2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaşadıklarınızı belki anlayamayız kızlar ama boşverin kızlar bebişleriniz sizinle yaaa önemli olanda bu
kuzummmm yazık üç tüpçünün arasında yanlız kaldınnn kıyamam ben sana
canım neyseki Rabbim o kadar güzel bir evlilik verdi ki bana geçirdiğim 8 yıla dönüp bakınca sanki hala 8 aylık yeni evliymişiz gibi geliyor.yani daha taze gelin sayılırım benn

evet öyle gerçekten. bende ikinci eşiyim eşimin. o yüzden bir dediğim iki edilmiyor. hiç üzmüyoruz birbirimizi.

bebişim dayandı sağ tarafıma offf kaburgam nasıl acıyo alttan alttan da vuruyo büyüdü iyice sığmıyor canım kızım.karnım biraz daha büyüse rahat edecek ama ben napıcam o zaman abooo

arkadaşlar ben çıkayım artık çünkü ayaklarım ağrımaya başladı. oturmakta zorlanıyrum. herkese iyi geceler.

evliliğinizin ve birbiriniz kıymetini bilmişsiniz canım herşeyin bir sebebi vardır mutlaka hayatta değilmi:26::26aşalarımıza kadeh kaldıralım
bebişim dayandı sağ tarafıma offf kaburgam nasıl acıyo alttan alttan da vuruyo büyüdü iyice sığmıyor canım kızım.karnım biraz daha büyüse rahat edecek ama ben napıcam o zaman abooo
kızın büyüdü annesi gelicek az kaldı
evet öyle gerçekten. bende ikinci eşiyim eşimin. o yüzden bir dediğim iki edilmiyor. hiç üzmüyoruz birbirimizi.

maşallah nazar değmesin

Son düzenleme:
benimde son bir haftadır kaburgamın altına geçiriyor biryerlerini kımıldadıkça nasıl acıyor
az kaldı artık sıkacağız biraz dişimizi...

bende çıkıyım iyi geceler diliyorum herkesciklere eee sabah okuyanlarada günaydınnnnnnnnnnnnnnn

kiyamam, haklisin boyle dusununce de..

dogru soyluyorsun canim.. ya uzmemeye calis kendini..

ay saka bile olsa soylenmez.. neyse, duymamaya calis canim.

bak nene de demis ne guzel..

Allah korusun hicbirimizin mamaya ihtiyaci olmasin insallah. bol bol sutumuz olsun, aksin tassin, yarasin kuzularimiza insallah.

cok gecmis olsun canim ya.. acil sifalar diliyorum sana..

kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef

kıyamam bende de var o kabızlık. dun bol bol ceviz yedim, kayısılşar uzerine ılık sular ama yine de zorlandim cikarken.. beni kabizlik degilde ıkınmak korkutuyor :18:

canim, Allah saglik versin insallah kuzuya. Annesine babasina bagislasin..

damlacım iyiyim tatlım çok sağol.

kısmetse yarın dr.gidiyom bakalım kızım nasılmış...1haftada kilosu ne olmuş merak ediyom.

guzel haberlerle gel insallah canim.

haklarinda hayirlisi olsun canim. senide tebrik ediyorum..

ayyy canım yaaa. Allahım anasına babasına bağışlasın. İnşallah sağlığını hemen verir. ama annenin suçuda çok büyük yaaa.

hayırlı olsun cnaımmm. Allah analı babalı büyütsün. bizde bekleyenler olarak sanırım üzülenleri pek anlayamıyoruz doğru. ama dediğin gibi gelininizin işide zor yaaa. İnşallah sağlıkla kucağına alır canım.

çoook sağol canım. az gidip geliyorum kafam rahat ediyor. en iyisi bu galiba.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar. güzel bi gün olsun İnşallaaah. bugün kaç bebiş haberi alacaz acaba. akşam eylüle dua ettik. şimdi kuzucuğu kollarındandır. darısı bizlere İnşallah kızlar. cennet kokulu kuzularımız sağlıkla hayırlısıyla gelsinler İnşallah.

Günaydııııııııın annnecikler,bebecikler
ben yine uykusuzum,belim yine kırılıyor sanki... saga sola dön dönnnn,çok kötü oluyorum yaa... Dr.uma da sormustum,normal demişti ama bu bel agrısı mahvediyo...

ayy abrel dogum yapmıstır di mi ne güzel... dua ettim dun ona.... darısı basımıza insallah... bnm de 39 gunum kaldı,normal dogum olursa tabi... heyecanlanıyorum ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…