emseyi biliyorum canım ama hiç gitmedim ama iyi bir yer olmalı çünkü kayınvaldemler vs de hep oraya giderlercanım emseyı bılırsın beykozda ben ılk dogumumu da orda yapmıstım sımdı yıne orda yapıcam kısmetse
inşallah annesinin inadı ve vurdumduymazlığı yüzünden minicik doğmak zorunda kalan can sağlığına kavuşur....inşallahhhhgunde 1 paket ıcıyordu neredeyse ıcme beslenmene dıkkat et dedım dınlemedı
güzel haberlerini bekliyoruz azizecimdamlacım iyiyim tatlım çok sağol.
kısmetse yarın dr.gidiyom bakalım kızım nasılmış...1haftada kilosu ne olmuş merak ediyom.
ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım yengemızın kabahatı de buyuk ama cok sıgara ıcıyodu
emseyi biliyorum canım ama hiç gitmedim ama iyi bir yer olmalı çünkü kayınvaldemler vs de hep oraya giderler
bu arada yengene ve bebeğine sağlık sıhhat dilerim sigara içmeseymiş ama bırakamayınca bırakamıyor insan ben de 3-4 tane ince sigaralardan içtim ara sıra çok bunalınca ama bana sorarsan tek başına sigara işi olmasa gerek bence başka sorun da vardır gibime geliyor kontrollere düzenli gitmiyor muydu acaba hay allah, Allah yardımcısı olsun nihayetinde onun dediği olur
arkadaşlar kardeşimin mart ayının sonunda 2 yaşına girecek bir oğlu var.bugün aradılar beni çok bozuktu ses tonları nedense onlar birşey demeden geline hamilemisin diye sordum.hamileymiş üzülüyorlardı,neyseki biraz konuştuktan sonra kendilerine geldiler.yaniiiiiii 2. kez hala oluyorummmm
arkadaşlar kardeşimin mart ayının sonunda 2 yaşına girecek bir oğlu var.bugün aradılar beni çok bozuktu ses tonları nedense onlar birşey demeden geline hamilemisin diye sordum.hamileymiş üzülüyorlardı,neyseki biraz konuştuktan sonra kendilerine geldiler.yaniiiiiii 2. kez hala oluyorummmm
ya benim aklım fikrim tatilde sitelere girip deniz kumsal görüntleri seyrediyorum manyak mıyım neyim tatilim geldi, zaten hep vardı geçen yaz eve tıkılıp kaldığım için kanamalarla vs. ayağımı soksam mutlu olmama yeter acaba bebekle nereye gidilir en erken ne zaman gidilir offff bu yaz da kavrulmasak
tebrik ederim canım demek 2.kez hala oluyorsun bebişinizi sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederim kızlarhayırlı olsun canım ama hamileyim diye üzülmek nasıl bir duygu düşünemiyorum ben, üstüne bi ton para verip iğneler yiyince, biz de bu işler olmadan evvel daha düşünmüyoruz falan diyorduk ay nasıl olacak hayatımız değişecek bilmem ki falan derken çocuk diye sürünür olduk Allahım bekletmedi şükür
teşekkür ederim kızlar
haklısın bizler tüpçü anne adayları olarak hamile olupta üzülenleri çok fazla anlayamıyoruz ama gelinimizede hak veriyorum.bizim ilk bebeğimiz doğar doğmaz havale ve beyin kanaması geçirip vefat etti.ardından umudumuz doğdu.iki sezeryanın arasında 1.5 yıl gibi az bir süre var.birde hamilelik ve yeni doğan psikolojisi yönünden hala büyük korkuları var.birazda o yüzden üzülüyorlar.umut çok küçük diye üzülüyorlar.yani her durum birbirinden farklı işte....
seni çok iyi anlıyorum ben tatilden geldim hamile olduğumu öğrendim sonrasında senin gibi kanamadan dolayı eve tıkılıp kaldım deniz karşımda görüyorum ama girmedikten sonra neye yarar sanırım eylül gibi ancak gidilir nerde yaşıyordun???günü birlik biyerlere gidebilirsiniz yakın olan
uzun süredir girmiyordum. herkese iyi geceler
inşallah canım.birde dün onun hamilelik olasılığını aklıma getirmiştim durupdururkençok zor yaşadıkları gelininizin yönünden bakınca haklı böyle korkular yaşaması sonuçta insan psikolojisi inş herşey yolunda gidicek
sanada iyi geceler popinosuzun süredir girmiyordum. herkese iyi geceler
ben tatile de gidemedim korkudan, istanbuldayım ama günübirlik kesmez beni canım arkadaşımben bi on günde şöyle yayıla yayıla yiyip içersem anca kendime gelirim tedavi stresi falan da vardı ya üstümüzde normal gebelik değil, ameliyat oldum ondan önce kist te vardı yani geçen şubattan beri önce moralman ve psikolojik olarak sonra da gebelik mevzularından öyle yoruldum ki... Ama bebekle otel tatili zor ben de düşünüyorum ama valla 4 aylık olsa şöyle ele avuca gelmez mi bu bebişler
arzuh u merak ediyorum ben kızlar yaaa doğurdu mu acaba?????
haklısın canım herkes çektiğini bilir ama inanıyorum ki hayırla uğurla gelecek, bildiğim ne kadar beklenmeyen ya da zamansız olduğu düşünülen çocuk varsa ana babası şükretmiştir sonradan. Beni de alıyorlarmış annem menopoza girdim sanmış 42 yaşındaymış, 4 5 ay anlamamış. Doktora gitmiş adam hanım hanım katiller çok onlara git alamam ben kocaman çocuğu demiş. kKimse hayatımı ona borçluyum Allah rahmet eylesin öldüyse bu arada babamın arkadaşı bi doktor da ameliyathaneyi hazırlatmış 7 aylık çocuğu bile alırız istemiyosa gelsin demiş annem katil matil duyunca vazgeçmişteşekkür ederim kızlar
haklısın bizler tüpçü anne adayları olarak hamile olupta üzülenleri çok fazla anlayamıyoruz ama gelinimizede hak veriyorum.bizim ilk bebeğimiz doğar doğmaz havale ve beyin kanaması geçirip vefat etti.ardından umudumuz doğdu.iki sezeryanın arasında 1.5 yıl gibi az bir süre var.birde hamilelik ve yeni doğan psikolojisi yönünden hala büyük korkuları var.birazda o yüzden üzülüyorlar.umut çok küçük diye üzülüyorlar.yani her durum birbirinden farklı işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?