Bizde de daha birşey konuşulmadı canım.Doğum fotoğrafçısı istiyoruz bi,onu bile soramadık.
19 da çatı muayenesinden sonra doğum şeklini netleştirmiş oluruz diye düşünüyorum.
O gün herşeyi soracağım.
Bizde biraz uzanalım dr,ilaç derken gün nasıl geçti anlamadık.Tüm teyzelerimizi öpüyoruz.
Pazar günü öksürüğe yakalandığımı yazmıştım.Dünde burun akıntım ve halsizliğim had safhaya ulaştı.Öksürükle birlikte kusma da oluşunca soluğu bugün Dahiliye uzmanında aldım.Geniz akıntısına bağlı olarak öksürük gelişmiş.Şurup,2 burun spreyi ve gargara verdi dr.Gebelikte bir sakıncası yok dese de daha ilaçları kendi drumla paylaşmadım.Bakalım ilaç karşıtı drum ne diyecek.
36.Haftaya girmeden ne güzel seviniyordum tekrar hastalanmadan doğum yaparım diye nerdeeee
Dün gece eşim hasta olduğum için beni mutlu edebilmek adına kocaman bir buket çiçek yaptırıp gelmiş.Daha 10 dk olmamıştı ki öksürük krizim tuttu üzerine bir de güzel istifra ettim.Adamcağızın bütün hevesi kaçtı.
Eşim bu sabah iş seyahati için Ankara'ya uçtu.Bugünkü hastane organizasyonunu da kızkardeşi ile yapmışlar.O da yetmemiş annemde Gelibolu dan müdahil olup benden habersiz planlar yapılmış.Annem süpriz yapabilirim deyip duruyor.2-3 gün sonra iyileşirim senin gelmene şimdilik gerek yok desemde gelecek galiba.
Bunların yanısıra annesi hastalıktan sürünürken benim cimcime kızımın keyfi yerinde oradan oraya savuruyor kendini prensesim
canım yaa bi türlü düzelemedin çok geçmiş olsun canım. hayırlısıyla şu zaman geçsede hemen bebeğini kucağına alsaydın canım. o zaman içinde daha rahat ederdi. Allahım şifanı versin İnşallah canım.aa ne kadar az kişi var bu aksam hayır olsun şaşırdım valla
okumak icin düne göre daha az efor sarfetim buna şükür bugün daha beterim halim harap
yine doktorlardayım nefret ediyorum artık hastalıktan hastanelerden
tekrar hastalıgım nüksetti bu kez kulak bas göz agrısı ile bilrikte yogun bi iltihap var
ve sinüzit olmuşum aman ne hoş geçirmedigim solunum yolu hastalıgı kalmadı dört aydır full time hastayım paket program hem de
aşırı derecede iltihabım varmış zaten canıma okumasından belliydi ve yazık ki tekrar antibiyotige baslamak zorunda kaldık off off aylarca sakındım ilaclardan kendimi son ayda ikinci defa pespese ilac almak durumunda kaldım ki antibiyotikler iltihap yogun oldugundan agır antibyotiklerden veriliyor artık
RAbbim bebegimi korusun bana da şifar versin artık cidden dayanacak takatim kalmadı ne uyuyabiliyom ne dogru düzgün nefes alabiliyorum sürekli aglak bir moddayım cok canım yanıyor
bugün bel agrım da var şiddetli kuzum da pek hareketli degil kafam duman yani
yarın burada gittigim diger doktora görüncem bi gerci haftasonu kendi doktorumda randevum vardı ama kuzumu merak ediyorum cok insallah güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar
ve en acilinden adı istırahat olan ama benim zerre kadar dinlenemedigim yatak hapsine dönüyorum izninizle saglıcakla kalın hepiniz
canım yemek yiyince bebekler poposunu kaldırırmı öyle dediler bana. ama benim kızımın poposu hep havada anası gibi birazcık geniş bazenlimi olacak ne.Annesi hasta olsa da kızımın keyfi yerinde.Soldan sağa savuruyor tekmesini,poposunu
Haftasına göre biraz zayıf ama babası ve bende öyle doğduğumuz için genetik olduğuna karar verdik.
Ayın 19 da çatı muayenesi yapacakmış Düzgün bey ak mı kara mı belli olacak bakalım bahtımıza ne çıkacak.
