oğluşumda seda teyzesinin kızını öpüyomuş kocaman bir tekme attı şimdi
ardinacım çok geçmiş olsun canım....
sanırım bende de yeniden başlıyor boğazım yutkunurken acımaya ve burnum akmaya başladı 2 gündür canım umarım ilerlemeden geçer
canım yemek yiyince bebekler poposunu kaldırırmı öyle dediler bana. ama benim kızımın poposu hep havada anası gibi birazcık geniş bazenlimi olacak ne.
cok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslarbebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım
arkadaşlar kardeşimin mart ayının sonunda 2 yaşına girecek bir oğlu var.bugün aradılar beni çok bozuktu ses tonları nedense onlar birşey demeden geline hamilemisin diye sordum.hamileymiş üzülüyorlardı,neyseki biraz konuştuktan sonra kendilerine geldiler.yaniiiiiii 2. kez hala oluyorummmm
Günaydııııııııın annnecikler,bebecikler
ben yine uykusuzum,belim yine kırılıyor sanki... saga sola dön dönnnn,çok kötü oluyorum yaa... Dr.uma da sormustum,normal demişti ama bu bel agrısı mahvediyo...
ayy abrel dogum yapmıstır di mi ne güzel... dua ettim dun ona.... darısı basımıza insallah... bnm de 39 gunum kaldı,normal dogum olursa tabi... heyecanlanıyorum ben de...
ben birara tutturmuştum kız olursa tüpnur erkek olursa tüpcan koyacam adını diye
oooooo ben neler yaşadım neler bu 8 yıllık süreçte.neyseki vuslata çok az kaldı.hepsini unutacağıZ inşallahhhh
günaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
bende dün gece formu okuyup alıntı yaptım derken azıcık karnım şişti hastaneye gittik
kasılmalarım 50 civarı ve sık çıktı.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
dr adalat die bir ilaç verdi
azıcık kasılmalarım dvm ediyor
bebişim en azında 2 hafta daha beklesin yaaa
bu arada
ılgazcım, sana da geçmiş olsun.
sweetciğim, kızımın adı beliz olacak inşallah
ebrucuğum, başın sağolsun
bynkutluay, gözünaydın bir avazda doğurursun tatlım
hatırladıklarım bu kadar geçmişi okuyayım birazcık
canım bana yemekten sonra dediler ama bizim kızın poposu hep havadaSeda teyzesi oğluşunun tekme atan ayaklarını yer
Viyolecim sana da geçmiş olsun.İnşallah sana da çok çektirmeden hastalık bir an önce geçer canım.
Sultancım benim kızda popo çevirme konusunda usta.Yemek yememle ilgisi var mı hiç gözlemlemedim.Göbek deliğimin hizasında bizim kızın poposu onu evirip çevirdikçe annesini inletiyor zilli:90:
İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur,hayata tutunur bebişiniz canım.
İlknurcum tebrik ederim canım.Şaşırmış olmaları son derece normal.2 yaşında daha yeni düzeni oturmuş bir bebekten sonra hemen hamile kalmak psikolojilerini bozmuş olabilir.
Empati yapmak gerek,erkek kardeşimle aramızda 13 ay var bende annemin ne kadar zorlandığını biliyorum.
Günaydın canım.Bel ve sırt ağrıları maalesef hepimizde var.Gün içinde fazla ayakta kalmamaya özen göster canım
günaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
bende dün gece formu okuyup alıntı yaptım derken azıcık karnım şişti hastaneye gittik
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
bu arada
günaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
bu arada
günaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
günaydın geçmiş olsun inş bekler bebişin annesi...
günaydınnn müstakbel annecikler...
kaç günüm kaldı acaba :18:
canım bana yemekten sonra dediler ama bizim kızın poposu hep havadagece yine durmadı. en son ninni söyledim dinledi dinledi. be yoruldum artık durdum yine başladı. ninni söyleyince duruyor sonra karnımda şekilden şekile giriyordu. canım yanıyor artık yaaaaaa. maşallah kızıma doğunca ne yapacam onu düşünüyorum.
canım yaaa çok geçmiş olsun. İnşallah 2 hafta daha durur yaaa. 36 olsun bari. ama en azından bayağı kurtardı kendini canım.
