2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oğluşumda seda teyzesinin kızını öpüyomuş kocaman bir tekme attı şimdi

Seda teyzesi oğluşunun tekme atan ayaklarını yer

ardinacım çok geçmiş olsun canım....
sanırım bende de yeniden başlıyor boğazım yutkunurken acımaya ve burnum akmaya başladı 2 gündür canım umarım ilerlemeden geçer

Viyolecim sana da geçmiş olsun.İnşallah sana da çok çektirmeden hastalık bir an önce geçer canım.

canım yemek yiyince bebekler poposunu kaldırırmı öyle dediler bana. ama benim kızımın poposu hep havada anası gibi birazcık geniş bazenlimi olacak ne.

Sultancım benim kızda popo çevirme konusunda usta.Yemek yememle ilgisi var mı hiç gözlemlemedim.Göbek deliğimin hizasında bizim kızın poposu onu evirip çevirdikçe annesini inletiyor zilli:90:

İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur,hayata tutunur bebişiniz canım.

İlknurcum tebrik ederim canım.Şaşırmış olmaları son derece normal.2 yaşında daha yeni düzeni oturmuş bir bebekten sonra hemen hamile kalmak psikolojilerini bozmuş olabilir.
Empati yapmak gerek,erkek kardeşimle aramızda 13 ay var bende annemin ne kadar zorlandığını biliyorum.

Günaydın canım.Bel ve sırt ağrıları maalesef hepimizde var.Gün içinde fazla ayakta kalmamaya özen göster canım

günaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
bende dün gece formu okuyup alıntı yaptım derken azıcık karnım şişti hastaneye gittik
kasılmalarım 50 civarı ve sık çıktı.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
dr adalat die bir ilaç verdi
azıcık kasılmalarım dvm ediyor
bebişim en azında 2 hafta daha beklesin yaaa

bu arada
ılgazcım, sana da geçmiş olsun.
sweetciğim, kızımın adı beliz olacak inşallah
ebrucuğum, başın sağolsun
bynkutluay, gözünaydın bir avazda doğurursun tatlım

hatırladıklarım bu kadar geçmişi okuyayım birazcık

ben birara tutturmuştum kız olursa tüpnur erkek olursa tüpcan koyacam adını diye
oooooo ben neler yaşadım neler bu 8 yıllık süreçte.neyseki vuslata çok az kaldı.hepsini unutacağıZ inşallahhhh

çok yaratıcı isimler canım

geçmiş olsun canım. umarım vaktini bekler bebeğin..

canım bana yemekten sonra dediler ama bizim kızın poposu hep havada gece yine durmadı. en son ninni söyledim dinledi dinledi. be yoruldum artık durdum yine başladı. ninni söyleyince duruyor sonra karnımda şekilden şekile giriyordu. canım yanıyor artık yaaaaaa. maşallah kızıma doğunca ne yapacam onu düşünüyorum.

canım yaaa çok geçmiş olsun. İnşallah 2 hafta daha durur yaaa. 36 olsun bari. ama en azından bayağı kurtardı kendini canım.

Geçmiş olsun canım.Eşimin yarın İran a iş seyahati nedeniyle bende 3 gün evde yalnız olucam.Bu sancı ve kasılmalardan bende çok korkuyorum:18:

Varsın popolarını evirsinler çevirsinler annesi,bizim kızlar bol bol hareket edip annelerinin gönlünü ferah tutsunlar da gerisi önemli değil.

basta herkeze gunaydın dıyerek baslıyorum ınsallah hersey ıstedıgınız gıbı olur kızlar ve ılknurcum aynı duyguyu bende yasadım beklenmedık bı hamılelık gercekten ınsanı bunalıma sokuyor bende hamıle kadıgımda oglum 19 aylıktı onun yıne 2 mıs yası cok zorlandım kotu kotu seyler dusundum ama psıkologa gıttım ve o bıraz rahtalattı cunku hazırlıksız yakalnadıgında kotu oluyor ve bebgıde etkılıyor ben oglumu pedogog a goturuyorum yanı ALLAH sabır versın zor bı surec hem hamılelık hemde ılerısını dusunmek mesela ben sımdı ne yapıcam dıyorum oglum daha cok kucuk ya cok uzulurse fln fılan ıste bazı zaman dogurmak cok ıstıyorum bazı zamanda yok böle ıyı kalsın dıyorum agrılarım olmasa dogurmak ıstemezdım oglujmun bırazcık daha buyumesını ısterdım

Varsın popolarını evirsinler çevirsinler annesi,bizim kızlar bol bol hareket edip annelerinin gönlünü ferah tutsunlar da gerisi önemli değil.

kızlar merhaba ya ne dıcem bahcelıevler medıcana nasıl ıcını cok hatırlamıyorum dogum katını bebek odalarını fln gezdınızmı kızlar?cunku benım doktorum dısardan gelıcek 4 hastanede dedı ama ben hıc medıcanayı dusunmedım memorial de yapıcam kısmetse ama evıme aslında medıcanada yakın sonucta bakırköydeyım of ıste bılmıyorum böle yanı sız memnunsunuz sanırım..

