- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
kuzummmm yazık üç tüpçünün arasında yanlız kaldınnn kıyamam ben sanayaşadıklarınızı belki anlayamayız kızlar ama boşverin kızlar bebişleriniz sizinle yaaa önemli olanda bu
kuzummmm yazık üç tüpçünün arasında yanlız kaldınnn kıyamam ben sana
canım neyseki Rabbim o kadar güzel bir evlilik verdi ki bana geçirdiğim 8 yıla dönüp bakınca sanki hala 8 aylık yeni evliymişiz gibi geliyor.yani daha taze gelin sayılırım benn
kuzummmm yazık üç tüpçünün arasında yanlız kaldınnn kıyamam ben sana
canım neyseki Rabbim o kadar güzel bir evlilik verdi ki bana geçirdiğim 8 yıla dönüp bakınca sanki hala 8 aylık yeni evliymişiz gibi geliyor.yani daha taze gelin sayılırım benn
kızın büyüdü annesi gelicek az kaldıbebişim dayandı sağ tarafıma offf kaburgam nasıl acıyoalttan alttan da vuruyo büyüdü iyice sığmıyor canım kızım.karnım biraz daha büyüse rahat edecek ama ben napıcam o zaman abooo
evet öyle gerçekten. bende ikinci eşiyim eşimin. o yüzden bir dediğim iki edilmiyor. hiç üzmüyoruz birbirimizi.
arkadaşlar ben çıkayım artık çünkü ayaklarım ağrımaya başladı. oturmakta zorlanıyrum. herkese iyi geceler.
benimde son bir haftadır kaburgamın altına geçiriyor biryerlerini kımıldadıkça nasıl acıyorbebişim dayandı sağ tarafıma offf kaburgam nasıl acıyoalttan alttan da vuruyo büyüdü iyice sığmıyor canım kızım.karnım biraz daha büyüse rahat edecek ama ben napıcam o zaman abooo
evliliğinizin ve birbiriniz kıymetini bilmişsiniz canım herşeyin bir sebebi vardır mutlaka hayatta değilmi:26::26 aşalarımıza kadeh kaldıralım
kızın büyüdü annesi gelicek az kaldı
maşallah nazar değmesin
iyi geceler canım tatlı rüyalar rüyanda oğluşunu görkociş beni çağırıyor kızlar
iyi geceler hepinizeeee
daha çok var gibi geliyo 29 mart tahmini doğum tarihim..
iyi geceler canım tatlı rüyalar rüyanda oğluşunu gör
benimde daha var 24 mart tahmini doğum tarihi...
en son biz kalcaz topikte desene kimseler kalmıcak o zamana kadar:18::18:
sanırım öyle olucakama bu bebişlerde belli olmuyorkiiiii canları sıkılırsa geliverirler
sanırım öyle olucakama bu bebişlerde belli olmuyorkiiiii canları sıkılırsa geliverirler[/QU
Oncelikle gunaydın. Umarım herkes iyidir. Benimde 29 mart görünüyor. Sanırım size bende eslik edicem bu sona kalma olayında.
bende çıkıyım iyi geceler diliyorum herkesciklere eee sabah okuyanlarada günaydınnnnnnnnnnnnnnn
sanırım öyle olucakama bu bebişlerde belli olmuyorkiiiii canları sıkılırsa geliverirler[/QU
Oncelikle gunaydın. Umarım herkes iyidir. Benimde 29 mart görünüyor. Sanırım size bende eslik edicem bu sona kalma olayında.
Günaydın kızlar!!!!!!!!
aynen öyle canım aynen öyle. bide sen suçlu çıkıyorsun. adın beğenmedi oluyor. ya neyini beğenecen. asıl zoruna gidense ne biliyormusun. onun yeni halini anneleri o torunlarına almış oluyor onlar yenisini almaktansa ne gerek var bunu giydirsin diyorlar. demekki bizim yavrularımız daha değersiz. bide bana görümcemin dediği bomba var. senin bişey almana gerek yok bana bi sürü hediye gelmişti. içimde kalmasın diye hepsini giydirdim yıkadım kaldırdım. sen onları giydirirsin artık sözüydü. çok zoruma gitmişti. ama sağolsun annem arkadaşlarım o kadar çok aldı yaptıki. şimdi onlara imrenerek bakıyorlar.
canım sen kendin istemişsin ben istemedi ki görümcem de neden bu kadar tasarruflu olmadılar dökülüp saçıldılarrr...ya benim kayınvalidem bu konuda çok farklı anlatsam uzun sürer evlenirkende bohçama eski,paslı lastikleri sünmüş gecelik koymuştu yine seslenmemiştim burda kasıt var insanla dalga geçiyor gibi amacı nedir anlamadım ...hadi bunları geçtim eşimin hiç toz kondurmamasıbu aarada benim oğluşum olacak gönderdikleri hep kız çocukları için çünkü görümcemin kızı olmuştu
zaten hamile kaldığımdan beri uğraşıp dururlar... kiloma falan takmış durumdalar görümcemle kayınvalidem çok kilo almışım şişmişim tanınmaz haldeymişim herseferinde bunu söylüyorlar yaa,geçen telefonda konuşuyoruz görümcem ev işi yapıyoruz gelde biraz zayıfla diyorrrrneyse bu şimdi bende anlamadım...zaten bu yüzden annemin yanında doğum yapacağım kayınvalidemin incilerini çekemem doğumdan sonra
ya ne kadar gereksizler. sinir bozucu insanlar. akıllarınca şaka yapıyorlardır sorsan öyle derler emin ol yine suçlu sen çıkarsın. bizim görümcenin incisi daha kötü. geçen eşim aramış konuşuyor. demişki aynı sana benziyor. oda ne dese beğenirsiniz aaa demiş evet bana benziyor. iyiki annesine benzememiş çok çirkin olurdu yoksa demiş. bana benzemişte güzel olur demiş. eşimde gelmiş gülerek anlatıyor yaaa. sinir oldum. dünde dedimki bi insan kimden gıcık alırsa ona benzermiş dedim. kardeşinden ne kadar gıcık aldıysam artık dedim cevap veremedi.