Senin muayenen nasıl geçti canım.
canım bende çok merak ediyordum. bunu yazdın ya içim çok rahatladı inan. çok sağol.kıslar bu arada çatı muaynesi olacaklar var galiba ben dün oldum gerçekten kkda okudum gibi olmadı hçoğu kişi canının çok yandığını psikolojisinin bozulduğunu yazmış hiç de öle bişey değilmiş kendini kasmazsan canın acımıyor bende başta biraz kastım canım acıdı ama abartacak kadar değil sonrasında rahat bıraktım gayet güsel geçti
maşallah kızına benimde oğluşum bir sağa bir sola yuvarlanıyo karnım şeki,lden şekile giriyo bizim muayenemiz iyiydi çok şükür başı ve karın çevresi büyük dedi yürüyüş yap bol bol normal istiyorsan dedi...zayıflamama rağmen bebeğin iyi olmasına sevindi... ayın 19unda bana da çatı muayenesi yapacak...
ay ben de nasıl yürüyüş yapcam onu düşünüorum,gunde 4-5 kere 20şer dk.. yoksa koca kofalı kzıım aşağı inmezmiş :)) ama ben cook tembelim,belim de kırılırcasına agrıor... ayy kızlar zormus yaa son haftalar..
kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef
yani sabah belli olur dönüp dönmediği ama dönmediyse zor artık herhalde birarkadaş 34.haftada dönmeyen ilk bebek bir daha dönmezmiş demişti..ne doğum şekli belli ne bişiöyle duruyoz işte...
kayınvalidelerinizi okudum kızlarrrr yani pessssssss demekten bşka birşey bulamıyorummerhaba hamişlerimmmmmnasılısnızzzz geçmşi okuyamdım kızlarrrr inşallah hepiniz iyisinizdirrr
ay benim sinirleirm bozuk benim kayınvalidem yine bombayı atmış...oğluşuma giyecek göndermiş amaaaaaaaaaaaaaa bundan 5 ay önce doğum yapan görümcemin eskilerini aaaaa delirdim görünce yaaa yuh dedimeşime söyleidm eşimde toz kondurmayacak yaa ellerinde kalmıştır diyo
maşallah prensesine emelcimmerhaba annecikler... bizim bugun drumuzla randevumuz vardı. ama akay hastanesınde tüp bebek merkezi açıldı yeni drum oraya gecmıs. bana baska dr baktı. once gerıldım cunku aylardır alışmıştım tolga beye. ama neyse kı yenı dr da ıyıydı. o da hacettepe mezunuymus zaten. kızımız 1930 gr ve 43 cm. olmus gayet normal dedı. dogum pozisyonu almıs. ama normal ultrasonda yuzu hıc secılmıyo artık ya sızde de mı oyle oluyor. artık 4 boyutlu da mı gorebılırız sadece buyudugu ıcın?
süper olur canımkızlar bir fikrim var. Hepimizin doğumu yaklaştı. Bugün bebek bakımını hiç bilmediğim için çok panik oldum ve netten okumaya başladım. Hepimiz bebek bakımı ile okuduklarımızı paylaşalım hem bilgilenmiş oluruz. Ne dersiniz?
kıslar bu arada çatı muaynesi olacaklar var galiba ben dün oldum gerçekten kkda okudum gibi olmadı hçoğu kişi canının çok yandığını psikolojisinin bozulduğunu yazmış hiç de öle bişey değilmiş kendini kasmazsan canın acımıyor bende başta biraz kastım canım acıdı ama abartacak kadar değil sonrasında rahat bıraktım gayet güsel geçti
deniz1979 canım dün akşam cevap vermedin beykozda nerdesin sen
canım görmedim, kavacıktayım ben de, hayırlısıyla bi doğursak ta tanışsak ne güzel olur
bende 1 martta doğum yapıcam sen hangi hastaneye gidiyorsun
üç gündür bende de regl öncesi olan agrı benzeri bişeyler oluyor sabit ama ne artıyor ne azalıyor
öyle cok can yakan bir agrı degil ama kasıklarıma dogru hissediyorum regl olacagımızı anladıgımız bi hafif agrı vardır hani sancının öncesinde olan onun gibi bişey devam edince acaba demeye de baslıyor insan tedirgin oluyormus valla
bugün kuzumun öantasını hazırladım nolur nolmaz gözüm korktu kendi eksiklerim de bitsin cantamı tamamlayım bir an önce
doktorumuza daha bi hafta var merak icindeyim hersey yolundadır insallah
bir de akıntım bazen daha kremsi bi kıvamda gelmeye basladı sanki yine beyaz ama uzayan krem gibi yogunlasan bi akıntıya dönüyor sanki bu normal mi acaba koku kasıntı yok kesinlikle
kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef
herkescikler uyudu galiba çok sessiz topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?