2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım cnmm benım doktorumda evde kucuk cocuk var bence o kadar uzaklasmayalım efeyı ne zmana ısterlerse yanına getırsınler dıyo o yıuzden yakın bı hastanede yapalım dıyor ben medıcananın normal dogum odasını bılıyorum bıraz kucuk cnmm bı ark yapmıstı hatta 5 kısı fln odaya gıremedık hee bıde hızmet var bılıyormusunuz hızmetıde memorial almıs bende orayı gezdım ve cok begnedım aslında fhastaneyı bu sene sıfırlamıslar ozellıkle dogum katını hatta yanı orasıda olabılır ve bır an önce karar vermem lzm ben memorıalı dogum fotografcısı kuafor oda susleme fln vardı hanı onlarla ayrı ugrasmayım dıye ıstedım ama hızmet hast. var memrıal aldı dıye of acılen kara vermem gerek 15 mart cok kalmadı..

Amin canim, hayirlisiyla saglikla huzurla insallah..

gecmis olsun canim.

herkese günaydın bugün nst kontrolümüz var bakalım sancım çıkacak mı????
allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah....

guzel haberlerle don insallah.

ya kizlar ayagim kaydi, karnimi lavabonun kenarina carptim ama cok sert degildi. cok sukur arada hareket etti cem oglan. ama doktoru aramama gerek var midir? karnimin alti, sezaryen kesigi bolgesi cakistiriyor arada, bu carpmadan oturu mu yoksa normal midir acaba?

tekrardan merhabalar, gelen gidenden sonra geçmişi okuyup gelebildim çok şükür.
ya arkadaşlar benim de kasılmalarım çok oluyor, hatta o kadar çok geriliyorum ki acı veriyor. bundan 20 gün kadar önce dr kontrolümüz vardı 1-2 defa kasılma yaşamıştım dra söyledim alttan muayene edip erken doğum riski yok deyip magnezyum vermişti. bi ara geçti ama şu son 5-6 gürdün sürekli her akşam bazen de gündüzleri kasılıyorum, hatta ayakta duramayacak vaziyette oluyorum. acaba diyorum gündüz sürekli oturup uzanma imkanım olmadığından mı oluyo, çünkü ben ancak gece yatağa girdiğimde uzanma fırsatı bulabiliyorum. cumartesiye randevu aldım bakalım dr ne diyecek :26:

Günaydın anneler =)))

Bebişlerde sizlerde iyisinizdir inş.

Ben bugünü temizlik günü ilan ediyorum doğum ne zamana bilmiyorum yatak odasına gireyim diyorum dolaplar çekmeceler bir el atayım ne olur ne olmaz doğum felan olur..Büyük temziliğe de hafta sonu başlarım inş. yatak odamı kendim yapayım da kimsecikler girmesin heheh yani kayınvalide

ben birşey olduğunu sanmıyorum canım ama senin için rahat etmeyecekse ara istersen dr.unu canım

burcucum istersen bu ara sor doktoruna. bi de meryem, inşirah surelerini sezaryan edecekler de okusa fayda edermi demişsin, neden olmasın ki arkadaşım bilmiyorum ben sezaryanı ama onun da güçlükleri var inş bu sureler, ettiğimiz dualar doğumlarımızı kolaylaştıracaktır. hem insan daha da moral buluyo böylelikle

Son düzenleme:

iyi düşünmüşsün canım.. doğumdan sonra dolaplardan çamaşır, pijama vs.. almaları gerekir sen yataktan kalkamazsan, düzenli olsun dolapların.

Bence doktoruna bir sormaktan zarar gelmez canım..

ayyyyy kızlar eylülü aramamak için zor tutuyorum kendimi.ama şöyle iyice bir kendine gelsin istiyorum.artık 1-2 saat sonra ararım artık

beliz ismi çok çok güzel canım ismiyle yaşasın çok geçmiş olsun umarım birdaha tekrarlamaz
herkese günaydın bugün nst kontrolümüz var bakalım sancım çıkacak mı????
allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah....
güzel haberlerle dönersin inş bersucum
çok geçmiş olsun tatlım için rahat etmicekse ara istersen doktoru
olabilir huysuzgözlüm cumartesi söylersen sıkıntılarını doktora belki sancıdır sonuçta dikkatede almak lazım son ay
kendini yorma taçsız prenses emiii kolay gelsin
ayyyyy kızlar eylülü aramamak için zor tutuyorum kendimi.ama şöyle iyice bir kendine gelsin istiyorum.artık 1-2 saat sonra ararım artık

bende merak ettim acep minik oğlunu kollarına aldımı:44::44:

kızlar bugün eşimin doğum günü acaba oğlumuzu doğurup eşime doğum günü hediyesi mi versem

