2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar...nerde bu annecikler yaaa...
inşallah herkez iyidir. bende bi bakıyım dedim napıyosunuz diye.

neden eylül yok...doğurmadan bi gün önce burda olcaktı yaa...

canım emseyı bılırsın beykozda ben ılk dogumumu da orda yapmıstım sımdı yıne orda yapıcam kısmetse

neyse bende öle bi bakıyım dedim çıkıyom...bu uykusuzluk mahfetti beni gözlerim devamlı yanıyo ekranada uzun süre bakamıyom artık...

herkeze iyi uykular

iyi geceler kızlar...nerde bu annecikler yaaa...
inşallah herkez iyidir. bende bi bakıyım dedim napıyosunuz diye.

neden eylül yok...doğurmadan bi gün önce burda olcaktı yaa...
bugün kızlar yok azizecim eylülde yarın oğluna kavuşuyor allahın izniyle sen nasılsın
İyi geceler kızlar... Tatlı rüyalar, rahat uykular...

iyi geceler tatlı rüyalar bsc.cim::80:

cok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslar bebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım

İYİ GECELER KIZLAR

inşallah Rabbim sıhhatine kavuşturur minik yavruyu.burada 500 gr ağırlığında doğan bir bebeği yaşatmışlardı.inşallah akrabanızın bebeğide aynı şekilde sağlığına kavuşur canım

çok teşekkür ederim cümlemizinkini inş...

off yavrum benim yaa daha çok küçük umarım çok güçlü çıkar dualarımız minik yavrucukla

ayy çok üzüldüm yaa Allah annesine babasına bağışlasın minik bebeği.. hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah..

damlacım iyiyim tatlım çok sağol.

kısmetse yarın dr.gidiyom bakalım kızım nasılmış...1haftada kilosu ne olmuş merak ediyom.

ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım yengemızın kabahatı de buyuk ama cok sıgara ıcıyodu

Allahım korusun yavruyu...çok minik yaa

ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım yengemızın kabahatı de buyuk ama cok sıgara ıcıyodu

ahhhh o sigara ahhhhh
bağımlılığı çok iyi anlıyorum.sigara içilmediğinde ne kadar çok strese girilip o stresin bebeğe zarar vermesindense günde 2-3 fırt sigara içilmesinide anlarım.ama sanki hiç hamile değilmiş gibi sigara içilmesi işte bu

gunde 1 paket ıcıyordu neredeyse ıcme beslenmene dıkkat et dedım dınlemedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…