Canım ben daha önce Memorial konusunda sana yazmıştım hatırlarsan.Medicana nın doğumhanesini biliyorum ama doğum odalarını henüz gezmedim.Bildiğim kadarıyla 4 suit odası var.Forumda daha önce suit odalarını gezen arkadaşlar çok beğendiklerini yazmışlardı.Doğumhanesini de geçirdiğim bir operasyondan biliyorum.O zaman çok hoşuma gitmişti.
Memorial ın standart odalarını gördüğümü ve hiç beğenmediğimi daha önce yazmıştım.Suit odaları var mı varsa da nasıl o konuda inan bilgim yok.
Benim özel sağlık sigortam sonradan yapıldığı için doğum kapsam dışı.Memorial a da doğum yaklaşık 8-10 bin ytl.Mevcutta gördüğüm doğum odaları ve hizmet bu parayı ekstra ödenmeyi hak etmediğini düşündüğüm için ben Medicana ya devam etme kararı aldım.
Tabi senin doğumunu özel sağlık sigortası karşılayacağı için karar senin canım.
çoook sağol canım. az gidip geliyorum kafam rahat ediyor. en iyisi bu galiba.
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar. güzel bi gün olsun İnşallaaah. bugün kaç bebiş haberi alacaz acaba. akşam eylüle dua ettik. şimdi kuzucuğu kollarındandır. darısı bizlere İnşallah kızlar. cennet kokulu kuzularımız sağlıkla hayırlısıyla gelsinler İnşallah.
günaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
bende dün gece formu okuyup alıntı yaptım derken azıcık karnım şişti hastaneye gittik
kasılmalarım 50 civarı ve sık çıktı.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
dr adalat die bir ilaç verdi
azıcık kasılmalarım dvm ediyor
bebişim en azında 2 hafta daha beklesin yaaa
bu arada
ılgazcım, sana da geçmiş olsun.
sweetciğim, kızımın adı beliz olacak inşallah
ebrucuğum, başın sağolsun
bynkutluay, gözünaydın bir avazda doğurursun tatlım
hatırladıklarım bu kadar geçmişi okuyayım birazcık
herkese günaydın bugün nst kontrolümüz var bakalım sancım çıkacak mı????
allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah....
ben birşey olduğunu sanmıyorum canım ama senin için rahat etmeyecekse ara istersen dr.unu canımya kizlar ayagim kaydi, karnimi lavabonun kenarina carptim ama cok sert degildi. cok sukur arada hareket etti cem oglan. ama doktoru aramama gerek var midir? karnimin alti, sezaryen kesigi bolgesi cakistiriyor arada, bu carpmadan oturu mu yoksa normal midir acaba?
ya kizlar ayagim kaydi, karnimi lavabonun kenarina carptim ama cok sert degildi. cok sukur arada hareket etti cem oglan. ama doktoru aramama gerek var midir? karnimin alti, sezaryen kesigi bolgesi cakistiriyor arada, bu carpmadan oturu mu yoksa normal midir acaba?
Günaydın anneler =)))
Bebişlerde sizlerde iyisinizdir inş.
Ben bugünü temizlik günü ilan ediyorum doğum ne zamana bilmiyorum yatak odasına gireyim diyorum dolaplar çekmeceler bir el atayım ne olur ne olmaz doğum felan olur..Büyük temziliğe de hafta sonu başlarım inş. yatak odamı kendim yapayım da kimsecikler girmesin heheh yani kayınvalide
ya kizlar ayagim kaydi, karnimi lavabonun kenarina carptim ama cok sert degildi. cok sukur arada hareket etti cem oglan. ama doktoru aramama gerek var midir? karnimin alti, sezaryen kesigi bolgesi cakistiriyor arada, bu carpmadan oturu mu yoksa normal midir acaba?
ayyyyy kızlar eylülü aramamak için zor tutuyorum kendimi.ama şöyle iyice bir kendine gelsin istiyorum.artık 1-2 saat sonra ararım artık
beliz ismi çok çok güzel canım ismiyle yaşasın çok geçmiş olsun umarım birdaha tekrarlamazgünaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
bende dün gece formu okuyup alıntı yaptım derken azıcık karnım şişti hastaneye gittik
kasılmalarım 50 civarı ve sık çıktı.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
dr adalat die bir ilaç verdi
azıcık kasılmalarım dvm ediyor
bebişim en azında 2 hafta daha beklesin yaaa
bu arada
ılgazcım, sana da geçmiş olsun.
sweetciğim, kızımın adı beliz olacak inşallah
ebrucuğum, başın sağolsun
bynkutluay, gözünaydın bir avazda doğurursun tatlım
hatırladıklarım bu kadar geçmişi okuyayım birazcık
güzel haberlerle dönersin inş bersucumherkese günaydın bugün nst kontrolümüz var bakalım sancım çıkacak mı????
allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah....
