kızlar dogan bebişleirmizin resimlerinin yer aldıgı bır topıc var mı baktım bulamadım
inşallah doğum olduysada annede bebekte iyidirlerfacedede var bugün baktım ama sanırım kimseyle arkadaş değil bence girmediğine göre doğum yapmıştır gibi geliyor :44:
bizde buna benzer şeyler konuştuk işte bugün.sonucunda doğurmaya karar verdi yanizaten aldırmazdı da üzüntüsünü biraz üstünden attı.hayırlısıyla gelir yeni bebişimizde inşallahhhhaklısın canım herkes çektiğini bilir ama inanıyorum ki hayırla uğurla gelecek, bildiğim ne kadar beklenmeyen ya da zamansız olduğu düşünülen çocuk varsa ana babası şükretmiştir sonradan. Beni de alıyorlarmış annem menopoza girdim sanmış 42 yaşındaymış, 4 5 ay anlamamış. Doktora gitmiş adam hanım hanım katiller çok onlara git alamam ben kocaman çocuğu demiş. kKimse hayatımı ona borçluyum Allah rahmet eylesin öldüyse bu arada babamın arkadaşı bi doktor da ameliyathaneyi hazırlatmış 7 aylık çocuğu bile alırız istemiyosa gelsin demiş annem katil matil duyunca vazgeçmiş
canım çok sallama aman haftan ilerlemiş, sona doğru iyice kötü oluyor ben yüyüyemiyorum nerdeyse aman zaten bu temizlik yap yap bitmiyor ya en nankör iş yaartık evdeyim. çalışmayı bıraktım. bu hafta bebekle ilgli yapılacaklarla uğraşıyoruz. çamaşırlar yıkandı. oda boyandı. sadece mobilya almaya ve ütü yapmaya kaldı iş ama evin temizliği bitmek bilmiyor.
bende de bel ağrısı, ayak ağrısı derken işler azalmıyor.
daha çantaları hazırlayacağım ama ütünün bitmesi lazım. böyle olunca yerinden kalkmıyorsun tabi.
artık evdeyim. çalışmayı bıraktım. bu hafta bebekle ilgli yapılacaklarla uğraşıyoruz. çamaşırlar yıkandı. oda boyandı. sadece mobilya almaya ve ütü yapmaya kaldı iş ama evin temizliği bitmek bilmiyor.
bende de bel ağrısı, ayak ağrısı derken işler azalmıyor.
daha çantaları hazırlayacağım ama ütünün bitmesi lazım. böyle olunca yerinden kalkmıyorsun tabi.
haklısın canım herkes çektiğini bilir ama inanıyorum ki hayırla uğurla gelecek, bildiğim ne kadar beklenmeyen ya da zamansız olduğu düşünülen çocuk varsa ana babası şükretmiştir sonradan. Beni de alıyorlarmış annem menopoza girdim sanmış 42 yaşındaymış, 4 5 ay anlamamış. Doktora gitmiş adam hanım hanım katiller çok onlara git alamam ben kocaman çocuğu demiş. kKimse hayatımı ona borçluyum Allah rahmet eylesin öldüyse bu arada babamın arkadaşı bi doktor da ameliyathaneyi hazırlatmış 7 aylık çocuğu bile alırız istemiyosa gelsin demiş annem katil matil duyunca vazgeçmiş
şu temizlik bitmek bilmez aman dikkat et çok yorma kendini zor işler yapıyorsun en önemlisi bence çanta ilk o işten başla ne olur ne olmaz
bunları okuyunca ilk bebeğim aklıma geldi.2007 de bebeğimi öğrendikten 1 hafta sonra dış gebelik nedeniyle aldırdık. görümcemde 3 aylık evli. benden bir hafta sonra hamile olduğunu öğrendi ve çok ağladı istemedi, ben o haldeyken bunları yaşadım ve üzüntümü içime atmaktan çocuk olmadı.
hay Allahım bari çaktırma demi başkasına ağla. bu arada ilknurun tabiri çok komik tüpçü:)) sen de tüp bebek mi yaptırdın eğer öyleyse çok şükür sonu güzel olunca unutuluyor biraz da olsa eski acılar Allah bunu bağışlasın sana canım
hay Allahım bari çaktırma demi başkasına ağla. bu arada ilknurun tabiri çok komik tüpçü:)) sen de tüp bebek mi yaptırdın eğer öyleyse çok şükür sonu güzel olunca unutuluyor biraz da olsa eski acılar Allah bunu bağışlasın sana canım
ben birara tutturmuştum kız olursa tüpnur erkek olursa tüpcan koyacam adını diye
oooooo ben neler yaşadım neler bu 8 yıllık süreçte.neyseki vuslata çok az kaldı.hepsini unutacağıZ inşallahhhh
ben birara tutturmuştum kız olursa tüpnur erkek olursa tüpcan koyacam adını diye
oooooo ben neler yaşadım neler bu 8 yıllık süreçte.neyseki vuslata çok az kaldı.hepsini unutacağıZ inşallahhhh
eskiye bakmıyosun ama aklındn da silinmiyor. çektiğimiz onca tedavi çilesi. o kadar değerliki benim için bu bebek. bu yaştason şansım gibi. onun için her yorgunluğa değer. Allah bunu bana nasip etsin inşallah.
inşallah denizcim çok bekletti paşalar bizi ama değecek inşallah.tüpnurla tüpcan mı kız Allah ta seni güldürsün hiç güleceğim yoktu güldüm ama 8 yıl ne demek ya canım benim Allah bağışlasın mükemmel bi evlat olsun paşalarımız
ayy sen çok yaşa ilknurcum gece gece gene yüzümü güldürdün yaa
evet aynı canım.çünkü transferlerimizde aynı gün yapılmıştıseninle günlerimiz aynı galiba. bana mart 14 sezaryan günü verdi doktor. inşallah erken olmaz bebeğim. sana hangi gün verildi.
Amin canım inşallah Allahım onu sana seni de ona bağışlasın geçti gitti de sil gitsin hepsini canın sağ ya önce sen iyi ol, cana bi zarar geldi mi göz görmüyor birşeyi unutuyor insan kendi canının derdine düşünce o yüzden Allahım sana sağlık sıhhat versin bundan sonra birbir yaşatsın her istediğini
evet aynı canım.çünkü transferlerimizde aynı gün yapılmıştı
tüp bebek topiğinde yazışmıştık birsüre...
benim kordonla ilgili sorunlarım var o yüzden sanırım en geç 28 şubatta alacak doktorum.sanırım cuma günkü randevumda kesinleşmiş olur.tabiii bebek daha önce kendisi gelmeye kalkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?