canım bende öyle diyordum. ama ne zaman görsem sanki kendileri almış herşeyini aaa diyorlar bişey almana gerek yok herşeyini aldık işte yaza daha çok alırız diyor. çıldırdım. eve geldim eşime dedim ne aldılar hani. bide savundu yaaa. üstelikte sürekli bebek doğunca şunu yapacaz bunu yapacaz. şunu yapma bunu yapma. sen beceremezsin. delirecem artık. ama bugün nene geldi dediki kızım sen onları takma sen kocaman kadınsın ne yapacağınıda bilirsin kimse karışamaz dedi.
zaten o savunma insanı delirtiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbebk konusunda benimkiler de öyle daha şimdiden mama ismi veriyrolar şunu yerdiririz diye..ay ilk 6 ay anne sütünden başka birşey vermemeyi öneriyor doktorlar diyorum çocuk aç mı kalsın diyorlarr yaaaaaaaa yok yok inadına yapıyorlar benceeee
aa ne kadar az kişi var bu aksam hayır olsun şaşırdım valla
okumak icin düne göre daha az efor sarfetim buna şükür bugün daha beterim halim harap
yine doktorlardayım nefret ediyorum artık hastalıktan hastanelerden
tekrar hastalıgım nüksetti bu kez kulak bas göz agrısı ile bilrikte yogun bi iltihap var
ve sinüzit olmuşum aman ne hoş geçirmedigim solunum yolu hastalıgı kalmadı dört aydır full time hastayım paket program hem de
aşırı derecede iltihabım varmış zaten canıma okumasından belliydi ve yazık ki tekrar antibiyotige baslamak zorunda kaldık off off aylarca sakındım ilaclardan kendimi son ayda ikinci defa pespese ilac almak durumunda kaldım ki antibiyotikler iltihap yogun oldugundan agır antibyotiklerden veriliyor artık
RAbbim bebegimi korusun bana da şifar versin artık cidden dayanacak takatim kalmadı ne uyuyabiliyom ne dogru düzgün nefes alabiliyorum sürekli aglak bir moddayım cok canım yanıyor
bugün bel agrım da var şiddetli kuzum da pek hareketli degil kafam duman yani
yarın burada gittigim diger doktora görüncem bi gerci haftasonu kendi doktorumda randevum vardı ama kuzumu merak ediyorum cok insallah güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar
ve en acilinden adı istırahat olan ama benim zerre kadar dinlenemedigim yatak hapsine dönüyorum izninizle saglıcakla kalın hepiniz
kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef
cok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslarbebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım
damlacım iyiyim tatlım çok sağol.
kısmetse yarın dr.gidiyom bakalım kızım nasılmış...1haftada kilosu ne olmuş merak ediyom.
arkadaşlar kardeşimin mart ayının sonunda 2 yaşına girecek bir oğlu var.bugün aradılar beni çok bozuktu ses tonları nedense onlar birşey demeden geline hamilemisin diye sordum.hamileymiş üzülüyorlardı,neyseki biraz konuştuktan sonra kendilerine geldiler.yaniiiiiii 2. kez hala oluyorummmm
ayyy canım yaaa. Allahım anasına babasına bağışlasın. İnşallah sağlığını hemen verir. ama annenin suçuda çok büyük yaaa.cok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslarbebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım
arkadaşlar kardeşimin mart ayının sonunda 2 yaşına girecek bir oğlu var.bugün aradılar beni çok bozuktu ses tonları nedense onlar birşey demeden geline hamilemisin diye sordum.hamileymiş üzülüyorlardı,neyseki biraz konuştuktan sonra kendilerine geldiler.yaniiiiiii 2. kez hala oluyorummmm
teşekkür ederim kızlar
haklısın bizler tüpçü anne adayları olarak hamile olupta üzülenleri çok fazla anlayamıyoruz ama gelinimizede hak veriyorum.bizim ilk bebeğimiz doğar doğmaz havale ve beyin kanaması geçirip vefat etti.ardından umudumuz doğdu.iki sezeryanın arasında 1.5 yıl gibi az bir süre var.birde hamilelik ve yeni doğan psikolojisi yönünden hala büyük korkuları var.birazda o yüzden üzülüyorlar.umut çok küçük diye üzülüyorlar.yani her durum birbirinden farklı işte....
kiyamam, haklisin boyle dusununce de..
dogru soyluyorsun canim.. ya uzmemeye calis kendini..
ay saka bile olsa soylenmez.. neyse, duymamaya calis canim.
bak nene de demis ne guzel..
Allah korusun hicbirimizin mamaya ihtiyaci olmasin insallah. bol bol sutumuz olsun, aksin tassin, yarasin kuzularimiza insallah.
cok gecmis olsun canim ya.. acil sifalar diliyorum sana..
kıyamam bende de var o kabızlık. dun bol bol ceviz yedim, kayısılşar uzerine ılık sular ama yine de zorlandim cikarken.. beni kabizlik degilde ıkınmak korkutuyor :18:
canim, Allah saglik versin insallah kuzuya. Annesine babasina bagislasin..
guzel haberlerle gel insallah canim.
haklarinda hayirlisi olsun canim. senide tebrik ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?