""flocke kullanıcısından alıntı
annemin 3-5 uyuz komşuları vardı hepsi birbirinden fitne fesattı ve hiç biri birbirine bayılmadığı halde ve hiç bir mecburiyetleri olmadığı halde yine de bir araya gelmeye gayret ederlerdi.bir nevi sado-mazo topluluğu!!!annem onları her uğurladıktan sonra bi kaç aspirin birden alır,ve bu günün bittiğine şükrederdi.yine bunlar bir araya gelmiş birbirlerine laf sokuşturup sinir harbi yapıyorlar.biz çocuklar da kendi halimizde oynuyoruz.derken bir tanesi çocuğunu yere göre sığdıramamaya başladı ve ne kadar akıllı olduğundan bahsedip ileride doktor olacağından bahsetti.bunu diğer teyze bir saldırı olarak kabul etti ve kendi kızı için:'ayyy şikerrriiiim benimki bir kitabı anında ezberliyor,bir hafıza var maaşallah...büyüyünce kesinlikle öğretmen olacak dimi berra?' berra da o sıra ilerde ne olacağını yeni öğrenmiş bulunarak boş boş bakıyordu.annem tabi bu s.dik yarışında geri kalmak istemedi ve:biz kızımızı ilerki mesleki kararları için hiç etkilemiyoruz ama şunu da biliyoruz kızımız kendisine mutlaka eşsiz bir meslek seçecek (o ne demekse?!).teyzelerden bir tanesi dönüp sordu sonra:flocke,büyünce ne olacaksın sen?' nerden aklıma esti bilmiyorum ama cevabımdan dolayı annem daha sonra bulldozer gibi üstümden geçti:'ben büyüyünce dansöz olcam!'annemin bakışı hala göz önümde,o nası bir bakıştıysa,beni hala korkutuyor...""

geçmişi okuyordum ilknurcum verdiğin linke baktım bunu okuyunca resmen koptum gülmekten gözümden yaşlar geldi, birisi duysa delirdi mi bu kadın der valla, müdüre hanım filan duymasın
neyse geçmişi okuyup geleyim, merhabalar herkese bu arada

herkese günaydın bugün nst kontrolümüz var bakalım sancım çıkacak mı????
allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah....

Canım ben daha önce Memorial konusunda sana yazmıştım hatırlarsan.Medicana nın doğumhanesini biliyorum ama doğum odalarını henüz gezmedim.Bildiğim kadarıyla 4 suit odası var.Forumda daha önce suit odalarını gezen arkadaşlar çok beğendiklerini yazmışlardı.Doğumhanesini de geçirdiğim bir operasyondan biliyorum.O zaman çok hoşuma gitmişti.
Memorial ın standart odalarını gördüğümü ve hiç beğenmediğimi daha önce yazmıştım.Suit odaları var mı varsa da nasıl o konuda inan bilgim yok.
Benim özel sağlık sigortam sonradan yapıldığı için doğum kapsam dışı.Memorial a da doğum yaklaşık 8-10 bin ytl.Mevcutta gördüğüm doğum odaları ve hizmet bu parayı ekstra ödenmeyi hak etmediğini düşündüğüm için ben Medicana ya devam etme kararı aldım.
Tabi senin doğumunu özel sağlık sigortası karşılayacağı için karar senin canım.

hepinize kocamannnn günaydın arkadaşlarrrr
huysuzoğlumbende dün gece bu anıya çok güldüm.hatta gülme krizine girdim.eşimde yazık saf saf bakıyor suratıma ne oluyor diye...
gülmekten okuyamıyorumda
sonunda okuttum adamcağıza da neye güldüğümü anladı
bersuuinşallah güzel sonuçlarla dönersin canım

evet canım hem oğlu henüz daha çok küçük hemde bir vefatın ardından oldu ya şuanki oğlumuz çokkıymetli idi.gerçi eminim yeni bebeği de olduğunda şuanki hissettiklerini hissetmeyecek ama şuan şok dönemi.inşallahhh çabuk atlatacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…