çok geçmiş olsun tatlım için rahat etmicekse ara istersen doktoruya kizlar ayagim kaydi, karnimi lavabonun kenarina carptim ama cok sert degildi. cok sukur arada hareket etti cem oglan. ama doktoru aramama gerek var midir? karnimin alti, sezaryen kesigi bolgesi cakistiriyor arada, bu carpmadan oturu mu yoksa normal midir acaba?
olabilir huysuzgözlüm cumartesi söylersen sıkıntılarını doktora belki sancıdır sonuçta dikkatede almak lazım son aytekrardan merhabalar, gelen gidenden sonra geçmişi okuyup gelebildim çok şükür.
ya arkadaşlar benim de kasılmalarım çok oluyor, hatta o kadar çok geriliyorum ki acı veriyor. bundan 20 gün kadar önce dr kontrolümüz vardı 1-2 defa kasılma yaşamıştım dra söyledim alttan muayene edip erken doğum riski yok deyip magnezyum vermişti. bi ara geçti ama şu son 5-6 gürdün sürekli her akşam bazen de gündüzleri kasılıyorum, hatta ayakta duramayacak vaziyette oluyorum. acaba diyorum gündüz sürekli oturup uzanma imkanım olmadığından mı oluyo, çünkü ben ancak gece yatağa girdiğimde uzanma fırsatı bulabiliyorum. cumartesiye randevu aldım bakalım dr ne diyecek :26:
kendini yorma taçsız prenses emiii kolay gelsinGünaydın anneler =)))
Ben bugünü temizlik günü ilan ediyorum doğum ne zamana bilmiyorum yatak odasına gireyim diyorum dolaplar çekmeceler bir el atayım ne olur ne olmaz doğum felan olur..Büyük temziliğe de hafta sonu başlarım inş. yatak odamı kendim yapayım da kimsecikler girmesin heheh yani kayınvalide
ayyyyy kızlar eylülü aramamak için zor tutuyorum kendimi.ama şöyle iyice bir kendine gelsin istiyorum.artık 1-2 saat sonra ararım artık
anladım cnmm benım doktorumda evde kucuk cocuk var bence o kadar uzaklasmayalım efeyı ne zmana ısterlerse yanına getırsınler dıyo o yıuzden yakın bı hastanede yapalım dıyor ben medıcananın normal dogum odasını bılıyorum bıraz kucuk cnmm bı ark yapmıstı hatta 5 kısı fln odaya gıremedık hee bıde hızmet var bılıyormusunuz hızmetıde memorial almıs bende orayı gezdım ve cok begnedım aslında fhastaneyı bu sene sıfırlamıslar ozellıkle dogum katını hatta yanı orasıda olabılır ve bır an önce karar vermem lzm ben memorıalı dogum fotografcısı kuafor oda susleme fln vardı hanı onlarla ayrı ugrasmayım dıye ıstedım ama hızmet hast. var memrıal aldı dıye of acılen kara vermem gerek 15 mart cok kalmadı..
tekrardan merhabalar, gelen gidenden sonra geçmişi okuyup gelebildim çok şükür.
ya arkadaşlar benim de kasılmalarım çok oluyor, hatta o kadar çok geriliyorum ki acı veriyor. bundan 20 gün kadar önce dr kontrolümüz vardı 1-2 defa kasılma yaşamıştım dra söyledim alttan muayene edip erken doğum riski yok deyip magnezyum vermişti. bi ara geçti ama şu son 5-6 gürdün sürekli her akşam bazen de gündüzleri kasılıyorum, hatta ayakta duramayacak vaziyette oluyorum. acaba diyorum gündüz sürekli oturup uzanma imkanım olmadığından mı oluyo, çünkü ben ancak gece yatağa girdiğimde uzanma fırsatı bulabiliyorum. cumartesiye randevu aldım bakalım dr ne diyecek :26:
Günaydın anneler =)))
ben birşey olduğunu sanmıyorum canım ama senin için rahat etmeyecekse ara istersen dr.unu canım
burcucum istersen bu ara sor doktoruna. bi de meryem, inşirah surelerini sezaryan edecekler de okusa fayda edermi demişsin, neden olmasın ki arkadaşım bilmiyorum ben sezaryanı ama onun da güçlükleri var inş bu sureler, ettiğimiz dualar doğumlarımızı kolaylaştıracaktır. hem insan daha da moral buluyo böylelikle
Bence doktoruna bir sormaktan zarar gelmez canım..
