benim de 1 mart 3 mart o civar tam net tarihi belirlemedik benim erken doğum olursa çapada olmazsa osmanoğlu hastanesinde olacak doktorum çapanın hocası ama bi terslik olmazsa çapanın kalabalığına girmek istemiyorum. Osmanoğlundan memnun herkes 2 gece kalmalı sezaryen 1100 tl. sen canım?? gebelik takibi için doktorumun muyenehanesine gitim.
iyi geceler kızlar...nerde bu annecikler yaaa...
inşallah herkez iyidir. bende bi bakıyım dedim napıyosunuz diye.
neden eylül yok...doğurmadan bi gün önce burda olcaktı yaa...
Canım hastanedeymiş Eylül, yarın sabah 7de olacakmış ameliyatı.
bugün kızlar yok azizecimiyi geceler kızlar...nerde bu annecikler yaaa...
inşallah herkez iyidir. bende bi bakıyım dedim napıyosunuz diye.
neden eylül yok...doğurmadan bi gün önce burda olcaktı yaa...
İyi geceler kızlar... Tatlı rüyalar, rahat uykular...
neyse bende öle bi bakıyım dedim çıkıyom...bu uykusuzluk mahfetti benigözlerim devamlı yanıyo ekranada uzun süre bakamıyom artık...
herkeze iyi uykular
cok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslarbebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım
Canım daha çooook başındasın, tadını çıkar, kafanı hiç bişeye takma, en önemlisi moral, çok canın sıkkın olduğunda bile hep bebişini hayal et, günler öylece akıp gitsin. Çatlak genetik, ailede varsa oluyormuş, lireac diye bir krem var, bebe yağı var, ikisini de tavsiye derim. İki canlıyım diye homini gırtlak yeme, yedirmeye çalışanlara dur de böylece fit bir hamile ol. Mutlaka kalsiyum, protein, vitamin ye. Bunlar bebişe çok gerekli. Bol bol su iç.
Doktorun yat derse yat, dinlen derse dinlen. Oyuzden güvendğin iyi bir doktorun olsun.
Bebişine de kendine de çok iyi bak. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin.
cok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslarbebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım
İYİ GECELER KIZLAR
inşallah Rabbim sıhhatine kavuşturur minik yavruyu.burada 500 gr ağırlığında doğan bir bebeği yaşatmışlardı.inşallah akrabanızın bebeğide aynı şekilde sağlığına kavuşur canım
ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım yengemızın kabahatı de buyuk ama cok sıgara ıcıyodu
ayy çok üzüldüm yaa Allah annesine babasına bağışlasın minik bebeği.. hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah..
ahhhh o sigara ahhhhh
bağımlılığı çok iyi anlıyorum.sigara içilmediğinde ne kadar çok strese girilip o stresin bebeğe zarar vermesindense günde 2-3 fırt sigara içilmesinide anlarım.ama sanki hiç hamile değilmiş gibi sigara içilmesi işte bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?