2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana izin verirler gibi geliyo...ayyy hayırlısıyla zaman geçseydi valla bir garip hissediyorum kendimi her geçen gün saatler çooook daha uzun geçmek bilmiyo.

ardinacım çok geçmiş olsun canım....
sanırım bende de yeniden başlıyor boğazım yutkunurken acımaya ve burnum akmaya başladı 2 gündür canım umarım ilerlemeden geçer

QUOTE=ebruli1820;17561211]Slm arkadaşlar dün dedem vefat etti Ve ben uzak oldugu için gidemedi.Acımı bebegimi düşünerek hafifletmeye oyalanmaya çalışıyorum.Rabbim kimseye helede hamile iken böyle bir acı yaşatmasın.Dogumda ölümde bizler için ama dedem bebegimi göremiycek hiç bi zaman.İşte bu çok acı![/QUOTE]

canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş.

canım yaa bi türlü düzelemedin çok geçmiş olsun canım. hayırlısıyla şu zaman geçsede hemen bebeğini kucağına alsaydın canım. o zaman içinde daha rahat ederdi. Allahım şifanı versin İnşallah canım.
canım yemek yiyince bebekler poposunu kaldırırmı öyle dediler bana. ama benim kızımın poposu hep havada anası gibi birazcık geniş bazenlimi olacak ne.
canım bende çok merak ediyordum. bunu yazdın ya içim çok rahatladı inan. çok sağol.

banada yürüyüş dedi. ama bu halde yürümekte işkence gibi yaa. sırtım çok ağrıyor. sanki yük biniyor üstüme belime.

ay ben de nasıl yürüyüş yapcam onu düşünüorum,gunde 4-5 kere 20şer dk.. yoksa koca kofalı kzıım aşağı inmezmiş :)) ama ben cook tembelim,belim de kırılırcasına agrıor... ayy kızlar zormus yaa son haftalar..

kızlar ben de yatayım bir anda yorgunluk çöktü üzerime...ayaklarımda şişti zaten..azıcık soğuk masaj yapıyım...hepinizi öpüyoruz kızlar Allah'a emanet olun...

aynı canım yaaa. aynısı işte. bende düşünüyorum. az ev işi yapsam zaten mahfoluyorum. daha yürüyüşü düşünemiyorum bile

yani sabah belli olur dönüp dönmediği ama dönmediyse zor artık herhalde birarkadaş 34.haftada dönmeyen ilk bebek bir daha dönmezmiş demişti..ne doğum şekli belli ne bişiöyle duruyoz işte...

canım bana rapor almaya gittiğim doktor tıpta herşey mümkü 39 hft dönen bebek gördüm dedi..hiç belli olmaz yani..erken dönenlerde öyle kalacak diye birşey yokmuş tekrar döenbilirmiş..

kayınvalidelerinizi okudum kızlarrrr yani pessssssss demekten bşka birşey bulamıyorumdeyim vardı kaynanalar ile ilgili "kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı"diyorum
maşallah prensesine emelcimben diğerinde anlamıyorumki zaten ancak 4boyutluya geçirdiği zaman anlıyorum benim doktorumda hacettepe mezunu koskoca izmitte buldum
süper olur canım

çok sevindim tatlım kasınca acıyormuş bende öyle duydum normal doğuma müsaitmisin

bende 1 martta doğum yapıcam sen hangi hastaneye gidiyorsun

benim de 1 mart 3 mart o civar tam net tarihi belirlemedik benim erken doğum olursa çapada olmazsa osmanoğlu hastanesinde olacak doktorum çapanın hocası ama bi terslik olmazsa çapanın kalabalığına girmek istemiyorum. Osmanoğlundan memnun herkes 2 gece kalmalı sezaryen 1100 tl. sen canım?? gebelik takibi için doktorumun muyenehanesine gitim.

Son düzenleme:

canım aynıları bendede mevcut yaa normaldir herhalde..

kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef

canım kuru erik, mürdüm eriği kuru üzüm bende işe yarıyor. ceviz ve kuru yemişler bunları hergün düzenli yemek lazım canım. ben düzenli yediğimde hiç problem yaşamıyorum.birkaç gün yemezsem kabızlık başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…