kızlar bugün eşimin doğum günü acaba oğlumuzu doğurup eşime doğum günü hediyesi mi versem
seLam kızLarrrrrrrrrrrrr bu sabah 7:10 da uyandım yaaa sancıylaaa kıvrandım resmennn eşimde korktu benim sesime bu bıdık 10 daha gün dayanır inşallah hazırLıksız gitmek istemiyorum doğumaaaaaa
ay canım ya tühhh geç gördüm yazını ben bi kaç tane yedimmbikaç tane değil kız şöyle epey bi yemeni tavsiye edrim üstüne de zeytinyağını iç yat ooooohhhh sabaha lavman yapmış giibi olursun
oy maşalahh oğluşuna canım benimmhoşbuldum canım bizde iyiyiz teyzesi o gerginliği arada bizde yaşıyoruz poposunla ittirmeyi çok seviyor benim oğlum
çok sevindim canım rahatladığınaacanım yaa bi türlü düzelemedin çok geçmiş olsun canım. hayırlısıyla şu zaman geçsede hemen bebeğini kucağına alsaydın canım. o zaman içinde daha rahat ederdi. Allahım şifanı versin İnşallah canım.
canım yemek yiyince bebekler poposunu kaldırırmı öyle dediler bana. ama benim kızımın poposu hep havada anası gibi birazcık geniş bazenlimi olacak ne.
canım bende çok merak ediyordum. bunu yazdın ya içim çok rahatladı inan. çok sağol.
banada yürüyüş dedi. ama bu halde yürümekte işkence gibi yaa. sırtım çok ağrıyor. sanki yük biniyor üstüme belime.
ayy kıyamam yaaay ben de nasıl yürüyüş yapcam onu düşünüorum,gunde 4-5 kere 20şer dk.. yoksa koca kofalı kzıım aşağı inmezmiş :)) ama ben cook tembelim,belim de kırılırcasına agrıor... ayy kızlar zormus yaa son haftalar..
kivii bunuda bilmiyordum tek tek not alıyorum bunları çok saol tatlımkivi diyorum başka da bişey demiyorum canım
evet canım normal olacak kısmetse doğumumkayınvalidelerinizi okudum kızlarrrr yani pessssssss demekten bşka birşey bulamıyorumdeyim vardı kaynanalar ile ilgili "kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı"diyorum
maşallah prensesine emelcimben diğerinde anlamıyorumki zaten ancak 4boyutluya geçirdiği zaman anlıyorum benim doktorumda hacettepe mezunu koskoca izmitte buldum
süper olur canım
çok sevindim tatlım kasınca acıyormuş bende öyle duydum normal doğuma müsaitmisin
anladım canım çok saol tatlım allah razı lsuncanım kuru erik, mürdüm eriği kuru üzüm bende işe yarıyor. ceviz ve kuru yemişler bunları hergün düzenli yemek lazım canım. ben düzenli yediğimde hiç problem yaşamıyorum.birkaç gün yemezsem kabızlık başlıyor
ay kurban olurum ya quzum Rabbim o miniği annesine babasına bağışlasın inşalahhcok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslarbebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım
tebrik ederim canım yaa ne güsell ben henüz hiç bişi olmadımmarkadaşlar kardeşimin mart ayının sonunda 2 yaşına girecek bir oğlu var.bugün aradılar beni çok bozuktu ses tonları nedense onlar birşey demeden geline hamilemisin diye sordum.hamileymiş üzülüyorlardı,neyseki biraz konuştuktan sonra kendilerine geldiler.yaniiiiiii 2. kez hala oluyorummmm
süper doğum günü hediyesi belki oğlunda babasına süpriz bir hediye vermek isterkızlar bugün eşimin doğum günü acaba oğlumuzu doğurup eşime doğum günü hediyesi mi versem
seLam kızLarrrrrrrrrrrrr bu sabah 7:10 da uyandım yaaa sancıylaaa kıvrandım resmennn eşimde korktu benim sesime bu bıdık 10 daha gün dayanır inşallah hazırLıksız gitmek istemiyorum doğumaaaaaa
ay canım ya tühhh geç gördüm yazını ben bi kaç tane yedimm
oy maşalahh oğluşuna canım benimm
çok sevindim canım rahatladığınaa
ayy kıyamam yaa
kivii bunuda bilmiyordum tek tek not alıyorum bunları çok saol tatlım
evet canım normal olacak kısmetse doğumum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
anladım canım çok saol tatlım allah razı lsun
ay kurban olurum ya quzum Rabbim o miniği annesine babasına bağışlasın inşalahh
tebrik ederim canım yaa ne güsell ben henüz hiç bişi olmadımm((
sadece yengeyimm:)))
kiyamam, hakkinizda hayirlisi olsun canim.
geçmiş olsun tatlım inş oğlun durur az kaldı zaten bekler üzmez annesini
Amin canım hayırLısı neyse o oLsunda gününü bekLese fena oLmaz hani:) sanada geçmiş oLsun sen ne olur ne olmaz ara doktorunu yaa için rahat etsin.
inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?