Varsın popolarını evirsinler çevirsinler annesi,bizim kızlar bol bol hareket edip annelerinin gönlünü ferah tutsunlar da gerisi önemli değil.
arkadaşlar kardeşimin mart ayının sonunda 2 yaşına girecek bir oğlu var.bugün aradılar beni çok bozuktu ses tonları nedense onlar birşey demeden geline hamilemisin diye sordum.hamileymiş üzülüyorlardı,neyseki biraz konuştuktan sonra kendilerine geldiler.yaniiiiiii 2. kez hala oluyorummmm
Varsın popolarını evirsinler çevirsinler annesi,bizim kızlar bol bol hareket edip annelerinin gönlünü ferah tutsunlar da gerisi önemli değil.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=17566791#post17566791
konusunu okuyordum canım.pratikte nelerle karşılaşabiliriz diye
resmin koptum valla.tavsiye ediyorum.gerçi benimde onlardan geri kalır yanım yoktu hatta fazlası bile varda şimdi yazması çok uzun zaman alacak
kızlar merhaba ya ne dıcem bahcelıevler medıcana nasıl ıcını cok hatırlamıyorum dogum katını bebek odalarını fln gezdınızmı kızlar?cunku benım doktorum dısardan gelıcek 4 hastanede dedı ama ben hıc medıcanayı dusunmedım memorial de yapıcam kısmetse ama evıme aslında medıcanada yakın sonucta bakırköydeyım of ıste bılmıyorum böle yanı sız memnunsunuz sanırım..
evet canım hem oğlu henüz daha çok küçük hemde bir vefatın ardından oldu ya şuanki oğlumuz çokkıymetli idi.gerçi eminim yeni bebeği de olduğunda şuanki hissettiklerini hissetmeyecek ama şuan şok dönemi.inşallahhh çabuk atlatacak.basta herkeze gunaydın dıyerek baslıyorum ınsallah hersey ıstedıgınız gıbı olur kızlar ve ılknurcum aynı duyguyu bende yasadım beklenmedık bı hamılelık gercekten ınsanı bunalıma sokuyor bende hamıle kadıgımda oglum 19 aylıktı onun yıne 2 mıs yası cok zorlandım kotu kotu seyler dusundum ama psıkologa gıttım ve o bıraz rahtalattı cunku hazırlıksız yakalnadıgında kotu oluyor ve bebgıde etkılıyor ben oglumu pedogog a goturuyorum yanı ALLAH sabır versın zor bı surec hem hamılelık hemde ılerısını dusunmek mesela ben sımdı ne yapıcam dıyorum oglum daha cok kucuk ya cok uzulurse fln fılan ıste bazı zaman dogurmak cok ıstıyorum bazı zamanda yok böle ıyı kalsın dıyorum agrılarım olmasa dogurmak ıstemezdım oglujmun bırazcık daha buyumesını ısterdım
canım benim adalat ve nidilat gibi ilaçlar gerçekten işe yarıyor bak ben 2 haftadır onlarla duruyorum.günaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
günaydın geçmiş olsun inş bekler bebişin annesi...
inşallah çabucak toparlanıp hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlarlar canım.ne güzel işte ikiz gibi büyümüşsünüz ama birde gel annene sor değil miİlknurcum tebrik ederim canım.Şaşırmış olmaları son derece normal.2 yaşında daha yeni düzeni oturmuş bir bebekten sonra hemen hamile kalmak psikolojilerini bozmuş olabilir.
Empati yapmak gerek,erkek kardeşimle aramızda 13 ay var bende annemin ne kadar zorlandığını biliyorum.
evet canım hem oğlu henüz daha çok küçük hemde bir vefatın ardından oldu ya şuanki oğlumuz çokkıymetli idi.gerçi eminim yeni bebeği de olduğunda şuanki hissettiklerini hissetmeyecek ama şuan şok dönemi.inşallahhh çabuk atlatacak.
canım benim adalat ve nidilat gibi ilaçlar gerçekten işe yarıyor bak ben 2 haftadır onlarla duruyorum.
inşallah çabucak toparlanıp hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlarlar canım.ne güzel işte ikiz gibi büyümüşsünüz ama birde gel annene sor değil mi
Canım hiç sorma.Annemler birbirimize okul döneminde destek olabilmemiz için beni de 5.5 yaşında okula vermişler.İlkokulda ayrı sınıflarda olsak da ortaokulda 3 yıl aynı sınıfta okuduk.Lise de tekrar ayrıldık.Ama ikiz gibi olduğumuz için kedi köpek gibi büyüdük ta ki lise sona kadar.
Annem annesini de çok küçük yaşta kaybettiği için bizi ne bırakacak,ne de büyümemizde yardımcı olacak ebevynide yoktu.
Her ne kadar o memnun gözükse de çok zor olduğunu biliyorum.
Onun için çocuklar arasında ki 1-2 yaş beni de hep korkutur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?