.Soldan sağa savuruyor tekmesini,poposunu
Haftasına göre biraz zayıf ama babası ve bende öyle doğduğumuz için genetik olduğuna karar verdik.
Ayın 19 da çatı muayenesi yapacakmış Düzgün bey ak mı kara mı belli olacak bakalım bahtımıza ne çıkacak.
Senin muayenen nasıl geçti canım.
kıslar bu arada çatı muaynesi olacaklar var galiba ben dün oldum gerçekten kkda okudum gibi olmadı hçoğu kişi canının çok yandığını psikolojisinin bozulduğunu yazmış hiç de öle bişey değilmiş kendini kasmazsan canın acımıyor bende başta biraz kastım canım acıdı ama abartacak kadar değil sonrasında rahat bıraktım gayet güsel geçti
herşey bence nasıl olmasını bekliyorsak öyle oluyo..acıyacak diye koşullasaydın kendini emin ol acırdı...herşeyi oluruna bırakmak lazım dimi?
iyi akşamlar teyzecikler:79:
nasılsınız bakalımbebşler nasıl
bütün gündür ancak fırsat bulabildik nete girmeye...
maşallah kızına benimde oğluşum bir sağa bir sola yuvarlanıyo karnım şeki,lden şekile giriyo bizim muayenemiz iyiydi çok şükür başı ve karın çevresi büyük dedi yürüyüş yap bol bol normal istiyorsan dedi...zayıflamama rağmen bebeğin iyi olmasına sevindi... ayın 19unda bana da çatı muayenesi yapacak...
kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef
kayısı ve su işe yaramamışsa cevz yiyebilirsin veya 1 kaşık zeytinyağı iç 2 saat arayla...bende bunlar işe yarıyo
Desene yine aynı gün parmaklanacağızSeninde bebişine maşallah canım
Ben cuma sabahı ayın 19 için randevu alırım herhalde.
Bu randevumuzda erken doğum belirtilerini,sancıyı falan sordum.Merak etme sancı kasılman olursa anlamaman mümkün olmayacak dedi.Ayrıca bu haftadan sonra artık her an herşey olabilir dedi.
Eşim,peki sancı olduğunda biz hasteneye geldiğimizde ne olacak dedi.Sizi doğumhaneye alıp beni arayacaklar haber verecekler dedi.Eşim de siz geliyormusunuz peki diye sordu.
O da geliyorum merak etmeyin dedi.Bende vallahi sizsiz bu kızı doğuramam dedim,gülüştük
aa ne kadar az kişi var bu aksam hayır olsun şaşırdım valla
kıslar bu arada çatı muaynesi olacaklar var galiba ben dün oldum gerçekten kkda okudum gibi olmadı hçoğu kişi canının çok yandığını psikolojisinin bozulduğunu yazmış hiç de öle bişey değilmiş kendini kasmazsan canın acımıyor bende başta biraz kastım canım acıdı ama abartacak kadar değil sonrasında rahat bıraktım gayet güsel geçti
iyi akşamlar canım hoşgeldinn
çok şükür iyi teyzesi ama karnım şimdi çatlıcak inaılmaz geriliyor
siz nasılsınız bakalım
aa cevizi bilmiyordum hemen yiyorum bi kaç tane çok saol canım ya hemen deniyorum
ayy bak doğum dedinde aklıma geldi acaba doğumda birilerinin olmasına izin veriyolarmıymış?sordunmu sen?eşin yanıda olabilir mi mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?