Son düzenleme:
seLam kızLarrrrrrrrrrrrr bu sabah 7:10 da uyandım yaaa sancıylaaa kıvrandım resmennn eşimde korktu benim sesime bu bıdık 10 daha gün dayanır inşallah hazırLıksız gitmek istemiyorum doğumaaaaaa

Canım benim Memorial da arkadaşımı ziyaret ettiğim oda da aynı senin Medicana da anlattığın gibiydi.Sen sezeryan olacağın için tarihin önceden belli.Bence suit oadalara bakıp karar vermen daha mantıklı.Medicana da suit odada ayrıca misafir odası olduğunu duydum.10 gün sonra çatı muayanesi yapıldığında benimde durumum netleşeceği için bende doğum katlarını gezicem.
Hizmet hastanesi hakkında da inan hiç bir fikrim yok.
Memorial da doğum katında doğum fotoğrafçısının panosunu görmüştüm.Ama bence kuaför,doğum fotoğrafı ekstra ücretlere tabidir.
Telefonla bilgi almak işini kolaylaştırır canım.

gecmis olsu ncanim. insallah guzel haberlerle donersin..

yormadan yap kendini canim.

ben birşey olduğunu sanmıyorum canım ama senin için rahat etmeyecekse ara istersen dr.unu canım

Bence doktoruna bir sormaktan zarar gelmez canım..

bir mesajla sorayim bakayim.. cok sukur hareketi yerinde ama bu cakistirmalar kafami karistirdi.

cani msbah 7 de diyordu sezaryen icin bence coktan uyanmistir ama sen bilirsin iyne de.

kızlar bugün eşimin doğum günü acaba oğlumuzu doğurup eşime doğum günü hediyesi mi versem

canim agzindan yel alsin.

seLam kızLarrrrrrrrrrrrr bu sabah 7:10 da uyandım yaaa sancıylaaa kıvrandım resmennn eşimde korktu benim sesime bu bıdık 10 daha gün dayanır inşallah hazırLıksız gitmek istemiyorum doğumaaaaaa

kiyamam, hakkinizda hayirlisi olsun canim.

bikaç tane değil kız şöyle epey bi yemeni tavsiye edrim üstüne de zeytinyağını iç yat ooooohhhh sabaha lavman yapmış giibi olursun
ay canım ya tühhh geç gördüm yazını ben bi kaç tane yedimm
hoşbuldum canım bizde iyiyiz teyzesi o gerginliği arada bizde yaşıyoruz poposunla ittirmeyi çok seviyor benim oğlum
oy maşalahh oğluşuna canım benimm
çok sevindim canım rahatladığınaa
ayy kıyamam yaa
kivi diyorum başka da bişey demiyorum canım
kivii bunuda bilmiyordum tek tek not alıyorum bunları çok saol tatlım
evet canım normal olacak kısmetse doğumum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
anladım canım çok saol tatlım allah razı lsun
ay kurban olurum ya quzum Rabbim o miniği annesine babasına bağışlasın inşalahh
tebrik ederim canım yaa ne güsell ben henüz hiç bişi olmadımm((
sadece yengeyimm:)))

süper doğum günü hediyesi belki oğlunda babasına süpriz bir hediye vermek ister

geçmiş olsun tatlım inş oğlun durur az kaldı zaten bekler üzmez annesini

Anladığım kadarıyla bir kabızlık vakasıyla daha karşı karşıyayız :) öncelikle bu sıkıntıyı sıklıkla yaşayan biri olarak Allah kolaylık versin diyorum. ben de pek çok yöntem denedim canım. hiçbirisi sürekli olarak çözüm olmadı bende. ara ara yöntemi değiştirmek gerekiyor.. mesela kivi önermişti burdan bazı arkadaşlar. kullandım gerçekten işe yaradı. ama sadece 1 hafta idare etti beni. sonra işe yaramamaya başladı. ama gene de günde en azından 1 tane yiyorum. kepekli ekmek ve yoğurt ikilisi de işe yarıyor. ve kuru erik canım. o da işe yaradı. kuru kayısı bana pek yaramadı, biryerde okuduğum kadarıyla komposto yapıp suyunu içmek daha etkiliymiş ama denemedim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…